2025, 01 11, 15:50:58

Szerző Téma: HTC Sensation - Általános beszélgetés  (Megtekintve 598810 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető korimv6

• Nem: Férfi
  • Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1625 Dátum: 2011, 10 07, 15:39:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

jelenleg HD2 tulajdonos vagyok, de váltanék Android alapú készülékre. Olvasgattam sokféle tesztet és eléggé elbátortalanította a Sensationnal kapcsolatban. Olvastam a wifi jelgyengülésről, ez nem is igazán zavarna, de a fellépő képernyő "érzékeltenség" elég riasztó.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Tényleg valós problémák?
Minap volt szerencsém tesztelni egy SG2-t, és hát elég meggyőzőnek tűnik HD2 után....

Sajnos a SGS2-t nem próbáltam. Sztem csak gyorsaságban veri a Sensationt. Gyönyörű a kijelzője, és sosem lépett fel érzéketlenség. Sajnos a wifi probléma valós, de ha odafigyelsz, hogy tartod, nem jelentkezik. A szomorú, hogy a mobilantenna rész érintésekor is lehetséges, hogy kiírja nincs szolgáltató, ha amúgy is gyenge a térerő. A készülék minősége hibátlan. A Sense meg nagyon jó, de főzött rommal kicsit egyedibbé is tehető. Ha teheted nézz meg egyet élőben ;) Mondjuk az androidtól nem estem hasra a winmo után. Ez is fagyogat, és vannak idióta megoldásaik: sms íráskor nem lehet kikapcsolni az unicode-ot, a bt csak 120mp-ig teszi láthatóvá a készüléket, stb
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #1626 Dátum: 2011, 10 07, 16:21:23 »
Én nyomkodtam sgs2őt de megmondom őszintén nagyon nem bánom hogy a sensationt választottam.
A képernyővel kapcsolatban még nekem sem lépett fel.
Wifizni az ágyamban szoktam de még nem okozott gondot hogy elvesztette volna a jelet, mert úgy nem szoktam tartani a telefont. Az hogy gyorsabb mint ez nem vehető észre ez is villám gyors.
A touchwiz közelében nincs a sense-nek. Én is olvasgattam mielőtt döntöttem, de kézbe véve...ááááá.
Egy szó mint száz nagyon örülök hogy nem "néptelefont" vettem.

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1627 Dátum: 2011, 10 07, 16:35:56 »
Sziasztok,

jelenleg HD2 tulajdonos vagyok, de váltanék Android alapú készülékre. Olvasgattam sokféle tesztet és eléggé elbátortalanította a Sensationnal kapcsolatban. Olvastam a wifi jelgyengülésről, ez nem is igazán zavarna, de a fellépő képernyő "érzékeltenség" elég riasztó.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Tényleg valós problémák?
Minap volt szerencsém tesztelni egy SG2-t, és hát elég meggyőzőnek tűnik HD2 után....

Én O2-ről váltottam :p Az Android az 1000x jobb mint a WM :p Én a kijelzőjével is teljesen meg vagyok elégedve! Ahogy lehúzták sok teszbe... szerintem jó a sgs2 kijelzőjét nem láttam, de mondjuk a LG O 3D- nél nem rosszabb! A wifis dologgal nem találkoztam még én sem! Viszont a térerő az kevesebb vele mint az O2-n
a Trémobilos hálózaton! De jobb mint az LG-vel! Annak gyakran full elmegy!
Engem ami zavar egy kicsit, hogy a felbontás miatt nehezebb rá játékot találni :(
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető blackdog7

