Sziasztok!
Egy visszatérő problémámról szeretnék írni, hátha valaki tud rá megoldást.
Bármilyen romot (akár gyárit, vagy főzöttet) teszek fel, egy idő után paranormális jelenségek történnek.. A legfeltűnőbb, hogy a teló átmegy fekvő módba, ahonnan nem tudom sehogy sem állóba csalogatni. (restart sem segít).
Ugyanekkor ha jön egy hívás, vagy én hívnék valakit (nyilván a tárcsázó, vagy a hívásfogadó ablak is fektetetten jelenik meg), alapból kihangosítva indul a hívás..
Nagy nehezen találtam rá megoldást egyébként, a microusb töltőt be kell dugni a telóba, és kihúzni (anélkül, hogy 220-ba be lenne dugva). Ahogy kihúzom a telóból a kábelt, rögtön visszatér minden a normális kerékvágásba. Azonban ha egyszer már megtörtént ez, akkor időről időre visszatér ez a jelenség.. Mitől lehet ez?
Talán még fontos lehet, hogy észrevettem, hogy ha a telóba be van dugva a microusb, és előre megfeszítem a kábelt (tehát a kijelző felé nyomom egy picit azt a részt, ami a telóba csatlakozik), akkor rögtön újraindul a telefon.. Ez a feszítés tényleg nem számottevő, pl. az autóstöltőm kábele elég rövidke, így egy picit mindig feszül, és ha még kézzel is meghúzom ezen felül a kábelt, akkor máris hajlamos erre a spontán restartra..