2025, 01 11, 23:58:11

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598860 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető taky111

• Nem: Férfi
  • HTC Fan
    • BadGirlsLtd.
  • Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 300
  • PDA: HTC SENSATION
  • PDA ROM: nemvan
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1750 Dátum: 2011, 10 29, 14:51:49 »
Üdv mindenki!

Egy újabb kérdés merült fel: Egy kupac World dokumentumot és ppt-t töltöttem rá a vasra, viszont a Polaris office ami fenn van, nem tudja kezelni az ékezeteket...

Tudnátok segíteni, hogy melyik app tudja lekezelni az ékezetes doksikat, mit érdemes lehúzni a piacról?
taky111

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1751 Dátum: 2011, 10 29, 17:41:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenki!

Egy újabb kérdés merült fel: Egy kupac World dokumentumot és ppt-t töltöttem rá a vasra, viszont a Polaris office ami fenn van, nem tudja kezelni az ékezeteket...

Tudnátok segíteni, hogy melyik app tudja lekezelni az ékezetes doksikat, mit érdemes lehúzni a piacról?

Talán a documents to go-t

Nem elérhető taky111

• HTC Fan
    • BadGirlsLtd.
  • Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 300
  • PDA: HTC SENSATION
  • PDA ROM: nemvan
« Reply #1752 Dátum: 2011, 10 29, 20:31:00 »
Talán a documents to go-t

Bingo! :ok:

Köszi :D

Műxik :taps:
taky111

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1753 Dátum: 2011, 10 29, 21:57:29 »
Az egyetlen értelmes dokumentum kezelő a Documents to go. A többi egy rakat kaka  >:(
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető randras

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Virtuous Sensation XE v.2.1.0
« Reply #1754 Dátum: 2011, 11 01, 14:15:33 »
Helló!

Lassan 3 hete vagyok Sensation tulajdonos, és a kis kijelző porosodást leszámítva csak egy komoly gondom van: az akkuélettartam. Mégha visszafogom magam, sem bírja ki reggeltől estig egy töltéssel, ami elég gáz.

Most olvastam XDA-n egy elvileg hivatalos HTC választ erre vonatkozólag, szerintetek működhet?

"To also help with Battery Life you can do these steps exactly: 1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more 2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour 3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well."

HTC Sensation (Sennheiser CX 300-II Precision Black - Kingston 32GB microSDHC Class 10)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1755 Dátum: 2011, 11 01, 15:03:03 »
Helló!

Lassan 3 hete vagyok Sensation tulajdonos, és a kis kijelző porosodást leszámítva csak egy komoly gondom van: az akkuélettartam. Mégha visszafogom magam, sem bírja ki reggeltől estig egy töltéssel, ami elég gáz.

Most olvastam XDA-n egy elvileg hivatalos HTC választ erre vonatkozólag, szerintetek működhet?

"To also help with Battery Life you can do these steps exactly: 1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more 2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour 3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well."

Szerintem az ilyen hókuszpókusz dolgok nem jönnek be, inkább felraknék egy jó főzött ROM-ot egy jó kernellel, aztán attól várnék jobb eredményt. De így is épp kibír egy napot. Másik lehetőség egy nagyobb kapacitású akksi

Nem elérhető randras

« Reply #1756 Dátum: 2011, 11 01, 15:19:52 »
Szerintem az ilyen hókuszpókusz dolgok nem jönnek be, inkább felraknék egy jó főzött ROM-ot egy jó kernellel, aztán attól várnék jobb eredményt. De így is épp kibír egy napot. Másik lehetőség egy nagyobb kapacitású akksi

Virtuous Sensation XE v.2.1.0 ROM-ot használok LeeDrOiD Pyramid v.3.3.0 kernellel! :taps: Nagyon jó meg minden, de az akku... akkor se bír ki egy napot, hogyha takarékoskodok vele. És nem standby merül, ahogy az még DHD-n egy-két kernellel megesett, hanem használat közben merül tényleg gyorsan... sajnos. :'(

