2025, 01 11, 15:57:24

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598811 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető korimv6

• Nem: Férfi
  • Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1600 Dátum: 2011, 10 05, 21:56:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feliratot is kezel?
És a többiek, Ti milyen playert használtok?

Elvileg igen, gyakorlatilag van amelyik magyar karakter helyett csak kérdőjelet rajzol. Igaz eddig csak egy feliratos filmet próbáltam.
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #1601 Dátum: 2011, 10 05, 22:02:55 »
Még semmilyen, kingstont szeretnék, csak tartok töle, mert többen mondták, hogy betojik egy idö után. Gondolkodtam a sandisk-en, sztem az lesz, csak kicsit huzos 18 körül van. A havernak van egy noname, arrol eltünnek a cuccok, elfelejti a file-kat.
Nekem is azt csinálta, hogy felraktam rá a cuccaimat, és egy jó részük eltűnt. Amúgy ez Memorette volt. A vége az lett, hogy inkább vettem 16 gigás Samsungot class10-es verzióban. Eddig nem bántam meg, mert a pda működése közben is észre lehett venni , hogy gyorsabb kártya van benn. Ehhez képest a class4 vánszorgó csiga csak.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1602 Dátum: 2011, 10 05, 22:23:22 »
Nekem is azt csinálta, hogy felraktam rá a cuccaimat, és egy jó részük eltűnt. Amúgy ez Memorette volt. A vége az lett, hogy inkább vettem 16 gigás Samsungot class10-es verzióban. Eddig nem bántam meg, mert a pda működése közben is észre lehett venni , hogy gyorsabb kártya van benn. Ehhez képest a class4 vánszorgó csiga csak.
Mi (SGS2-sök) a napokban felvásároltuk itt a készletet: You are not allowed to view links. Register or Login
A kép rossz, de a kártya jó, ez a jó kép: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez szerintem nagyon jó ár volt egy 32 gigás class10-es kártyáért. Én holnap kapom meg, de többeknek már megérkezett vagy elmentek érte.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető blackdog7

• PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1603 Dátum: 2011, 10 05, 22:46:30 »
Én sem. Még a laptopomat is külön monitorral használom, mert a 15,6 kicsi :D
Az irodámban nekem is van monitor a laptopomhoz, de azért jól jön az, amikor az ember egy szállodában van a feleségével és valami filmet akar megnézni. (Bár csak csöndben mondom, hogy most vittem Egerszalókra magammal HDMI kábelt is és kiraktuk a tévére... Ehher persze le kellett szerelnem a falikonzolról a tévét, de hát szeretek én bütykölni)
Szóval igazatok van én sem tervezem nagyon a pda-n való mozizást, de ha már felhoztátok témának, akkor gondoltam megkérdezem, hogy ki mit használ. Anno winmo alatt mindenki a tcpmp-re vagy a coreplayer-re esküdött. Én ez utóbbi mellett döntöttem és néha-néha jól jött egy-egy rövid film megtekintésére. Mozifilmet sosem néztem.

Nem elérhető korimv6

• Opeles
« Reply #1604 Dátum: 2011, 10 06, 03:23:09 »
Mi (SGS2-sök) a napokban felvásároltuk itt a készletet: You are not allowed to view links. Register or Login
A kép rossz, de a kártya jó, ez a jó kép: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez szerintem nagyon jó ár volt egy 32 gigás class10-es kártyáért. Én holnap kapom meg, de többeknek már megérkezett vagy elmentek érte.
Én is ilyet szerettem volna, de lövésük sem volt mikor lesz nekik raktáron, így megrendeltem inkább a kisebbet, ami másnapra megjött. Türelmetlenséggel pedig ne vádoljon senki, mert kb egy hónapot vártam egy vatetán vásárolt kártyára, ami végül nem lett jó. Meg úgy voltam vele, ha naprakész készlet lesz a nagyobból, akkor veszek egyet, a mostanit pedig megkapja nejem a DHD-ba. Sajnos ahhoz csak egy 2 gigás kártyát kaptunk, ismeretlen class besorolással. Megkapta az én gyári 8 gigás class4-es kártyám. Az első kérdése az volt, hogy mit állítottam el a DHD-n mert nagyon belassult. Sajnos a class4 ennyit tud :(

