2024, 11 28, 11:40:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128213 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető prolee6454

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: GT-I9300 Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: Gyári
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #800 Dátum: 2012, 05 31, 15:14:22 »
Sziasztok, melyik rommal érdemes frissiteni a galaxy ace-t?
most csináltam a 2.3.4-re  a t-mobilos internet sehogyan sem működik, esetleg valami tipp? hiába kapcsolom be az adatkapcsolatot, Bocsi de eléggé kezdő vagyok még ebben, ill. érdemes ujabra frissiteni?
 esetleg 2.3.5 létezik, vagy az nagyon belassitja már?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #801 Dátum: 2012, 05 31, 15:21:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, melyik rommal érdemes frissiteni a galaxy ace-t?
most csináltam a 2.3.4-re  a t-mobilos internet sehogyan sem működik, esetleg valami tipp? hiába kapcsolom be az adatkapcsolatot, Bocsi de eléggé kezdő vagyok még ebben, ill. érdemes ujabra frissiteni?
 esetleg 2.3.5 létezik, vagy az nagyon belassitja már?

Szia! Jó helyen jársz, olvass utána itt a fórumba. Egy szinttel feljebb találsz egy Gyik-ot is, oda is nézz be!
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető prolee6454

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9300 Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #802 Dátum: 2012, 05 31, 15:26:03 »
Szia! Jó helyen jársz, olvass utána itt a fórumba. Egy szinttel feljebb találsz egy Gyik-ot is, oda is nézz be!

Szia kicsit gyorsabban kérdeztem mintahogyan utánanéztem volna, közben találtam egy linket ahonnan le lehet tölteni egy 2.3.6-ot, megprobálom azzal a t-mobilos internet meg sehogyan sem sikerül....
:/

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #803 Dátum: 2012, 05 31, 15:58:27 »
Szia kicsit gyorsabban kérdeztem mintahogyan utánanéztem volna, közben találtam egy linket ahonnan le lehet tölteni egy 2.3.6-ot, megprobálom azzal a t-mobilos internet meg sehogyan sem sikerül....
:/

A netet neked kell beállítanod. Egy szinttel feljebb van az is, internet+mms beállítások topic alatt.
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Jackal

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace S5830
  • PDA ROM: S5830BUKS2
« Reply #804 Dátum: 2012, 06 02, 00:52:44 »
Sziasztok!
Segítség kéne! Rotolni szerettem volna Odinnal a telomat 2.3.5 ről 2.3.6 ra. Minden ment szépen  de a telepítés végén valami olyat irt ki az odin, hogy ha jól emlékszek "time killed" és a telo nem indult újra. Azóta nem  tudok előhívni semmit, csak villog a lenti két gomb.
Lehet még segíteni rajta vagy gatya?
Ha kampo lenne van rajta gari, itt kérdezném kiszúrják a szervizbe a rotolást vagy csere?
Válaszokat előre is köszi!

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
« Reply #805 Dátum: 2012, 06 02, 08:04:08 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy mondjatok már egy szerintetek jó ROM-ot, amit érdemes felrakni az alap helyett. Független telóm van, ha esetleg ez számít.
Várom a véleményeteket és bocs ha most az egész topikot nem olvasnám végig, a vélemények vagy javaslatok úgyis lényegesebbek számomra!
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető Jackal

• PFC Fan
« Reply #806 Dátum: 2012, 06 02, 13:19:31 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy mondjatok már egy szerintetek jó ROM-ot, amit érdemes felrakni az alap helyett. Független telóm van, ha esetleg ez számít.
Várom a véleményeteket és bocs ha most az egész topikot nem olvasnám végig, a vélemények vagy javaslatok úgyis lényegesebbek számomra!

