2024, 11 28, 16:49:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128226 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #675 Dátum: 2012, 03 17, 19:32:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hájhello! Kérdés: Az miért van hogyha vissza akarom rakni az egyik régi romot, hogy utána felrakhassak 1 másikat, azt írja ki az odinnak a kis ablaka hogy setup connection és csak meg a számláló, de az ég világon nem történik semmi? 1x már sikeült odinnal visszarakni, de fogalmam sincs hogy akkor mitöl sikerült. Előre is köszi a válaszokat! :)

Szia!

Ha rootolt a telefonod akkor unrootold. Csinálj előtte egy gyári beállítások visszaállítását. Alap független 2.2.1-el kezd a frissítést. Úgy próbáld meg!
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gutesz

• PFC Fan
  • PDA: 3
  • PDA ROM: 1
« Reply #676 Dátum: 2012, 03 18, 11:31:26 »
Szia!

Ha rootolt a telefonod akkor unrootold. Csinálj előtte egy gyári beállítások visszaállítását. Alap független 2.2.1-el kezd a frissítést. Úgy próbáld meg!

Köszike! de nekem a rootolással is problémák vannak...  censored  kivan... gondolom egyik rom se fog megfelelően működni ha nem rakom vissza a 2.3 mat?...

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #677 Dátum: 2012, 03 18, 11:39:31 »
Köszike! de nekem a rootolással is problémák vannak...  censored  kivan... gondolom egyik rom se fog megfelelően működni ha nem rakom vissza a 2.3 mat?...

Recoveryben, csinálj egy wipe/data resetet. Utána próbáld meg. De mi probléma van a rootolással?
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gutesz

• PFC Fan
« Reply #678 Dátum: 2012, 03 18, 11:42:26 »
Recoveryben, csinálj egy wipe/data resetet. Utána próbáld meg. De mi probléma van a rootolással?

Recoveryben elinditom az upd1_zip et és nem csinálja meg jól... Azé nem értem mert 1x már sikerült rootolás nélkül odinnal visszarakni a 2.3 mat

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #679 Dátum: 2012, 03 18, 11:47:04 »
Recoveryben elinditom az upd1_zip et és nem csinálja meg jól... Azé nem értem mert 1x már sikerült rootolás nélkül odinnal visszarakni a 2.3 mat

De recoveryben megcsináltad a wipe/data resetet? Én azzal kezdeném. Ha utána sem csinálja meg jól, akkor  megpróbálnám újra feltenni rá azt a romot ami most rajta van.

Nem elérhető Gutesz

• PFC Fan
« Reply #680 Dátum: 2012, 03 18, 12:21:56 »
De recoveryben megcsináltad a wipe/data resetet? Én azzal kezdeném. Ha utána sem csinálja meg jól, akkor  megpróbálnám újra feltenni rá azt a romot ami most rajta van.

Na elvileg most fel tudtam rakni  censored án, legalábbis egyelőre minden működik, de majd pár nap múlva kiderül :) Köszi szépen a segítséget!

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: GT-S5830
  • PDA ROM: s5830xwkpk
« Reply #681 Dátum: 2012, 03 18, 13:39:58 »
Nah feltettem életem első romját. StockLite v6-ot. Nem bonyolult. Sokkal gyorsabb, mint a gyári T-Mobile-os. Kipróbáltam a pes 2012-es, akadás mentesen futott, feltettem 1-2 programot és 60%-on az aksi. Ennél talán még a gyári is jobban bírta. További beszámoló pár nap múlva :).

ui: Elvileg lehet valahogy kalibrálni vagy mit az aksit. Leírná valaki, hogy azt hogy kell/mi az?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #682 Dátum: 2012, 03 18, 13:54:16 »
Nah feltettem életem első romját. StockLite v6-ot. Nem bonyolult. Sokkal gyorsabb, mint a gyári T-Mobile-os. Kipróbáltam a pes 2012-es, akadás mentesen futott, feltettem 1-2 programot és 60%-on az aksi. Ennél talán még a gyári is jobban bírta. További beszámoló pár nap múlva :).

ui: Elvileg lehet valahogy kalibrálni vagy mit az aksit. Leírná valaki, hogy azt hogy kell/mi az?

Több módon megcsinálhatod. Az a lényeg, hogy mindegyikhez root kell.
Egyik megoldás: Feltöltöd maxra az akkumlátorodat: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a programot elindítod, míg a kábelen van de már elérte a 100%-ot a töltöttség, majd lehúzod a töltőről. Meg kell várni, míg annyira lemerül, hogy magától kikapcsoljon. Utána ismét fel kell töltened maxra. Ennyi.
Vagy:
Feltöltöd maxra, letöltöd a recovery vmelyik újabb verzióját, én az új 5-öst ajánlom. Ha elindítod, az advanced menüpont alatt lesz egy "Battery wipe stat" arra kell nyomnod. Ugyanúgy megvárod míg magától lemerül, majd újra fel 100%-ra.