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1605 Dátum: 2011, 10 06, 12:07:58 »
Először is ha nem változtatsz semmit, akkor nem kell a wipe-olást megcsinálni. A wipe-olásnak az a lényege, hogy töröl egy status infó fájlt az akksiról. Ennek nyilván akkor van értelme, ha az ember más kapacitású akksit tesz be, vagy ha buherálják az akksi körüli dolgokat. (Pl. romcseréknél elég sokmindent módosítanak, pláne ha a radio rom-ot is, ami a legfőbb fogyasztásbefolyásoló dolog.) Egyébként elvileg az android magától törli ezt a status fájlt, amikor az akksi eléri a 100%-ot és átvált csepptöltésre. Ez elindít egy parancsot, ami törli a fájlt. Ezután visszafelé azaz kisütéskor keletkezik megint a fájl.
Ha gyári rom-od van fenn, akkor eleve nincs is értelme a wipe-olásnak, de nem is tudod. Az ugyanis a recovery menüben van benn, amit csak akkor tudsz elérni, ha S-OFF-olod a telót majd felraksz egy cwm recovery-t.

Köszi az infòt!

S-offolva még nem lesz egy darabig a 2.3.4 és frissítést már felraktam.
Nekem az o2 után nagyon bejön!
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető vasmacs

• Navigáció / Navigation: Samsung I900 Omnia + iGO 8
  • PDA: HTC Sensation Z710e
  • PDA ROM: 4.0.3
« Reply #1606 Dátum: 2011, 10 06, 14:57:23 »
Az smseknél alapból max. 160 karaktert lehet írni. De ha például beütök egy á-betűt, egyből lemegy 70re a max. karakterek száma.
Ez azért gáz, mert a múlt hónapban egyiptomi barátnőm mobiljára küldött 18 sms-t 56-ra számlázták ki.
Tud vki vmi megoldást?

Nem elérhető vasmacs

« Reply #1607 Dátum: 2011, 10 06, 14:59:09 »
Még semmilyen, kingstont szeretnék, csak tartok töle, mert többen mondták, hogy betojik egy idö után. Gondolkodtam a sandisk-en, sztem az lesz, csak kicsit huzos 18 körül van. A havernak van egy noname, arrol eltünnek a cuccok, elfelejti a file-kat.

Én 16 gigás samsungot (class6) tettem bele és jó.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1608 Dátum: 2011, 10 06, 15:02:07 »
Az smseknél alapból max. 160 karaktert lehet írni. De ha például beütök egy á-betűt, egyből lemegy 70re a max. karakterek száma.
Ez azért gáz, mert a múlt hónapban egyiptomi barátnőm mobiljára küldött 18 sms-t 56-ra számlázták ki.
Tud vki vmi megoldást?
Van rá megoldás, a normál jobbradölt ékezetű betük helyett mint példáúl ááá, használj balra döltet àààà azzal nem lesz baj.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető IrDa

• PDA: HTC Sensation / HTC ONE
  • PDA ROM: gyári mind2
« Reply #1609 Dátum: 2011, 10 06, 15:29:30 »
Tud vki vmi megoldást?
Ha neked is meg a barátnődnek is androidos kütyüje van akkor google talk pl,mert gondolom ha már android akkor valami alap net is vagy legalább wifi otthon elérhető és nincs sms számla gond.
Ha nincs akkor előttem irták az sms-es megoldást.

Nem elérhető vasmacs

« Reply #1610 Dátum: 2011, 10 06, 16:12:06 »
Van rá megoldás, a normál jobbradölt ékezetű betük helyett mint példáúl ááá, használj balra döltet àààà azzal nem lesz baj.
Nagyon köszönöm! Bár tudtam volna hamarabb!