Hi! megint én vagyok és megemlítettem a problémám az egyik ismerősnek aki azt mondta, hogy ő is nem egy telefont hozott vissza a sírból, meg azt, hogy úgy tudja hogy az odinnal vhogy vissza lehet állítani a telefont.
úgy gondolom, hogy még nem teljesen halott a telom mert ha bekapcsolás után felvillan a két kezelőgomb, mintha nem tudna rendesen bootolni,  a számítógép nem látja mivel nem tud bebootolni a telo, tehát gondolatom sincs, hogy mit csináljak . Ha tudna valaki ebben segíteni esetleges rendszervisszaállításban azt nagyon szépen megköszönném. Addig is keresgélek Bye

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #807 Dátum: 2012, 06 02, 17:17:09 »
Sziasztok!
Segítség kéne! Rotolni szerettem volna Odinnal a telomat 2.3.5 ről 2.3.6 ra. Minden ment szépen  de a telepítés végén valami olyat irt ki az odin, hogy ha jól emlékszek "time killed" és a telo nem indult újra. Azóta nem  tudok előhívni semmit, csak villog a lenti két gomb.
Ha kampo lenne van rajta gari, itt kérdezném kiszúrják a szervizbe a rotolást vagy csere?

Szerintem, magam tapasztalatai alapján... Ha szórakoznak a szoftveres visszahozatallal, akkor lehet, hogy kiszúrják, de ha már a rom telepítése volt olyan fázisban, hogy felülírt és lenullázta a rendszert, akkor kevés az esélye, hogy kiszúrják. Kettő, ha nem fognak szoftveresen bajlódni, akkor lehet egy főpanelcserét kap a telefon és visszahozzák.

Másik lehetséges megoldás szerviz előtt, ha egy JIG-gel (vatera: galaxy ace jig) megpróbálod visszahozni és ha úgy azzal beindul, akkor lehet próbálkozni odinnal... Ha úgysem, akkor szerviz.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #808 Dátum: 2012, 06 02, 19:47:24 »
Sziasztok!

Szia! Mar az első mondatod sem tiszta. Rootolunk, superoneclick-el, vagy update.zip csomaggal. 2.3.5- max frissiteni lehet 2.3.6-ra, de ahhoz viszont odin kell. Szoval mit is csinaltal vele?

Küldve az én HTC One V-mről

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #809 Dátum: 2012, 06 02, 20:35:32 »
Sziasztok!

Szerintem rossz helyre talloztad be a fájlt,ezért lett hulla a telefon.Ha be tudod hozni rajta download módot akkor ugorj neki még egyszer az odinnal.

Nem elérhető Jackal

• PFC Fan
« Reply #810 Dátum: 2012, 06 03, 07:18:48 »
Szia! Mar az első mondatod sem tiszta. Rootolunk, superoneclick-el, vagy update.zip csomaggal. 2.3.5- max frissiteni lehet 2.3.6-ra, de ahhoz viszont odin kell. Szoval mit is csinaltal vele?

Sziasztok és köszönöm a hozzászólásokat. Igazad van Pufi a romot akartam frissíteni, elírtam bocsi. Most a kollégám révén felvettem  a kapcsolatot egy telefonguruval, azt mondta, hogy helyre tudja állítani a telót. Remélem így is lesz. Valószínűleg ott szúrtam el, hogy nem állítottam vissza gyári beállításokra, mivel gariba frissítették a telot 2.3.5-re és így kezdtem el az egészet. szabox amúgy már olvastam én is a JIG ről, de a fenti srác mondott egy olyan verziót is, hogy kiveszed az aksit a teloból és így összekötöd a géppel usb-n és nyomsz download konfigurációt, majd ezt követően visszarakod az aksit és így is nyomsz egy down. konfigot persze az usb kapcsolat megmarad. Azt mondta, hogy a telon nem fogsz látni változást vagyis a képernyő ugyan úgy halott de a gép és az odin már érzékelni fogja.  Nem tudom, hogy így van e, meg jól értettem amit mondott, de hátha valaki hasznát veszi majd.  Ha valamilyen fejlemény lesz írok, addig is köszönök mindent. 

Nem elérhető Jackal

• PFC Fan
« Reply #811 Dátum: 2012, 06 03, 18:04:14 »
Csákány! Hívott az ismerős közölte velem, hogy a telefonnak annyi tehát irány szerviz gariba próba cseresznye.

Nem elérhető la7low

• PDA: i9000
  • PDA ROM: MIUI v4 Andy
« Reply #812 Dátum: 2012, 06 04, 22:44:47 »
Sziasztok!

Sziasztok!