Am én is feltettem az új v6-ot. Első benyomás, hogy újraindításkor-bekapcsoláskor nagyon sokat gondolkodik mire bejön a rendszer. Annyira nem reagál gyorsan, mint a v5-ös. Quadranton sem ér el annyi pontot, mint elődje. De az a lényeg, hogy eddig stabil, remélem az is marad.

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
« Reply #683 Dátum: 2012, 03 18, 14:31:13 »
Több módon megcsinálhatod. Az a lényeg, hogy mindegyikhez root kell.
Egyik megoldás: Feltöltöd maxra az akkumlátorodat: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a programot elindítod, míg a kábelen van de már elérte a 100%-ot a töltöttség, majd lehúzod a töltőről. Meg kell várni, míg annyira lemerül, hogy magától kikapcsoljon. Utána ismét fel kell töltened maxra. Ennyi.
Vagy:
Feltöltöd maxra, letöltöd a recovery vmelyik újabb verzióját, én az új 5-öst ajánlom. Ha elindítod, az advanced menüpont alatt lesz egy "Battery wipe stat" arra kell nyomnod. Ugyanúgy megvárod míg magától lemerül, majd újra fel 100%-ra.

Am én is feltettem az új v6-ot. Első benyomás, hogy újraindításkor-bekapcsoláskor nagyon sokat gondolkodik mire bejön a rendszer. Annyira nem reagál gyorsan, mint a v5-ös. Quadranton sem ér el annyi pontot, mint elődje. De az a lényeg, hogy eddig stabil, remélem az is marad.

Köszi, a cwm -eset választom. Meddig merítsem le? Amíg kikapcsol a teló?

Amúgy találtam egy bugot. Az xda-developers programot akarom felrakni, de kiírja, hogy nem sikerült letölteni egy hiba miatt ( 940 ). Az xda fórumon írta valaki, hogy neki is volt hasonló, de neki megjavult magától. Várok én is. :)

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
« Reply #684 Dátum: 2012, 03 18, 15:19:07 »
Köszi, a cwm -eset választom. Meddig merítsem le? Amíg kikapcsol a teló?

Amúgy találtam egy bugot. Az xda-developers programot akarom felrakni, de kiírja, hogy nem sikerült letölteni egy hiba miatt ( 940 ). Az xda fórumon írta valaki, hogy neki is volt hasonló, de neki megjavult magától. Várok én is. :)

Látom... :) Igen addig.

Szerk: Még 1 bug. A wifi néha megszakad. Eddig 2szer volt ilyen hajnal óta.

Nem elérhető apa68

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: StockLite V5 vagy MIUI
« Reply #685 Dátum: 2012, 03 19, 08:20:46 »
Tegnap kijött a V6.
Valaki feltette már? tapasztalat?
Azt írják 2x gyorsabb..

Nem elérhető dobolson

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLE1
« Reply #686 Dátum: 2012, 03 19, 09:50:16 »
Tegnap kijött a V6.
Valaki feltette már? tapasztalat?
Azt írják 2x gyorsabb..

Igen, tényleg gyorsabb, nem sokkal, de azért érzékelhető. Ez a gyorsulás főleg az ablakok megnyitásánál vehető észre nagyon. Van benne crt animáció, kibővített kikapcsolás menü, és asszem kb ennyi.. Egyelőre tesztelés alatt van, szóval minden más majd kiderül, de eddig tetszik nagyon.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #687 Dátum: 2012, 03 19, 15:41:18 »
Igen, tényleg gyorsabb, nem sokkal, de azért érzékelhető. Ez a gyorsulás főleg az ablakok megnyitásánál vehető észre nagyon. Van benne crt animáció, kibővített kikapcsolás menü, és asszem kb ennyi.. Egyelőre tesztelés alatt van, szóval minden más majd kiderül, de eddig tetszik nagyon.

Akkor ebben is megoszlanak a vélemények, mert nálam lassabb, mint a v5. Pedig én tettem fel hozzá pár pluszt is (cf-root;turboboost,slaidfastmod) Quadranttal mennyi pontot mérsz?

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #688 Dátum: 2012, 03 19, 15:58:25 »
Akkor ebben is megoszlanak a vélemények, mert nálam lassabb, mint a v5. Pedig én tettem fel hozzá pár pluszt is (cf-root;turboboost,slaidfastmod) Quadranttal mennyi pontot mérsz?

