2025, 01 11, 18:33:06

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598832 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető IrDa

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1650 Dátum: 2011, 10 08, 00:38:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Rendben, hogy locked-et csinált, de hogy tom visszakapni a SU-t,mer nem enged semmit. Sem frisssitést,sem zip-et felrakni. Kijön a piros háromszog és kampeca. Ha átvergődöm a piros 3 szögön utána is hibával leáll bármit kezdek telepiteni.

PG58IMG-et raktam fel .
ha piros 3 szöged van akkor újra cwm telepítés majd su telepítés.gyári meg a gyári xe-s rom ezeket gyalulja.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1651 Dátum: 2011, 10 08, 07:35:24 »
mindenki alszik? kérdeztem valamit!
Ha kicsit visszaolvastál volna, láthatnád, hogy nekem is volt ilyen gondom. És sztem nem kötelessége senkinek, hogy csak a te kérdéseidre válaszoljon.
De azért csak volt olyan jófej a fórumon, aki ez a kirohanásod után válaszolt, és vissza is kérdezett. Sztem fontos lett volna megírnod, hogy melyik rom cseszte szét a recoveryt és rootot. Azonban ha kicsit olvasgattad volna tartsy kollega tudástárát, akkor az xda-n megtalálhattad volna a megoldást. Még asztali pc sem kell hozzá, hogy visszaállíts mindent. Azért remélem, hogy sikerül megoldanod.  :ok:
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1652 Dátum: 2011, 10 08, 07:40:18 »
Ha kicsit visszaolvastál volna, láthatnád, hogy nekem is volt ilyen gondom. És sztem nem kötelessége senkinek, hogy csak a te kérdéseidre válaszoljon.
De azért csak volt olyan jófej a fórumon, aki ez a kirohanásod után válaszolt, és vissza is kérdezett. Sztem fontos lett volna megírnod, hogy melyik rom cseszte szét a recoveryt és rootot. Azonban ha kicsit olvasgattad volna tartsy kollega tudástárát, akkor az xda-n megtalálhattad volna a megoldást. Még asztali pc sem kell hozzá, hogy visszaállíts mindent. Azért remélem, hogy sikerül megoldanod.  :ok:

Ha mégsem sikerülne neki, vevő vagyok az aksijára.......

Egyébként nekem is, amikor felraktam a gyári 2.3.4-et, rögtön írta, hogy locked, nem nagyon törödtem vele, simán ment az S-off, a cwr és a root is.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Jaszkaris

• PDA: HTC Sensation
« Reply #1653 Dátum: 2011, 10 08, 08:47:33 »
Hello! Az érintőkijelző érzéketlenségével kapcsolatban You are not allowed to view links. Register or Login ez  a cikket ajánlom.

Képernyővel kapcsolatban: Ma nyomogattam picit egyik barátom Sensation-ét, és az első dolog ami feltűnt, hogy kicsit pirosasabbak a képernyő színei, és a betekintési szöggel is másképp változott a kép, mint az enyémen. Illetve a notif. baron neki is van egy vörös pixelhibája, övé is T-s.
XDA-n olvastam, hogy két gyártótól érkeznek a kijelzők, Acer és Sharptól, enyém Sharp, és nekem jobbnak tűnt a sajátom képe, XDA-n is erre jutottak, hogy a Sharp kijelző képe jobb. Ha nem egymás mellett vannak a készülékek, vagy nem vagy hozzászokva az egyik képéhez, talán nem is tűnik fel igazán.

Köszönöm... Érezhetően jobb lett a kijelző... Én meg azt hittem én vagyok béna... :)

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1654 Dátum: 2011, 10 08, 08:51:53 »
Nem szántam támadásnak, nem akarok egy a múltkorihoz hasonló esetet. Egy aprócska szösszenet itt a végére.
Csak halkan jegyzem meg, akármilyen országban vagy és akármilyen oprendszert is használsz, arra fel lehet telepíteni a magyar honosítást és a magyar billentyűzet kiosztást, így időt spóroltál volna meg magadnak az ascii kódtáblázat bebiflázása helyett, bár úgy tűnik akkoriban volt időd az írásra, nem úgy, mint most az sms-nél, amikor is gyorsabb, hogy ékezet nélkül írunk.

sziasztok, nem akarok bele szólni a vitátokba, de ha külföldön vagy és nem vásárolsz egy sz. gépet hanem beülsz egy internetcafeba (merthogy külföldön eléggé elvannak terjedve, ezt használja mindenki) akkor hogyan is telepítesz te egy magyar bil. kiosztást??   ;) ;)

sms-ben egyet értek nekem is vannak olyan alkalmak amikor arra nincs idom hogy egy szót teljesen kiírjak, nemhogy az ékezetekre figyeljek  :ok: :ok:

de én itt ki is szálltam, és köszönöm jól szoktam szórakozni a vitáitokon  :taps: :taps: :taps:
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

