2024, 11 28, 09:52:10
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128205 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #825 Dátum: 2012, 06 30, 13:38:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akkor megnyugodtam, mert videókat nézve ez nem tűnt fel. Akksi neked meddig bírja? 2.3.3-as max 2 napot húztam ki, normál használat esetén 1 nap. Esetleg valami hibával találkoztál ebbe a rom-ba? Én azt furcsállom, hogy a gyári lejátszó bizonyos zenéknél irdatlanul kopog... a telefon vásárlásakor nem tűnt fel, mert másnap már 2.3.3-as rom volt rajta, és csak annál vettem észre de azt is csak hónapok múlva, és a 2.3.6-os frissítés se oldotta meg. De kétlem hogy hardware hiba lenne mert van lejátszó amivel jó.

2.3.3 (kpy)-vel elég jól ment (kb úgy, mint írod te is), bár nem használtam vele olyan widgeteket (mint pl időjárás), amik eszik az akksit, úgy emlékszem. Nekem stock lite 7.1 van most rajta, abba van ilyen battery extender (de külön is telepíthető) és ezzel elég jó az akksi ideje... A sima ddkq8-al azt vettem észre, nálam legalábbis, hogy relatíve gyorsan merül(mégha nem nyúlok hozzá, akkor is). Volt rajta időjárás widget, ennek a kikapcsolása után változott a helyzet némileg, de azért nem lett sokkal jobb.

Nálam nem kopog a gyári lejátszó, vagyis nem vettem észre... Ritkán használom a gyárit, ttpod-ot használok, mert van benne "shake control"(vagyis rázásra zenét vált - persze, ez külön be kell benne kapcsolni). Ami zenében nálam gond az alap lejátszónak is a "long mix"-ek, vagyis, ami 100mega körül van és egy óra hosszú kb vagyis az ekkorák, ott már gyakran megszokott állni "gondolkodni" lejátszás közben is...

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKPK
« Reply #826 Dátum: 2012, 06 30, 13:53:56 »
2.3.3 (kpy)-vel elég jól ment (kb úgy, mint írod te is), bár nem használtam vele olyan widgeteket (mint pl időjárás), amik eszik az akksit, úgy emlékszem. Nekem stock lite 7.1 van most rajta, abba van ilyen battery extender (de külön is telepíthető) és ezzel elég jó az akksi ideje... A sima ddkq8-al azt vettem észre, nálam legalábbis, hogy relatíve gyorsan merül(mégha nem nyúlok hozzá, akkor is). Volt rajta időjárás widget, ennek a kikapcsolása után változott a helyzet némileg, de azért nem lett sokkal jobb.

Nálam nem kopog a gyári lejátszó, vagyis nem vettem észre... Ritkán használom a gyárit, ttpod-ot használok, mert van benne "shake control"(vagyis rázásra zenét vált - persze, ez külön be kell benne kapcsolni). Ami zenében nálam gond az alap lejátszónak is a "long mix"-ek, vagyis, ami 100mega körül van és egy óra hosszú kb vagyis az ekkorák, ott már gyakran megszokott állni "gondolkodni" lejátszás közben is...

hát akkor tesztelgetem, most tart 1 napnál és 10 óránál 56%-on :D bár gyanítom ez nem sokára hamar lejjebb megy. sokat most nem nyomkodtam. én most poweramp-ot használok előtte meg playerpro-t ez a 2 bevált, nem volt kopogás. XWKT7 rom van nálam. Bár én ezekhez annyira nem értek, hogy mi különbség van közöttük. samfirmware-ről szedtem le. most júniusi t-mobile-os

Nem elérhető Melan

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: Froyo
« Reply #827 Dátum: 2012, 07 01, 16:34:22 »
Aki használja a t-mobilos 2.3.6-ot, attól kérdezném, hogy milyen a telefon feléledési gyorsasága, illetve, hogy keveri e a csengőhangokat, mint a korábbi 2.3.3. Ha feltenném az indiai+sotcklite v6 helyére, akkor simán odinnal kell feltenni?

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
« Reply #828 Dátum: 2012, 07 01, 17:41:09 »
Aki használja a t-mobilos 2.3.6-ot, attól kérdezném, hogy milyen a telefon feléledési gyorsasága, illetve, hogy keveri e a csengőhangokat, mint a korábbi 2.3.3. Ha feltenném az indiai+sotcklite v6 helyére, akkor simán odinnal kell feltenni?

eddig nekem nem keverte a csengőhangokat. a telefon bekapcsolási ideje egész jó, képernyőzárból ébredés a szokásos. eddig egyszer volt olyan hogy a wifi nem kapcsolt be, majd magától újraindult a telefon.. remélem ez véletlen volt és nem az a jelenség ami a 2.2-es be volt wifi error mert attól frászt kapok :)

