2024, 11 22, 15:41:25

Szerző Téma: Instant Segítség  (Megtekintve 116504 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Re: Instant Segítség
« Reply #1450 Dátum: 2012, 10 20, 19:20:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hello. kerlek segitsetek  :( ma reggeltol nem megy a telefonom, galaxy s. frissitettem a romot es kipipaltam h re-partition es azota nem megy (boot logo ujraindul allandoan) illetve ujratelepiteskor a kovetkezo kep fogad: You are not allowed to view links. Register or Login
Szia,
Mivel frissítetted és mit akartál rátenni ???
szerintem tölts le egy 3fájlos gyári romot és odinnal próbáld újra...
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #1451 Dátum: 2012, 10 20, 19:49:54 »
hello. kerlek segitsetek  :( ma reggeltol nem megy a telefonom, galaxy s. frissitettem a romot es kipipaltam h re-partition es azota nem megy (boot logo ujraindul allandoan) illetve ujratelepiteskor a kovetkezo kep fogad: You are not allowed to view links. Register or Login
Csak reménykedek hogy nem 1fájlos romot akartál feltenni ??? mert ott nem kell a re-part...  :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető bodoedvin

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S II
« Reply #1452 Dátum: 2012, 10 20, 19:52:16 »
3 fajlos gyari romot tettem

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #1453 Dátum: 2012, 10 20, 19:55:47 »
3 fajlos gyari romot tettem
Egy kicsit bővebben ???
Kies  vagy odin honnan töltötted le... jó helyre tallóztad be a csc,phone,pda,pit dolgokat ???

Bertrand Russell

Nem elérhető bodoedvin

• PFC Fan
« Reply #1454 Dátum: 2012, 10 20, 20:04:05 »
I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA ezt tettem fel ez a legfrisebbet innen You are not allowed to view links. Register or Login
jo helyre talloztam a dolgokat es kipipaltam a re-partition es azota nem mukodik. odint ugyanonnan toltottem le

Nem elérhető szemesi69

• PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
« Reply #1455 Dátum: 2012, 10 21, 09:01:45 »

Ez volt nálam is egy biztos megoldása van. 3 fájlos frolyo jpu felrakása rendbe teszi utána bármit rá lehet tenni. A jpu samfirware oldalról legyen, nekem teljesen megjavult utána.
I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA ezt tettem fel ez a legfrisebbet innen You are not allowed to view links. Register or Login
jo helyre talloztam a dolgokat es kipipaltam a re-partition es azota nem mukodik. odint ugyanonnan toltottem le
[/quote]

Nem elérhető bodoedvin

• PFC Fan
« Reply #1456 Dátum: 2012, 10 21, 10:24:44 »
toltom is remelem ok lesz. mert  ha ma nem oldodik meg a problema akkor szerviz  :(

Nem elérhető bodoedvin

• PFC Fan
« Reply #1457 Dátum: 2012, 10 21, 10:27:31 »
hasznaljak pit fajlt? melyiket? 512?

Nem elérhető szemesi69

• PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
« Reply #1458 Dátum: 2012, 10 21, 12:04:11 »
hasznaljak pit fajlt? melyiket? 512?
Igen 512 ha nem sérült a belső sd akkor biztos jó lesz nekem jó lett a megoldás xda-rol van és mivel 3 fájlos repart legyen bepipálva

Nem elérhető Bazsii16

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: AndroSlim V2 4.2.1
« Reply #1459 Dátum: 2012, 10 25, 21:12:38 »
Helló! tud e valaki segíteni .?. van egy galaxy s készülékem, és van most rajta a 4.1.2 Remics-JB 3.0.1 / android verzió : JVT   / kernel : 3.0.46-Semaphore_JB_2.4.0 . és azt szeretném h milyen kernelt tudnék rárakni, amitöl a procit is tudom növelni , mert ami most van csak 1000mhz ,  . valaki tud segiteni .?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Re: Instant Segítség
« Reply #1460 Dátum: 2012, 10 25, 23:31:12 »
Helló! tud e valaki segíteni .?. van egy galaxy s készülékem, és van most rajta a 4.1.2 Remics-JB 3.0.1 / android verzió : JVT   / kernel : 3.0.46-Semaphore_JB_2.4.0 . és azt szeretném h milyen kernelt tudnék rárakni, amitöl a procit is tudom növelni , mert ami most van csak 1000mhz ,  . valaki tud segiteni .?
nem kell másik kernel, csak egy semaphore manager a google play-ről, azzal tudod húzni.