Nem elérhető akooos

• PDA: LG G2
« Reply #1611 Dátum: 2011, 10 06, 20:41:31 »
Láttátok már?  :shock: :shock:

• TOPIKGAZDA
« Reply #1612 Dátum: 2011, 10 06, 20:43:35 »
Láttátok már?  :shock: :shock:

Csinos, bár én maradok a sötét színeknél.........csajoknak ideális szín összetétel.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1613 Dátum: 2011, 10 06, 23:13:20 »
Nagyon köszönöm! Bár tudtam volna hamarabb!
Azért ezzel a balradőlő ékezetekkel csak óvatosan! Pl. a nagy Á balra dőlt ékezetes verziójával azaz az À-val szintén 70 karakterre csökken a maximális betűk száma. Szvsz a legjobb megoldás ha nem használsz ékezeteket, úgy amúgyis gyorsabban lehet írni.
De ha mégsem tudsz meglenni az ékezetek nélkül akkor mindig nézd oldalt hogy az elküldendő szöveg valójában hány sms lesz. Még nokia 3210-es korszakomból figyelem azt, mivel gyakran előfordul, hogy szószátyár létemre egy-két karakterrel átléptem a 160-at és 2 sms-t akar a mobil elküldeni. Ilyenkor törlöm a mondatvégi pontok utáni space-t, vagy ugyanezt a vesszök után.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1614 Dátum: 2011, 10 06, 23:28:14 »
Elvileg igen, gyakorlatilag van amelyik magyar karakter helyett csak kérdőjelet rajzol. Igaz eddig csak egy feliratos filmet próbáltam.
Kipróbáltam ezt a vitalplayer-t. Tényleg egész pofás. Az ékezetes feliratoknál lehet karakterkódolást választani, szóval gondolom ezzel nem lesz gond. Viszont hol a fenébe lehet eltûntetni a keresősávot és a "<ll>" gombokat, hogy lejátszás közben ne látszódjanak?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1615 Dátum: 2011, 10 06, 23:35:56 »
Kipróbáltam ezt a vitalplayer-t. Tényleg egész pofás. Az ékezetes feliratoknál lehet karakterkódolást választani, szóval gondolom ezzel nem lesz gond. Viszont hol a fenébe lehet eltûntetni a keresősávot és a "<ll>" gombokat, hogy lejátszás közben ne látszódjanak?
bökj rá a kijelzőre és eltűnnek.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

• TOPIKGAZDA
« Reply #1616 Dátum: 2011, 10 07, 08:07:38 »
Azért ezzel a balradőlő ékezetekkel csak óvatosan! Pl. a nagy Á balra dőlt ékezetes verziójával azaz az À-val szintén 70 karakterre csökken a maximális betűk száma. Szvsz a legjobb megoldás ha nem használsz ékezeteket, úgy amúgyis gyorsabban lehet írni.
De ha mégsem tudsz meglenni az ékezetek nélkül akkor mindig nézd oldalt hogy az elküldendő szöveg valójában hány sms lesz. Még nokia 3210-es korszakomból figyelem azt, mivel gyakran előfordul, hogy szószátyár létemre egy-két karakterrel átléptem a 160-at és 2 sms-t akar a mobil elküldeni. Ilyenkor törlöm a mondatvégi pontok utáni space-t, vagy ugyanezt a vesszök után.

Nem értek veled egyet. Szerintem kezdje a mondatot kisbetűvel, mintsem ékezetek nélküli ákom-bákom szöveget írjon. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha már nekiállok sms-t írni, akkor arra szánok időt. Nem ismerek olyan élethelyzetet, hogy valamit meg kellene tennem és életbevágó lenne, de előtte gyorsan még küldök egy sms-t. A gyorsaság szempont lehet a WC pucolásánál vagy a posta kézbesítésénél. Véleményem szerint kisebb helyesírási vétek a mondat elején elhagyott nagybetű, mint az összes szóról elhagyott ékezet. Más részről nézve a dolgot, gondolom a srácnak is eszébe jutott ez, amit írtál, csak Ő is kényesebb az ékezet meghagyására.

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1617 Dátum: 2011, 10 07, 10:17:58 »
bökj rá a kijelzőre és eltűnnek.
Köszi!

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1618 Dátum: 2011, 10 07, 10:35:21 »
Nem értek veled egyet. Szerintem kezdje a mondatot kisbetűvel, mintsem ékezetek nélküli ákom-bákom szöveget írjon. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha már nekiállok sms-t írni, akkor arra szánok időt. Nem ismerek olyan élethelyzetet, hogy valamit meg kellene tennem és életbevágó lenne, de előtte gyorsan még küldök egy sms-t. A gyorsaság szempont lehet a WC pucolásánál vagy a posta kézbesítésénél. Véleményem szerint kisebb helyesírási vétek a mondat elején elhagyott nagybetű, mint az összes szóról elhagyott ékezet. Más részről nézve a dolgot, gondolom a srácnak is eszébe jutott ez, amit írtál, csak Ő is kényesebb az ékezet meghagyására.
Nyilván ez megint a kettőnk közötti nézetbeli különbség.
Én világ életemben azért utáltam ékezetes betűket írni sms-ben, mert ahhoz hogy ékezetes legyen, ahhoz régen a telefonokon addig kellett nyomkodni ugye a gombot, amig az nem lett. Persze régen ez kisebb gond volt, mivel a nem ékezetes betűket is ugyanígy kellett "előállítani", csak az ékezeteseknél tovább kellett nyomkodni, amit rühelltem. Rajtam kívűl azonban a baráti körömben senki nem használt ékezeteket, ill. volt olyan aki á-t írt , de í-t nem, vagy ó-t írt, de ű-t nem. Azaz van amikor eszébe jutott ékezeteket használni van amikor nem. Szvsz az ilyen az nagyon zavar. Amióta azonban pda-m van, azóta mindig gondot jelentett az ékezet írása. Mert ugye a pda-khoz már teljesértékű a billentyűzet, így minden betű megtalálható rajta, kivéve az ékezeteseket. Azokhoz hosszan lenyomva kell tartani a gombot és utána rácsúsztatod az ujjadat a kiválasztott betűre. Na mármost ha gyorsan írok (sajnos nekem van az az élethelyzet, hogy gyorsan kell válaszolnom egy sms-re és már indulok is autóval tovább, ja és a WC pucolást sosem csapom össze, arra mindig időt szánok, mert a higiénia a legfontosabb számomra), szóval ha sietek, akkor rendszeresen elcseszem, mert tuti, hogy bár a kiválasztott ékezet fölé húztam az ujjam, mégis a mellette levő lett kiválasztva. Nyilván mert elengedés közben félrecsúszott az ujjam. Ilyenkor aztán visszatörlés és újra az előző móka. Ha kihagyom az ékezeteket, kb. fele-harmad annyi idő alatt lehet sms-t írni. Eleve egy csomó idő, mire a hosszan nyomvatartásra megjelennek a lehetőségek!
Winmo alatt meg tudtam szerkesztettem magamnak egy billenytűzetfájlt (SIP), így ott a gyári HTC-s billentyűzetnél a hosszan nyomvatartásra az a karakter jelent meg elsőnek, amit én akartam. Így nyilván az e-re azonnal é lett, stb. nem kellett még huzigálnom. Ezen felül kicseréltem a z-t is y-ra. Már próbáltam ezzel foglalkozni android-on is, de egyelőre úgy tűnik az android-ot átszerkeszteni sokkal bonyolultabb, mint a winmo-t.
Szóval megcsináltam ezt winmo alatt de ott sem az sms miatt, hanem a levelezéshez. Ott ugyanis mindig használok ékezetet. Az sms-nél tényleg mondom, hogy ritkán kapok ékezetes sms-t, kivéve persze ha nem valami szolgáltatótól jön.
A mondatkezdő kisbetűvel való írást meg azért nem csinálom, mert pont után ugye azonnal nagybetűre vált. Nem szöszölök azzal, hogy kicsire vegyem. Egyébként, akkor Te gondolom a hosszú ű és ő helyett is rövid ü-t és ö-t írsz, nem?

