Ahham!
ezeket a felgyülemlett adatokat,hogyan érdemes törölni szerinted!?
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Vagy használsz windows-on valami okosabb fájlmenedzsert, pl. Total Commander, aminél ha bekapcsolod a nem látható fájlok mutatását, akkor már látni fogod a ponttal kezdődő fájlokat, mappákat is. Valaki azért erősítsen meg, hogy a windows intéző valóban nem látja, ha be van kapcsolva a windows alatt a rejtett fájlok mutatása opció, mert nálam feleségem miatt rendszer szinten ez ki van kapcsolva. De TC-ben meg be van.
De van androidra is jó fájlmenedzser, speciel kettőt ismerek, amihez nem kell root: Az egyik a Total Commander, aminek szerintem szenzációs a wifin keresztüli ftp vagy a lan kezelése, simán el tudom érni a pc-imet vele, de ott a ES File Explorer is. Mindegyiknél be kell kapcsolni, hogy mutassa a rejtett fájlokat.
Ha a kérdésed arra vonatkozott hogy "hogyan" töröljed le, akkor azt mondom, hogy simán. Ha legközelebb megint mész a google maps-re majd letölti újra. Persze ahhoz adatkapcsolat kell. De azért felelősséget nem vállalok semmiért. Én eleinte úgy csináltam, hogy csináltam az sd-re egy átmeneti mappát, és áthelyeztem oda minden számomra túl nagynak és feleslegesnek tartott fájlt, vagy mappát. Azután újraindítottam, használtam egy-két napig és ha nem tapasztaltam semmi anomáliát ami erre utalna vissza, akkor letöröltem. Most már ezt nem csinálom, simán törlöm a ponttal kezdődő mappáimat az sd-n, úgyis újra létrejönnek.
Egyébként azzal indoklom, a "simán" törlést, hogy ha veszel egy új sd-t és berakod, akkor oda sem kell átmásolni a régi sd-dről a dolgokat mégis minden működik.