2024, 11 27, 10:55:44

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116684 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: Instant Segítség
« Reply #350 Dátum: 2011, 06 27, 20:20:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello,
szolgáltatós,1 fájlos,T-s romhoz kell repartion és 512-es pit 2.3.4-ről vissza?
Köszi
FAQ! Csak 3 fájlosnál kell pit és repart.
Visszalépést passzolom, én inkább fullost csinálnék és gyalu minden.

Nem elérhető merasz81

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: orion
  • PDA: Samsung galaxy s
  • PDA ROM: eredeti JVP+voodu
« Reply #351 Dátum: 2011, 06 29, 12:27:32 »
Sziasztok Mesterek!

Olyan kérdésem lenne hogy a legujabb JVQ romhoz milyen voodoot lehet felrakni??Ha lehet
és hol találom?

Előre is kösz a segítséget!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #352 Dátum: 2011, 06 29, 12:35:45 »
Sziasztok Mesterek!

Olyan kérdésem lenne hogy a legujabb JVQ romhoz milyen voodoot lehet felrakni??Ha lehet
és hol találom?

Előre is kösz a segítséget!
Ő lesz a te embered: :)

Nem elérhető merasz81

• Navigáció / Navigation: orion
  • PDA: Samsung galaxy s
  • PDA ROM: eredeti JVP+voodu
« Reply #353 Dátum: 2011, 06 29, 12:43:05 »
köszi a választ :ok:

Nem elérhető maffia777

• DOUBLE CLUB
  • Senpai
  • Navigáció / Navigation: Ájgó
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Mahdi-Mako 4.4.4.
Instant Segítség vásárláshoz
« Reply #354 Dátum: 2011, 06 29, 12:57:32 »
Sziasztok..
 Nagyon olcsón kínálnak nekem vételre egy Galaxyt-40000 ft-, vadi új, de nincs benne imei szám....perszer garancia nincs rá....valamilyen szervizes okoskodás van a dologban...
    szerintetek rizikós egy ilyet megvenni illetve mit kell megnézni a készüléken, hogy stimmel-e? O2-öm van, tehát windózos vagyok, de lehet váltanék, ha a felajánlott kélszülék rizikó mentes
 előre is köszi mindenkinek
The way i am...

Lacus_

• Vendég
Re: Instant Segítség vásárláshoz
« Reply #355 Dátum: 2011, 06 29, 13:01:07 »
Sziasztok..
 Nagyon olcsón kínálnak nekem vételre egy Galaxyt-40000 ft-, vadi új, de nincs benne imei szám....perszer garancia nincs rá....valamilyen szervizes okoskodás van a dologban...
    szerintetek rizikós egy ilyet megvenni illetve mit kell megnézni a készüléken, hogy stimmel-e? O2-öm van, tehát windózos vagyok, de lehet váltanék, ha a felajánlott kélszülék rizikó mentes
 előre is köszi mindenkinek
Nehogy megvedd ha nincs IMEI mert anélkül nem működik, nemfog GSM hálózatot.
Ha visszarakják akkor is rizikó mert lehet lopott vagy szolgáltató álltal letiltott  :hmm:

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #356 Dátum: 2011, 06 29, 15:37:18 »
A JVQ mehet vagy gond van vele? A Gingerbread 2.3.3 témában van egy hozzászólás, kicsit beijedtem, pedig szeretném feltenni. Most JVP van fent. :hmm:

Nem elérhető solyomlajos0

• Navigáció / Navigation: Samsung GalaxyII Sygic Aura, Navitel, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy II
  • PDA ROM: Darky Rom KI3 Base
« Reply #357 Dátum: 2011, 07 05, 22:22:44 »
lehet, hogy egy kicsit elkapkodtam a SGS rootolását. T-mobilos JF5 romom van. Feltettem Odinnal a JPH kernelt, de nem bootol be a SGS. Csináltam már factory resetet wipe-t is, de semmi. Valami ötlet?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #358 Dátum: 2011, 07 05, 22:30:04 »
lehet, hogy egy kicsit elkapkodtam a SGS rootolását. T-mobilos JF5 romom van. Feltettem Odinnal a JPH kernelt, de nem bootol be a SGS. Csináltam már factory resetet wipe-t is, de semmi. Valami ötlet?
A 3 gombos ügye nem tűnt el?Mert akkor tudod mi jön?Odin+1 rom és 10 perc szabad idő. ;)
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