Sent from a GALAXY far far away

J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető goncziht

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM 10.1.3 stable
« Reply #1461 Dátum: 2012, 10 27, 08:25:44 »
Ami most van fönt azzal is lehet húzni a processzort. Egész pontosa a Semaphore manager programban a Live OC menüpontban százalékosan lehetséges. Da ha akarod felteheted az új Semaphore kernelt a 2.4.4-et.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

SGS I9000 CM10.1.3

Nem elérhető goncziht

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM 10.1.3 stable
« Reply #1462 Dátum: 2012, 10 27, 08:35:23 »
Ami most van fönt azzal is lehet húzni a processzort. Egész pontosa a Semaphore manager programban a Live OC menüpontban százalékosan lehetséges. Da ha akarod felteheted az új Semaphore kernelt a 2.4.4-et.

SGS I9000 CM10.1.3

Nem elérhető sword007

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: PDA:I9000XWJW1 PHONE:I9000 XXJWT
« Reply #1463 Dátum: 2012, 11 03, 14:06:14 »
sziasztok
kövezzetek meg de csak kell segitséget kérjek tőletek...szűz androidos vagyok:-) (omniát nyűttem eddig)
Profilomnál leirtak vannak az SGS-emen.3 gombos működik.
Szerintem a root nem.
olvasgatok de ismerve magam ez igy nem fog menni,próbálgatnom kell.FAQ és egyebek szem előtt.
tehát ami segitséget kérnék tőletek,hogy konkrétan mire van szükségem a fokozatos tanuláshoz és romcseréhez:
sorban a konkrét lépésekhez való kernelek,root, stb...cimszavakban
utána már a többit kifórumozom.
valami főzött romot szeretnék majd feltenni ha eljutok odáig,csak ahogy olvasgatom egyre jobban elveszek és bepánikolok.igy jártam anno az Omniával is:-)
remélem nem  zavaros a kérésem...
thx
bye

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #1464 Dátum: 2012, 11 03, 14:47:49 »
sziasztok
kövezzetek meg de csak kell segitséget kérjek tőletek...szűz androidos vagyok:-) (omniát nyűttem eddig)
Profilomnál leirtak vannak az SGS-emen.3 gombos működik.
Szerintem a root nem.
olvasgatok de ismerve magam ez igy nem fog menni,próbálgatnom kell.FAQ és egyebek szem előtt.
tehát ami segitséget kérnék tőletek,hogy konkrétan mire van szükségem a fokozatos tanuláshoz és romcseréhez:
sorban a konkrét lépésekhez való kernelek,root, stb...cimszavakban
utána már a többit kifórumozom.
valami főzött romot szeretnék majd feltenni ha eljutok odáig,csak ahogy olvasgatom egyre jobban elveszek és bepánikolok.igy jártam anno az Omniával is:-)
remélem nem  zavaros a kérésem...
thx
bye
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1465 Dátum: 2012, 11 03, 15:10:56 »

Miért nem a saját FAQ???
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #1466 Dátum: 2012, 11 03, 15:28:30 »
Miért nem a saját FAQ???
Azt olvasgatta már...

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sword007

« Reply #1467 Dátum: 2012, 11 03, 16:26:07 »
Azt olvasgatta már...

sziasztok
nekem nem azzal van gondom,hogy nem tudok utánaolvasni a problémámnak,hanem rengeteg variáció létezik és még nagyon kezdő vagyok.
tudom,tudom kivagytok már a sok hozzámhasonló kezdővel, de nem egyböl akarok nekiugrani a romolásnak.csak annyi lehetőség van,hogy nem lehet kiigazodni.lassan utána olvasgatok,de nem látom a fától az erdőt.először mindenki az ábécét tanulta aztán az írást.nem azt mondta a tanár ,hogy fiam keresd meg az ó betűt aztán várta,hogy szerencsétlen mikor tippel rá.nahh elkalandoztam bocsi.
én konkrétan arra szeretnék kérni valaki hozzáértő kollegát,hogy az én SGS-emhez passzoló alapdolgokat listázza le szájbarágósan,amit mindenképp meg kell csinálni a főzött rom feltétele előtt.
pl:
ezzel és ezzel a progival rootold
ezt és ezt tedd fel majd ezt és ezt.
ha megvan választhatsz romot (esetleg ötlet jöhet,de ez tudom egyénfüggő).
ennyi lenne a kérésem.
köszönöm szépen