Egy 1800-as Mugen-en gondolkodom, nem tudom, tényleg olyan jó-e, amilyennek tűnik. Nem szeretnék nagyon kínai sz*rt, elvégre nem egy kétfilléres telefonba rakom!
HTC Sensation (Sennheiser CX 300-II Precision Black - Kingston 32GB microSDHC Class 10)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #1757 Dátum: 2011, 11 01, 15:33:29 »
Virtuous Sensation XE v.2.1.0 ROM-ot használok LeeDrOiD Pyramid v.3.3.0 kernellel! :taps: Nagyon jó meg minden, de az akku... akkor se bír ki egy napot, hogyha takarékoskodok vele. És nem standby merül, ahogy az még DHD-n egy-két kernellel megesett, hanem használat közben merül tényleg gyorsan... sajnos. :'(

Egy 1800-as Mugen-en gondolkodom, nem tudom, tényleg olyan jó-e, amilyennek tűnik. Nem szeretnék nagyon kínai sz*rt, elvégre nem egy kétfilléres telefonba rakom!
Jah, profilodban stock rom volt. Bár az általad használtak szerintem nem a legjobbak. És egy Sense 3.5-ös InsertCoint, SENSEaY vagy Android Revolution romot tennék fel, gyári vagy bricked kernellel, esetleg a Pyramid3D-t ami 3.0-ás Senses és kipróbálni mellé az új Faux kernelt.
Virtuous régi, és kevés törődést kap, Leedroid is inkább a DHD-nál volt jó.
1800-as mugent nem ismerem, az 1900-as Ankerről meg a 2430-as (vagymennyi) nagyonkínai gold akku van még. Szerintem mind zsákbamacska.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1758 Dátum: 2011, 11 01, 15:38:33 »

Szerinted ezek szerint a HTCis egy rakás  censored , mert szintén kínaiak készítik?!
Szinte az összes akksi kínában készül, a japán Seidio kivételével.
A Mugen power már akkor is megbízható márka volt, amikor sok okostelefon gyártó még papíron sem létezett!

Egyedül a DuinO akksiktól érdemes óvakodni, mert azokban nem igazán van töltésvezérlő és gyakorta megbízhatatlanok...

Ezek is megbízhatóak:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető randras

« Reply #1759 Dátum: 2011, 11 01, 15:45:18 »
Jah, profilodban stock rom volt. Bár az általad használtak szerintem nem a legjobbak. És egy Sense 3.5-ös InsertCoint, SENSEaY vagy Android Revolution romot tennék fel, gyári vagy bricked kernellel, esetleg a Pyramid3D-t ami 3.0-ás Senses és kipróbálni mellé az új Faux kernelt.
Virtuous régi, és kevés törődést kap, Leedroid is inkább a DHD-nál volt jó.
1800-as mugent nem ismerem, az 1900-as Ankerről meg a 2430-as (vagymennyi) nagyonkínai gold akku van még. Szerintem mind zsákbamacska.

InsertCoin nekem valamiért nagyon nem jött be, már nem tudom miért. :hmm:

Az Android Revolution-nel az volt a bajom, hogy mindent, amit módosítani akarok, külön kell levadászni. Ez persze nem baj, maga a ROM ha minden igaz tök clean, és akár még jó is lehet, csak most nincs erre ennyi időm... Viszont a SENSEaY-ról még nem is hallottam, szóval most megnézem, hogy milyen. Virtuous-t igaz, hogy elég régen nem frissítették, de van egy szépen belakott nandroid backup-om belőle, amihez elég gyakran visszatérek, mondhatni állandó.

Reméljük, bejön ez a SENSEaY, vagy majd az ARHD, azt szinte hetente frissítik. Amúgy nem azt mondtam, hogy kínai, és ezért szar, hanem azt, hogy ha valami gyárilag tizenx-ezer forint, és a kínainak 20-25%-al nagyobb a kapacitása fele annyirért, akkor annak oka van. Nem névleges +300 mAH-ra van szükségem, hanem ténylegesre! :D

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1760 Dátum: 2011, 11 01, 15:53:58 »

Reméljük, bejön ez a SENSEaY, vagy majd az ARHD, azt szinte hetente frissítik. Amúgy nem azt mondtam, hogy kínai, és ezért szar, hanem azt, hogy ha valami gyárilag tizenx-ezer forint, és a kínainak 20-25%-al nagyobb a kapacitása fele annyirért, akkor annak oka van. Nem névleges +3000 mAH-ra van szükségem, hanem ténylegesre! :D

