2024, 11 25, 11:38:09
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273116 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető doongoo

• Nem: Férfi
  • JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1900 Dátum: 2012, 01 11, 08:36:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megosztom hátha érdekel valakit. Vettem egy ilyen You are not allowed to view links. Register or Login a médiában (11.000 ft) nagyon praktikus,mikor betetted az s2-est a tartóba akkor alulról felcsúsztatod az alsó részt és rögtön tölti,autós módba rakja (erről nem sokat tudok,számomra egy új kormánykerék ikon jelenet meg) és ha fülessel használod az autóba akkor azt sem kell külön rádugnod, mert az alsó részbe azt is fixen csatlakoztathatod.
de amiért leírom, hogy bár kicsit passzentesen ,de a 2000ma -es extra akksival is belemegy,sőt mivel nem cuppan bele annyira,könnyebb kivenni mint a vékonyabbal. Természetesen forgatható és a kameránál ki van vágva, ki tudja milyen szédületes alkalmazás használata miatt... :p
Egyébként itt is lehet venni:

Én is ilyennel használom a telót, amióta megvan (akkor még drágább volt, de megéri az árát). Nálam is 2000 mAh-s akksival megy, de nálam a hátlap alatt még egy dual-SIM adapter is van, ami egy kicsit kinyomja azt, de még így is belemegy tartóba. Én profilozó progit is használok, és amikor dokkolom a tartóba a telót, akkor nálam automatikusan indul a navi, csatlakozik a bluetooth kihangosítóra és megemeli a hangerőt is plusz automatikus fényerőre kapcsol át...Ez a doikkolásos téma viszont csak a gyári autós tartóval működik.
A route66 ki tudja használni a kamerát a follow me funkciónál (ez elég látványos, de a térképei valami pocsékak), de amúgy is jól jöhet egy kis videófelvétel egy esetleges vitatott közlekedési szituban...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1901 Dátum: 2012, 01 11, 09:51:44 »
Én is ilyennel használom a telót, amióta megvan (akkor még drágább volt, de megéri az árát). Nálam is 2000 mAh-s akksival megy, de nálam a hátlap alatt még egy dual-SIM adapter is van, ami egy kicsit kinyomja azt, de még így is belemegy tartóba. Én profilozó progit is használok, és amikor dokkolom a tartóba a telót, akkor nálam automatikusan indul a navi, csatlakozik a bluetooth kihangosítóra és megemeli a hangerőt is plusz automatikus fényerőre kapcsol át...Ez a doikkolásos téma viszont csak a gyári autós tartóval működik...
Szia.
Melyik profilozot használod? Tasker? Admin timer?  Én az utóbbit, de nem láttam az autós mód szerkesztését benne még.. pedig igy ahogy írod nem is lenne hülyeség ezeket így beállítani?
Egyébként mióta használod ezt? Csak mert azon tunodtem alul egy picit nehezebb bele tolni a nagyobb akksi -val és nehogy szét csessze a csatlakozót. A gyári akksival könnyebben belecsuszik. De lehet csak azért mert új a cucc.
Illetve azt mond meg nekem te hogy veszed ki belőle?  Mert én miután alul lehuzom a csatlakozót felülről balra kezdem kibontani aztán felül jobbra, de néha a művelet során kipottyan a Galaxy szóval lehet nem ez a legjobb módszer...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #1902 Dátum: 2012, 01 11, 13:05:49 »
Szia.
Melyik profilozot használod? Tasker? Admin timer?  Én az utóbbit, de nem láttam az autós mód szerkesztését benne még.. pedig igy ahogy írod nem is lenne hülyeség ezeket így beállítani?
Egyébként mióta használod ezt? Csak mert azon tunodtem alul egy picit nehezebb bele tolni a nagyobb akksi -val és nehogy szét csessze a csatlakozót. A gyári akksival könnyebben belecsuszik. De lehet csak azért mert új a cucc.
Illetve azt mond meg nekem te hogy veszed ki belőle?  Mert én miután alul lehuzom a csatlakozót felülről balra kezdem kibontani aztán felül jobbra, de néha a művelet során kipottyan a Galaxy szóval lehet nem ez a legjobb módszer...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Profilozó: AutomateIt PRO - ebben van dock state trigger (asztali és autós is) és ettől függően lehet hozá action-öket rendelni

5 hónapja használom ezzel az autós tartóval, de nem napi szinten (kb. hetente 2-3x). Gyári akksival simán belecsúszik nekem a csatlakozó, de ezzel a 2000-essel (plusz a dual SIM-emmel) tény, hogy egy kicsit nehezebben. Úgy vettem észre, hogy inkább a műanyag rész enged és nem feszül annyira emiatt a csati a betoláskor. Amikor meg már benne van a helyén, akkor más a keret fogja pozícióban.
Kivétel: kihúzom az alsó részt, megfogom a teló peremét, fent megnyomom a kiemelő fület és ekkor kiugrik a "fészekből"

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #1903 Dátum: 2012, 01 12, 19:09:00 »
Sziasztok!

Innen véve a bátorságot rendeltem az Ebay-en egy aksit Angliából az Ecell-től. Ingyenes kiszállítással volt írva. Paypal-lel fizettem melyet vissza is igazoltak. Ilyenkor van még valami dolgom, vagy csak várjam a terméket?

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #1904 Dátum: 2012, 01 12, 19:15:02 »
Sziasztok!

Innen véve a bátorságot rendeltem az Ebay-en egy aksit Angliából az Ecell-től. Ingyenes kiszállítással volt írva. Paypal-lel fizettem melyet vissza is igazoltak. Ilyenkor van még valami dolgom, vagy csak várjam a terméket?