Nem elérhető sword007

« Reply #1468 Dátum: 2012, 11 04, 20:57:00 »
sziasztok
nekem nem azzal van gondom,hogy nem tudok utánaolvasni a problémámnak,hanem rengeteg variáció létezik és még nagyon kezdő vagyok.
tudom,tudom kivagytok már a sok hozzámhasonló kezdővel, de nem egyböl akarok nekiugrani a romolásnak.csak annyi lehetőség van,hogy nem lehet kiigazodni.lassan utána olvasgatok,de nem látom a fától az erdőt.először mindenki az ábécét tanulta aztán az írást.nem azt mondta a tanár ,hogy fiam keresd meg az ó betűt aztán várta,hogy szerencsétlen mikor tippel rá.nahh elkalandoztam bocsi.
én konkrétan arra szeretnék kérni valaki hozzáértő kollegát,hogy az én SGS-emhez passzoló alapdolgokat listázza le szájbarágósan,amit mindenképp meg kell csinálni a főzött rom feltétele előtt.
pl:
ezzel és ezzel a progival rootold
ezt és ezt tedd fel majd ezt és ezt.
ha megvan választhatsz romot (esetleg ötlet jöhet,de ez tudom egyénfüggő).
ennyi lenne a kérésem.
köszönöm szépen

root sikerült.lassan haladok:-)

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #1469 Dátum: 2012, 12 03, 12:24:21 »
Hát ilyen sem történt még velem, de rommá szívat egy I9000
Próbáltam telepíteni Odinnal a Sammobile-ról letöltött legújabb (asszem JW6) romot, de teljesen szűz telepítést szerettem volna.
Jó, mondom format belső tár is, ami látszólag meg is történt.
Újabb ICS romot bemásoltam TC-vel, ott is volt, láttam, gondolván, hogy JW6 után majd megy rá az ICS.
Már az furcsa volt, hogy a JW6 folyamatosan FC-zett olyan programokra, amik előtte voltak fenn, de elvileg a formázásnak törölnie kellett volna ezeket. Természetesen a factory reset és a wipe-ok megvoltak.
CWM alatt próbáltam az Install zip from sdcard menüpontból, hogy telepítem az ICS-t, erre jön a döbbenet: a teljes előző könyvtárstruktúra ott volt, amit elvileg előtte formattáltam  :shock:
Sőt, az ICS zipje, amit előtte TC-vel bemásoltam, az meg nem!!!
Már mindent kipróbáltam, ami csak eszembe jutott, de nem jutok vele dűlőre.
Viszonylag rutinos romoló vagyok, korábban a saját SGS-em szanaszét romoltam, soha nem futottam ilyenbe.
Valakinek ötlet?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1470 Dátum: 2012, 12 03, 12:34:18 »
Hát ilyen sem történt még velem, de rommá szívat egy I9000
Próbáltam telepíteni Odinnal a Sammobile-ról letöltött legújabb (asszem JW6) romot, de teljesen szűz telepítést szerettem volna.
Jó, mondom format belső tár is, ami látszólag meg is történt.
Újabb ICS romot bemásoltam TC-vel, ott is volt, láttam, gondolván, hogy JW6 után majd megy rá az ICS.
Már az furcsa volt, hogy a JW6 folyamatosan FC-zett olyan programokra, amik előtte voltak fenn, de elvileg a formázásnak törölnie kellett volna ezeket. Természetesen a factory reset és a wipe-ok megvoltak.
CWM alatt próbáltam az Install zip from sdcard menüpontból, hogy telepítem az ICS-t, erre jön a döbbenet: a teljes előző könyvtárstruktúra ott volt, amit elvileg előtte formattáltam  :shock:
Sőt, az ICS zipje, amit előtte TC-vel bemásoltam, az meg nem!!!
Már mindent kipróbáltam, ami csak eszembe jutott, de nem jutok vele dűlőre.
Viszonylag rutinos romoló vagyok, korábban a saját SGS-em szanaszét romoltam, soha nem futottam ilyenbe.
Valakinek ötlet?

