Most tettem fel egy 2.3.5-öst. Az alapsáv XWKS2 Gingerbread. egyelőre tetszik, megy rajta a rádió, és a fényképező is. Igaz, csak 1 órája tettem fel. Mi a véleményetek róla?
Nekem volt fent ez a rom. Nem volt vele semmi baj tulajdonképpen. Lecseréltem kiváncsiságból egy kicsivel frissebb 2.3.6-ra, és fent maradt inkább. Annyi bajom volt vele, hogy pl a gyári galéria és a gyári böngésző néha kifagyott. A böngésző azt csinálta, hogy ha megérintettem a kijelzőt, elment a kép, csak egy fekete semmi volt a kijelzőn. Aztán ha elengedtem a kijelzőt, visszajött a kép. Ezen csak az újraindítás segített, aztán pedig az opera böngésző.
Na most, ezt a két hibát tapasztaltam már a gyári 2.3.3-as vodás romomnál is, és lehet telepítés előtt nem teljesen gyalultam a rendszert és ezek miatt maradtak fenn ezek a gondok, szóval talán az előző rom maradéka volt. A mostani előtt telepítés előtt és után is full wipe-oltam mindent, és így ezek a hibák egyelőre eltűntek.
Egyébként mondom, ha gyári romot telepítesz, szinte ezer százalék, hogy menni fognak rajta az általad említett alkalmazások, pl fényképező, rádió, bt...