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
« Reply #829 Dátum: 2012, 07 02, 20:32:59 »
nem tudom, ki hogy van vele, de nekem újra előjött a wifi hiba :S

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
« Reply #830 Dátum: 2012, 07 02, 23:51:52 »
nem tudom, ki hogy van vele, de nekem újra előjött a wifi hiba :S

mármint a 2.3.6-os rom-on... így mostantól a régi 2.3.3-as rom van fenn :(

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #831 Dátum: 2012, 07 08, 00:28:09 »
Gyári független 2.3.3-ra mehet fel egyből odinnal a T-s 2.3.6?
Cooper_v1.0.ops elég a tar mellé?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető szabox

« Reply #832 Dátum: 2012, 07 08, 13:25:34 »
Gyári független 2.3.3-ra mehet fel egyből odinnal a T-s 2.3.6?
Cooper_v1.0.ops elég a tar mellé?

Igen.. én csináltam így... Ha egyfájlosként nyomod fel, akkor nálam azt tapasztaltam, hogy megtartotta a korábbi rom beállításait (sms, híváslista, programok) és beindult factory reset nélkül... Bár, erre azért ne alapozz, ha kell valami, akkor inkább jobb egy mentés CWM-mel...

Igen, a cooper.ops így is kell mellé! :)

Nem elérhető szegecs77

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Desire HD
  • PDA ROM: Virtuous Unity v1.26.0 ace
« Reply #833 Dátum: 2012, 07 08, 14:58:25 »
Sziasztok. Használ valaki MIUI romot.?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

benc94

• Vendég
« Reply #834 Dátum: 2012, 07 08, 23:26:06 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A galaxy acem jelenleg nem tud bekapcsolni, mert valami baja van. Nem lehet semmi csinálni vele. Nem tudom behozni a recoveryt, ha megpróbálom Odinnal akkor meg megakad a MIBI résznél. Semmit se lehet vele kezdeni nem tudom megoldani. Kérlek titeket akinek van ötlete az segitsen !!!!

Nem elérhető szabox

« Reply #835 Dátum: 2012, 07 08, 23:45:18 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A galaxy acem jelenleg nem tud bekapcsolni, mert valami baja van. Nem lehet semmi csinálni vele. Nem tudom behozni a recoveryt, ha megpróbálom Odinnal akkor meg megakad a MIBI résznél. Semmit se lehet vele kezdeni nem tudom megoldani. Kérlek titeket akinek van ötlete az segitsen !!!!

Kicsit több részletet... Sima Ace(gt-s5830) vagy Ace plusz vagy az i-s verziós ace(gt-s5830i)... Mit csináltál vele? Mármint mielőtt nem tudtad bekapcsolni...

Nem elérhető zlatan

« Reply #836 Dátum: 2012, 07 09, 00:03:49 »
Igen.. én csináltam így... Ha egyfájlosként nyomod fel, akkor nálam azt tapasztaltam, hogy megtartotta a korábbi rom beállításait (sms, híváslista, programok) és beindult factory reset nélkül... Bár, erre azért ne alapozz, ha kell valami, akkor inkább jobb egy mentés CWM-mel...

Igen, a cooper.ops így is kell mellé! :)

Akkor azt mondod,hogy érdemes factory reset nélkül is tenni egy próbát?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető szabox

« Reply #837 Dátum: 2012, 07 09, 00:14:00 »
Akkor azt mondod,hogy érdemes factory reset nélkül is tenni egy próbát?

Persze, én így szoktam... Aztán ha meg nem indul be, még mindig ott a factory reset lehetősége... :)

Nem elérhető zlatan

« Reply #838 Dátum: 2012, 07 09, 08:08:20 »
Persze, én így szoktam... Aztán ha meg nem indul be, még mindig ott a factory reset lehetősége... :)

Köszöntem szépen. :taps:

benc94

• Vendég
« Reply #839 Dátum: 2012, 07 09, 15:53:22 »
Sima gt-s5830

egy cm7-es volt rajta, és nem volt jó újra raktam mert nem működött megfelően és amikor újra raktam kiválasztottam a nyelvet időt stb eddig jó is volt de utána nyomtam egy vissza nyilat és rezgett elsötétedett a kijelző és semmire se reagált a recoveryt se hozta be semmit. Ezért megpróbáltam odinnal egy másikat 2.3.6-t, de a mibibnél nem ment tovább. Megpróbált apám egy 2.3.3 szolgál. romot másik kábellel, gép restart ,de semmi mindig megakad a mibibnél. Ha meg megpróbáljuk simán elinditani akkor bejön egy kép h a teló nincs a géphez csatlakoztatva és ennél többet nem csinál. Prübáltuk, hogy másik telóba raktuk az sd kártyát és arra rárakjuk újra a recoveryt e az sem ment. Jelenleg az a helyzet, hogy vissza kell vinni a szervizbe ,de szerintem ott se tudnak ennnél többet csinálni vele vagy igen? szerintetek?