háromfájlos JVT+repart
utána a JW6

ez megoldja.
A belső sd-t meg az USSD-kóddal formázd (a teljes gyári visszaállítás kódja)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
« Reply #1471 Dátum: 2012, 12 03, 13:31:30 »

háromfájlos JVT+repart
utána a JW6

ez megoldja.
A belső sd-t meg az USSD-kóddal formázd (a teljes gyári visszaállítás kódja)

Köszi, az megvan, a JVT rajta van, de sajna el sem jutok addig, hogy az USSD kódot beírjam, mert folyamatosan fc-zik a beállításvarázsló, vagy mi a bánat  >:(
Az nem tudom, hogy befolyásolja-e, hogy SIM kártya nincs benne, sem SD.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1472 Dátum: 2012, 12 03, 13:50:11 »
Köszi, az megvan, a JVT rajta van, de sajna el sem jutok addig, hogy az USSD kódot beírjam, mert folyamatosan fc-zik a beállításvarázsló, vagy mi a bánat  >:(
Az nem tudom, hogy befolyásolja-e, hogy SIM kártya nincs benne, sem SD.
az remek....
menj recoverybe és factory reset.....nekem úgy tűnik, mintha sérült lenne a beépített sd kártyád (nand)...ne legyen igazam...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
« Reply #1473 Dátum: 2012, 12 03, 14:17:08 »
az remek....
menj recoverybe és factory reset.....nekem úgy tűnik, mintha sérült lenne a beépített sd kártyád (nand)...ne legyen igazam...
Sajnos már azon is túl vagyok, nem is egyszer  :(
Sőt CWM-ben egyenként is formáztam az összes partíciót, beleértve az sd-t is.
Igazából nekem is az volt a tippem, hogy a nand tojt be, de azért titkon reménykedtem :(
Azért köszönöm a segítséged  :ok:

Nem elérhető pintyő

• Navigáció / Navigation: SygicAura 11.2.6
  • PDA: Samsung Galaxy i9000GT
  • PDA ROM: PDA-XWJW5 PHONE-XXJW4 CS-XXJWC 2.3.6+semaphor 2.7.4
« Reply #1474 Dátum: 2012, 12 07, 20:53:31 »
Sziasztok!
Furcsa dolgokat művel a Galaxy s em.
Feltöltöm fullra az akksit (95-100%),egy darabig normálisan merülget aztán fogja magát Kb 60-50% között és kikapcsol.Amikor újra bekapcsolom akkor (10-8-5%  :shock: -mindig más) % on van.Volt olyan is ,hogy 20% vagy 30 %  :shock:  on volt,egy ilyen újraindítás után. Aztán amikor töltöm ,néha van olyan hogy 10 perc alatt 80%  :shock: os ra tölti .Szóval teljesen megbízhatatlanul müködik.
Azt szeretném megtudni,hogy ilyenkor mivan :hmm: akksi csere vagy beszart a PDA.
Amikor elkezdte ezeket az anomáliákat csinálni akkor ezek voltak rajta-- XXJVZ 2.3.6+semaphor 2.1--+XWJVZ-ODEX-Boeffla-Mod-V1.2-(crt+batt+whiteover+extPower).
Aztán Rom csere ODIN+repart XWJW5 +2.3.6+semaphor 2.7.4+XWJW5-Boeffla-Mod-V4.1-Stock.
Az eredmény ugyanaz, volt már CWM-ből -wipedata/factoryreset--wipe chase partition--wipe battery stat,változás semmi :'(  Play ből Battery calibration,de ugyan az.
Akkor akksi csere vagy a Galaxy s romlott el,ha igen akkor javítható e?!
A töltőről nem akkor szoktam lehúzni amikor feltöltött,jóval(több órával)később.Volt olyan hogy csak 75 % ot mutatott,a töltő ilyenkor merítí vagy mi a szösz?
Azt még kipróbálom felteszek egy gyári romot(csak azokat szoktam)minden sallang nélkül,ha akkor is ezt csinálja
na akkor nemtudom milegyen !Az a baj hogyha nem az akksi a baja akkor feleslegesen vettem akksit ~7000.-Ft.
Várom a javaslatokat tippeket (2 hete ezzel szívok).
Üdvözlettel:Pintyő