Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek tapasztalataim:
Próbálkoztam néhány gyári és fött ROM-mal!
A páromnak is SGA-e van így kettőn próbálkoztam hosszabb távon.
Az enyémen DDKQ5 volt az övén XWKT7 volt.
a KT7 3 nap után úgy belassult hogy nem lehetett használni még újraindítás után sem
a KQ5 elég szépen bírta a kínzásokat nem fagyott ki és az aksit sem szívta le. Ami hiányzik belőle az az extrák amit mondjuk egy CYNmod vagy San ginger nyujt kernelekkel egyebekkel!
Aztán jött a Magyar VDH rom BUKS2 2.3.6-al most jelen pillanatban 3 napja fut és még nem volt baj vele de még várok a hétvégéig!
GingerReal 2.0 4 nap után gyorsan lekerült mert semmire sem jó csak aksi merítésre, a market is csinálta a maga kis bajait pl. leszerettem volna tölteni valamit de úgy gondolta majd a legközelebbi újraindítás után teszi meg! Ami még bosszantott hogy, 1 nap legalább 1x-er újra kellett indítanom kill app managerek pedig nem mindig takarították a RAM-ot rendesen! Emiatt az aksi is kilehelte magát 6-7 óra alatt!
SanGingerAce 3.6-al egész jól kijöttem bár itt az az ütközés ált fent hogy sd-ről elég nehezen futottak az app-ok! Szerintem ez egész jól sikerült, 3g wifi gps az akksit 10 óra alatt megette de ez még jobb mint a cyan-nal!
Cyan 7.2: ezt a rom-ot azoknak találták ki akiknek nem telefonálásra van a telefon csak netezésre camera gps, stb. Tény ezen a rom-on tudtam kihasználni a legjobban a root és kernel patch adta lehetőségeket, viszont az aksi itt csak full használat mellett 8 órát bír kb. A proximityvel itt is vannak gondok. Néhányszor be is lassult és csak újraindítás után pörgött fel!
Amit most használok az az Infinity ami a Cyan 7.2re épült KPH alapsávon fut!
Nekem ez a ROM vált be a legjobban jelen pillanatban. Egyedül ami nem sikerült az a proximity fix mert még mindig nem akar működni rendesen, de ettől eltekentvi számomra ez a rom felelt meg, azok közül amivel próbálkoztam, a legjobban! Tetszik a felület jók az ikonok stb.
Még próbálkozok mással de igazábol csak a gyári romok vannak hártra mert a fötteket amik felkeltették a figyelmemet azokat már próbáltam!
Amit leírtam az az én saját tapasztalatom véleményem.