• TOPIKGAZDA
« Reply #1655 Dátum: 2011, 10 08, 09:27:29 »
sziasztok, nem akarok bele szólni a vitátokba, de ha külföldön vagy és nem vásárolsz egy sz. gépet hanem beülsz egy internetcafeba (merthogy külföldön eléggé elvannak terjedve, ezt használja mindenki) akkor hogyan is telepítesz te egy magyar bil. kiosztást??   ;) ;)

sms-ben egyet értek nekem is vannak olyan alkalmak amikor arra nincs idom hogy egy szót teljesen kiírjak, nemhogy az ékezetekre figyeljek  :ok: :ok:

de én itt ki is szálltam, és köszönöm jól szoktam szórakozni a vitáitokon  :taps: :taps: :taps:

Ha nem akartál beleszólni, minek írtad le? Rendszergazda vagyok kb. 12 éve, így a válaszom az első kérdésedre: villámgyorsan! pont olyan gyorsan, ahogy a WP7 kulcsot elküldtem neked.....
Internet kávézóban kb. a kettes átlaggal rendelkező infósok melóznak, akik máshova nem jutottak már be......

Az sms dolog meg annyi, hogy az ékezetek nélküli és rövidített sms-t el sem olvasom, azonnal törlöm, bárki írta is.

Én is kiszálltam......

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
  • PDA ROM: HyperNonseICS_v.2.3
« Reply #1656 Dátum: 2011, 10 08, 12:29:05 »
Ha mégsem sikerülne neki, vevő vagyok az aksijára.......

Egyébként nekem is, amikor felraktam a gyári 2.3.4-et, rögtön írta, hogy locked, nem nagyon törödtem vele, simán ment az S-off, a cwr és a root is.....

Üdv Mindenkinek!

Megkövetek mindenkit , aki a stilusomat birálta! :) kivéve Hatorit, mert ő legalább olyan bunkó tud lenni mint én.  Zárójelben jegyzem meg, hogy az akksim csak a testemen keresztül.. :)

Olvastam a tudástárat, nem tudok flash-elni, nem engedi még azt sem. Tehát nem tudom telepiteni a "recovery-clockwork-5.0.2.0-pyramid"-ot. Magyarán flas-elni sem tudok. Amikor boot módban indul a telefon automatikusan végig szkenneli a zip file-okat és utána lép be csak a menűbe. Ott meg .... fele hiányzik azoknak a menüpontoknak, amikről irtok.

A kör bezárult.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1657 Dátum: 2011, 10 08, 12:36:24 »
Üdv Mindenkinek!

Megkövetek mindenkit , aki a stilusomat birálta! :) kivéve Hatorit, mert ő legalább olyan bunkó tud lenni mint én.  Zárójelben jegyzem meg, hogy az akksim csak a testemen keresztül.. :)

Olvastam a tudástárat, nem tudok flash-elni, nem engedi még azt sem. Tehát nem tudom telepiteni a "recovery-clockwork-5.0.2.0-pyramid"-ot. Magyarán flas-elni sem tudok. Amikor boot módban indul a telefon automatikusan végig szkenneli a zip file-okat és utána lép be csak a menűbe. Ott meg .... fele hiányzik azoknak a menüpontoknak, amikről irtok.

A kör bezárult.

Na ne szeméyeskedjél, és soha senkire nem mondtam még itt ilyeneket, neked is ezt javaslom jóbarát. Bár lelked rajta, ez téged minősít......

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1658 Dátum: 2011, 10 08, 12:43:50 »
Na ne szeméyeskedjél, és soha senkire nem mondtam még itt ilyeneket, neked is ezt javaslom jóbarát. Bár lelked rajta, ez téged minősít......

Persze, te a béke szigete vagy, csak oldalakon keresztül lehet olvasni róla mennyire.  :D

Inkább a felvetésemre reagáljál!  ;)

• TOPIKGAZDA
« Reply #1659 Dátum: 2011, 10 08, 12:46:35 »
Persze, te a béke szigete vagy, csak oldalakon keresztül lehet olvasni róla mennyire.  :D

Inkább a felvetésemre reagáljál!  ;)

Egy olyan hozzászólást mutassál, ahol én személyeskedésbe bocsátkozom.... a felvetésedre meg ezek után annyit mondok, hogy így jártál.

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1660 Dátum: 2011, 10 08, 12:51:19 »
Egy olyan hozzászólást mutassál, ahol én személyeskedésbe bocsátkozom.... a felvetésedre meg ezek után annyit mondok, hogy így jártál.

:shock: :shock: :taps: :taps: :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1661 Dátum: 2011, 10 08, 13:09:28 »

Először S-OFF-old a készüléket újra, majd utána fel tudod már rakni a recoveryt (engedni fogja a fastboot flashelést is, de ha rootolod a rajta lévőt, akkor a rom manager is beflasheli neked), utána már clockworkmod recovery alól olyan romot raksz fel, amilyet akarsz. A művelethez minden le van írva a tudástárban.

[nagyon offolást, és vitákat meg kérem PM-ben elintézni  :ima:]

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1662 Dátum: 2011, 10 08, 13:15:17 »
Először S-OFF-old a készüléket újra, majd utána fel tudod már rakni a recoveryt (engedni fogja a fastboot flashelést is, de ha rootolod a rajta lévőt, akkor a rom manager is beflasheli neked), utána már clockworkmod recovery alól olyan romot raksz fel, amilyet akarsz. A művelethez minden le van írva a tudástárban.

[nagyon offolást, és vitákat meg kérem PM-ben elintézni  :ima:]

köszi, azért nem offoltam,mert kiírja, hogy" s-off" :), gondoltam akkor off-olva van. Ezek szerint nem.

Kösz még1x.

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1663 Dátum: 2011, 10 08, 14:57:45 »
A kinai 2430 Ah akksiról UTÓLJÁRA

Azon linken rendeltem meg,amit itt a fórumban találtam. Előreutalással paypal-lal rendeltem meg. 1,5 hét alatt megjött, egy műanyag boritékban, légipostával.
tapasztalataim:

- minimum 2,5-3x annyi ideig tudom használni a telefont 1 töltéssel mint korábban (ez 24-36 órát jelent!);
- minimális a telefon melegedése;
- semilyen "malfunction" nem jelentkezett;
- az aksi színe, állaga, mérete nem változott;
- a 3., egész éjszakás töltés (bekapcsolt állapotban) után érte el kapacitása maximumát.

A telefon teljesen használhatóvá vált. Nincs az az idegbaj, hogy figyeljem mikor kell töltenem. Megyek , jövök, telefonálok,folyamatosan hotspotot keres és kapcsolódik, ha kell IGO-zok vagy Sygic-elek, minden autoszinkronra van állítva.

Bár olvastam a fórumon negatív véleményeket én úgy gondolom a 4500 Ft-ot bőven megérte.

Nem elérhető taky111

• HTC Fan
    • BadGirlsLtd.
  • Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 300
  • PDA: HTC SENSATION
  • PDA ROM: nemvan
« Reply #1664 Dátum: 2011, 10 08, 15:23:53 »
A kinai 2430 Ah akksiról UTÓLJÁRA

Azon linken rendeltem meg,amit itt a fórumban találtam. Előreutalással paypal-lal rendeltem meg. 1,5 hét alatt megjött, egy műanyag boritékban, légipostával.
tapasztalataim:

- minimum 2,5-3x annyi ideig tudom használni a telefont 1 töltéssel mint korábban (ez 24-36 órát jelent!);
- minimális a telefon melegedése;
- semilyen "malfunction" nem jelentkezett;
- az aksi színe, állaga, mérete nem változott;
- a 3., egész éjszakás töltés (bekapcsolt állapotban) után érte el kapacitása maximumát.

A telefon teljesen használhatóvá vált. Nincs az az idegbaj, hogy figyeljem mikor kell töltenem. Megyek , jövök, telefonálok,folyamatosan hotspotot keres és kapcsolódik, ha kell IGO-zok vagy Sygic-elek, minden autoszinkronra van állítva.

Bár olvastam a fórumon negatív véleményeket én úgy gondolom a 4500 Ft-ot bőven megérte.

Nekem ugyan ezek a tapasztalataim :D 3. hónapja használom (a fene sem számolja) és csak pozitívan tudok nyilatkozni róla :ok:
taky111

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1665 Dátum: 2011, 10 08, 16:43:47 »
köszi, azért nem offoltam,mert kiírja, hogy" s-off" :), gondoltam akkor off-olva van. Ezek szerint nem.

Kösz még1x.
Akkor, mikor belép a bootloaderbe, keresi az PG58IMG fájlt, majd mikor nem találja beadja a menüjét, amiben a második a recovery? Ha ide belépnél, akkor pedig hibával elszáll? Ha igen, akkor előbb új recoveryt kell feltenned. Majd egy új rootot, majd csak utána tudsz főzött romot telepíteni. Recoveryt innen: You are not allowed to view links. Register or Login szedtem, mivel nem volt pc a közelben, az első hsz-ból a PG58IMG -et szedtem le, amit közvetlen a kártyára raktam, és a bootba belépve mindjárt fel is telepíti.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1666 Dátum: 2011, 10 08, 18:21:31 »
Akkor, mikor belép a bootloaderbe, keresi az PG58IMG fájlt, majd mikor nem találja beadja a menüjét, amiben a második a recovery? Ha ide belépnél, akkor pedig hibával elszáll? Ha igen, akkor előbb új recoveryt kell feltenned. Majd egy új rootot, majd csak utána tudsz főzött romot telepíteni. Recoveryt innen: You are not allowed to view links. Register or Login szedtem, mivel nem volt pc a közelben, az első hsz-ból a PG58IMG -et szedtem le, amit közvetlen a kártyára raktam, és a bootba belépve mindjárt fel is telepíti.