« Reply #359 Dátum: 2011, 07 05, 22:42:54 »
A 3 gombos ügye nem tűnt el?Mert akkor tudod mi jön?Odin+1 rom és 10 perc szabad idő. ;)
Nem az meg van. Most feltettem egy JPU kernelt de azzal, sem indul. A profilban szerepló rom verzió ne tévesszen meg, az SGS a fiamé. Azt gondoltam olyan egyszerű ezen is rootolni mint az SGS II-ön.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #360 Dátum: 2011, 07 05, 22:46:43 »
Nem az meg van. Most feltettem egy JPU kernelt de azzal, sem indul.
Kis fogalomzavarban vagy de végülis mindegy.Gondolom JPU romra gondoltál és nem kernelre.Mielőtt teljesen belezavarodnál,szedj össze egy teljes,3+1 fájlos romot meg az odint,de ezt már olvashattad.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

« Reply #361 Dátum: 2011, 07 05, 22:51:07 »
Kis fogalomzavarban vagy de végülis mindegy.Gondolom JPU romra gondoltál és nem kernelre.Mielőtt teljesen belezavarodnál,szedj össze egy teljes,3+1 fájlos romot meg az odint,de ezt már olvashattad.
Nem, kernelre gondoltam, hiszen azt olvastam, hogy mielőtt romot frissítek előtte rootoljak, mentsem le az efs mappát, és utána frissítsek. Ezért kezdtem rotolással. Vagy rakjak fel egy JPU romot egyből?

« Reply #362 Dátum: 2011, 07 05, 23:21:25 »
Nem, kernelre gondoltam, hiszen azt olvastam, hogy mielőtt romot frissítek előtte rootoljak, mentsem le az efs mappát, és utána frissítsek. Ezért kezdtem rotolással. Vagy rakjak fel egy JPU romot egyből?

Na sikerült feltennem a XXJPU romot az előírások alapján, a telefon elindult, de rootom az nincs. Abban kérnék még segítséget, hogy ehhez aromhoz milyen kernelt tegyek fel.

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
« Reply #363 Dátum: 2011, 07 05, 23:51:29 »

Na sikerült feltennem a XXJPU romot az előírások alapján, a telefon elindult, de rootom az nincs. Abban kérnék még segítséget, hogy ehhez aromhoz milyen kernelt tegyek fel.

Itt egy verzió:

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #364 Dátum: 2011, 07 06, 05:23:51 »
Idézet
Feltettem Odinnal a JPH kernelt ,... Most feltettem egy JPU kernelt....
És te csak így lazán kiszedted a gyári romból a kernelt cserélgetted az odinban ?Mert ha igen akkor mindjárt írhatsz erről egy cikket mert egyedüli eset vagy.Mondom én hogy a kifejezésekkel nem vagy tisztában.
A JPU-hoz én inkább a speedmodot vagy a woodoo kernelt ajánlom.

« Reply #365 Dátum: 2011, 07 06, 06:37:53 »
És te csak így lazán kiszedted a gyári romból a kernelt cserélgetted az odinban ?Mert ha igen akkor mindjárt írhatsz erről egy cikket mert egyedüli eset vagy.Mondom én hogy a kifejezésekkel nem vagy tisztában.
A JPU-hoz én inkább a speedmodot vagy a woodoo kernelt ajánlom.
Az az igazság, hogy azt gondoltam hogy  ha felteszek egy rootolt kernelt meg van oldva a készülék rootolása.  Ezért először letöltöttem innen
az általam jónak gondolt kernelt,CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1.zip
 amit most már tudom, hogy Froyo kernel. Nem szedtem én ki semmit sem, csak egyszerűen letöltöttem, és Odinnal felraktam a gyári t-mobilos 2.1-es romra. Ez nem akart elindulni. Ezután döntöttem úgy, hogy felrakom a JPU romot is. Most már elindult a készülék, bebootolt rendesen, de most viszont nincs rootom. Azt nem tudom eldönteni, hogy most elég mégegszer felrakni a fenti kernelt, vagy végig kell csinálnom a update.zip-es leírást?
Ezekre tudsz esetleg linket küldeni?
"speedmodot vagy a woodoo"