• TOPIKGAZDA
« Reply #1619 Dátum: 2011, 10 07, 10:54:05 »
Nyilván ez megint a kettőnk közötti nézetbeli különbség.
Én világ életemben azért utáltam ékezetes betűket írni sms-ben, mert ahhoz hogy ékezetes legyen, ahhoz régen a telefonokon addig kellett nyomkodni ugye a gombot, amig az nem lett. Persze régen ez kisebb gond volt, mivel a nem ékezetes betűket is ugyanígy kellett "előállítani", csak az ékezeteseknél tovább kellett nyomkodni, amit rühelltem. Rajtam kívűl azonban a baráti körömben senki nem használt ékezeteket, ill. volt olyan aki á-t írt , de í-t nem, vagy ó-t írt, de ű-t nem. Azaz van amikor eszébe jutott ékezeteket használni van amikor nem. Szvsz az ilyen az nagyon zavar. Amióta azonban pda-m van, azóta mindig gondot jelentett az ékezet írása. Mert ugye a pda-khoz már teljesértékű a billentyűzet, így minden betű megtalálható rajta, kivéve az ékezeteseket. Azokhoz hosszan lenyomva kell tartani a gombot és utána rácsúsztatod az ujjadat a kiválasztott betűre. Na mármost ha gyorsan írok (sajnos nekem van az az élethelyzet, hogy gyorsan kell válaszolnom egy sms-re és már indulok is autóval tovább, ja és a WC pucolást sosem csapom össze, arra mindig időt szánok, mert a higiénia a legfontosabb számomra), szóval ha sietek, akkor rendszeresen elcseszem, mert tuti, hogy bár a kiválasztott ékezet fölé húztam az ujjam, mégis a mellette levő lett kiválasztva. Nyilván mert elengedés közben félrecsúszott az ujjam. Ilyenkor aztán visszatörlés és újra az előző móka. Ha kihagyom az ékezeteket, kb. fele-harmad annyi idő alatt lehet sms-t írni. Eleve egy csomó idő, mire a hosszan nyomvatartásra megjelennek a lehetőségek!
Winmo alatt meg tudtam szerkesztettem magamnak egy billenytűzetfájlt (SIP), így ott a gyári HTC-s billentyűzetnél a hosszan nyomvatartásra az a karakter jelent meg elsőnek, amit én akartam. Így nyilván az e-re azonnal é lett, stb. nem kellett még huzigálnom. Ezen felül kicseréltem a z-t is y-ra. Már próbáltam ezzel foglalkozni android-on is, de egyelőre úgy tűnik az android-ot átszerkeszteni sokkal bonyolultabb, mint a winmo-t.
Szóval megcsináltam ezt winmo alatt de ott sem az sms miatt, hanem a levelezéshez. Ott ugyanis mindig használok ékezetet. Az sms-nél tényleg mondom, hogy ritkán kapok ékezetes sms-t, kivéve persze ha nem valami szolgáltatótól jön.
A mondatkezdő kisbetűvel való írást meg azért nem csinálom, mert pont után ugye azonnal nagybetűre vált. Nem szöszölök azzal, hogy kicsire vegyem. Egyébként, akkor Te gondolom a hosszú ű és ő helyett is rövid ü-t és ö-t írsz, nem?

Nem is baj, ha nem vagyunk egyformák, elég unalmas lenne a világ, ha azok lennénk. Az ékezetes betűk elírása csak ügyesség kérdése, van akinek van és van akinek nincs, ezzel sincs semmi baj. A WC pucolásra meg nem kapkodást írtam, hanem gyorsaságot, ha akkora rutinod lenne benne, mint ahogy állítod, hogy higiénia fontos számodra, akkor lenne benne rutinod és egy fölösleges mozdulatod sem lenne, r-go hamar végeznél vele, így megint csak azt kell gondoljam, hogy próbálod a szavaimat kiforgatni, kevés sikerrel. A kis és nagybetük váltása szintén csak számodra probléma, én beállítottam úgy, hogy ne legyen automatikus nagybetű a mondat elején, igy nálam ez sem gond. Igen a hosszú ő és ű betűk helyett rövidet írok, mert a mondat értelmes marad.
peace

Nem elérhető Damon_No1

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #1620 Dátum: 2011, 10 07, 12:05:55 »
Had kanyarodjak vissza kicsit az akkumlátor témához. Gyári aksim van, 10ből 8x teljes töltést csinálok, de néha becsúszik olyan, hogy 35%nál kezdem tölteni és mondjuk csak 85%ig van időm megvárni. Mennyire árt ez? Lesznek hosszútávon következményei? Gondolkodom a nagyobb aksi megrendelésén, de olvasva eléggé lottó szaga van. Nincs valami megbízható bolt, ahonnan tuti, hogy jó akkumlátort tudok venni?