A jó azaz megbízható akksik tudják a névleges teljesítményt gyakorlatban is nyújtani!
Az árkülönbség pedig bizonyos brandek túlárazását tükrözik csupán!
A neves márka = kiváló teljesítmény szemléleted kiegészítéséhez pedig kérlek, próbálj meg használni egy echte HTC (vagy BlackBerry) BT fülest...  ;)
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető randras

« Reply #1761 Dátum: 2011, 11 01, 15:59:19 »

A jó azaz megbízható akksik tudják a névleges teljesítményt gyakorlatban is nyújtani!
Az árkülönbség pedig bizonyos brandek túlárazását tükrözik csupán!
A neves márka = kiváló teljesítmény szemléleted kiegészítéséhez pedig kérlek, próbálj meg használni egy echte HTC (vagy BlackBerry) BT fülest...  ;)

Nem kell ahhoz BT füles, a Sensation-hoz és a DHD-hoz adott gyári füles is elég bizonyíték. De az, hogy bebizonyítod, hogy drága is lehet szar, nem támasztja alá, hogy az olcsó jó! :taps:

DHD-nál saját szememmel láttam belepúposodott kínai akkut az unybody házba... fenomenális volt, nem szeretnék ilyet átélni, csak ennyi a bajom.

Nem elérhető vargilius

• érdeklődő
  • Navigáció / Navigation: Gyári Google :)
  • PDA: HTC Legend / HTC Sensation XE
« Reply #1762 Dátum: 2011, 11 02, 14:35:51 »
Sziasztok. Csak egy egyszerű kérdésem lenne. Animált gif-et próbált-e már valaki Sensation- on (hívó azonosítóként vagy háttérképként beállítani) ? S ez a HTC Legend-en miért nem megy ?

Köszönöm.
2012.Decemberben világvége---jól használd ki addig az időd !!

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #1763 Dátum: 2011, 11 02, 14:49:14 »
Sziasztok. Csak egy egyszerű kérdésem lenne. Animált gif-et próbált-e már valaki Sensation- on (hívó azonosítóként vagy háttérképként beállítani) ? S ez a HTC Legend-en miért nem megy ?

Köszönöm.

Az AnimGIF Live Wallpaper 2 app-al megtudod oldani.
Csak telepíted  utána beállítás/háttérkép/live wal../gif2
link:

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #1764 Dátum: 2011, 11 02, 17:35:37 »
Üdv
Olvasgattam egy kicsit visszafelé,imei alp.lekérdeztem a telót, Indiai piacos, azt hittem felrobbanok  >:( >:(
Szerintetek a belső részek vannak olyan minőségüek mint amit eu.piacra szánnak. ?
Ja és még hozzá, hogy a gar csak 1 év én meg úgy vettem, hogy 2év e care garis.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1765 Dátum: 2011, 11 02, 17:49:03 »
Üdv
Olvasgattam egy kicsit visszafelé,imei alp.lekérdeztem a telót, Indiai piacos, azt hittem felrobbanok  >:( >:(
Szerintetek a belső részek vannak olyan minőségüek mint amit eu.piacra szánnak. ?

Ahol vetted, ott kellene a garanciát megreklamálnod, ugyanis 2 év garival olcsóbbmak kellene lennie a készülék árának, mint 2 év HTC gyári garanciával...  :hmm:

Ha vannak is minimális eltérések, a HTC minőségellenőrzés minden gyártóra és beszállítóra érvényes!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1766 Dátum: 2011, 11 02, 18:03:00 »

Ahol vetted, ott kellene a garanciát megreklamálnod, ugyanis 2 év garival olcsóbbmak kellene lennie a készülék árának, mint 2 év HTC gyári garanciával...  :hmm:

Ha vannak is minimális eltérések, a HTC minőségellenőrzés minden gyártóra és beszállítóra érvényes!
Szia
Köszönöm, már reklamáltam, és az e care szerint csak 1 év van rá és nekik is engedélyt kell kérni a htc től, hogy javithassák.
Milyen eltérés lehet...?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1767 Dátum: 2011, 11 02, 18:23:07 »
Szia
Köszönöm, már reklamáltam, és az e care szerint csak 1 év van rá és nekik is engedélyt kell kérni a htc től, hogy javithassák.
Milyen eltérés lehet...?

