Jah, profilodban stock rom volt. Bár az általad használtak szerintem nem a legjobbak. És egy Sense 3.5-ös InsertCoint, SENSEaY vagy Android Revolution romot tennék fel, gyári vagy bricked kernellel, esetleg a Pyramid3D-t ami 3.0-ás Senses és kipróbálni mellé az új Faux kernelt.
Virtuous régi, és kevés törődést kap, Leedroid is inkább a DHD-nál volt jó.
1800-as mugent nem ismerem, az 1900-as Ankerről meg a 2430-as (vagymennyi) nagyonkínai gold akku van még. Szerintem mind zsákbamacska.
InsertCoin nekem valamiért nagyon nem jött be, már nem tudom miért.
Az Android Revolution-nel az volt a bajom, hogy mindent, amit módosítani akarok, külön kell levadászni. Ez persze nem baj, maga a ROM ha minden igaz tök clean, és akár még jó is lehet, csak most nincs erre ennyi időm... Viszont a SENSEaY-ról még nem is hallottam, szóval most megnézem, hogy milyen. Virtuous-t igaz, hogy elég régen nem frissítették, de van egy szépen belakott nandroid backup-om belőle, amihez elég gyakran visszatérek, mondhatni állandó.
Reméljük, bejön ez a SENSEaY, vagy majd az ARHD, azt szinte hetente frissítik. Amúgy nem azt mondtam, hogy kínai, és ezért szar, hanem azt, hogy ha valami gyárilag tizenx-ezer forint, és a kínainak 20-25%-al nagyobb a kapacitása fele annyirért, akkor annak oka van. Nem névleges +300 mAH-ra van szükségem, hanem ténylegesre!