2025, 01 12, 10:59:05

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598901 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vasmacs

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Samsung I900 Omnia + iGO 8
  • PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 4.0.3
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1925 Dátum: 2011, 11 15, 14:24:07 »
Sziasztok! A következő a problémám: amikor hívnak és felveszem, egyből bekapcsolja a hangszórót és kihangosít. Viszont nem minden hívónál. Még nyomozok, hogy kinél igen, kinél nem. Néztem a hang meg telefonbeállításokat, de nem találtam erre vonatkozót. Vki vmit?

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1926 Dátum: 2011, 11 16, 09:50:18 »
Hm, ha csak nem raktál fel semmi extra programot, akkor nem tudom, mi lehet ez. Ha minden hívónál ezt csinálná, akkor azt mondanám, hogy dokk módban van a telefon, de így passz.

Nem elérhető concord

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1927 Dátum: 2011, 11 16, 10:38:29 »
Üdv mindenkinek!

A következő apróságban lenne szükségem segítségre. Ha hívást indítok, és a hívó beszél tehát várakozó hívás vagyok, nincs semmiféle visszajelzés erről. Keresgéltem megoldást marketen, fórumon de sikertelenül.
Van valakinek valami ötlete?
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1928 Dátum: 2011, 11 16, 16:05:08 »
Két hétig elbúcsúztam a Sensation-től. Bevittem Speedshopba szervizelni. (Jack dugjója rossz) Addig Újra HD2 YEAH

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #1929 Dátum: 2011, 11 16, 16:09:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Két hétig elbúcsúztam a Sensation-től. Bevittem Speedshopba szervizelni. (Jack dugjója rossz) Addig Újra HD2 YEAH

Akkor hamarosan  lesz S-ON leírás? :taps: :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1930 Dátum: 2011, 11 16, 16:35:20 »

Miert nem egybol az e-carebe vitted. Ha nem gyartoi garis akkor is beveszik. Szallito levelen amit kapsz rajta van a vasarlas datuma es a pda imei szama az alapjan beazonositjak.

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #1931 Dátum: 2011, 11 16, 16:51:20 »
Tudnátok segíteni, hogy a sense o maniac romban hol lehet a 3G-t kikapcsolni?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1932 Dátum: 2011, 11 16, 17:44:11 »
Miert nem egybol az e-carebe vitted. Ha nem gyartoi garis akkor is beveszik. Szallito levelen amit kapsz rajta van a vasarlas datuma es a pda imei szama az alapjan beazonositjak.

Egyrészt mert e-care messze van, másrészt akkor nem tudtam volna megnyomogatni a HTC Radart, Titánt, Chachát, Galaxy Note-ot, ZTE Librát, Wayteq xTabot, stb stb :)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1933 Dátum: 2011, 11 16, 17:46:54 »
Akkor hamarosan  lesz S-ON leírás? :taps: :D
Igen, leírás:
-Rakj fel egy gyári romot (pl 1.35)
-Fastboot modban írd be konzollal "fastboot oem writesecureflag 3"

Kész. (Röviden) tényleg csak ennyi. Magam is meglepődtem, úgy emlékeztem körülményesebb a folyamat. De nem.

Nem elérhető csehi

• PDA: LG G4
  • PDA ROM: H81520B
« Reply #1934 Dátum: 2011, 11 16, 17:56:56 »
Igen, leírás:
-Rakj fel egy gyári romot (pl 1.35)
-Fastboot modban írd be konzollal "fastboot oem writesecureflag 3"

Kész. (Röviden) tényleg csak ennyi. Magam is meglepődtem, úgy emlékeztem körülményesebb a folyamat. De nem.

Ezt most gyorsan feljegyzem :D Minden tiszteletem a tiéd, köszönöm :ok:

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1935 Dátum: 2011, 11 16, 18:01:19 »
Ezt most gyorsan feljegyzem :D Minden tiszteletem a tiéd, köszönöm :ok:

Majd kicsit részletesen is írok róla a tudástárba, hogy ne rontsa el senki, mert azért itt van lehetőség téglásítani. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Holnap analízis ZH, nem érek rá :D

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #1936 Dátum: 2011, 11 16, 18:09:39 »
Az a helyzet, hogy a készülék még főzött Sense ROM-mal is lassú. Hónapok főzőmunkája sem volt elég eddig, hogy rendes sebességgel fusson a Sense, és ne zabálja fel emellett az egész memóriát.

