2024, 11 28, 13:59:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Romok általános beszélgetés  (Megtekintve 128219 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető robimid01

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: s5830bukb2
Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #750 Dátum: 2012, 04 26, 18:03:23 »
Kedves Pufi!
Sajnos nem :(
De bevittem a Vodához, és ott azt mondták, hogy felküldik szervizbe, és megcsinálják a frissítést. Annyit viszont nekem nem ér, inkább maradok ennél a fapados software-nél :(
De azért nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv
Robi

Nem elérhető robimid01

• PFC Fan
« Reply #751 Dátum: 2012, 04 26, 18:51:40 »
Hoppá!
Hirtelen felindulásból újra megpróbáltam megcsinálni, de most a gyerek gépéről, és arra nem tettem fel a kies-t, csak a drivert! Ott elsőre, gond nélkül rányomta a 2.2.1 alap softot, viszont mikor a leírtak alapján frissíteném a 3.5 -re, ezt írja az odin: "an unnamed file was not found" :(
Ötlet?

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #752 Dátum: 2012, 04 27, 12:18:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hoppá!
Hirtelen felindulásból újra megpróbáltam megcsinálni, de most a gyerek gépéről, és arra nem tettem fel a kies-t, csak a drivert! Ott elsőre, gond nélkül rányomta a 2.2.1 alap softot, viszont mikor a leírtak alapján frissíteném a 3.5 -re, ezt írja az odin: "an unnamed file was not found" :(
Ötlet?

Galaxy Ace-re való 2.3.5-re szeretnéd?
Regisztráció után innen tudsz letölteni, vagy a neked tetsző rom verziójára kereshetsz googleben is (ezek általában jelszavas fájlok és a letöltő oldalon általában ott van a jelszó is). Vagy XDA Developer Galaxy Ace szekciójában.

Letöltés után tömörítsd ki a zip-et és fogsz benne látni egy .md5 kiterjesztésú fájlt vagy .tar-t, de az md5 gyakoribb és azt tallózd be odinba...

Nem elérhető robimid01

• PFC Fan
« Reply #753 Dátum: 2012, 05 03, 09:48:41 »
Nos, sikerült! Meg is vagyok elégedve vele.
Azt szeretném még kérdezni, hogy a párom Galaxy Mini -jére fel lehet e ugyanezt (2.3.5) tenni, illetve ha nem, mit ajánlotok?
Előre is köszi!
Üdv
Robi

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: Romok általános beszélgetés
« Reply #754 Dátum: 2012, 05 03, 10:25:21 »
Nos, sikerült! Meg is vagyok elégedve vele.
Azt szeretném még kérdezni, hogy a párom Galaxy Mini -jére fel lehet e ugyanezt (2.3.5) tenni, illetve ha nem, mit ajánlotok?
Előre is köszi!
Üdv
Robi
Ha tönkre akarod vágni, akkor nyugodtan.
De most komolyan: minden telefonra kizárólag csak a saját rom-ja tehető fel!
Keress egy minihez való romot, a felrakás valószínűleg ugyanígy fog történni, de olvass utána a mini fórumon!

Tapatalk2

Nem elérhető bnegative

• PFC Fan
  • PDA: Egyenlőre semmi
  • PDA ROM: "UEZ"
« Reply #755 Dátum: 2012, 05 03, 18:42:38 »
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok rá vmi okosságot. Bármelyik CM7.2 alapú ROM-ot telepítem a telómra, nem megy a mobilnet, se edge se 3g se semmi, és egyszerűen nem jövök rá, mi a gond... minden más rommal patentul megy minden, egyébként stocklite v6-ot használok, de a cm nagyon bejönne.... vmi tipp esetleg? :)

válaszokat előre is köszönöm! :) további szép napot! üdv

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #756 Dátum: 2012, 05 03, 18:55:09 »
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok rá vmi okosságot. Bármelyik CM7.2 alapú ROM-ot telepítem a telómra, nem megy a mobilnet, se edge se 3g se semmi, és egyszerűen nem jövök rá, mi a gond... minden más rommal patentul megy minden, egyébként stocklite v6-ot használok, de a cm nagyon bejönne.... vmi tipp esetleg? :)

válaszokat előre is köszönöm! :) további szép napot! üdv

Hali!

You are not allowed to view links. Register or Login Ez alapján állítsd be a net szolgáltatódat. S máris lesz neted.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bnegative

• PFC Fan
« Reply #757 Dátum: 2012, 05 03, 19:02:43 »
Hali!

