Üdv Mindenkinek !
Segítséget szeretnék kérni rootolás témában. Van egy Samsung Galaxy S2 telefonom, melyet rootoltam. Minden jól sikerült, a kis sárga háromszöget is eltüntettem, azonban nem tudom sd kártyára sehogyan sem átrakni a progikat. Alapból a készülék memóriája meg van osztva. 2 Gb és a maradék belső tárhely 11,5 Gb. A készülék ezt a 11,5 Gb-t nevezi sdcard-nak és a beletett 16 Gb-st external_sd-nek. Hogyan és mivel tudnám rávenni, hogy az external_sd-re kerüljenek a programok ? Ezen felül van egy két program amit nem tudok telepíteni, ami root előtt fenn volt. pl.: ABBYY BCR, Bubble, EasyPrint, SVOX Mariska. A telepítésük elindul, de amikor le fut kiírja, hogy nemlett telepítve, és egy nyomógomb alul, hogy Kész. Mit lehet tenni ? Tudna nekem valaki segíteni ? Tettem vel titanium backup-ot is, ami a telepített progikat ugyan átrakja ( ezt írja ki ), de valójában minden marad a régi helyén és nem történik semmi. Előre is köszönöm a segítséget.
A Készülékem : Samsung Galaxy S2 GT-I9100 Android : 4.0.3, alapsáv :I9100XXLPS, kernel :3.0.15-I9100XXLPQ-CL2223505 se.infra*SEP-94 #3 build :IML74K.XWLP7