V6-ra tettél pluszt? Mert abban alapból benne van... Mármint a turboboost és a slaidfastmod. Általában az AnTuTu benchmarkot többen dicsérik, mint a quadrantot. Nekem a v5-tel 1650 pont körül volt AnTuTu-val.

Nem elérhető apa68

• PFC Fan
« Reply #689 Dátum: 2012, 03 19, 16:05:23 »
Most települ a V6.
Kérdés akinél fenn van...
Utána tudsz témát váltani vagy amelyiket választod az elején, az marad?
kszm

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #690 Dátum: 2012, 03 19, 16:08:42 »
V6-ra tettél pluszt? Mert abban alapból benne van... Mármint a turboboost és a slaidfastmod. Általában az AnTuTu benchmarkot többen dicsérik, mint a quadrantot. Nekem a v5-tel 1650 pont körül volt AnTuTu-val.

Jaah, akkor benéztem...:) Igen mindent felpakoltam rá..:)Nah akkor újra.

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
« Reply #691 Dátum: 2012, 03 19, 18:15:14 »
Most települ a V6.
Kérdés akinél fenn van...
Utána tudsz témát váltani vagy amelyiket választod az elején, az marad?
kszm

Én alapot tettem fel. Az maradt :) De gondolkozom, hogy újra feltegyem ICS kinézettel, ha nem lehet valahogy megváltoztatni utólag.

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #692 Dátum: 2012, 03 19, 18:52:19 »
Én alapot tettem fel. Az maradt :) De gondolkozom, hogy újra feltegyem ICS kinézettel, ha nem lehet valahogy megváltoztatni utólag.

Téves! :D Még sajnos nincs hozzá téma. Elvileg csütörtökön lesz ICS téma hozzá.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #693 Dátum: 2012, 03 19, 19:00:20 »
Nah nekem mar volt egy ujraindulas, keson vettem eszre. Igy mar a zsebembe kerte a pinkodot... :S

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA ROM: Mindig más =)
« Reply #694 Dátum: 2012, 03 19, 19:46:12 »
Mostanába nem tudom mér, de az automatikus elforgatás nagyon gyengusz ... Iszonyat lassan reagál... és ezt már The End 3.0,3.5  ,  Stocklite v5 , IC Sunday és még pár alap 7.2 es cyanogen... erre valami ötlet ?

Nem elérhető apa68

• PFC Fan
« Reply #695 Dátum: 2012, 03 20, 08:16:52 »
V.6
A billentyűzetnél még mindig félre gépel..
Quadrant elsőre 1750 aztán rá pár perce egy laza 1250 ami kb. a v5.nél is megvolt..
De stabilnak tűnik.

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
« Reply #696 Dátum: 2012, 03 20, 09:27:04 »
V.6
A billentyűzetnél még mindig félre gépel..
Quadrant elsőre 1750 aztán rá pár perce egy laza 1250 ami kb. a v5.nél is megvolt..
De stabilnak tűnik.

Nekem szerencsére ilyen problémám nincs. Első napokban a wifi szakadozott, de aztán megjavult.

Tud valaki küldeni tutorial linket, hogy hogyan lehet megcsinálni a StockLite v6-ot, hogy azok a programok, amik csak telón lehetnek (tehát nem sd kártyán), azokat is átlehessen linkelni?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #697 Dátum: 2012, 03 20, 16:40:41 »
Nekem szerencsére ilyen problémám nincs. Első napokban a wifi szakadozott, de aztán megjavult.

Tud valaki küldeni tutorial linket, hogy hogyan lehet megcsinálni a StockLite v6-ot, hogy azok a programok, amik csak telón lehetnek (tehát nem sd kártyán), azokat is átlehessen linkelni?

Most szemezgetem ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login

Kipróbálod? Mert akkor én nem állok most neki :D

Találtam még egyet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dgzt

• PFC Fan
« Reply #698 Dátum: 2012, 03 20, 21:06:20 »
Most szemezgetem ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login

Kipróbálod? Mert akkor én nem állok most neki :D

Találtam még egyet You are not allowed to view links. Register or Login

Ennyi? És innentől sd-re pakolja a programokat linkelve a rendszer? Nem kell semmit sem tenni?

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #699 Dátum: 2012, 03 20, 21:26:06 »
Ennyi? És innentől sd-re pakolja a programokat linkelve a rendszer? Nem kell semmit sem tenni?

A Szerk: Az oldal  :warez: Ace topicjában volt erről már szó... elvileg valamit kell a Dalvic Cache-el is csinálni, talán áthelyezni azt is az sd-re... Nem csináltam még ilyet, szóval csak az ott olvasott írásokból indulok ki...