Nem elérhető adam004

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Android 2.3.6
« Reply #840 Dátum: 2012, 07 24, 21:59:21 »
Kijött a CM10...4.1.1...valaki próbálta már esetleg?:) én most fogom felrakni...

Nem elérhető narkor

• PFC Fan
« Reply #841 Dátum: 2012, 07 24, 23:10:16 »
Hali

Azt akarom megkérdezni h van-e olyan ICS-s rom amiben működik a kamera ?! :)

Nem elérhető zlatan

« Reply #842 Dátum: 2012, 07 25, 09:32:58 »
Melyik az újabb rom? (Nem megjelenés szerint,hanem valóban)
-Hungary (T-mobile)   2012 June   2.3.6    S5830XWKT7
-Spain   2012 April   2.3.6    S5830XWKTM

Nem elérhető bigboy68

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGA
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #843 Dátum: 2012, 07 25, 10:04:00 »
Sziasztok!

Lenne egy problémám. Ma reggel feldobtam a Galaxy Ace (S5830) -re a T-Mobile által kiadott hivatalos 2.3.6-os romot, de az újraindítás után csak annyit írt ki, hogy
"Bocsánat! A beállításvarázsló alkalmazás com.sec.android.ugl folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra!"
Bármit csinálok mindig ezt adja vissza. Odinnal frissítettem a leírtak szerint 2.3.5-ről, de "One Package" módban.
Ha visszateszem a 2.3.5-öt a normál módon, tehát ha mindent beolvastatok az odinnal, akkor kifogástalanul működik.
Kérdésem, hogy mit rontottam el, vagy mi a probléma ezzel a rommal. Megtalálható-e a 2.3.6-os rom nem one package csomagban valahol.
Segítségeteket előre is köszönöm! :(

Nem elérhető szabox

« Reply #844 Dátum: 2012, 07 25, 13:43:19 »
Sziasztok!

Lenne egy problémám. Ma reggel feldobtam a Galaxy Ace (S5830) -re a T-Mobile által kiadott hivatalos 2.3.6-os romot, de az újraindítás után csak annyit írt ki, hogy
"Bocsánat! A beállításvarázsló alkalmazás com.sec.android.ugl folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra!"
Bármit csinálok mindig ezt adja vissza. Odinnal frissítettem a leírtak szerint 2.3.5-ről, de "One Package" módban.
Ha visszateszem a 2.3.5-öt a normál módon, tehát ha mindent beolvastatok az odinnal, akkor kifogástalanul működik.
Kérdésem, hogy mit rontottam el, vagy mi a probléma ezzel a rommal. Megtalálható-e a 2.3.6-os rom nem one package csomagban valahol.
Segítségeteket előre is köszönöm! :(

tedd fel nyugodtan, aztán recoveryben csinálj egy Wipe data/Reset-et, amivel visszaáll alapra a telefon, üres lesz... Elvileg, akkor nem fogja csinálni.

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO, Navigon
  • PDA: SG S6 Edge. G925F
  • PDA ROM: XXU3COI9 5.1.1
« Reply #845 Dátum: 2012, 07 25, 19:22:04 »
Sziasztok!!
Segítsetek, merre találom a főzött romok letöltő helyét??
Köszi!!

És CWM van erre??

Nem elérhető szabox

« Reply #846 Dátum: 2012, 07 25, 19:28:10 »
Sziasztok!!
Köszi!!

például itt:

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
« Reply #847 Dátum: 2012, 07 25, 19:48:08 »
Sziasztok!!
Köszi!!

És CWM van erre??

És ha van adjatok egy linket, mert sürgős lenne, és nincs időm keresgetni!!

Nagyon köszönöm!!  :ima:

Nem elérhető hellfire

• DOUBLE CLUB
« Reply #848 Dátum: 2012, 07 25, 21:04:44 »
Felraktam az XWKT7. Bebootol, de ki írja, hogy a beállításvarázsló váratlanul leállt. Mit lehet ilyenkor tenni. Valahol olvastm már ilyet, de nem találom.

Nem elérhető szabox

« Reply #849 Dátum: 2012, 07 25, 21:07:55 »
És ha van adjatok egy linket, mert sürgős lenne, és nincs időm keresgetni!!

Nagyon köszönöm!!  :ima:

Kérni szebben is lehet.... Tessék - CWM - Recoveryból tedd fel, aztán lecseréli a gyári recovery-t.
szabox.uw.hu/recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix.zip