2025, 01 11, 20:55:06

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598848 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető IrDa

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1725 Dátum: 2011, 10 17, 23:47:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Ha root-oltam, S-OFF-oltam, meg mindent megcsináltam amit illő, akkor a bootloader-be a SIMLOCK-ra ha rámegyek miért "fail"-t ír ki?
Rootolás meg s-off nem teszi kártyafüggetlenné a telefont, amúgy Simlock-ba fat32 ellenőrzés után nekem is
mindkét dologra fail-t ír mert nem talál olyan fájlt. (enyém T-s és kártyafüggetlen.)

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1726 Dátum: 2011, 10 17, 23:48:38 »
Sziasztok!

Ha root-oltam, S-OFF-oltam, meg mindent megcsináltam amit illő, akkor a bootloader-be a SIMLOCK-ra ha rámegyek miért "fail"-t ír ki?
Egész pontosan mit szeretnél csinálni?

Ha rámész, akkor ezt írja ki?
FAT32 init OK
Open MCCMNC file fail
Open CID file fail

Process donw, reboot device?
<VOL UP> Yes

Ha kártyafüggetlenítést akarsz, akkor azt itt tudod: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300
De előtte azért ellenőrizd le, hogy nem az-e már. Hogy hogyan, azt már leírtam itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tidohado

• Navigáció / Navigation: iGO8
« Reply #1727 Dátum: 2011, 10 18, 11:21:22 »
Èn ezt látom a bootloaderbe...
Ha a CID-et kiolvasom, akkor egy gyári T-snél mit kellene mutatni neki?

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1728 Dátum: 2011, 10 18, 16:32:45 »
De gondolom, nem erre a "jelenetre" gondoltál, amikor azt írtad ki, hogy fail? Ezen ugyanis nem látszik fail felirat.
Megcsináltad a linkelt oldalon a CID kiiratását? Ha igen, és úgy kérdezed, hogy mit kellene látnod, akkor a következőt:
Ha valóban t-mobilos a telefonod, azaz nem független, akkor eredményképpen valami olyasmit kell kapjál, hogy T-MOB009 vagy T-MOBxxx, ahol az xxx helyén egy 3-jegyű szám áll.
Ha azonban kártyafüggetlen a telefonod, ami nagyon-nagy valószínűségű, akkor meg HTC__032 vagy valami ilyesmit.

Bocs, de azt hiszem már nem jó a linkelésem, ahol leírtam, hogy hogyan kell megnézni milyen a CID-ed.
Itt van javítva: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Damon_No1

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #1729 Dátum: 2011, 10 19, 14:02:34 »
Sziasztok, az miért van, hogy az én telefonom nem jelzi, ha van új frissítés hozzá? Gyári ROM van fent, gyárilag független készülék, telenoros SIM kártyával. Múltkor kíváncsiságból betettem a TRÉ-Mobilos kártyámat, és azzal is kerestettem frissítést, de semmi. Ez mitől lehet? Olvastam, hogy kijött most valami biztonsági frissítés, azt szeretném rá feltenni.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1730 Dátum: 2011, 10 19, 14:16:53 »
Sziasztok, az miért van, hogy az én telefonom nem jelzi, ha van új frissítés hozzá? Gyári ROM van fent, gyárilag független készülék, telenoros SIM kártyával. Múltkor kíváncsiságból betettem a TRÉ-Mobilos kártyámat, és azzal is kerestettem frissítést, de semmi. Ez mitől lehet? Olvastam, hogy kijött most valami biztonsági frissítés, azt szeretném rá feltenni.
Ugyan megoldást nemtudok a problémádra, de leírom, hogy elég érdekes dolog ez, mert én is T-s vagyok, nekem viszont letölti csak nem telepíti. Nem tetszik neki, hogy XE rom van fent, vagy csak szimplán lecsekkolja a bootloadert és látja, hogy S-off és máris nem telepít semmit....nemtudom.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Damon_No1

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #1731 Dátum: 2011, 10 19, 15:16:20 »
Ugyan megoldást nemtudok a problémádra, de leírom, hogy elég érdekes dolog ez, mert én is T-s vagyok, nekem viszont letölti csak nem telepíti. Nem tetszik neki, hogy XE rom van fent, vagy csak szimplán lecsekkolja a bootloadert és látja, hogy S-off és máris nem telepít semmit....nemtudom.

Nekem telenoros az alap sim kártya ami benne van, csak van tré-s is. a 2.3.4-es szoftvert is PC-ről raktam fel rá.
Full gyári ROM van rajta, szóval nekem abba nem kötne bele, ha képes lenne megtalálni a frissítést. Más kérdés, hogy 2.3.5 vagy Icecrem mikor lesz rá? :D

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10D
« Reply #1732 Dátum: 2011, 10 20, 12:34:07 »
Urak egy kis adalék az aksi kérdéshez
most 24 órája megy töltés nélkül a telefon, a töltöttség még 60%
3 email és facebook óránkénti frissítés
widget a home oldalon csak az óra időjárás nélkül
másik lapon csak az eberek widget van kint és néhány progi ikonja
data kapcsolat on gsm only
moderate használat pár kimenő és bejövő hívás
kis wifi letőltés a marketből és a letőltött progi nézegetése email és sms nézegetése
fényerő 30 %-on
gyári rom, gyári aksi

amit észrevettem hogy a naptár widget és facebook sance widget eszi az aksit alvó állapotban is

egy hetes a készülék, eddig minden nap egész icaka töltőn volt így gondolom már elérte a teljes kapacitást.
Saját LG G4 fotók:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1733 Dátum: 2011, 10 20, 12:41:51 »
Urak egy kis adalék az aksi kérdéshez
most 24 órája megy töltés nélkül a telefon, a töltöttség még 60%
3 email és facebook óránkénti frissítés
widget a home oldalon csak az óra időjárás nélkül
másik lapon csak az eberek widget van kint és néhány progi ikonja
data kapcsolat on gsm only
moderate használat pár kimenő és bejövő hívás
kis wifi letőltés a marketből és a letőltött progi nézegetése email és sms nézegetése
fényerő 30 %-on
gyári rom, gyári aksi

amit észrevettem hogy a naptár widget és facebook sance widget eszi az aksit alvó állapotban is

egy hetes a készülék, eddig minden nap egész icaka töltőn volt így gondolom már elérte a teljes kapacitást.
Az én tapasztalataim alapján a legjobban a wifi illetve a 3G eszi az akkut. Sokat számít a widgetek száma is, illetve hogy milyen widgetről beszélünk, valamint mennyi program fut. Sense-nél ugye a lokalizáció miatt is folyamatosan dolgoztatja a készüléket az időjárás, illetve gondolom próbál frissítgetni ahogy tud. Én MIUI rommal gyári akkuval 1,5-2 napokat nyomok mostanában, folyamatos gmail szinkronnal wifiről, napi kb. 30 perc telefonálással, meg némi Tapatalk (amikor nincs kedvem elmenni a notiig :D ). Viszont a legjobban a játékok húzzák le az akkut. A legegyszerűbb játéknál is hihetetlen gyorsan elkezd fogyni. Engem az 1730-as EVO 3D illetve XE akku csábít, de még nem sikerült beszereznem belőle, azzal biztosan javulna az üzemidő.  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

• TOPIKGAZDA
« Reply #1734 Dátum: 2011, 10 20, 12:49:34 »
Az én tapasztalataim alapján a legjobban a wifi illetve a 3G eszi az akkut. Sokat számít a widgetek száma is, illetve hogy milyen widgetről beszélünk, valamint mennyi program fut. Sense-nél ugye a lokalizáció miatt is folyamatosan dolgoztatja a készüléket az időjárás, illetve gondolom próbál frissítgetni ahogy tud. Én MIUI rommal gyári akkuval 1,5-2 napokat nyomok mostanában, folyamatos gmail szinkronnal wifiről, napi kb. 30 perc telefonálással, meg némi Tapatalk (amikor nincs kedvem elmenni a notiig :D ). Viszont a legjobban a játékok húzzák le az akkut. A legegyszerűbb játéknál is hihetetlen gyorsan elkezd fogyni. Engem az 1730-as EVO 3D illetve XE akku csábít, de még nem sikerült beszereznem belőle, azzal biztosan javulna az üzemidő.  :hmm:
Én is feltettem ezt a romot, talán még tetszett is, de amikor a képernyő kikapcsol, rögtön eldobja a hálózatot, es csak a restart segít rajta, na ez miért lehet....

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1735 Dátum: 2011, 10 20, 13:05:51 »
Én is feltettem ezt a romot, talán még tetszett is, de amikor a képernyő kikapcsol, rögtön eldobja a hálózatot, es csak a restart segít rajta, na ez miért lehet....

Ha a miui.us romra gondolsz, akkor még jelen van a "no service bug" amit a kepernyo kikapcsolaskor jelentkezo "ril crash" okoz. CM hiba volt anno, es miui is orokolte, tripnmiuiban javitva van, de nem 100%osan (van terero de gyorsan merul). A CMben teljesen jó már. Ajánlom majd a következő tripnmiuit, abban talan teljesen jo lesz vegre. Amint kijon berakom a tudastarba is, linkelem

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk

• TOPIKGAZDA
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1736 Dátum: 2011, 10 20, 13:08:46 »
Ha a miui.us romra gondolsz, akkor még jelen van a "no service bug" amit a kepernyo kikapcsolaskor jelentkezo "ril crash" okoz. CM hiba volt anno, es miui is orokolte, tripnmiuiban javitva van, de nem 100%osan (van terero de gyorsan merul). A CMben teljesen jó már. Ajánlom majd a következő tripnmiuit, abban talan teljesen jo lesz vegre. Amint kijon berakom a tudastarba is, linkelem

Sent from my TripNMiUI Pyramid using Tapatalk
Igen a miui-ra gondoltam, köcce az infót....

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #1737 Dátum: 2011, 10 20, 13:47:41 »
Igen, az a rom nekem sem volt sokáig fent, már a TripNMiUI-t használom, csak eddig nem írtam át a profilomban. Nekem semmi gondom nincs vele, teszi a dolgát, hálózati problémával nem találkoztam. A többi romnál 1-2 nap után észlelhető volt némi lassulás a launcherben, gondolom fogyott a ram, de ennél ilyet még nem tapasztaltam. Valamint tök jó, hogy online lehet mindenféle témát letölteni és beállítani, ilyennel eddig még nem igen találkoztam. Szerintem próbáld ki mindenképpen.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető belfegor

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC Sensation XE
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1738 Dátum: 2011, 10 20, 23:27:09 »
Sziasztok, HD2-t -vérző szívvel, de a trendnek fejet hajtva- Sensation XE-re cseréltem.  Most lakom be. Tanácsotokat kérem: hogyan lehet beállítani, hogy BT headset vagy autós kihangosító használatakor automatikusan fogadja a hívást? Hívásbeállításoknál nem találom, Marketről letöltött autoanswer alkalmazások nem működnek vagy lefagynak.  Előre is köszi.

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #1739 Dátum: 2011, 10 21, 17:20:42 »
Üdv bajtársak.
Azt szeretném kérdezni, hogy a let's golf 3 sensationre megjelent-e mert a marketen lévö nem adja magát.
Valamint androidra nincs egy jó rallys játék???

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1740 Dátum: 2011, 10 21, 22:53:40 »
Üdv bajtársak.
Azt szeretném kérdezni, hogy a let's golf 3 sensationre megjelent-e mert a marketen lévö nem adja magát.
Valamint androidra nincs egy jó rallys játék???
let's golf 3  van marketen települ majd letölt 800 akárhány megát és működik.

Nem elérhető mario28

• PFC Fan
  • PDA ROM: -
« Reply #1741 Dátum: 2011, 10 23, 18:03:56 »
Sziasztok!

Az én sensationommal az a gond, hogy beszélgetés közben gondol egyet és megszakad. Vagy van olyan, hogy 10 percig nincs rajta térerő, csak úgy. Illetve mindig visszaáll a csengetési hangerő minimumra és nem hallom ha hívnak. Pedig mindig maxra állítom.  :'(

Ez az okos telefon nem jelzi ha valaki mással beszél? Vagyis, hogy várakozik? Van esetleg ezen automatikus újratárcsázás?  :(

Gyári Tré mobilos. 2 hetes.

Köszönöm a segélyt.

Tamás

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1742 Dátum: 2011, 10 23, 21:26:36 »
Sziasztok!

Az én sensationommal az a gond, hogy beszélgetés közben gondol egyet és megszakad. Vagy van olyan, hogy 10 percig nincs rajta térerő, csak úgy. Illetve mindig visszaáll a csengetési hangerő minimumra és nem hallom ha hívnak. Pedig mindig maxra állítom.  :'(

Ez az okos telefon nem jelzi ha valaki mással beszél? Vagyis, hogy várakozik? Van esetleg ezen automatikus újratárcsázás?  :(

Én azt vettem észre, hogy valószínüleg gyengébb az antennája mint pl az O2-nek volt, mert ithon ezzel csak 2-3-mon van a térerő a samuval meg fullon volt! Öcsém LG O 3D-je még ennél is sokkal rosszabb! Van hogy 0 a térereje :p A Csengésre meg nézd át a  beállításokat, mert ott van egy csomó beállítás, hogy hogyxan csörögjön....

Köszönöm a segélyt.