• PDA ROM: Sense-o-Maniac 1.5.0
« Reply #1628 Dátum: 2011, 10 07, 16:47:56 »
Nem is baj, ha nem vagyunk egyformák, elég unalmas lenne a világ, ha azok lennénk. Az ékezetes betűk elírása csak ügyesség kérdése, van akinek van és van akinek nincs, ezzel sincs semmi baj. A WC pucolásra meg nem kapkodást írtam, hanem gyorsaságot, ha akkora rutinod lenne benne, mint ahogy állítod, hogy higiénia fontos számodra, akkor lenne benne rutinod és egy fölösleges mozdulatod sem lenne, r-go hamar végeznél vele, így megint csak azt kell gondoljam, hogy próbálod a szavaimat kiforgatni, kevés sikerrel. A kis és nagybetük váltása szintén csak számodra probléma, én beállítottam úgy, hogy ne legyen automatikus nagybetű a mondat elején, igy nálam ez sem gond. Igen a hosszú ő és ű betűk helyett rövidet írok, mert a mondat értelmes marad.
peace
Kezdődik, már megint...
"próbálod a szavaimat kiforgatni, kevés sikerrel" - Az ilyeneken azért mindig egy kicsit gondolkodj el, mert egyáltalán nem akartam kiforgatni a szavaidat. Ne haragudj ha félreértettél. De egy kicsit neked is jobban oda kell figyelned, mert én is megvádolhatlak azzal, hogy az "Az ékezetes betűk elírása csak ügyesség kérdése, van akinek van és van akinek nincs" mondatoddal azt akarod sugallni, hogy szerinted nekem nincs. De remélem, hogy nem erre gondoltál.
A WC pucolásról megint nem kívánok vitát nyitni, mert elbeszélünk egymás mellett, szerintem a gyorsaság alatt nem ugyanazt értjük. Én a WC-t legalább 5 percen keresztül takarítom és hidd el nincs benne semmi felesleges mozdulat. De biztosan van olyan aki 1 percet sem tölt vele és úgy gondolja, hogy tiszta lett.
Igen, tudom, hogy az androidban van rá opció, hogy a mondatkezdés ne legyen nagybetűs. Winmo-ban és a korábbi telefonokban ilyen nem volt. Legalábbis az alap billentyűzeteken.
Eddig nem mondtam véleményt az sms-ek formájának és nyelvtani helyességének milyenségéről, csak te tetted azt. De most akkor én is mondom a magamét. Szerintem egy olyan sms, amiben nincs nagy kezdőbetű a mondat elején és az ékezetek is helytelenül vannak, nyelvtanilag sokkal rosszabbak, mint az ékezetnélküli, de amúgy nagy kezdőbetűvel írott mondatok. Ezt pusztán arra alapozom, hogy általános iskolában a nagy kezdőbetű oktatásakor azt tanítják, hogy azért kell, mert az jelzi, hogy új mondat kezdődik, ezzel már ránézésre is szebb tagolást eredményezünk.
Az ékezetnélküliségre meg simán az is lehet magyarázat, hogy az illetőnek nincs magyar billentyűzete. 2 évig éltem külföldön és az első fél évben úgy írtam a feleségemnek naponta e-mailt, hogy megtanultam a magyar ékezetes betűk ascii kódját, amit az Alt+NumPad130 (=é) lenyomásával tudtam használni. Egy idő után azonban ebbe belefáradtam, de soha senkinek nem jelentett gondot a mondataim értelmezése.
De természetesen tiszteletben tartom a véleményed a nyelvtani helyességekről és az sms írásról.

Nem elérhető Krisztian156

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA ROM: ViperS 1.6.3&Sultan kernel
« Reply #1629 Dátum: 2011, 10 07, 17:07:54 »
Ma már a 2. játék hagy cserbe >:( :'(
Először az Asphalt 6 majd a Nova2. Elindítom az .apk-t felrakja,leszed a netről (a nova esetében 830MB-t)
Falusi nettel alig tudtem kivárni :p És elindul a demó.... a betöltésnél pedig kilép >:( mind a 2 játék esetébe :(
Tapasztalt már valaki ilyet?
Alfa Romeo Cuore Sportivo