You are not allowed to view links. Register or Login Ez alapján állítsd be a net szolgáltatódat. S máris lesz neted.

Az a helyzet, hogy igy sem jo :S jol van beallitva, meg mar fejböl fujom a beallitasokat (egyebkent Telenor cucc)
és nem az istennek nem akar menni. erdekes, hogy minden mas rommal megy, kiveve CM7.2
Ötlet? :)

Nem elérhető szabox

« Reply #758 Dátum: 2012, 05 04, 17:10:38 »
Az a helyzet, hogy igy sem jo :S jol van beallitva, meg mar fejböl fujom a beallitasokat (egyebkent Telenor cucc)
és nem az istennek nem akar menni. erdekes, hogy minden mas rommal megy, kiveve CM7.2
Ötlet? :)

Ötlet? Nem ragaszkodnék a CM romhoz, ha nem megy, hát nem... :) Amúgy itt az alábbi hsz-ben sikerült müködő 3g és mms-t varázsolni:

Nem elérhető bnegative

• PFC Fan
« Reply #759 Dátum: 2012, 05 04, 18:53:16 »
Hali!
Egy kis plusz info, meg pontosítás, hátha... :)
Teló: Galaxy Ace (Telenor)
Android Verzió: 2.3.7
Alapsáv: s5830xwkp8
Kernel: 2.6.35.7
Jelenlegi ROM, amibe működésre szeretném bírni: CM7.2 RC1 by vo-1 MIRACLE V3
Akármilyen ROM-ot feltelepítek, ami CM7-re épül
ezeket próbáltam:
[Official]CM7.2.RC1.cooper.signed
[Unofficial]CM7.2.RC1.cooper.kang.signed
[Unofficial]CM7.2.RC1.MIRACLE.V3
stb...
Aktiválva van az adathozzáférés, jól van beállítva az APN, minden jó elméletileg, és mégsem megy...
StatusBar-ba nincs ott a 3G/H+ semmilyen jelzés, de még csak Edge sincs, pedig egy SignalMonitor szerint UMTS hálózaton vagyok...
További érdekesség, hogy minden más ROM-mal, pl:
Myth Advanced, Myth Black, StockLite.V6
frankón megy ugyanazokkal a beállításokkal.
Még egy info, ami esetleg hasznos lehet, hogy csak CM ROM-okba láttam a mobilnet beállításokál az IP4, IP6, IP4/IP6 választási lehetőségeket, más ROM-oknál nem. Bár azt hiszem teljesen mind1, mert mindegyiket próbáltam, és egyikel sem megy. :) Ha valakinek lenne vmi tuti tippje, azt megköszönném! :)

Annyira én sem ragaszkodnék a CM-hez, ha találnék még1 olyan gyors ROM-ot, mint a MIRACLE v3.
Kb 25 Rommal próbálkoztam eddig, ez jön be a legjobban... De mobilnet nélkül ah... nem az igazi. StockLite nem rossz, de nem az igazi, meg a CM-es tetszik is, bár az csak launcher kérdése, de a M.V3-ból minden sallang ki van hagyva, és eszeveszett pörgős...

Ti milyen ROM-mal toljátok? Egy gyors lightweight rom kellene nekem, lehetőleg bugmentes. Elméletileg M.V3 is az, legalábbis ezen az egy hibán kívül mással még nem találkoztam.

Válaszokat előre is köszönöm! :) ÜDV

Nem elérhető szabox

« Reply #760 Dátum: 2012, 05 04, 19:24:35 »
...

Mit jelent az, hogy gyors? Amikro kipróbáltam a különböző romokat, köztük CM-et is, akkor nekem tök lassú volt, csomó minden nem működött, pl rádió, zenelejátszás akadozott, stb...

