Nah feltettem életem első romját. StockLite v6-ot. Nem bonyolult. Sokkal gyorsabb, mint a gyári T-Mobile-os. Kipróbáltam a pes 2012-es, akadás mentesen futott, feltettem 1-2 programot és 60%-on az aksi. Ennél talán még a gyári is jobban bírta. További beszámoló pár nap múlva .
ui: Elvileg lehet valahogy kalibrálni vagy mit az aksit. Leírná valaki, hogy azt hogy kell/mi az?
Több módon megcsinálhatod. Az a lényeg, hogy mindegyikhez root kell.
Egyik megoldás: Feltöltöd maxra az akkumlátorodat: You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzt a programot elindítod, míg a kábelen van de már elérte a 100%-ot a töltöttség, majd lehúzod a töltőről. Meg kell várni, míg annyira lemerül, hogy magától kikapcsoljon. Utána ismét fel kell töltened maxra. Ennyi.
Vagy:
Feltöltöd maxra, letöltöd a recovery vmelyik újabb verzióját, én az új 5-öst ajánlom. Ha elindítod, az advanced menüpont alatt lesz egy "Battery wipe stat" arra kell nyomnod. Ugyanúgy megvárod míg magától lemerül, majd újra fel 100%-ra.
Am én is feltettem az új v6-ot. Első benyomás, hogy újraindításkor-bekapcsoláskor nagyon sokat gondolkodik mire bejön a rendszer. Annyira nem reagál gyorsan, mint a v5-ös. Quadranton sem ér el annyi pontot, mint elődje. De az a lényeg, hogy eddig stabil, remélem az is marad.