Tamás
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #1743 Dátum: 2011, 10 24, 19:03:19 »
Üdvözlet mindenkinek
Most váltottam erre a vasra ,előtte egy HD2 m volt .
Lenne egy kérdésem ,ha letöltöm az időjárás adatokat ,és utána lekapcsolom a wifit és nem kapcsolódom a netre ,akkor a tárolt időjárás képeket nem változtatja annak fügvényében ,hogy este van vagy reggel ,,?Mert a Hd2öm ha nem mentem a netre akkor is este a holdat ,ill.reggel a napot  vagy felhős időt mutatott ,de semmi képen sem maradt kinn egész nap a hold .
Van valakinek tippje ?
Üdv
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #1744 Dátum: 2011, 10 24, 20:05:21 »
Üdvözlet mindenkinek
Most váltottam erre a vasra ,előtte egy HD2 m volt .
Lenne egy kérdésem ,ha letöltöm az időjárás adatokat ,és utána lekapcsolom a wifit és nem kapcsolódom a netre ,akkor a tárolt időjárás képeket nem változtatja annak fügvényében ,hogy este van vagy reggel ,,?Mert a Hd2öm ha nem mentem a netre akkor is este a holdat ,ill.reggel a napot  vagy felhős időt mutatott ,de semmi képen sem maradt kinn egész nap a hold .
Van valakinek tippje ?
Üdv

De igen, ez is váltogatja.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1745 Dátum: 2011, 10 25, 01:24:13 »
Sziasztok!

Köszönöm a segélyt.

Tamás
Próbáld telefonálás közben a pda felső felét fogni, ugyanis az alsó műa betétben van a Mobil antenna, és ha amúgy is gyenge a térerő, és az alsó részét fogod a pdanak, akkor hajlamos elveszteni a jelet. A hangerőt, lehet hogy egy médialejátszó progi vagy online rádió progi veszi le. Én már jártam így.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1746 Dátum: 2011, 10 28, 16:46:52 »
sziasztok!
most desire hd-t használok különböző mókolt romokkal.
egyszer fogdostam meg egy gyári sensationt külsőre tetszik meg a kép is élesebb de nem tünt gyorsabbnak vagy látványosabbnak, mint az én " felturbózott" dhd-m (tudom ezt is meg lehet bolondítani custom rommal)
azoktól kérdezem akik dhd-ről váltottak hogy megéri e?
a nagyobb felbontáson kívül mivel ad többet? vannak erre a felbontásra pl navigációs programok, játékok stb?
a mostani szoftverek kihasználják már a 2 magot?
köszi a válaszokat.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1747 Dátum: 2011, 10 29, 02:36:04 »
sziasztok!
egyszer fogdostam meg egy gyári sensationt külsőre tetszik meg a kép is élesebb de nem tünt gyorsabbnak vagy látványosabbnak, mint az én " felturbózott" dhd-m (tudom ezt is meg lehet bolondítani custom rommal)
a nagyobb felbontáson kívül mivel ad többet? vannak erre a felbontásra pl navigációs programok, játékok stb ?
köszi a válaszokat.
Nekem előtte DHD volt, igaz csak 3 hétig, és gyári rommal. Eleinte nem tűnt gyorsabbnak. Közben nejem is kapott egy DHD-t amin szintén gyári Rom van, de közben a Sensationömre custom romok kerültek. Így már hustle nem váltanék vissza. Bár formára a Dhd jobban tetszik, de a Sensation gyorsabb, spinal szebb a kijelzője, jobb az összeszerelés minősége (utáltam, hogy a dhd hátulján az összes műa elállt a fémtől) a WLAN gond megvan mindegyik HTC-n, akkuidőben nem rosszabb a Sensation. Most már minden program van ezzel a felbontással. Az Asphalt6-tal szoktam játszani, és iszonyú állat a grafika, akadásnak pedig nyomát sem láttam (igaz DHD-n nem próbáltam). Ha van plusz 30e-red, akkor megéri váltani, mert eddig nincs ütősebb gépe a HTC-nek (talán a beats audioval felvértezett Sensation XE, de a simának is alapból 1,5 GHz-es a procija, csak a HTC visszabutította, ráadásul, a főzött romok nagyrésze az újabb romján alapul, tehát az újabb csak a minőségi fülessel és a nagyobb tárhellyel Tud többet). Hogy a softverek mennyire használják ki a két magot sajnos nem tudom.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1748 Dátum: 2011, 10 29, 09:42:50 »
sziasztok!
a nagyobb felbontáson kívül mivel ad többet? vannak erre a felbontásra pl navigációs programok, játékok stb?
köszi a válaszokat.

A 3bötüs navi is megy full kèpernyőn, meg a sandsrtrom kivètèvel az öxes játék is nagyon szèpen fut!
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető hornguy

• PFC Fan
  • PDA: htc sensation
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #1749 Dátum: 2011, 10 29, 12:41:28 »
Sziasztok!

Htc Sensation-re van hasonló app min a siri?Nézegettem marketen van egy csomó de gondoltam biztosra megyek és megkérdem itt!

Üdv