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #366 Dátum: 2011, 07 06, 07:30:33 »
Az az igazság, hogy azt gondoltam hogy  ha felteszek egy rootolt kernelt meg van oldva a készülék rootolása.  Ezért először letöltöttem innen
az általam jónak gondolt kernelt,CF-Root-XX_OXA_JPU-v1.3-BusyBox-1.17.1.zip
 amit most már tudom, hogy Froyo kernel. Nem szedtem én ki semmit sem, csak egyszerűen letöltöttem, és Odinnal felraktam a gyári t-mobilos 2.1-es romra. Ez nem akart elindulni. Ezután döntöttem úgy, hogy felrakom a JPU romot is. Most már elindult a készülék, bebootolt rendesen, de most viszont nincs rootom. Azt nem tudom eldönteni, hogy most elég mégegszer felrakni a fenti kernelt, vagy végig kell csinálnom a update.zip-es leírást?
Ezekre tudsz esetleg linket küldeni?
"speedmodot vagy a woodoo"

ha romot raksz fel, az legyalulja a kernelt is, rootot is, tehát nem jó a sorrend.

Ha jpu romod van, rakd fel hozzá UTÁNA a JPU cf-root kernelt, és kész is vagy a roottal.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #367 Dátum: 2011, 07 06, 08:03:54 »
ha romot raksz fel, az legyalulja a kernelt is, rootot is, tehát nem jó a sorrend.

Ha jpu romod van, rakd fel hozzá UTÁNA a JPU cf-root kernelt, és kész is vagy a roottal.
Köszönöm a segítséget. Nem sokára kipróbálom.

Nem elérhető devila17

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: AMestris 5.2
« Reply #368 Dátum: 2011, 07 06, 17:18:58 »
Én is szeretnék feltenni egy új romot és nem tudom hogy fogjak hozzá. Darky 9.2 Extreme Edition van a telefonon. Az alap Lagfixet leszedtem már. Nandbacup Titanium backup is megvolt.De nem tudom hogy van e romon root vagy sincs. Ha van akkor azt hogy lehet leszedni? Vagy rá lehet tenni az official gingerbread romot. Mert nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek hogy alap rom és útána fözött valami.
Eöre is köszönöm a segítésget..A Faq ba nem találtam konkrét infót erröl.

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
« Reply #369 Dátum: 2011, 07 06, 17:33:57 »
Én is szeretnék feltenni egy új romot és nem tudom hogy fogjak hozzá. Darky 9.2 Extreme Edition van a telefonon. Az alap Lagfixet leszedtem már. Nandbacup Titanium backup is megvolt.De nem tudom hogy van e romon root vagy sincs. Ha van akkor azt hogy lehet leszedni? Vagy rá lehet tenni az official gingerbread romot. Mert nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek hogy alap rom és útána fözött valami.

Bármilyen romot rakhatsz odinnal! elöször gyári 3fájlos majd a főzőtt rom cmw ből.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #370 Dátum: 2011, 07 06, 18:26:53 »
A root eltüntetésével nem kell bajlódni,azt majd a romcsere úgyis elintézi.

Nem elérhető devila17

« Reply #371 Dátum: 2011, 07 06, 20:55:03 »
Az miért van hogy amikor a Total Commanderrel meg akarom nyitni azt a retek Odint a hivatalos XXJVP be és kér valami jelszót? És ha bepróbálnám másolni a mappába az Odin 1.7 et azt sem engedi? Lehet hogy én nem értek hozzá eléggé de kicsit bosszantó...

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #372 Dátum: 2011, 07 06, 20:56:27 »
Az miért van hogy amikor a Total Commanderrel meg akarom nyitni azt a retek Odint a hivatalos XXJVP be és kér valami jelszót? És ha bepróbálnám másolni a mappába az Odin 1.7 et azt sem engedi? Lehet hogy én nem értek hozzá eléggé de kicsit bosszantó...
Talán mert a SamFirmware-en írták, hogy jelszavas a fájl és a lap alján található a jelszó... (Ez az info meg a FAQ-ban...) :hmm:

Vagy te most mit is akarsz csinálni??? Nem is értem.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #373 Dátum: 2011, 07 06, 21:00:09 »
...Lehet hogy én nem értek hozzá ...
Így az alapján amit leírtál?... Igen

Nem elérhető devila17

« Reply #374 Dátum: 2011, 07 06, 21:15:00 »
Én most a Froyo ról szeretnék áttérni a Gingerre és utána egy JVP s fözöttet feltenni csak ez a jelszó kicseszett velem. Megvan a jelszó:D Köszi csak ez még a számomra akkora project hogy elsiklottam fölötte...