0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Próbáltál belehúzni ötödiket
Elvileg mától KIES-en keresztül frissíthető az SGS XWJVT-re. Tudom, odin meg minden, de egyszer ki szerettem volna próbálni a hivatalos frissítést, viszont a KIES nem ismeri fel a telefonom. Valami USB modem drivert hiányol, nem tudom, hogy vajon ez a probléma vagy ettől függetlenül fel kellene ismernie.Valakinek van tippje a probléma okára?
Esetleg újra telepítsd fel a kiest.
Azon már túl vagyok...
Drivert frissitsd.
Bármit csinálok nem látja az odin a telefont, szerintem windows reinstall lesz...
Hogy mért egyből a windowst kell hibáztatni? You are not allowed to view links. Register or Login
Azért hibaztatom, mert már azon is túl vagyok, amit linkeltél és még mindig nem jó. Azért köszi!
pedig csak magadat hibáztathatod, te akartál kiessel szórakozni... nézd meg a heimdallt, hátha az felismeriSent from my GT-I9000 using Tapatalk
tényleg végeztem a kiessel egy életre, pedig az sgs2-t (is) azzal akartam updatelni.
Kicsit off topic, de nem tud valaki esetleg valami jó recovery progit win 7 alá, ami törölt partíciót állít vissza?
Sziasztok!A következő lenne a problémám:Felraktam egy voodoo lag fixet recovery mode-ban update.zip-el. Szépen sikerült is, újból indult írta hogy az első boot tovább eltart de vártam egy órát és semmi sem történt. Ezután újraindítottam hogy belépjek a recoverybe de nem jött be. Most csak áll az egész a boot képernyőn, download mode bejön.Előre is THX a segítséget!
Sziasztok.Van egy XWJM2 Éclair-em amit szeretnék XXJVT Gingerbread-re cserélni. A letöltött zip-ben 4 fájl van, ebből kettő CSC. Az egyik 84,8 Mb Multi és a másik 9,5 Mb Home-Multi. Melyiket kell az Odinba rakni? Nem baj ha egyből 2.3.5-re váltok?
Rendben. A samshardveres verzió stabil kiadás?