Én is a fentit szeretném a galaxy ace-t használoktól kérni. Mondjatok egy jó rom-ot legyetek szivesek (lehetőleg magyar nyelvet is tudjon). Egy ismerősnek szeretnék jobbat feltenni mint a gyari...
Továbbá ha valaki érti elmagyarázhatná, hogy miért olyan könnyű téglává varázsolni a galaxy ace-t pl. a galaxy s-hez képest (nekem az van). A galaxy s-t hiresen nehéz halottá tenni...és gondolom a rootolás+rom cserélgetés ugyanúgy megy mind a kettőnél...

Köszi előre is!
nokia 3310 - nokia 6230i - nokia n80 - asus p535 -  nokia 5800 - samsung omnia i900 - samsung galaxy s i9000

Nem elérhető Jackal

• PFC Fan
« Reply #813 Dátum: 2012, 06 08, 19:03:16 »
Csákány! Hívott az ismerős közölte velem, hogy a telefonnak annyi tehát irány szerviz gariba próba cseresznye.

Ma vettem át a telefont gariba megcsinálták JTAG. Szerencsém volt, ha valaki frissítést  csinál helyezze vissza a telot alapra, egy jó tanács. Gondolom nálam ez volt a probléma.

Nem elérhető szabox

« Reply #814 Dátum: 2012, 06 08, 19:30:33 »
Van olyan, aki pl 2.3.3ről váltott át indiai 2.3.6(ddkq8)-ra? Aksi téren mit tapasztalt? Én most a ddkq8-at használom egy ideje, de ugyanolyan használat mellett sokkal hamarabb lemerül, pedig egy pár memóriában lévő rendszeralkalmazásokat kiszedtem belőle (pl szoftverfrissítés)... Szerintem visszafogok térni kpy 2.3.3-ra, mert eddigi tapasztalataim szerint a stock romok között az egyik legstabilabb és nekem bevált.

Amit nem tudok, hogy meg lehet az oldani 2.3.3 alá, hogy a homescreen "végteleníthető" legyen, mint pl a 2.3.5/6 alatt?

benc94

• Vendég
« Reply #815 Dátum: 2012, 06 11, 16:22:53 »
Sziasztok!!!  :shock:

Lenne egy kérdésem, amit mégeddig senki nem tudott megválaszolni. A telefonomon eddig egy 2.3.6-os ROm volt rajta ICS be öltöztetve. Ami nagyon tetszett benne ,hogy gyors volt stb. Most viszont felraktam egy Cy. 7.2-t , ami jobban tetszett pl: nem volt rezgés amikor megnyomtam az Off gombot volt benne azonkívül újraindítás menü, viszont ami nagyon nem tetszett az az ADW launcher és az ,hogy a hülyék nem raktak bele alap feleadatkezelőt,ami meg volt a 2.3.6-ba. Meglehetne oldani,hogy a 2.3.6-ból átviszem a feladatkezelőt és egy launchert a cy. 7.2-be??
Jó lenne,ha leirnátok hogy hogyan csináljam a systembe melyik az.... kérlek segítsetek!!! :ima:

Nem elérhető szegecs77

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Desire HD
  • PDA ROM: Virtuous Unity v1.26.0 ace
« Reply #816 Dátum: 2012, 06 25, 16:05:20 »
Sziasztok. Használ valaki MIUI romot?

Nem elérhető szabox

« Reply #817 Dátum: 2012, 06 25, 20:09:36 »
Sziasztok!!!  :shock:

Lenne egy kérdésem, amit mégeddig senki nem tudott megválaszolni. A telefonomon eddig egy 2.3.6-os ROm volt rajta ICS be öltöztetve. Ami nagyon tetszett benne ,hogy gyors volt stb. Most viszont felraktam egy Cy. 7.2-t , ami jobban tetszett pl: nem volt rezgés amikor megnyomtam az Off gombot volt benne azonkívül újraindítás menü, viszont ami nagyon nem tetszett az az ADW launcher és az ,hogy a hülyék nem raktak bele alap feleadatkezelőt,ami meg volt a 2.3.6-ba. Meglehetne oldani,hogy a 2.3.6-ból átviszem a feladatkezelőt és egy launchert a cy. 7.2-be??
Jó lenne,ha leirnátok hogy hogyan csináljam a systembe melyik az.... kérlek segítsetek!!! :ima:

StockLite 7(.1 vagy .0)-et tudom javasolni és ha tetszik az ICS Launcher, akkor egy HoloLauncher-rt. A StockLite egy sima turbózott stock rom... eddig bejött, tud mindent, amit a 2.3.6 és gyorsabb és van benne batteryextender is... CRT-OFF pl... XDA-n (és/vagy Googlival) megtalálod...

Nem elérhető szabox

« Reply #818 Dátum: 2012, 06 29, 15:20:08 »
Tudja valaki, hogy mi az az ETA vagy ETA'S, amit pl a CM9-el kapcsolatban is nagyon várnak? Meg a ginger és froyoval kapcsolatban is láttam, hogy említették, de magyarázatot nem találtam...

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #819 Dátum: 2012, 06 29, 15:31:12 »
Tudja valaki, hogy mi az az ETA vagy ETA'S, amit pl a CM9-el kapcsolatban is nagyon várnak? Meg a ginger és froyoval kapcsolatban is láttam, hogy említették, de magyarázatot nem találtam...
Estimated Time of Arrival - kb. várható érkezési idő
Ez az, amit utálnak a fejlesztők, ha állandóan kérdezik ;-)

Tapatalk 2

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #820 Dátum: 2012, 06 29, 16:20:16 »
Estimated Time of Arrival - kb. várható érkezési idő
Ez az, amit utálnak a fejlesztők, ha állandóan kérdezik ;-)

Tapatalk 2
hívjátok ÉVI-nek (érkezés várható ideje), akkor nem értik, nem rágnak be... ;D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #821 Dátum: 2012, 06 29, 16:22:16 »
hívjátok ÉVI-nek (érkezés várható ideje), akkor nem értik, nem rágnak be... ;D
:P :D

Tapatalk 2

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKPK
« Reply #822 Dátum: 2012, 06 29, 17:20:45 »
Sziasztok. Én tegnap frissítettem a telefon a 2.3.6-os t-mobile-os romra. Előtte 2.2-es froyoról kies által frissített 2.3.3 volt rajta. Frissítés után gyorsabbnak tűnik a telefon, viszont azt nem tudom, hogy mitől változott meg a hívás gomb, meg a jegyzetek ikonja? a régi sima zöld hívás ikon helyett, most világos zöldes kockás alap.. tapasztalatok esetleg? nem mintha nagy bajom lenne ezzel a változással csak kissé elüt a többi 3 ikontól :S

Nem elérhető szabox

« Reply #823 Dátum: 2012, 06 29, 21:47:07 »
Sziasztok. Én tegnap frissítettem a telefon a 2.3.6-os t-mobile-os romra. Előtte 2.2-es froyoról kies által frissített 2.3.3 volt rajta. Frissítés után gyorsabbnak tűnik a telefon, viszont azt nem tudom, hogy mitől változott meg a hívás gomb, meg a jegyzetek ikonja? a régi sima zöld hívás ikon helyett, most világos zöldes kockás alap.. tapasztalatok esetleg? nem mintha nagy bajom lenne ezzel a változással csak kissé elüt a többi 3 ikontól :S

alapból van a romba így a Samsung által... kezdetben kicsit furcsállottam én is, de aztán megszoktam. :)

Nem elérhető tomie90

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKPK
« Reply #824 Dátum: 2012, 06 30, 10:24:03 »
alapból van a romba így a Samsung által... kezdetben kicsit furcsállottam én is, de aztán megszoktam. :)

Akkor megnyugodtam, mert videókat nézve ez nem tűnt fel. Akksi neked meddig bírja? 2.3.3-as max 2 napot húztam ki, normál használat esetén 1 nap. Esetleg valami hibával találkoztál ebbe a rom-ba? Én azt furcsállom, hogy a gyári lejátszó bizonyos zenéknél irdatlanul kopog... a telefon vásárlásakor nem tűnt fel, mert másnap már 2.3.3-as rom volt rajta, és csak annál vettem észre de azt is csak hónapok múlva, és a 2.3.6-os frissítés se oldotta meg. De kétlem hogy hardware hiba lenne mert van lejátszó amivel jó.