Én stock 2.3.3-on tolom és nekem gyors, de nem a tesztprogramokban, hanem ha megnyitom a menüt, a zenelejátszást, a kamerát, stb... Persze, wifihez tettem fel GooglePlayből (lánykori nevén market) egy segédprogramot (wifi fixer) és így okés. Alap stock, minden megy, ami kell és nincs vele gondom. Túl vagyok pár romon, bár nem használtam mindegyiket sokáig (pl hetekig, hónapokig), mert, ami nem ment át nálam a szitán az kuka. Amivel szemezem, mert szimpi, az a legújabb CM9 rom, de mivel még a kamera nem működik, addig felejtős... Na, hát, én így vagyok a telefonnal... :)

Nem elérhető bnegative

• PFC Fan
« Reply #761 Dátum: 2012, 05 04, 19:26:11 »
Ötlet? Nem ragaszkodnék a CM romhoz, ha nem megy, hát nem... :) Amúgy itt az alábbi hsz-ben sikerült müködő 3g és mms-t varázsolni:

Hali! Megoldódott a problema! :) Mégpedig a link, amit adtál, az vezetett rá a megoldásra, csak annyi küllel, hogy végül az APN típusához a defaultot kellett irni, de nem az mms-nél, hanem a  Telenor Online-nál, és már műxik is! :) Fain!

THX a segítséget! További szép napot! ÜDV

Nem elérhető bnegative

• PFC Fan
« Reply #762 Dátum: 2012, 05 04, 19:35:47 »
Gyors nálam azt jelenti, hogy sehol egy akadás, 175mb free ram, az egész cucc üresen nem foglal többet 70 meganal, semmi sallang program, működik BT, Rádió, Kamera, minden. Ráadásként sokkal patentabb a CM7.2 kamcsija, mint a gyári, bár egy FB cam is űbereli a gyárit! :) Rengeteg beállítási lehetőség, nekem most ez a favorit! És hogy már a mobilnet is megy, így meg már hibátlan! Bár hozzáteszem, én minden animaciot kikapcsolok, meg nekem nem kell a csecsa, csak működjön gyorsan, és eddig ez a leggyorsabb rom!

Link, ha érdekel valakit:

Érdekesség: bár nem sokat játszom, néha melóhelyen üresjáratba tolok 1 kis AngryBirds-t pl stock rommal pár pálya akadt, mint a fene, M.V3-nál nem!
Hozzáteszem az official CM7 romok még elég bugosak, de ebbe minden fain. Szóval nekem ez most bejött nagyon!

CM9 is tuti lesz, lassan jön a beta9, várom! De főleg a véglegest! :) ÜDV

Nem elérhető szabox

« Reply #763 Dátum: 2012, 05 04, 20:45:51 »
Ráadásként sokkal patentabb a CM7.2 kamcsija, mint a gyári, bár egy FB cam is űbereli a gyárit! :) Rengeteg beállítási lehetőség, nekem most ez a favorit! És hogy már a mobilnet is megy, így meg már hibátlan!

A kameráról írhatnál többet... És ha nem gáz, akkor néznék egy-két próbaképet (pl valami közelis, makrósat, meg valami távolit, esetleg szabadtéri távolit) - ha el akarja valaki kerülni a homályos fotót, akkor pucolja meg a lencsét fényképezés előtt... email: mondvacsinaltdesigner kukac gmail com
(mellesleg jelzem, hogy ide senki a saját galaxy ace-es dolgával ne keressen!!! Köszönöm!)

Meg, ha van kedved, akkor küldhetsz screenshot-ot is a futó rendszeredről. Amúgy, még a ddkq8-al szimpatizáltam.

Egyébként, szerintem, hogy kinek melyik rom jön be, az inkább attól függ, hogy ki mire és hogy akarja használni, na meg persze, hogy a romoló milyen dizájnt (launchert) rakott össze(bele)... :)

Nem elérhető szabox

« Reply #764 Dátum: 2012, 05 04, 21:17:52 »
A kameráról írhatnál többet... És ha nem gáz, akkor néznék egy-két próbaképet (pl valami közelis, makrósat, meg valami távolit, esetleg szabadtéri távolit) - ha el akarja valaki kerülni a homályos fotót, akkor pucolja meg a lencsét fényképezés előtt... email: mondvacsinaltdesigner kukac gmail com
(mellesleg jelzem, hogy ide senki a saját galaxy ace-es dolgával ne keressen!!! Köszönöm!)

Meg, ha van kedved, akkor küldhetsz screenshot-ot is a futó rendszeredről. Amúgy, még a ddkq8-al szimpatizáltam.

Egyébként, szerintem, hogy kinek melyik rom jön be, az inkább attól függ, hogy ki mire és hogy akarja használni, na meg persze, hogy a romoló milyen dizájnt (launchert) rakott össze(bele)... :)

UPDATE: Screenshot: megnéztem xda-n, egész jónak tűnik a rom... :)

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #765 Dátum: 2012, 05 05, 19:47:50 »

Ha jó fényképeket szeretnél, akkor töltsd le a HDR+-t. Fizetős a teljes változat, de megéri...

