0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gyári JVSre szeretnék bővített menüt(Advanced Power Menu)... Megoldható? Ha igen, kaphatnék róla linket? Előre is köszi! ui: Olyat találtam már ami +ban megváltoztatja az aksikijelzést is, de azt nem szeretném, egyedül a menüt.
Van valaki rajtam kívül akinek nem fut CM7 alatt az igo? Az egyik verzio arra panaszkodik, hogy nincs meg a licensz fájl, a másik pedig kéri, hogy tegyek be sd kártyát amin az igo fajljai vannak...
Rájöttem hogy a cm7 mmc néven hivatkozik a külső sd-re ami más romokban external_sd. Meg tudom valahogy változtatni a nevét? File expert root explorer módja nem engedi.
JVS-re csak témával együtt van egyelőre.
Esetleg egy linket ehhez tudnál adni?
Tekintettel arra, hogy az említett szoftver - legjobb tudomásom szerint - nincs kereskedelmi forgalomban, vagyis legálisan nem használható, ezért arra kérlek, az ilyen jellegű kérdéseidre ne a fórumon keresd a választ!(Szerintem egyébként az a megoldás, ha a belső kártyára rakod.)
hali felraktam egy jvs / bezke rom-ot és valami új gmail van benne de valami nem ok vele (hol szinkronizál hol nem és a sms unread count sem látja az inbox-ot)szal kellene nekem egy régi gmail tud valaki ilyet nekem köszi ga
találtam egy régebbit de az se ok fc-zik tőle az sms uread count ga
Most olvastam a marketen, hogy másnak se megy gmailel.
eddig az összes 2.3.x el ment csak a 2.3.5 jvs vagy az új gmail app nem tetszik neki de megpróbáltam egy régi(jvr) app-al de azzal se megy tehát marad a jvs ga mod: most néztem hogy van egy másik Gmail Unread Count és ehhez is oda van írva hogy a 2.3.5 el nem megy ga
Ha stock JVS-t szeretnék feltenni JV1 csc-vel ( ha jól tudom ez az utolsó, amiben van XEH), akkor azt lehet egy lépésben, vagy előbb JVS csc, majd újra download és akkor menjen a JV1 csc ?Illetve mivel tudom majd a XEH-t kiválasztani?
Sziasztok! Felraknám samfirmről az alap JVS-t, de olvastam, hogy előfordulhatnak wifi gondok. Olvastam a JVR modem felrakásáról, vagy a wifi fixről, de állítólag ezek sem működnek. Van rá valami megoldás?
Gyári alap JVS-hez milyen kernelt ajánlotok?
Ehhez mit szólsz? GTO_Tornado_Beta_1__v2_4