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #1630 Dátum: 2011, 10 07, 17:11:43 »
Kezdődik, már megint...
"próbálod a szavaimat kiforgatni, kevés sikerrel" - Az ilyeneken azért mindig egy kicsit gondolkodj el, mert egyáltalán nem akartam kiforgatni a szavaidat. Ne haragudj ha félreértettél. De egy kicsit neked is jobban oda kell figyelned, mert én is megvádolhatlak azzal, hogy az "Az ékezetes betűk elírása csak ügyesség kérdése, van akinek van és van akinek nincs" mondatoddal azt akarod sugallni, hogy szerinted nekem nincs. De remélem, hogy nem erre gondoltál.
A WC pucolásról megint nem kívánok vitát nyitni, mert elbeszélünk egymás mellett, szerintem a gyorsaság alatt nem ugyanazt értjük. Én a WC-t legalább 5 percen keresztül takarítom és hidd el nincs benne semmi felesleges mozdulat. De biztosan van olyan aki 1 percet sem tölt vele és úgy gondolja, hogy tiszta lett.
Igen, tudom, hogy az androidban van rá opció, hogy a mondatkezdés ne legyen nagybetűs. Winmo-ban és a korábbi telefonokban ilyen nem volt. Legalábbis az alap billentyűzeteken.
Eddig nem mondtam véleményt az sms-ek formájának és nyelvtani helyességének milyenségéről, csak te tetted azt. De most akkor én is mondom a magamét. Szerintem egy olyan sms, amiben nincs nagy kezdőbetű a mondat elején és az ékezetek is helytelenül vannak, nyelvtanilag sokkal rosszabbak, mint az ékezetnélküli, de amúgy nagy kezdőbetűvel írott mondatok. Ezt pusztán arra alapozom, hogy általános iskolában a nagy kezdőbetű oktatásakor azt tanítják, hogy azért kell, mert az jelzi, hogy új mondat kezdődik, ezzel már ránézésre is szebb tagolást eredményezünk.
Az ékezetnélküliségre meg simán az is lehet magyarázat, hogy az illetőnek nincs magyar billentyűzete. 2 évig éltem külföldön és az első fél évben úgy írtam a feleségemnek naponta e-mailt, hogy megtanultam a magyar ékezetes betűk ascii kódját, amit az Alt+NumPad130 (=é) lenyomásával tudtam használni. Egy idő után azonban ebbe belefáradtam, de soha senkinek nem jelentett gondot a mondataim értelmezése.
De természetesen tiszteletben tartom a véleményed a nyelvtani helyességekről és az sms írásról.

Nem szántam támadásnak, nem akarok egy a múltkorihoz hasonló esetet. Egy aprócska szösszenet itt a végére.
Idézet
" 2 évig éltem külföldön és az első fél évben úgy írtam a feleségemnek naponta e-mailt, hogy megtanultam a magyar ékezetes betűk ascii kódját, amit az Alt+NumPad130 (=é) lenyomásával tudtam használni."

Csak halkan jegyzem meg, akármilyen országban vagy és akármilyen oprendszert is használsz, arra fel lehet telepíteni a magyar honosítást és a magyar billentyűzet kiosztást, így időt spóroltál volna meg magadnak az ascii kódtáblázat bebiflázása helyett, bár úgy tűnik akkoriban volt időd az írásra, nem úgy, mint most az sms-nél, amikor is gyorsabb, hogy ékezet nélkül írunk.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #1631 Dátum: 2011, 10 07, 17:24:16 »
Sajnos a SGS2-t nem próbáltam. Sztem csak gyorsaságban veri a Sensationt. Gyönyörű a kijelzője, és sosem lépett fel érzéketlenség. Sajnos a wifi probléma valós, de ha odafigyelsz, hogy tartod, nem jelentkezik. A szomorú, hogy a mobilantenna rész érintésekor is lehetséges, hogy kiírja nincs szolgáltató, ha amúgy is gyenge a térerő. A készülék minősége hibátlan. A Sense meg nagyon jó, de főzött rommal kicsit egyedibbé is tehető. Ha teheted nézz meg egyet élőben ;) Mondjuk az androidtól nem estem hasra a winmo után. Ez is fagyogat, és vannak idióta megoldásaik: sms íráskor nem lehet kikapcsolni az unicode-ot, a bt csak 120mp-ig teszi láthatóvá a készüléket, stb

Vegyes érzemekkel viszonyulok az SGS2 irányába. Nálam nagyon sok dolog bejön azon a készüléken, egyetlen kis dolog nagyon zavar a hibái közül. Bagatel dolognak tűnhet, de nekem hiányzik a led értesítés. Tudom, hogy léteznek programok, amik a kijelzőt vagy a gombok háttérvilágítását használhatják erre a célra, de akkor is. Jön egy sms vagy e-mail és ha pont nem hallom, hogy csilingel, akkor addíg a pontig, amíg be nem kapcsolom a képernyőt, semmi nem értesít(alap helyzetben) arról, hogy valami esemény történt..... nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez fontos. Tudom, hogy a sensation is csak azt hiszem 5 percig jelzi az eseményt, de legalább jelzi és ez nem egyszer kihúzott engem a csávából úgymond.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1632 Dátum: 2011, 10 07, 17:37:32 »
Nem szántam támadásnak, nem akarok egy a múltkorihoz hasonló esetet. Egy aprócska szösszenet itt a végére.
Csak halkan jegyzem meg, akármilyen országban vagy és akármilyen oprendszert is használsz, arra fel lehet telepíteni a magyar honosítást és a magyar billentyűzet kiosztást, így időt spóroltál volna meg magadnak az ascii kódtáblázat bebiflázása helyett, bár úgy tűnik akkoriban volt időd az írásra, nem úgy, mint most az sms-nél, amikor is gyorsabb, hogy ékezet nélkül írunk.
Ne viccelj már, komolyan?  >:( És magyar windows 98-at nem tudok rá telepíteni? Hogy gondolhatsz már ilyet! Egy cégnél dolgoztam, ahol svéd volt a billentyűzet és jogom annyi volt bármit módosítani, hogy ülök csöndben, amíg nincs valami fontos kérdeznivalóm. Tényleg ne oktass már ki, légyszíves! Hát komolyan mondom, azt gondolod ennyire debil vagyok...