Olvasgatok-olvasgatok....és :shock:

Nekem megvan mind a 2 gépezetem iPhone 4-Htc Sensation.
Tudom ezt már nem most írtad,de nem osztom a véleményed! Na s ezt, muszá elmondanom.  :p
Kb hasonló sebességben szuperál a sensatinon mind az iPhone,legalábbis nekem-nálam!
Te miben látod a lassúságot a sensati müködésében! Mint általános felhasználó én nem látom ezt!
Internet/böngészés tök uaz-ha nem gyorsabb"-Youtube szintén. Navigáció futása simább gördülékenyebb(itt a 3 bötűs re gondolok)De próbáltam Sygicet-is.... ;)  Fotók fényképek videók kezelése uaz( de a képminőség picivel veri az iPhonet) Az iPhone 4 kijelzője (retina..) na az tényleg űber!!   :taps:

Programok-játékok futása is hason gyors! Igaz a sensation a i4-nél hardverileg erősebb,s huu de gyorsabbnak kéne lennie! (majd lesz is-benne van a lehetőség) Az i4 ben már nem sok.A i4S-t meg hagyjuk a 512 -es Ram-jával. Azt is nézzük meg,h az i4, alapból puritán kezelő felülettel rendelkezik(ikonok ide-oda..) ha bármi érdemlegest akarsz tenni a vassal,...jön a JB! Mikor az megvan Cydia ide krack-oda krack a tetszetős,és jól használható legyen! Itt beszélhetünk a külsős progik telepítéséről is(persze vásárolt ipa-k ról van szó)"   ;) Mire minden végére érsz,kezdődnek a gondok,jéé merül az aksi,,jéé hetente magától ujraindul,sőt még néha le is fagy..sorolhatnám!  A Sensation-Sense alapból egy 3D tetszetős,jól átlátható,kezelhető,.... :ok:

Rengeteg hétköznapi példát tudnék írni, (használat terén) amit a Sensation-al alapból megteszek, bármikor! Az i4-el 3 napot ülök a PC előtt mire kiverbuválom mit ,hogyan,ha egyáltalám meg tudom oldani!  Bluetoot-ja szinte semmivel nem kontaktál ja persze a ipod, Mac-s más iPhonek-on kívűl. .......
Szóval rengeteg idegesítő dolog van az ios rendszer-ben is!!

Sensation+Sense lassuú!  :D Relatíve    :ima:

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1937 Dátum: 2011, 11 16, 19:34:33 »
Olvasgatok-olvasgatok....és :shock:

Sensation+Sense lassuú!  :D Relatíve    :ima:

a hd2 + hyperdroid viszonylatában látja lassúnak a sensation + sense párost :D
szvsz

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1938 Dátum: 2011, 11 16, 19:43:40 »
szvsz
A TripNMiUI-hoz főként és CM7-hez képest látom lassúnak a Sense-et. SGS2 mégy gyári rommal is brutál gyors. Egy Sensation ilyen hardverrel tudom, hogy gyorsabbnak kell lennie. Addig nem tűnik fel, hogy lassú a Sense, amíg egy nem sense-es rommal ki nem próbálják a Sensation-t. Eddig egyedül a TripNMiUI tudja kihozni az elvárható sebességet a hardverből.
Na majd talán a 4.0 :) CM9...

Nem elérhető ramy

« Reply #1939 Dátum: 2011, 11 16, 19:59:42 »
szvsz

Bocsesz lehet én értelmeztem félre de  ezekből arra gondoltam ,h ezeket is viszonyítási alapnak vette!---

Oké, hogy egy 600-800Mhz-es középkategóriás géphez képest gyorsabb, vagy akinek nem volt okostelefonja ezelőtt, pláne nem tűnik fel a lassúság.  A Sensation-nek ezzel a két maggal sokkal brutáisabb, iPhone szintű sebességre is képes lenne. Nehogy már a menü görgetés, vagy az all apps akadozzon, programok lassan induljanak egy kétmagos gépen ennyi memóriával.

Tökéletesen igaznak tartom,h a hardverhez képest gyengusz a teljesítmény(jelenleg) De jelen pillanatban totál megálja a helyét bármely vassal szemben! (pl iphone is...) Ezen felül ,bőven benne van a lehetőség a gyorsulás,fejlődés útján......
Én többek közt ezért is vettem meg!  Pedíg van viszonyítási alapom,több mint 1.5 éve iphonozom,már sza..á kre...tem. Más..de nem jobb!
De tényleh ha kell egy regény írok nektek arról,h mit-mikor-hogyan szivtam az ios miatt,h olyat érjek el,ami ebben (htc) vasban alapból benne van,és tudja!

Nem elérhető ramy

« Reply #1940 Dátum: 2011, 11 16, 20:20:38 »
De mindenki döntse el maga!

A kijelzőt(ami tényleg űber) s a hangot leszámítva..... :D

Nem elérhető szasa77

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 3/Navigon-Waze
  • PDA: Galaxy Note 3
« Reply #1941 Dátum: 2011, 11 16, 21:05:52 »
Sziasztok!
Kérédésem lenne: találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy telefonált, akksi kb 70%. Letette, hivás befejezés gombbal, majd kijelzö elsötétül és se kép, se hang, telefont felhivva hangposta?! 5 perc után akksi ki, kb 2 perc mulva vissza, no reakcio. Ez kb du 2-kor, 6-ra hazaértem, töltö megdug, hátha csak lemerült, nem világit a töltö lámpa. Vártam 1 orát töltön, semmi. 3 honapos telo, garipapir, polus trémob, nyuszi aszongya :) nincs szerviz csak 6-ig! A telefont egész délután probáltam bekapcsolni, 18X akksi ki-be-ki-be, semmi. Kiscsaj akksi kivesz(a készüléket majdnem leejtve) vissza, majd készülék bekapcsol, dátum, minden alapon: 1970 dátum jan1 00:00 ora. Kb 2 perc alatt észheztért, beállt minden rendesen. Át másik tré üzlet, ott van szerviz 8-ig, azt mondja emberünk, hogy ha a gép nem produkálja a hibát, nem tudja felküldeni garis szervizbe, de egyébként is kell hozzá a töltö, mert ÖSSZE VAN HANGOLVA AZ AKKSIVAL! 8O Csak néztem, mint hal a szatyorban, 15 éve foglalkoztatnak és foglalkozom telefonokkal, de én még ekkora lámaságot nem hallottam. Valaki ötlet? Ja és az elsö boltban szöke néni közölte, hogy naponta kapcsoljam ki nyugodtan éjszakára, hogy tisztuljon a memoriája!!!! A nokia 6233-om kb fél éve nem volt kikapcsolva és semm baja!
Kérném a hozzáértök segitségét! Köszi

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1942 Dátum: 2011, 11 16, 21:31:44 »
Gyári rom van fenn? Nekem voltak hasonló anomáliák az elején, még gyári rommal. Igaz nekem nem 70%-on volt az akksi, hanem csak kb. 40%-on. Szinte ugyanezt csináltam végig mind te, azaz töltőre dugtam, és úgy próbáltam bekapcsolni, semmi. Vártam egy órát, de semmi. Végül nekem az akksi kivétel berakás megoldotta a dolgot.
Arra jöttem rá, hogy ha a Sensation-t hagyom lemerülni, hogy a telefon kikapcsol és rádugom töltőre a telefont, akkor látszólag nem történik semmi. A led nem jelez, hogy töltődik, ráadásul még bekapcsolni sem lehet. Ilyenkor csak az akksi kivétel berakás segít. Ilyen még soha egy telefonnal sem volt. Ha viszont nem hagyom lemerülni és úgy kapcsolom ki, akkor akár töltőre is dughatom, a led is jelez és újra is tudom indítani.
Egy tipp: A gyors boot opciót azonnal lődd le. Egy felesleges parasztvakítás. Már többször írtam itt a fórumban, hogy ha a gyors boot be van kapcsolva akkor az csak egy suspend (alvó) módba küldi el a telefont kikapcsoláskor. Ezért is tér vissza gyorsabban. Na de most komolyan: kinek van erre szüksége, ha valaki minden nap kikapcsolja és másnap be, akkor nem tudja azt a pár másodpercet kivárni ami a normál indításhoz szükséges?
A gyors boot okozhat ilyen anomáliákat amiket leírtál. Pl. majd ne lepődj meg, amikor főzött romot raksz fel először, és kikapcsolod a telódat, hogy a hang le és a bekapcs gomb együtt megnyomásával belépjél a recovery módba, mert meglepődve tapasztalod, hogy nem történik semmi, vagy jobb esetben elindul a telefonod. Ilyenkor ugyanis bekapcsolt gyors boot-tal nem érzékeli a billkombinációt.
Amit pedig a szervizről írtál, komolyan mondom először szétröhögtem magam, majd felháborodtam. Őszintén szólva utálom, amikor hülyének nézik az embert. Ilyenkor igyekszem valami olyat visszakérdezni, amitől aztán ők jönnek zavarban. Pl. egyszer a MediaMarkt-ban megkérdeztem egy LG monitorról, hogy TN+film-es vagy IPS panel van benne? Mert azt írták ki, hogy TN, de mivel egy kicsit lilás kikapcsolt állapotban ezért inkább IPS-nek gondolom. Erre azt felelték, hogy passz, majd visszakérdeztek, hogy nem keresek-e éppen állást, mert éppen keresnek olyan eladót aki ért is a dolgához. :-)

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1943 Dátum: 2011, 11 16, 21:36:50 »
Tudnátok segíteni, hogy a sense o maniac romban hol lehet a 3G-t kikapcsolni?
Ööö pontosan mire gondolsz? Mert ha arra, hogy a képernyővédőnél azt írja ki, hogy "3G...", akkor az engem is becsapott. Az 1.4.3-as verzióban még azt írta ki a képernyőn, hogy "Vodafone", de az 1.4.5 már azt hogy "3G Vodafone". Nincs mit kikapcsolni, mert nem csinál plusz adatforgalmat.

Nem elérhető ramy

« Reply #1944 Dátum: 2011, 11 16, 21:42:14 »
Ez a hagyom lemerülni(addíg míg kikapcsol) s feldugom a töltőre nem történik semmi! Más gépezeten is így van,pl(iPhon)   ha totál lemerül,feldugod eltelleik akár 5-7 perc is mire jön a hang,s bebótol magától! Addig se kép se hang,akár mit nyomsz.

Nem elérhető ramy

« Reply #1945 Dátum: 2011, 11 16, 23:01:15 »
Minden esetre szép kálvária amit szasa kollega vényomott.
Nekem ez a 2. HTC-m de még ilyet nem láttam.

Nem elérhető saba141

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Android 5.0
« Reply #1946 Dátum: 2011, 11 17, 08:35:01 »
nem tudom mit rontottál el. nálam is fent van a chain, és hibátlanul működik minden

Nem lehet az esetleg, hogy ez a progi a Sense 3.5-el nem coop-erál ?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1947 Dátum: 2011, 11 17, 12:41:15 »
Nem lehet az esetleg, hogy ez a progi a Sense 3.5-el nem coop-erál ?
nem hiszem
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1948 Dátum: 2011, 11 18, 10:05:24 »
Még mindig ugyanaz a rom és radio, amit korábban említettem, akku 31%-on:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető patrikb10

• PFC Fan
  • PDA ROM: Android 2.3.4
« Reply #1949 Dátum: 2011, 11 18, 11:21:43 »
Sziasztok!

Én is boldog Sensation tulaj lettem :taps: nagyon tetszik a telefon, egyetlen dolog ami zavaró, hogy beszélgetés közben néha kicsit zizeg a mikrofon, más is tapasztalt hasonlót?