• TOPIKGAZDA
« Reply #1621 Dátum: 2011, 10 07, 12:18:59 »
Had kanyarodjak vissza kicsit az akkumlátor témához. Gyári aksim van, 10ből 8x teljes töltést csinálok, de néha becsúszik olyan, hogy 35%nál kezdem tölteni és mondjuk csak 85%ig van időm megvárni. Mennyire árt ez? Lesznek hosszútávon következményei? Gondolkodom a nagyobb aksi megrendelésén, de olvasva eléggé lottó szaga van. Nincs valami megbízható bolt, ahonnan tuti, hogy jó akkumlátort tudok venni?

Ezeknek az aksiknak nem árt, én naponta sokszor teszem töltőre, mert használom a munkámban is, így erősen igénybe van véve, van úgy, hogy csak 5 percet van töltőn, van, hogy 1 órát és persze sokat másolok usb-n is, akkor is töltődik, este meg full-ra töltöm. Az aksi vásárlás az én esetemben tényleg lutri, nekem nem jött be, de van aki azt írta, hogy igen is jó.....boltot meg azért nem ajánlok, mert nem tudnám megtenni nyugodt szívvel, hogy igen is itt vagy ott vedd meg, és akkot tuti jó lesz. Annyit tudok mondani, hogy én az e-bay oldalán rendeltem meg, de nem vagyok vele megelégedve, de ez persze nem jelenti azt, hogy ott nem szabad rendelni...

lizso

• Vendég
« Reply #1622 Dátum: 2011, 10 07, 13:13:32 »
Sziasztok,

jelenleg HD2 tulajdonos vagyok, de váltanék Android alapú készülékre. Olvasgattam sokféle tesztet és eléggé elbátortalanította a Sensationnal kapcsolatban. Olvastam a wifi jelgyengülésről, ez nem is igazán zavarna, de a fellépő képernyő "érzékeltenség" elég riasztó.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Tényleg valós problémák?
Minap volt szerencsém tesztelni egy SG2-t, és hát elég meggyőzőnek tűnik HD2 után....

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1623 Dátum: 2011, 10 07, 13:22:53 »
Sziasztok,

jelenleg HD2 tulajdonos vagyok, de váltanék Android alapú készülékre. Olvasgattam sokféle tesztet és eléggé elbátortalanította a Sensationnal kapcsolatban. Olvastam a wifi jelgyengülésről, ez nem is igazán zavarna, de a fellépő képernyő "érzékeltenség" elég riasztó.
Minap volt szerencsém tesztelni egy SG2-t, és hát elég meggyőzőnek tűnik HD2 után....

Én is HD2-ről váltottam, nekem sgsII annyira nem tetszett, túl széles és műanyag. a Wifi jelgyengülés mindennapi használatban nem jön elő, a képernyő érzéketlenség meg földelési hiba, ami még ha elő is jönne van rá megoldás, de kicsi rá az esély hogy találkozz a hibával.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1624 Dátum: 2011, 10 07, 13:23:22 »
Sziasztok,

Én is HD2 után váltottam és azt kell mondjam, néha bánom. Olyan android rom van fent jelenleg a HD2-n, ami gördülékenyebben fut mint ami a Sensation készülékemen valaha is fent volt. Fateromnak SGS2 van, ha most kellene döntenem, biztos azt választám, bár első dolgom lenne a TouchWiz-től megszabadulni, viszont elvakult Sense fun vagyok, ez tart a HTC-nél még akkor is, ha tudom, hogy remek utánzatok vannak már. Tegyél egy próbát, és teszteld le az androidot a HD2-n, annak ellenére ezt javaslom, hogy tudom, hogy az android igazi ereje csakis natívan jön ki igazán. Kijelző érzéketlenségi problémával én sosem találkoztam.