Sziasztok!!
Kellene nekem egy nagy segítség!!
Kb egy hónapja vettem meg álmaim készülékét a Htc Sensation-t:)Eléggé nem voltam képben azzal amit a kezemben tartok,de azt tudtam kiokosodom belőle.Arra is gondoltam hogy nem teszek réá se ujjabb romot, nem is rootolom jó lesz ez gyárilag,mindaddig...míg elfogadtam egy telepítést...
Gondolom egy uj sense-t rakott fel(nem emlékszem pontosan de 2.3.3-ról 2.3.4-re)Örültem is neki, és bíztam benne hogy sokkal jobb lesz.De sajnos ez nem így történt...
Ezzel az uj sense-el gyakorlatilag minden rosszabb lett, sem az email jelzés nem szól, a net egyenesen rossz(Főleg a facebook oldal..), és sokkal lassabb a telefon...
Azt szeretném megtudni hogy lehet visszaállítani az eredeti sense-t vagy persze ha van, illetve amit ti ajánlotok, és biztosan bevált minden jó telefont választó társamnak
KÉRLEK SEGÍTSETEK, mert már mindenhol néztem de nem találtam rá megoldást!
Ööö, egy kicsit fogalomzavarban vagy, de ezzel nincs semmi baj, mindenki így kezdte. Szóval van a telefonunk, aminek a neve Sensation :-) Van az operációs rendszere, ami android xxx és van az operációs rendszeren egy launcher, aminek a neve HTC Sense (mivel az a HTC saját "terméke"). Az android operációs rendszer verziók így néznek ki: 2.3.x A Sense (launcher-kezelőfelület) verziószáma 3.0 vagy 3.5. A számok amiket írtál, az arra enged következtetni, hogy ha gyári a telód, akkor te csak android operációs rendszert frissítettél, azaz a Sense felületed maradt 3.0. A gyári android frissítésekkel ugyanis Sensation-re nem jött még ki tudtommal Sense 3.5.
Egyébként hogy milyen verziójú a Sense-ed, azt a Beállítások - Telefon névjegye - Szoftver információk alatt tudod megnézni.
Hogy lassabb lett a telefonod, azt úgy próbálnám meg megoldani először, hogy csinálnék a helyedben egy wipe-ot.
Tarsynak igaza van, hogyha igazán gyors rendszert akarsz, akkor tegyél fel valamilyen főzött romot. Azokban már a processzor-lock is fel van oldva.