2024, 11 24, 15:59:37

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116579 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: Instant Segítség
« Reply #625 Dátum: 2011, 10 04, 17:44:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ja, gondolom a C, az a Captivate-hez van akkor. Feldobom a Dark_Core_2.7.3_JVP.tar-t.

pontosan Captivate-hez van,,,,,csak nyugodtan tedd rá,,,,jó kis kernel az..

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #626 Dátum: 2011, 10 04, 17:49:15 »
Nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne a lagfix-ek között, hiszen csak ext4 konvertálásról van szó. Vagy tévednék?

Egyébként nem láttam 3.1-et, csak DarkCore_JVRS.tar, ami a legújabbnak tűnik 15-Sep-2011 dátummal.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #627 Dátum: 2011, 10 04, 17:51:29 »
Nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne a lagfix-ek között, hiszen csak ext4 konvertálásról van szó. Vagy tévednék?

meg root is lesz,,,,  voodoosound,,,stb ,,,csak azért töröltem mert nem akartalak belezavarni,

Nem elérhető rtitusz

« Reply #628 Dátum: 2011, 10 04, 17:53:22 »

meg root is lesz,,,,  voodoosound,,,stb ,,,csak azért töröltem mert nem akartalak belezavarni,

ok köszi mindent, mindjárt feldobom akkor a kernelt.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető rtitusz

« Reply #629 Dátum: 2011, 10 04, 18:06:50 »
És akkor most várok, míg bekapcsol. 10 percnél csak nem tart tovább a konvertálás.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #630 Dátum: 2011, 10 04, 18:08:17 »
És akkor most várok, míg bekapcsol. 10 percnél csak nem tart tovább a konvertálás.

3-4 perc kb,,,de attol függ mennyi progid van.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #631 Dátum: 2011, 10 04, 18:09:27 »
Úgy kb 400MB. Vicces, mert néha robothangon dumál a telefon. :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #632 Dátum: 2011, 10 04, 18:10:09 »
Úgy kb 400MB. Vicces, mert néha robothangon dumál a telefon. :D

igen azt dumálja hol tart éppen.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #633 Dátum: 2011, 10 04, 18:17:18 »
És kész is, köszönöm a segítséget! :taps: :ok:THX Remélem gördülékenyebb lett tőle a telefon. Quadrantban kb. 400 ponttal többet ér el, de már régóta úgy gondolom, hogy felhasználói szinten és gördülékenységben nem ez a mérvadó.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #634 Dátum: 2011, 10 04, 18:20:36 »
És kész is, köszönöm a segítséget! :taps: :ok:THX Remélem gördülékenyebb lett tőle a telefon. Quadrantban kb. 400 ponttal többet ér el, de már régóta úgy gondolom, hogy felhasználói szinten és gördülékenységben nem ez a mérvadó.

nem igazán a quadrant az.....keress egy voodoocontrolplus nevü app-ot abban megtudod nézni hogy megcsinálta e a lagfix-et  ,,,,lagfix active azt irja ha oké minden......root-hoz meg market superuser ,,,busybox ha nem tette fel magátol.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #635 Dátum: 2011, 10 04, 18:24:22 »
A su-t már feldobtam, meg a busybox-ot is, viszont akkor megnézem még mit írtál.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #636 Dátum: 2011, 10 04, 18:28:59 »
A su-t már feldobtam, meg a busybox-ot is, viszont akkor megnézem még mit írtál.

a voodoocontrolplus  abbban tudod ki be kapcsolgatni a lagfixet  ellenörini hogy meg van e,,,hangeröt növelni....fizetös a marketen,,,de ugyi azért be lehet szerezni de ez itt ugyi :warez:

Nem elérhető rtitusz

« Reply #637 Dátum: 2011, 10 04, 18:32:03 »
Felraktam a sima változatot, az ingyenes a You are not allowed to view links. Register or Login. Arra az is jó volt, hogy megnézzem sikerült-e a lagfix, és igen, mert aktív. Egyébként meg a sima verzióban is van jópár beállítás, és mivel, nekem eddig sem volt bajom a hanggal, nem is nagyon szándékozom belenyúlni.  ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #638 Dátum: 2011, 10 04, 18:35:47 »
Felraktam a sima változatot, az ingyenes a You are not allowed to view links. Register or Login. Arra az is jó volt, hogy megnézzem sikerült-e a lagfix, és igen, mert aktív. Egyébként meg a sima verzióban is van jópár beállítás, és mivel, nekem eddig sem volt bajom a hanggal, nem is nagyon szándékozom belenyúlni.  ;)

akkor jó,,,,pedig zenehalgatásnál nagyot dob ám rajta :ok:

Nem elérhető rtitusz

« Reply #639 Dátum: 2011, 10 04, 18:36:35 »
Egyébként azt vettem még észre, hogy 10MB-al több RAM-om lett. Úgy érzem, hogy meg leszek elégedve ezzel a kernellel.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #640 Dátum: 2011, 10 04, 18:38:08 »
akkor jó,,,,pedig zenehalgatásnál nagyot dob ám rajta :ok:

Csak két dolgot vettem eddig a Marketen, az egyik a LauncherPro (még régen PayPallal :)) meg ami még említésre méltó az a PowerAMP. Nekem megfelelő a hangja, ha be van kapcsolva az EQ.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #641 Dátum: 2011, 10 04, 18:41:50 »
Csak két dolgot vettem eddig a Marketen, az egyik a LauncherPro (még régen PayPallal :)) meg ami még említésre méltó az a PowerAMP. Nekem megfelelő a hangja, ha be van kapcsolva az EQ.

igen a ram-ot is szokták modositami ezek a kernelek :D,,,,szerencsére jó irányba,,,,én is imádom a dc kerneleket.

de azért adj neki egy esélyt a voodooval is ,,,megfogsz döbbenni,,,,parancsikonoknál van egy  headphon amp rakd ki és huzd feljebb,,,,nyugodtan az csak a fülesnél állit,,,ha ujrainditod a telot magátol vissza áll alapra,

Nem elérhető koszaS

• PDA: iPhone 4s
  • PDA ROM: 6.1
« Reply #642 Dátum: 2011, 10 05, 17:50:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login Ezt a kernelt rátehetem a DarkCore_4.0_JVS kernelre? Ugyan úgy kell ezt is felrakni mint a DarkCore-t?  ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #643 Dátum: 2011, 10 05, 17:53:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login Ezt a kernelt rátehetem a DarkCore_4.0_JVS kernelre? Ugyan úgy kell ezt is felrakni mint a DarkCore-t?  ;)

ez nem kernel....hanem % aksi stb

ráteheted,,,,felteszed belsö memre,,,,recovery,,,,instal zip,,,,megkeresed és onnan felrakod

de ha sima jvs-re rakod,,az odex változatot töldsd.

Nem elérhető koszaS

« Reply #644 Dátum: 2011, 10 05, 18:18:07 »
ez nem kernel....hanem % aksi stb

ráteheted,,,,felteszed belsö memre,,,,recovery,,,,instal zip,,,,megkeresed és onnan felrakod

de ha sima jvs-re rakod,,az odex változatot töldsd.

Köszi! Sikerült!  :ok: Törölni lehet hogy ha vissza akarom állítani? Vagy keresnem kell olyat amilyen volt és azt felrakni erre?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #645 Dátum: 2011, 10 05, 18:28:31 »
Köszi! Sikerült!  :ok: Törölni lehet hogy ha vissza akarom állítani? Vagy keresnem kell olyat amilyen volt és azt felrakni erre?

hát törölni azt nem.....legfeljebb tehetsz rá  másikat,,,de olyan nagy változás nincs,,,,csak aksi,,,ExtPowerMenu

azok meg jol jönnek nem

Nem elérhető koszaS

« Reply #646 Dátum: 2011, 10 05, 18:31:45 »
hát törölni azt nem.....legfeljebb tehetsz rá  másikat,,,de olyan nagy változás nincs,,,,csak aksi,,,ExtPowerMenu

azok meg jol jönnek nem

Végülis igen. Azt hittem bonyolultabb ez a rom/kernel csere  :D Egyre jobban tetszik így a pda-m, főleg hogy több mint egy évig 2.1 volt rajta  :oops: :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #647 Dátum: 2011, 10 05, 18:34:20 »
Végülis igen. Azt hittem bonyolultabb ez a rom/kernel csere  :D Egyre jobban tetszik így a pda-m, főleg hogy több mint egy évig 2.1 volt rajta  :oops: :)
akkor már épp ideje volt frissiteni :D

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #648 Dátum: 2011, 10 05, 18:54:08 »
Hogy tudok feltenni kibővített kikapcsolási menüt? Pl. amin van reboot, restert stb.?
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Instant Segítség
« Reply #649 Dátum: 2011, 10 05, 19:08:19 »
Hogy tudok feltenni kibővített kikapcsolási menüt? Pl. amin van reboot, restert stb.?

Erről szól az előző jópár hozzászólás...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"