2024, 11 28, 16:48:30
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128225 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Dgzt

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: GT-S5830
  • PDA ROM: s5830xwkpk
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #700 Dátum: 2012, 03 21, 10:21:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Szerk: Az oldal  :warez: Ace topicjában volt erről már szó... elvileg valamit kell a Dalvic Cache-el is csinálni, talán áthelyezni azt is az sd-re... Nem csináltam még ilyet, szóval csak az ott olvasott írásokból indulok ki...

Hát én kerestem valami használható howto/tutorial-t, de nem találtam.

Csak látom a StockLite támogatja a link2sd-t, de hogy ezt hogyan lehet aktiválni azt nem tudom.

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #701 Dátum: 2012, 03 21, 11:32:00 »
Hát én kerestem valami használható howto/tutorial-t, de nem találtam.

Csak látom a StockLite támogatja a link2sd-t, de hogy ezt hogyan lehet aktiválni azt nem tudom.

Megy az angol? Ha igen, akkor sztem ez a Neked való: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #702 Dátum: 2012, 03 21, 18:40:46 »
Meg van a megoldás erre a partició kérdésre. Rájöttem, tegnap este eléggé belejöttem a dolgokba:D
S ami a lényeg, hogy működik. Amint lesz egy kis időm, csinálok róla egy topicot :) Abszolút nem bonyolult, de azért kezdők, (mint ebben én is) eltévedhetnek. Szal türelmeteket kérem :)
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: GT-S5830
  • PDA ROM: s5830xwkpk
« Reply #703 Dátum: 2012, 03 21, 20:15:41 »
Meg van a megoldás erre a partició kérdésre. Rájöttem, tegnap este eléggé belejöttem a dolgokba:D
S ami a lényeg, hogy működik. Amint lesz egy kis időm, csinálok róla egy topicot :) Abszolút nem bonyolult, de azért kezdők, (mint ebben én is) eltévedhetnek. Szal türelmeteket kérem :)

Rendben, várjuk.  :)

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #704 Dátum: 2012, 03 21, 21:23:17 »
Rendben, várjuk.  :)

Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login
Remélem sikerül nektek is! :)
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető benjaminbodoky

• PFC Fan
  • PDA: GT-S5830T
  • PDA ROM: S5830TDVKQ3
« Reply #705 Dátum: 2012, 03 22, 11:24:39 »
Samfirm-en van egy új S5830XXKPT nevezetű Orosz rom. 2.3.6-os Márciusi valakinek van tapasztalata? Mert a régi Orosz 2.3.6 halál volt.

Nem elérhető Pinting

• PDA ROM: Cyanogen
« Reply #706 Dátum: 2012, 03 25, 12:21:10 »
Samfirm-en van egy új S5830XXKPT nevezetű Orosz rom. 2.3.6-os Márciusi valakinek van tapasztalata? Mert a régi Orosz 2.3.6 halál volt.
XDA-n azt mondják egy kicsit gyorsabb, mint a DDKQ8.

Nem elérhető KendiAdam

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Android 4.4.4 KitKat (stock)
« Reply #707 Dátum: 2012, 03 26, 22:40:15 »
Sziasztok!

Nos, az Ace-emen már megfordult egy pár rom, de a telefon most eladás előtt áll és szeretném visszaállítani a gyári állapotába. Tudja valaki, hogy lehetne újra olyan romot varázsolni rá, amivel a Kies kibékül és újra érzékeli a telefont normálisan. A telefon magyar független (XEH).

Köszönöm előre is!

Nem elérhető kmarci

« Reply #708 Dátum: 2012, 03 27, 07:22:16 »
Sziasztok!

Nos, az Ace-emen már megfordult egy pár rom, de a telefon most eladás előtt áll és szeretném visszaállítani a gyári állapotába. Tudja valaki, hogy lehetne újra olyan romot varázsolni rá, amivel a Kies kibékül és újra érzékeli a telefont normálisan. A telefon magyar független (XEH).

Köszönöm előre is!

You are not allowed to view links. Register or Login Itt találod a hivatalos romokat, és a topikok között megtalálod a rom csere menetét is.

Nem elérhető lovegasland

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: iOS 5.1
« Reply #709 Dátum: 2012, 03 28, 11:55:48 »
Sziasztok!

Édesapám nemrég vette meg a készüléket és hát mivel nem nagy telefonzseni nem is igazán használja másra csak telefonálgatás, sms írás, és itt-ott ahol van wifi felugrik a netre egy rövid időre. Na már most a napokban előjött az hogy
szinte nem csinál semmit a készüléken és mégis rettentően merül az aksi és kérdezni szeretnélek titeket ez ügyben, hogy esetleg a gyári rom amivel megvette az nem takarékos ilyen téren, vagy esetleg futhatnak olyan dolgok a háttérben amik nagyon eszik (bár amikor a kezembe kerül és leállítgatom a háttérben futó alkalmazásokat akkor úgy tűnik hogy az semmi nem befolyásol) esetleg tudnátok olyan romot mondani ami ilyen téren a legjobb? vagy valami megoldást? köszönöm szépen :-)
A lehetetlen, nem létezik!

