0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A frremail-ben a beállításoknál nem kell engedélyezni a pop3-at ? Mintha a gmail-ben kellett volna anno
tudnátok nekem abban segiteni, hogy nekiálltam az s-offnak de valahogy nem megy.amikor rádugom a gépre gondolom bekapcsolt állapotban és mire menjek?csak sima töltésre vagy lemezmeghajtóra vagy mire?
Ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol, vagy használod a keresőt a lap tetején, akkor a linket is megtalálod a keresett navigációdhoz.
meg tudnátok azt nekem mondani, hogy a htc syncet hol tudom kikapcsolni?
sziasztok, az miért lehet, hogy a superuser működése leállt üzenetet kapok minden romnál? mar a negyedik romot rakom fel, de ha bármilyen alkalmazást indítok el amihez kell a superuser ezt kapom, ettől meg működik, csak idegesítő. ha van rá valakinek valami megoldása akkor kérem írjon köszönöm.
Sziasztok!Nem tudom, hogy lehetséges, de meg lehet-e azt oldani, hogy root nélkül szeretnék SMS hangnak saját MP3-at beállítani. Hogy tudom megcsinálni? (Ha lehet) Illeve, a Polaris Office-t lehet magyarítani (Google-ztam, de nem találtam semmit)? Mert pl é=É É= szóköz stb. Az ékezetes betűket nem tudom beírni. Köszönöm előre is.
Sziasztok. Meg tudná vki mondani, hogy a már meglévő névjegyeket hogy lehet szinkronizálni a gmail fiókommal? Újnál tudom, hogy az elején nem a telefont, hanem a googlet kell kiválasztani. Előre is köszi.
csinálsz 1 névjegymentést SD kártyàra ès Ott kiválasztod a Google mentést Majd Google fiokodnál importálàs ès as SD kártyàdra mentett Google akármi.vcf fájlt feltöltöd.
Az előzőt nagyon gyorsba írtam melóhelyről szóval emberek ott beállítások export/import export sd kártyára majd ott kijelölni a 3 lehetőség közül pl google és lementi google.akármi szám.vcf be a névjegyeket majd ezt a fájlttudod feltölteni a google fiókodnál az importálás alatt.