Tapatalk 2 @Samsung Galaxy Ace

Nem elérhető zsozsito

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: i9001xxkf8
« Reply #766 Dátum: 2012, 05 11, 18:19:22 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A barátnőm megpróbálta odinnal felrakni az ace-ére a Feamod recoveryt, és az újraindulás után meghalt a teló. Se bekapcsolni nem lehet, sem a download mód nem jönbe, a pc sem látja, és a töltést sem veszi!

Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #767 Dátum: 2012, 05 11, 19:13:33 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A barátnőm megpróbálta odinnal felrakni az ace-ére a Feamod recoveryt, és az újraindulás után meghalt a teló. Se bekapcsolni nem lehet, sem a download mód nem jönbe, a pc sem látja, és a töltést sem veszi!

Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?

Előre is köszönöm!

Gratula a barátnődnek,határozottan tehetséges  és nagyon ügyes.A Feamod recowery Galaxy S Plusra való nem Ace-re!Hogy mit lehet ilyenkor tenni?Vehet egy másik telefont vagy használhatja a régit is ha még meg van,de szerintem szervizben meg csinálják sok forintért.

Nem elérhető zsozsito

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s plus
  • PDA ROM: i9001xxkf8
« Reply #768 Dátum: 2012, 05 11, 19:38:52 »
Gratula a barátnődnek,határozottan tehetséges  és nagyon ügyes.A Feamod recowery Galaxy S Plusra való nem Ace-re!Hogy mit lehet ilyenkor tenni?Vehet egy másik telefont vagy használhatja a régit is ha még meg van,de szerintem szervizben meg csinálják sok forintért.

Az zseniális.... Akkor megkapja születésnapjára, hogy megcsináltatom neki:D

Azért köszönöm a segítséget:)

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #769 Dátum: 2012, 05 11, 22:48:52 »
Az zseniális.... Akkor megkapja születésnapjára, hogy megcsináltatom neki:D

Azért köszönöm a segítséget:)
Én azért tennék még egy próbát egy Jig-gel, mielőtt szervizbe vinném. Ha azzal bejön a download mód, akkor nyert ügyed van.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #770 Dátum: 2012, 05 12, 09:09:40 »
Én azért tennék még egy próbát egy Jig-gel, mielőtt szervizbe vinném. Ha azzal bejön a download mód, akkor nyert ügyed van.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

Itt megtalálod kinek van, és hol lakik: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #771 Dátum: 2012, 05 13, 21:11:08 »
Sziasztok!

Gyermek Ace-n már egy éves a CM7-s ROM. Elég sok idő eltelt azóta. Most melyiket érdemes feltenni rá?
Próbáltam CWM-ből egy újabb CM7-s ROM-ot, de nem tette fel. :-(
Köszi
Attila

Szerk. : Egyelőre az S5830XWKTE márciusi ROM-ot szándékozom feltenni.

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #772 Dátum: 2012, 05 14, 12:08:21 »
Sziasztok!

Gyermek Ace-n már egy éves a CM7-s ROM. Elég sok idő eltelt azóta. Most melyiket érdemes feltenni rá?
Próbáltam CWM-ből egy újabb CM7-s ROM-ot, de nem tette fel. :-(
Köszi
Attila

Szerk. : Egyelőre az S5830XWKTE márciusi ROM-ot szándékozom feltenni.

Én feltettem a KTE-t alapnak, majd FR és CWM felrak után ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Hibátlan, hasít, no FC és minden működik! Egy új telefonja lett az Asszonynak... (FR után indul csak)

Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #773 Dátum: 2012, 05 14, 16:34:30 »
Én feltettem a KTE-t alapnak, majd FR és CWM felrak után ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Hibátlan, hasít, no FC és minden működik! Egy új telefonja lett az Asszonynak... (FR után indul csak)

Szia!

Köszi a választ. Feltettem én is. Tényleg jól néz ki és gyors egyelőre. TB backup most megy vissza.
Köszi
Attila

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #774 Dátum: 2012, 05 14, 19:17:49 »
Szia!

Köszi a választ. Feltettem én is. Tényleg jól néz ki és gyors egyelőre. TB backup most megy vissza.
Köszi
Attila

TB backup-al vigyázz, csak az adatokat tedd vissza, ha tudod. Nem ACE tapasztalatom, de új romon az alkalmazás backup nem mindig megy.
Miért nincs tökéletes PDA???