Nem elérhető KendiAdam

« Reply #710 Dátum: 2012, 03 28, 12:34:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login Itt találod a hivatalos romokat, és a topikok között megtalálod a rom csere menetét is.

Azt tudom, hogy hogy kell megcsinálni, viszont hiába raktam fel innen a független romot, a kies ugyan úgy elhatárolódik tőle. Úgyhogy sztm ez már így marad :D

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #711 Dátum: 2012, 03 28, 19:08:30 »
Azt tudom, hogy hogy kell megcsinálni, viszont hiába raktam fel innen a független romot, a kies ugyan úgy elhatárolódik tőle. Úgyhogy sztm ez már így marad :D

termékkódot állítottál? :) (product code) - átállításkor legyalul mindent a telefonról (wipe data)...

Nem elérhető KendiAdam

« Reply #712 Dátum: 2012, 03 28, 20:10:15 »
termékkódot állítottál? :) (product code) - átállításkor legyalul mindent a telefonról (wipe data)...

Hát nekem alapból XEH-s a teló, szóval nem próbáltam, de lehet megnézem majd úgy is. Báár, szerintem, ha XEH-re van állítva, akkor nem tudom újra arra állítani, mert akkor nem csinál semmit, logikusan :)

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #713 Dátum: 2012, 03 28, 20:28:35 »
A Kies mar nagyon regota nem frissiti az itteni termekkodos telefonokat. Nekem meg anno frissitett XEH-el. De azota semmi.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

benc94

• Vendég
« Reply #714 Dátum: 2012, 04 04, 23:50:23 »
Hello
ma raktam fel a cya. 7.2 verziot de.van jopar problemam vele. Az alap billentyuzet egy censored . Aztan ugye fentrol le.lehet huzni az allapotsort de nekem ott semmi nem jelenik meg arra gondolok h azok az ikonok amivel pl a wifit ki  be lehet kapcsolgatni.
Az utolso pedig h h van benne sok  censored sag pl 2g es 3gvel kapcsolatba. Vki nemtudna leirni h neki milyenek a bealllitasok ? Koszi

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #715 Dátum: 2012, 04 05, 18:06:26 »
Hello
ma raktam fel a cya. 7.2 verziot de.van jopar problemam vele. Az alap billentyuzet egy censored . Aztan ugye fentrol le.lehet huzni az allapotsort de nekem ott semmi nem jelenik meg arra gondolok h azok az ikonok amivel pl a wifit ki  be lehet kapcsolgatni.
Az utolso pedig h h van benne sok  censored sag pl 2g es 3gvel kapcsolatba. Vki nemtudna leirni h neki milyenek a bealllitasok ? Koszi
Ne haragudj, de értelmezhetetlen, amit írsz. Kis betű, nagy betű, központozás... Használd lécci, mert ez így... És mi az a "censored sag"?

Galaxy Ace-ről küldve Tapatalk segítségével

benc94

• Vendég
« Reply #716 Dátum: 2012, 04 05, 18:20:44 »
Bocs csak ideges voltam és azon a szar acemen kellett megirni amin a billentyűzet hol előjött hol nem.
A lényeg!

Tegnap este felraktam a 2.3.7-es cyanogenmod 7.2-t és nemvolt vele különösebb hibám, csak annyi h a wifi nem működik rendesen. Amikor bemegyek a beállításokba és a wifit bepipálom h menjen akkor egyszerűen semmit se csinál .Néha kiirja h keresés de utána nincs semmi nem reagál a hálózatra, pedig 2 méterre ülök a routertől és az elöző romom-nál ami 2.3.4 volt annál lazán felcsatlakozott és klappolt. De most nem csinál semmit.Megpróbáltam azt ,hogy a routert újrainditottam ,de az csak részben oldotta meg,mert már látta az itthoni wifimet de amikor rámentem h csatlakozás akkor azt irta ki h " Határon kívül" van. A másik problémám hogy az állapotsorban nem látszanak az ikonok egyikse!!,   se a wifi ,se a gps, sem az elforgatás . Szóval ott üres és kerestem a beállításoknál de nincs benne hogy hogyan kéne azokat az ikonokat visszatenni.Kérlek szépen segits nekem!! :/

Nem elérhető kmarci

« Reply #717 Dátum: 2012, 04 05, 20:13:05 »
Bocs csak ideges voltam és azon a szar acemen kellett megirni amin a billentyűzet hol előjött hol nem.
A lényeg!