Köszi, közben megoldódott a dolog, de nem volt egyszerű, újra offoltam a készüléket annak ellenére, hogy azt irta ki offolva van, nem volt elsőre nem ment újraindítás és újra futtatás után rákérdezett letöltse és telepitse e recoveryt, na  gyorsan azt mondtem "yes" és onnantól kerültem sinre.  Cseppet megizzasztott a dolog. Köszi még1x neked is.

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1667 Dátum: 2011, 10 08, 18:35:23 »
Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan widgetet (nem a gyárit mert az nagy :D) amivel csak a kijelző fényerejét lehet állítani? :)
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1668 Dátum: 2011, 10 08, 22:58:43 »
Ő, nem tudom mi az a gyári fényerőszabályzó. De ha pl. a widgetsoid-ot rakod fel, abban van olyan hogy 1x1-es és abba csak egy gombot raksz bele, ami a fényerőszabályzó.
Ezen a linken: You are not allowed to view links. Register or Login az első képen láthatod a különálló gombokat, alul fehér csíkkal, ezek mind 1x1-es widgetsoid widgetek. A második képen látsz egy 5x1-es widgetsoid widgetcsíkot és itt a 3. gomb pont a fényerőszabályzó. Ha nem akarod az egészet, akkor a fényerőszabályzó gombot önállóan elhelyezheted a képernyődön.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1669 Dátum: 2011, 10 08, 22:59:32 »

:D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1670 Dátum: 2011, 10 08, 23:22:21 »
Amint észrevehettétek, a Sensation topic kis változáson megy keresztül, melynek következtében új témák nyíltak. Ennek célja az, hogy különválasztódjanak, átláthatóbbá váljanak az "Általános beszélgetés" témában jelenleg ömlesztve lévő hozzászólások.
Megkérnék mindenkit, hogy a közeljövőben lehetőleg a megfelelő topicba postoljon, kérdezzen, ez itt maradjon meg ténylegesen az általános dolgokról (ár, hardver, kijelző, használat stb).
Megjegyzéseket, javaslatokat PM-ben lehet küldeni.

« Reply #1671 Dátum: 2011, 10 10, 08:56:17 »
Ő, nem tudom mi az a gyári fényerőszabályzó. De ha pl. a widgetsoid-ot rakod fel, abban van olyan hogy 1x1-es és abba csak egy gombot raksz bele, ami a fényerőszabályzó.
Ezen a linken: You are not allowed to view links. Register or Login az első képen láthatod a különálló gombokat, alul fehér csíkkal, ezek mind 1x1-es widgetsoid widgetek. A második képen látsz egy 5x1-es widgetsoid widgetcsíkot és itt a 3. gomb pont a fényerőszabályzó. Ha nem akarod az egészet, akkor a fényerőszabályzó gombot önállóan elhelyezheted a képernyődön.
Köszi! Közbe találtam èn is.

Nem elérhető tidohado

• Navigáció / Navigation: iGO8
« Reply #1672 Dátum: 2011, 10 10, 10:38:54 »
Hi All!

Revolution HD 4.1.2 ROM-ról mi a véleményetek? Én feltettem, de szerintem oltári kaki. Tele van hibával és hiányosságokkal. Jah... A gyáriu ROM-ot hol tudom elérni Sensation-höz??

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1673 Dátum: 2011, 10 10, 13:16:57 »
Szia!
Én azt használom 4 napja. Milyen hibákat találtál? Mert nekem a Sense 3.5-tel van csak gondom. Nem igazán jön be az új dizájn, miszerint minden gombot feliratoznak. Előszöris a "Minden alkalmazás" egy kissé magyartalan, másrészt nem fér ki. Anno pont ezért fogtam bele a winmo saját magyarításába is, mert a drága fordítók nem gondoltak arra, hogy ahova pl. az "All apps" elfér oda ez a "Minden alkalmazás" már nem.
De érdekelne, hogy milyen hibákat találtál.
B.

« Reply #1674 Dátum: 2011, 10 10, 14:14:24 »
Használta már valaki a a HTC Sense.com oldalon a telefon megcsörgetését már valaki?
Nekem be van kapcsolva a beállításokba a telón, mégsem működik :p