Akkor megnyugodtam, mert videókat nézve ez nem tűnt fel. Akksi neked meddig bírja? 2.3.3-as max 2 napot húztam ki, normál használat esetén 1 nap. Esetleg valami hibával találkoztál ebbe a rom-ba? Én azt furcsállom, hogy a gyári lejátszó bizonyos zenéknél irdatlanul kopog... a telefon vásárlásakor nem tűnt fel, mert másnap már 2.3.3-as rom volt rajta, és csak annál vettem észre de azt is csak hónapok múlva, és a 2.3.6-os frissítés se oldotta meg. De kétlem hogy hardware hiba lenne mert van lejátszó amivel jó.
2.3.3 (kpy)-vel elég jól ment (kb úgy, mint írod te is), bár nem használtam vele olyan widgeteket (mint pl időjárás), amik eszik az akksit, úgy emlékszem. Nekem stock lite 7.1 van most rajta, abba van ilyen battery extender (de külön is telepíthető) és ezzel elég jó az akksi ideje... A sima ddkq8-al azt vettem észre, nálam legalábbis, hogy relatíve gyorsan merül(mégha nem nyúlok hozzá, akkor is). Volt rajta időjárás widget, ennek a kikapcsolása után változott a helyzet némileg, de azért nem lett sokkal jobb.
Nálam nem kopog a gyári lejátszó, vagyis nem vettem észre... Ritkán használom a gyárit, ttpod-ot használok, mert van benne "shake control"(vagyis rázásra zenét vált - persze, ez külön be kell benne kapcsolni). Ami zenében nálam gond az alap lejátszónak is a "long mix"-ek, vagyis, ami 100mega körül van és egy óra hosszú kb vagyis az ekkorák, ott már gyakran megszokott állni "gondolkodni" lejátszás közben is...