Tegnap este felraktam a 2.3.7-es cyanogenmod 7.2-t és nemvolt vele különösebb hibám, csak annyi h a wifi nem működik rendesen. Amikor bemegyek a beállításokba és a wifit bepipálom h menjen akkor egyszerűen semmit se csinál .Néha kiirja h keresés de utána nincs semmi nem reagál a hálózatra, pedig 2 méterre ülök a routertől és az elöző romom-nál ami 2.3.4 volt annál lazán felcsatlakozott és klappolt. De most nem csinál semmit.Megpróbáltam azt ,hogy a routert újrainditottam ,de az csak részben oldotta meg,mert már látta az itthoni wifimet de amikor rámentem h csatlakozás akkor azt irta ki h " Határon kívül" van. A másik problémám hogy az állapotsorban nem látszanak az ikonok egyikse!!,   se a wifi ,se a gps, sem az elforgatás . Szóval ott üres és kerestem a beállításoknál de nincs benne hogy hogyan kéne azokat az ikonokat visszatenni.Kérlek szépen segits nekem!! :/

Na, megy ez, így már érthető! :) Én a CM-es romokat nem próbáltam, valahogy úgy voltam vele, hogy mindig azt olvastam, hogy még béta, meg ez nem megy, az nem megy, úgyhogy nem használtam sose.
Én azt javaslom, hogy ezt tedd fel: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez egy gyári rom, moddolt változata, én nagyon kedvelem.

De ha mindenképp CM kell, akkor ez a hivatalos és nem béta verzió: You are not allowed to view links. Register or Login
Próbáld ki ezeket.
Illetve itt egy következő is, ami másik három CM-ből lett összegyúrva: You are not allowed to view links. Register or Login

A lényeg, hogy mindig wipe-olj rom telepítés előtt és kövesd, amit írnak, akkor nem nagyon lehet baj... :)

benc94

• Vendég
« Reply #718 Dátum: 2012, 04 05, 20:28:46 »
köszönöm szépen hát megpróbálom az utolsót  :) remélem abba nem lesz wifi hiba még1-et szeretnék ezzel kapcsoaltba kérdezni h ami nekem fennvan az ez >cm-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG-signed.zip< ez akkor két különböző igaz? 7.2-ön belül 2 fajta ROM igaz? remélem amit ajánlottál a 3.-at abba lesz feladatkezelő mert amit én msot kiirtam abba nemvolt feladatkezelő -.-

benc94

• Vendég
« Reply #719 Dátum: 2012, 04 05, 20:32:33 »
Amit elsőnek ajánlottál a 2.3.6-t abba van vmi hiba? mibe jobb mint a 2.3.4 , gyorsabb? vagy jobb az kku ideje?

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #720 Dátum: 2012, 04 05, 20:37:55 »
Amit elsőnek ajánlottál a 2.3.6-t abba van vmi hiba? mibe jobb mint a 2.3.4 , gyorsabb? vagy jobb az kku ideje?

Abban sok hiba nincs. Sőt sztem egyáltalán nincs. Kicsit csinosabb a 2.3.6 és stabilabb is, a rom gyors stabil és másfél-két napot simán elmegy. Dobd fel és használd pár napig, sztem nem fogsz csalódni. ;)

Galaxy Ace-ről küldve Tapatalk segítségével

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #721 Dátum: 2012, 04 11, 08:36:45 »
Csak nálam van az a jelenség, hogy az új indiai romot nem rootolja?
Végig pörög és a végén kiírja, hogy "...Aborted..."
Járt már így valaki? Ha újra rakom a romot, akkor is ugyanez van. Más romoknál nincs baj. Ha a factory/data resetet választom, akkor meg bootloop... Ötletek? :ima:

Nem elérhető kmarci

« Reply #722 Dátum: 2012, 04 11, 09:34:09 »
Csak nálam van az a jelenség, hogy az új indiai romot nem rootolja?
Végig pörög és a végén kiírja, hogy "...Aborted..."
Járt már így valaki? Ha újra rakom a romot, akkor is ugyanez van. Más romoknál nincs baj. Ha a factory/data resetet választom, akkor meg bootloop... Ötletek? :ima:

Passz. Talán cf-root-tal...?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #723 Dátum: 2012, 04 11, 09:57:22 »
Passz. Talán cf-root-tal...?
Most sikerült végre... De eddig engedte az alapot is rootolni.. Nem értem mi a baja. Jó lett ez a lényeg:)
De azért köszönöm.

Nem elérhető kmarci

« Reply #724 Dátum: 2012, 04 11, 10:27:57 »
Most sikerült végre... De eddig engedte az alapot is rootolni.. Nem értem mi a baja. Jó lett ez a lényeg:)
De azért köszönöm.

Akkor oké.  :taps: Eleged lett a StockLite-ból? :)