Olyan, mint általában a kihelyezett gyártásokkal más termékeknél is tapasztalható!
Az amerikai dell laptopokat jobbnak tartják a lengyeleknél.
A magyar gyártású BlackBerryket a mexikóiaknál.
De ez a gondolatmenet megtalálható az autógyártásban is.

Ha nem tudod honnan származik, talán észre sem vehető a különbség, mert mindegyik kiadott készülék megfelel a HTC szabvány előírásainak!  :hmm:

Ez a különbség a bolti és a gyári garancia között. A te készüléked szürkeimportos, ezért a régió hivatalos szervize nem úgy foglakozik vele, mint egy hivatalosan hazánkban forgalmazott készülékkel...
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1768 Dátum: 2011, 11 02, 18:42:27 »
Naja de kimondottan kértem, hogy gyári garis legyen,többet is fizettem.
Remélem a kijelző és a többi fontos része is jó.Bár szerintem kicseréltetem a vasat.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1769 Dátum: 2011, 11 02, 18:45:23 »
Naja de kimondottan kértem, hogy gyári garis legyen,többet is fizettem.
Remélem a kijelző és a többi fontos része is jó.Bár szerintem kicseréltetem a vasat.

Akkor egy kicsit becsaptak a garival...
Itt nézd meg a hivatalos eladónál: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezek 2 év garis készülékek!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1770 Dátum: 2011, 11 02, 18:53:13 »

Akkor egy kicsit becsaptak a garival...
Itt nézd meg a hivatalos eladónál: You are not allowed to view links. Register or Login
Ezek 2 év garis készülékek!
Azért volt náluk is probléma ugyan ezen problémával,itt olvastam csak jóval előrébb,ott cserélték szó nélkül.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1771 Dátum: 2011, 11 02, 22:27:37 »
Virtuous Sensation XE v.2.1.0 ROM-ot használok LeeDrOiD Pyramid v.3.3.0 kernellel! :taps: Nagyon jó meg minden, de az akku... akkor se bír ki egy napot, hogyha takarékoskodok vele.
Akksi idő: milyen radio-t használsz? Legalább 1.56-os legyen, de az 1.58-cal még kevesebb lesz a fogyasztásod.

Nem elérhető varjucar

• Navigáció / Navigation: Sygic // Waze
  • PDA: HTC ONE M8 Dual Sim /// Galaxy Tab 7.7 (P6800)
  • PDA ROM: 3.33.401.6
« Reply #1772 Dátum: 2011, 11 04, 06:39:57 »
Valaki próbálkozott már a Push mail beállítással? A specifikáció szerint tudja, de  nekem nem működik csak a K9-en, viszont szívesen használnám inkább a gyárit.
Ha valakinél működik, akkor szívesen veszem a segítségét... :)

ONLY HTC
2010. okt. - HD2 // 2011. okt. - Sensation Xe // 2012. máj. - One X // 2013. feb. - One X+ 64gb // 2013. dec. - One Max // 2014. dec. - One M8 Dual Sim

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #1773 Dátum: 2011, 11 04, 13:48:41 »
Üdv
Üdv
Az az érdekes,hogy a frissitéseket viszont szépen szedi le.
Próbálnak intézni a boltban valamit a nagykerrel mert ők küldték ki nekik így.
A másik, a gyári akksi tényleg egy kaka,azt a mugen 1800as akksit akarok szerezni, hogy a napot tutira végig vigye.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető vadasztibor

• DTPTeam
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V10D
« Reply #1774 Dátum: 2011, 11 04, 14:08:02 »
Üdv
Az az érdekes,hogy a frissitéseket viszont szépen szedi le.
Próbálnak intézni a boltban valamit a nagykerrel mert ők küldték ki nekik így.
A másik, a gyári akksi tényleg egy kaka,azt a mugen 1800as akksit akarok szerezni, hogy a napot tutira végig vigye.
Én az itt linkelt 2430 mA akksit használok normális használattal pár ki és bejövő hívás kis wifi , progi töltögetés, probálgatás és simán kibír 36-40 órát
Saját LG G4 fotók: