2025, 01 12, 03:05:47

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598878 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1825 Dátum: 2011, 11 08, 17:43:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sd kártya leválasztása majd utána sd formázása   a telepitő rajta van volt nekem is az sd-n de az látható sőt a használati pdf is rajta van volt alapból
Köszönöm, 7,21ből 7;21szabad de gondolom ami a fajl kezeléshez kell az maradt,mert az angry b.se tünt el.
Csak még mindìg men értem, hogy mért volt leterhelve, ennyire tegnap lett kivéve a dobozból teló,full original volt, az indiai piacost vissza vették.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető IrDa

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1826 Dátum: 2011, 11 08, 18:46:07 »
Köszönöm, 7,21ből 7;21szabad de gondolom ami a fajl kezeléshez kell az maradt,mert az angry b.se tünt el.
Csak még mindìg men értem, hogy mért volt leterhelve, ennyire tegnap lett kivéve a dobozból teló,full original volt, az indiai piacost vissza vették.
játékok és alkalmazások települhetnek a telefon belső memoriájába is sztem az angry bird is onnan fut.
ha formázod semmi nem marad az sd-n majd a teló elkezdi a rendszer dolgait rátenni

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1827 Dátum: 2011, 11 08, 19:09:33 »
játékok és alkalmazások települhetnek a telefon belső memoriájába is sztem az angry bird is onnan fut.
ha formázod semmi nem marad az sd-n majd a teló elkezdi a rendszer dolgait rátenni
Igen igen,már elkezdte, azon fumizom, hogy rakok bele egy 16gb os class10 es sd-t.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1828 Dátum: 2011, 11 09, 04:44:54 »
Igen igen,már elkezdte, azon fumizom, hogy rakok bele egy 16gb os class10 es sd-t.

Azt jól teszed. Szeretni fogja. Én is most vettem neki egy 32-est. :)

Sent from my Sensation using Tapatalk.

Nem elérhető BIT_

• FIAT és HTC Fan :)
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC 10 / HTC One M8 / HTC ONE M7 / HTC Sensation
  • PDA ROM: Gyári / ViperOneM8 3.2.1 / ViperOne 7.0.1 / ViperS 5.1.0
« Reply #1829 Dátum: 2011, 11 09, 07:41:55 »
A SoM romnál hogyan lehet a gyári zenelejátszóhoz számokat hozzáadni?
Nekem mindig csak az igo mappa audioit játsza le. HELP!!!
:)

Sent from my Sensation using Tapatalk.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1830 Dátum: 2011, 11 09, 09:29:27 »
a br cameramod-ot érdemes felrakni? javul tőle a kamera?
3.0-ás verzió

szerk. panoráma nem működik benne, force close-al kilép
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1831 Dátum: 2011, 11 09, 12:30:42 »
a br cameramod-ot érdemes felrakni? javul tőle a kamera?
3.0-ás verzió

szerk. panoráma nem működik benne, force close-al kilép
jó kis cucc ez a sensation, mindenki csak panaszkodik rá. Nincs valami stabil cyan rom rá?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1832 Dátum: 2011, 11 09, 12:31:27 »
jó kis cucc ez a sensation, mindenki csak panaszkodik rá. Nincs valami stabil cyan rom rá?
Jelentem, én nem panaszkodom! Teszi a dolgát, és kész! :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10D
« Reply #1833 Dátum: 2011, 11 09, 12:34:12 »
Jelentem, én nem panaszkodom! Teszi a dolgát, és kész! :ok:
nekem gyári a rom és nem panaszkodom rá
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1834 Dátum: 2011, 11 09, 12:35:02 »
nekem gyári a rom és nem panaszkodom rá
némán tűrsz ;D

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10D
« Reply #1835 Dátum: 2011, 11 09, 12:40:38 »
némán tűrsz ;D
:-)) ez jó
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1836 Dátum: 2011, 11 09, 12:41:20 »
némán tűrsz ;D
Nekem az egyetlen bajom, hogy ha néha napján játszani támad kedvem, kevés olyan játékot találok amire azt mondom hogy színvonalas, és még játszható is (sok szép játéknál számomra valamiért megszokhatatlan az irányítás). Persze ez nem a Sensation hibája, hanem a droidé (vagy az enyém?! :hmm: ) Kivétel jelenleg a You are not allowed to view links. Register or Login :D Ez az első játék ami szép is, és nekem beadja :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #1837 Dátum: 2011, 11 09, 12:47:11 »
:-)) ez jó
:D izgultam, h veszitek-e a tréfát  :ok:
Sokáig szemeztem én is vele, de aztán tablet lett helyette

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1838 Dátum: 2011, 11 09, 12:48:59 »
nekem is teszi a dolgát, mondjuk vasárnap óta van meg. revolution rom sokkal gyorsabb, mint a gyári 2.3.4es droid, ráadásul 100 megával több memória maradt meg most:)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1839 Dátum: 2011, 11 09, 12:53:57 »

Jó ez, én most is cyanogennel használom. Selfkang 10

Sent from my Sensation using Tapatalk

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1840 Dátum: 2011, 11 09, 15:43:44 »
Srácok valaki mondjon egy bt fülest amire a másik fél nem fog panaszkodni mert akkora a hátér zaja, de érdekes,hogy ugyan eza plastronics a hd2vel tökéletes volt. A jabra wavre azt írja az utmutató, hogy 3szoros zajszűrés,és ha nem akkor meg kidobtam megint 13efroncsit az ablakon. Valaki használ fülest ? Mert nekem nagyon kell mert egész nap vezetek.
Help
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1841 Dátum: 2011, 11 10, 15:52:50 »
Srácok valaki mondjon egy bt fülest amire a másik fél nem fog panaszkodni mert akkora a hátér zaja, de érdekes,hogy ugyan eza plastronics a hd2vel tökéletes volt. A jabra wavre azt írja az utmutató, hogy 3szoros zajszűrés,és ha nem akkor meg kidobtam megint 13efroncsit az ablakon. Valaki használ fülest ? Mert nekem nagyon kell mert egész nap vezetek.
Help

Akkor kihangosítótt vegyél mert már nem lehet vezetés közben fulest sem használni, sem bluetooth sem vezetékeket, de nekem a samsung b560 fules jól bevált, 150 óra üzem idő, de ha zenét hallgatok akkor is bírja kb 10 órán át, a háttérzajra eddig még nem panaszkodott senki pedig enis beszélek vagy 3-4 órát egy nap. De kocsiban engem már akartak ezért büntetni a rendőrök mert bent volt a fülemben a fules,

Sent from my HTC Sensation Z710e with Beats Audio using Tapatalk
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1842 Dátum: 2011, 11 10, 16:00:05 »
Akkor kihangosítótt vegyél mert már nem lehet vezetés közben fulest sem használni, sem bluetooth sem vezetékeket, de nekem a samsung b560 fules jól bevált, 150 óra üzem idő, de ha zenét hallgatok akkor is bírja kb 10 órán át, a háttérzajra eddig még nem panaszkodott senki pedig enis beszélek vagy 3-4 órát egy nap. De kocsiban engem már akartak ezért büntetni a rendőrök mert bent volt a fülemben a fules,

Szia, köszönöm az infòt,és a samu fülest a sensatinnal használtad?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1843 Dátum: 2011, 11 10, 16:07:52 »
Szia, köszönöm az infòt,és a samu fülest a sensatinnal használtad?

Igen igen, a hd2 nél nekem nem jött be a bluetooth mert gyorsan merult a telefon, a sensation és az rcmix v6 (nem az új v9 mert abban van egy két hiba nálam) rommal jól bírja,

HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető hornguy

• PFC Fan
  • PDA: htc sensation
  • PDA ROM: 2.3
SEGÍTSÉG!!
« Reply #1844 Dátum: 2011, 11 10, 19:02:36 »
Sziasztok!!

Kellene nekem egy nagy segítség!!

Kb egy hónapja vettem meg álmaim készülékét a Htc Sensation-t:)Eléggé nem voltam képben azzal amit a kezemben tartok,de azt tudtam kiokosodom belőle.Arra is gondoltam hogy nem teszek réá se ujjabb romot, nem is rootolom jó lesz ez gyárilag,mindaddig...míg elfogadtam egy telepítést...

Gondolom egy uj sense-t rakott fel(nem emlékszem pontosan de 2.3.3-ról 2.3.4-re)Örültem is neki, és bíztam benne hogy sokkal jobb lesz.De sajnos ez nem így történt... >:(

Ezzel az uj sense-el gyakorlatilag minden rosszabb lett, sem az email jelzés nem szól, a net egyenesen rossz(Főleg a facebook oldal..), és sokkal lassabb a telefon...

Azt szeretném megtudni hogy lehet visszaállítani az eredeti sense-t vagy persze ha van, illetve amit ti ajánlotok, és biztosan bevált minden jó telefont választó társamnak ;)

KÉRLEK SEGÍTSETEK, mert már mindenhol néztem de nem találtam rá megoldást!

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: SEGÍTSÉG!!
« Reply #1845 Dátum: 2011, 11 10, 19:09:30 »
Sziasztok!!

Kellene nekem egy nagy segítség!!

Kb egy hónapja vettem meg álmaim készülékét a Htc Sensation-t:)Eléggé nem voltam képben azzal amit a kezemben tartok,de azt tudtam kiokosodom belőle.Arra is gondoltam hogy nem teszek réá se ujjabb romot, nem is rootolom jó lesz ez gyárilag,mindaddig...míg elfogadtam egy telepítést...

Gondolom egy uj sense-t rakott fel(nem emlékszem pontosan de 2.3.3-ról 2.3.4-re)Örültem is neki, és bíztam benne hogy sokkal jobb lesz.De sajnos ez nem így történt... >:(

Ezzel az uj sense-el gyakorlatilag minden rosszabb lett, sem az email jelzés nem szól, a net egyenesen rossz(Főleg a facebook oldal..), és sokkal lassabb a telefon...

Azt szeretném megtudni hogy lehet visszaállítani az eredeti sense-t vagy persze ha van, illetve amit ti ajánlotok, és biztosan bevált minden jó telefont választó társamnak ;)

KÉRLEK SEGÍTSETEK, mert már mindenhol néztem de nem találtam rá megoldást!

Mit raktál rá? Ajánlom, hogy az Android Revolution HD-t vagy az InsertCoin ROM-ot rakd fel.

Nem elérhető hornguy

• PFC Fan
  • PDA: htc sensation
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #1846 Dátum: 2011, 11 10, 20:30:40 »

[/quote]
Mit raktál rá? Ajánlom, hogy az Android Revolution HD-t vagy az InsertCoin ROM-ot rakd fel.

csak annyit tett fel kérdésnek hogy szeretném-e feltenni az uj frissítést...Teljesen uj mobil nem volt belenyulva és az volt az elso frissítés.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #1847 Dátum: 2011, 11 10, 23:01:08 »
csak annyit tett fel kérdésnek hogy szeretném-e feltenni az uj frissítést...Teljesen uj mobil nem volt belenyulva és az volt az elso frissítés.
Ha még teljesen szűz volt a telefon, akkor kezdés képpen én egy gyári beállítások visszaállítását próbálnék ki. Valahol itt található: beállítások/védett adataim/gyári beállítások visszaállítása. Ezzel újratelepül a rendszer. Ha a hivatalos frissítés közben valami félrecsúszott, van rá esély, hogy ez helyrehozza. De vigyázz! Ezzel minden törlődik a készülékről (kivéve az SD tartalma), programok, beállítások, névjegyek, stb. Ha nem hoz megoldást akkor még mindig 2 lehetőséged van: elviszed gariztatni, vagy pedig nyitod a telefont és felraksz egy másik romot.

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #1848 Dátum: 2011, 11 10, 23:29:50 »
Üdv Mindenkinek!   :D

Boldog tulaja lettem egy Sensation gépezetnek! Tesztetős darab,bár van még mit csiholni rajta(ezt szoft i-leg értem) olvasottak szerint. Annó volt Dezire-m is,de már kissé elfeledtem a dolgokat..van mit pótolnom .  :olvass:
Szeretném,ha kisegítenétek Navigációk ügyében! Priviben várnám...(nem akarnám szét off-olni a topicot)   ;)

Köszönet előre is!  :ima:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1849 Dátum: 2011, 11 11, 00:06:36 »
revolution hd-val mennyit bír nektek az aksi? nekem még mindig gyorsan merül, ha elkezdem nyomkodni, pl netezek 5 eprcet, van, hogy 5-10 %ot is esik ez idő alatt. reggel 7kor vettem le töltőről, délután töltöttem még kb 20 percet, amég gépre volt dugva. 5kor 46%al elindultam vele itthonról. néhány email meglesés, két fotózás és egy telefon után most 4%.
eddigi androidos tapasztalataim alapján ez nem normális, főleg, hogy a két processzormag pont a hosszabb akkuidő miatt képes külön-külön skálázódni.
az órajelet 1,5-ről már visszavettem 1,3-ra...