Nem elérhető blackdog7

« Reply #1633 Dátum: 2011, 10 07, 17:37:48 »
Én O2-ről váltottam :p Az Android az 1000x jobb mint a WM :p Én a kijelzőjével is teljesen meg vagyok elégedve! Ahogy lehúzták sok teszbe... szerintem jó a sgs2 kijelzőjét nem láttam, de mondjuk a LG O 3D- nél nem rosszabb! A wifis dologgal nem találkoztam még én sem! Viszont a térerő az kevesebb vele mint az O2-n
a Trémobilos hálózaton! De jobb mint az LG-vel! Annak gyakran full elmegy!
Engem ami zavar egy kicsit, hogy a felbontás miatt nehezebb rá játékot találni :(
Ez érdekes, mert én is úgy vagyok vele, mint lizso, nem estem hanyatt az android-tól. Én sima HD-ről váltottam, azon is voltak már android-os megoldások, de szörnyűek voltak. Leginkább az zavar az androidban, hogy a max képernyők száma 7. Ráadásul pl. ha kirakok egy jegyzet widgetet, akkor habár a képernyő fele szabad, mégsem lehet mellé már rakni semmit, mert azt mondja, hogy tele van. Azaz csak fix pontokra lehet rakni a widgeteket. Winmo-n ezzel szemben annyi ablakot tudtam csinálni amennyit csak akartam és azokon belül notepaddal úgy szerkesztettem át a dolgokat ahogy csak akartam. Érdemes megnézni pl. ezt a screenshot-omat. Ezek gyári ROM-ról készített képek és még nem volt nyitva a telefon!!! Mégis mindenhez hozzányúlhattam:
Itt is leginkább a naptárbejegyzést érdemes megnézni, egy-két sorcsere és módosítás, plusz a fejléc formátuma (szolgáltató vagy a dátum, stb.). Vagy például a másik gyári rom szerkesztésem, az időjárás, ahol is baromira zavart a hőmérsékleteknél a az angolból fordított H (High) és L (Low) -> M (Magas) és A (Alacsony) kifejezések. Ezt egy sima per-jellel helyettesítettem ill. kivettem a karaktereket:
Ezen kívül az összes htc-s magyar szöveget módosítottam, mert sokszor teljesen értelmetlenségeket írtak.
Végül a winmo 6.5-ös formációm:
Bár egyeseknek ez egy sima Laurentius26 romnak tűnhet, de amellett, hogy ez Miri rom, itt is érdemes megnézni a naptárbejegyzés körüli formátumot. És még mielőtt bárki az gondolná, hogy ez egy névnap widget mondom, hogy nem az. Ez a naptáram. Csak míg winmo-ban az egész napos eseményeknél az aznapiak voltak megjelenítve addig android-on már mindig a holnapit mutatja kizárólag. Én személy szerint nem látok abban logikát.
A winmo 6.5-ön már módosítottam a hőmérsékleteknél és inkább a min. és max. kifejezéseket használtam.
De a Beállítások menüpontok leírásán is módosítottam, mert volt ami az én vékonyított betűtípusommal sem fért ki. Ezen kívűl magyarítottam szinte az egész mobil-t. Ja és nem a sunnysoft-féle magyarírátssal! Mert az foglalja a memóriát és gyakorlatilag megduplázza a fájlok számát winmo alatt, azaz elfogy az amúgy is kevéske hely. Nem, én az eredeti angolt írtam át. További képeim:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen03_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/160400946Screen03a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen05_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen07_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110623/Screen11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #1634 Dátum: 2011, 10 07, 17:48:41 »
Játék terén igen kicsit nehezebb, de én sokat találok úgymond.
Amik eddig kellettek azokat mind megtaláltam. kivétel eddig a racing academy, de még nem is naon keresgettem.

