Bocs csak ideges voltam és azon a szar acemen kellett megirni amin a billentyűzet hol előjött hol nem.
A lényeg!
Tegnap este felraktam a 2.3.7-es cyanogenmod 7.2-t és nemvolt vele különösebb hibám, csak annyi h a wifi nem működik rendesen. Amikor bemegyek a beállításokba és a wifit bepipálom h menjen akkor egyszerűen semmit se csinál .Néha kiirja h keresés de utána nincs semmi nem reagál a hálózatra, pedig 2 méterre ülök a routertől és az elöző romom-nál ami 2.3.4 volt annál lazán felcsatlakozott és klappolt. De most nem csinál semmit.Megpróbáltam azt ,hogy a routert újrainditottam ,de az csak részben oldotta meg,mert már látta az itthoni wifimet de amikor rámentem h csatlakozás akkor azt irta ki h " Határon kívül" van. A másik problémám hogy az állapotsorban nem látszanak az ikonok egyikse!!, se a wifi ,se a gps, sem az elforgatás . Szóval ott üres és kerestem a beállításoknál de nincs benne hogy hogyan kéne azokat az ikonokat visszatenni.Kérlek szépen segits nekem!! :/
Na, megy ez, így már érthető!
Én a CM-es romokat nem próbáltam, valahogy úgy voltam vele, hogy mindig azt olvastam, hogy még béta, meg ez nem megy, az nem megy, úgyhogy nem használtam sose.
Én azt javaslom, hogy ezt tedd fel: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEz egy gyári rom, moddolt változata, én nagyon kedvelem.
De ha mindenképp CM kell, akkor ez a hivatalos és nem béta verzió: You are not allowed to view links.
Register or
LoginPróbáld ki ezeket.
Illetve itt egy következő is, ami másik három CM-ből lett összegyúrva: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA lényeg, hogy mindig wipe-olj rom telepítés előtt és kövesd, amit írnak, akkor nem nagyon lehet baj...