• TOPIKGAZDA
« Reply #1635 Dátum: 2011, 10 07, 17:52:01 »
Ne viccelj már, komolyan?  >:( És magyar windows 98-at nem tudok rá telepíteni? Hogy gondolhatsz már ilyet! Egy cégnél dolgoztam, ahol svéd volt a billentyűzet és jogom annyi volt bármit módosítani, hogy ülök csöndben, amíg nincs valami fontos kérdeznivalóm. Tényleg ne oktass már ki, légyszíves! Hát komolyan mondom, azt gondolod ennyire debil vagyok...

Erre nem válaszolok érdemben, mert tényleg nem akarok veszekedést, egyezünk meg annyiban, hogy figyelmen kívűl hagyjuk egymás hozzászólásait, és még véletlenül sem kommentájuk a másikét, még egy aprócska huncut megjegyzéssel sem. Oksa?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1636 Dátum: 2011, 10 07, 18:30:59 »
Vegyes érzemekkel viszonyulok az SGS2 irányába. Nálam nagyon sok dolog bejön azon a készüléken, egyetlen kis dolog nagyon zavar a hibái közül. Bagatel dolognak tűnhet, de nekem hiányzik a led értesítés. Tudom, hogy léteznek programok, amik a kijelzőt vagy a gombok háttérvilágítását használhatják erre a célra, de akkor is. Jön egy sms vagy e-mail és ha pont nem hallom, hogy csilingel, akkor addíg a pontig, amíg be nem kapcsolom a képernyőt, semmi nem értesít(alap helyzetben) arról, hogy valami esemény történt..... nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez fontos. Tudom, hogy a sensation is csak azt hiszem 5 percig jelzi az eseményt, de legalább jelzi és ez nem egyszer kihúzott engem a csávából úgymond.....
You are not allowed to view links. Register or Login - Próbáld ki  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

• TOPIKGAZDA
« Reply #1637 Dátum: 2011, 10 07, 18:38:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login - Próbáld ki  ;)

Majd felrakom a fater készülékére, köszi.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1638 Dátum: 2011, 10 07, 18:44:33 »
Majd felrakom a fater készülékére, köszi.
A Sensationre is felteheted, nem SGS2 program ez, mindegyiken fut.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

• TOPIKGAZDA
« Reply #1639 Dátum: 2011, 10 07, 18:46:38 »
A Sensationre is felteheted, nem SGS2 program ez, mindegyiken fut.

Gondoltam, de inkább neki van rá szüksége, de le fogom tesztelni, még 1x köcce

Nem elérhető korimv6

• Opeles
  • PDA: HTC Sensation; HTC Touch Diamond
  • PDA ROM: Elegancia ICS Sense4
« Reply #1640 Dátum: 2011, 10 07, 20:51:55 »
Ma már a 2. játék hagy cserbe >:( :'(
Először az Asphalt 6 majd a Nova2. Elindítom az .apk-t felrakja,leszed a netről (a nova esetében 830MB-t)
Falusi nettel alig tudtem kivárni :p És elindul a demó.... a betöltésnél pedig kilép >:( mind a 2 játék esetébe :(
Tapasztalt már valaki ilyet?

Nekem az Asphalt6 gyönyörűen fut  :ok:
Opel Omega MV6;HTC Sensation

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: HTC Sensation - Általános beszélgetés
« Reply #1641 Dátum: 2011, 10 07, 21:49:26 »
Had kanyarodjak vissza kicsit az akkumlátor témához. Gyári aksim van, 10ből 8x teljes töltést csinálok, de néha becsúszik olyan, hogy 35%nál kezdem tölteni és mondjuk csak 85%ig van időm megvárni. Mennyire árt ez? Lesznek hosszútávon következményei? Gondolkodom a nagyobb aksi megrendelésén, de olvasva eléggé lottó szaga van. Nincs valami megbízható bolt, ahonnan tuti, hogy jó akkumlátort tudok venni?
Szerintem nagyobb akksira egy biztos megoldás lehet, mégpedig az, hogy EVO 3D-hez vagy pedig Sensation XE-hez való akkut veszel hozzá. Mind2 jó a Sensation-höz, és kb. 200 mAh-val többet tudnak. Nem sokkal több, mint a jelenlegi, viszont gyári és nem vmi kínai cucc.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
  • PDA ROM: HyperNonseICS_v.2.3
« Reply #1642 Dátum: 2011, 10 07, 22:06:37 »
Francba, felraktam egy fözött romotés elvette a sU jogomat....., azóta nem tok semmit feltenni?

Boot loaderből sem!

Ötlet? :ima:

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1643 Dátum: 2011, 10 07, 22:32:21 »
mindenki alszik? kérdeztem valamit!

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1644 Dátum: 2011, 10 07, 22:35:14 »
mér van kiirva rózsaszin alapon fehérrel hogy locked ? bootloaderben?

vmit elcsesztem_?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1645 Dátum: 2011, 10 07, 22:40:44 »
mér van kiirva rózsaszin alapon fehérrel hogy locked ? bootloaderben?

vmit elcsesztem_?

Mond meg melyik szoftvert raktad fel pontosan ami a locked bootloadert okozta! Esetleg Insertcoin ROM-ot raktál fel?

ui: Ha lehet, használd a hozzászólás szerkesztés opciót, ha utánad nem szólt hozzá senki sem a témához, és még a szerkesztési időlimiten belül vagy. :)

• TOPIKGAZDA
« Reply #1646 Dátum: 2011, 10 07, 22:46:52 »
Mond meg melyik szoftvert raktad fel pontosan ami a locked bootloadert okozta! Esetleg Insertcoin ROM-ot raktál fel?

ui: Ha lehet, használd a hozzászólás szerkesztés opciót, ha utánad nem szólt hozzá senki sem a témához, és még a szerkesztési időlimiten belül vagy. :)

Szerintem felrakta a gyári 2.3.4-et, nekem az csinált LOCKED-et ha jól emlékszem....nekem semmi gondot nem okozott.

Nem elérhető oksagi3

• Sensation User
« Reply #1647 Dátum: 2011, 10 07, 23:05:41 »
Szerintem felrakta a gyári 2.3.4-et, nekem az csinált LOCKED-et ha jól emlékszem....nekem semmi gondot nem okozott.

Rendben, hogy locked-et csinált, de hogy tom visszakapni a SU-t,mer nem enged semmit. Sem frisssitést,sem zip-et felrakni. Kijön a piros háromszog és kampeca. Ha átvergődöm a piros 3 szögön utána is hibával leáll bármit kezdek telepiteni.

PG58IMG-et raktam fel .

Nem elérhető Jaszkaris

« Reply #1648 Dátum: 2011, 10 08, 00:12:43 »
Húha... Nekem előjött az a képernyő érzéketlenségi akármicsoda... Eddig azt hittem, hogy véletlenül amikor tokból szedem ki megérintem, (mert csak a képernyő feloldásakor jelentkezik...) Ezzel mit lehet csinálni? Gariztatni?  Illetve, van egy pixel hibám, egy kis apró , de idegesítő, hogy a szürke alapon virít egy élénkvörös pont...  :( Arra jó a garancia (T-s)? Köszönöm.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1649 Dátum: 2011, 10 08, 00:34:17 »
Húha... Nekem előjött az a képernyő érzéketlenségi akármicsoda... Eddig azt hittem, hogy véletlenül amikor tokból szedem ki megérintem, (mert csak a képernyő feloldásakor jelentkezik...) Ezzel mit lehet csinálni? Gariztatni?  Illetve, van egy pixel hibám, egy kis apró , de idegesítő, hogy a szürke alapon virít egy élénkvörös pont...  :( Arra jó a garancia (T-s)? Köszönöm.

Hello! Az érintőkijelző érzéketlenségével kapcsolatban You are not allowed to view links. Register or Login ez  a cikket ajánlom.

Képernyővel kapcsolatban: Ma nyomogattam picit egyik barátom Sensation-ét, és az első dolog ami feltűnt, hogy kicsit pirosasabbak a képernyő színei, és a betekintési szöggel is másképp változott a kép, mint az enyémen. Illetve a notif. baron neki is van egy vörös pixelhibája, övé is T-s.
XDA-n olvastam, hogy két gyártótól érkeznek a kijelzők, Acer és Sharptól, enyém Sharp, és nekem jobbnak tűnt a sajátom képe, XDA-n is erre jutottak, hogy a Sharp kijelző képe jobb. Ha nem egymás mellett vannak a készülékek, vagy nem vagy hozzászokva az egyik képéhez, talán nem is tűnik fel igazán.