A várakozás az első, utána illik minősíteni az eladót, és kész.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1905 Dátum: 2012, 01 13, 00:14:29 »
Profilozó: AutomateIt PRO - ebben van dock state trigger (asztali és autós is) és ettől függően lehet hozá action-öket rendelni

5 hónapja használom ezzel az autós tartóval........
Köszi.

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #1906 Dátum: 2012, 01 13, 19:17:28 »
Sziasztok!

Csak várni kell. Én is ma kaptam meg egy2430 mAh-at.
Gondolom, nem tud annyit, de még tesztelem.

Lacus_

• Vendég
« Reply #1907 Dátum: 2012, 01 14, 08:44:05 »

Csak várni kell. Én is ma kaptam meg egy2430 mAh-at.
Gondolom, nem tud annyit, de még tesztelem.
A Gold aksit rendelted ??? Tényleg befér a gyári hátlap alá ??? Majd írd meg mennyivel tovább bírja mint a gyári.

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
« Reply #1908 Dátum: 2012, 01 14, 09:26:30 »
Sziasztok érdekődni szeretnék hogy ha ebayen kinabol rendelek valamit vámot mennyit kell fizetni? Vagy hogy működik a dolog?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1909 Dátum: 2012, 01 14, 11:52:12 »
Sziasztok érdekődni szeretnék hogy ha ebayen kinabol rendelek valamit vámot mennyit kell fizetni? Vagy hogy működik a dolog?
Értéktől függ.
Nálam a legdrágább cucc (kb. 40 vásárlásból) az 39 USD volt, simán megjött 0 VÁM/ÁFA-val.
Nem hülyék Kínában sem, töredékárat meg ajándékot írnak rá.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető leeds11

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy s3 Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXDLID 4.1.1
« Reply #1910 Dátum: 2012, 01 14, 13:55:22 »
A Gold aksit rendelted ??? Tényleg befér a gyári hátlap alá ??? Majd írd meg mennyivel tovább bírja mint a gyári.

Hát remélem belefér, mert úgy írták, de ha megjön leírom a tapasztalataimat!

Nem elérhető torril

« Reply #1911 Dátum: 2012, 01 14, 15:11:50 »
Értéktől függ.
Nálam a legdrágább cucc (kb. 40 vásárlásból) az 39 USD volt, simán megjött 0 VÁM/ÁFA-val.
Nem hülyék Kínában sem, töredékárat meg ajándékot írnak rá.

Értéktől és szállítótól is.
Én úgy jártam, hogy amikor postán küldték 0 volt a VÁM/ÁFA (egy 50K-s tablet), de a futárcégek (DHL, EMS stb) amint megérkezik a gép egyből viszik vámoltatni. Kérik a számlát, nyilatkozni kell, hogy vettem-e, vagy ajándék stb (itt egy 30K-s tabletre 25%-ot fizettettek).

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1912 Dátum: 2012, 01 14, 15:55:48 »
Értéktől és szállítótól is.
Én úgy jártam, hogy amikor postán küldték 0 volt a VÁM/ÁFA (egy 50K-s tablet), de a futárcégek (DHL, EMS stb) amint megérkezik a gép egyből viszik vámoltatni. Kérik a számlát, nyilatkozni kell, hogy vettem-e, vagy ajándék stb (itt egy 30K-s tabletre 25%-ot fizettettek).
Na várj, Te jóval nagyobb összegű vásárlásokról beszélsz.
Én direkt írtam, hogy 10e Ft alatti vásárlásnál nincs sem VÁM, sem ÁFA.
30-50 rugónál persze, hogy van, 25 (ill. most már 27) %-os ÁFA, a VÁM-mal növelt értékre.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető torril

« Reply #1913 Dátum: 2012, 01 14, 16:34:12 »
Na várj, Te jóval nagyobb összegű vásárlásokról beszélsz.
Én direkt írtam, hogy 10e Ft alatti vásárlásnál nincs sem VÁM, sem ÁFA.
30-50 rugónál persze, hogy van, 25 (ill. most már 27) %-os ÁFA, a VÁM-mal növelt értékre.

Igen, de ha postai úton jön, akkor csak szúrópróba, ha a cégek hozzák automatikusan vámoltatják.
Ezt akartam kiemelni.

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
« Reply #1914 Dátum: 2012, 01 14, 18:13:37 »
Sziasztok!

Hála Patinak és Ikesztnek, végre megvan a billentyűzetem is! Teljes a felszerelés a laptoposításhoz (de szép szó  :D). Már csak az a gondom, hogy minden billentyűzet-váltást menüben túrkálással kell kezdeni. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt automatizálni? Tehát ha érzi a drága az Apple BT billentyűzetet, akkor csak a kurzort jelezze, de ne takarja el az Anysoft a fél képernyőt? Vagy a BT billentyűzetre nem lehetne rámekkelni egy billentyűzet-váltó funkciógombot?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1915 Dátum: 2012, 01 14, 19:28:52 »
Sziasztok!

Hála Patinak és Ikesztnek, végre megvan a billentyűzetem is! Teljes a felszerelés a laptoposításhoz (de szép szó  :D). Már csak az a gondom, hogy minden billentyűzet-váltást menüben túrkálással kell kezdeni. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt automatizálni? Tehát ha érzi a drága az Apple BT billentyűzetet, akkor csak a kurzort jelezze, de ne takarja el az Anysoft a fél képernyőt? Vagy a BT billentyűzetre nem lehetne rámekkelni egy billentyűzet-váltó funkciógombot?
Bár nem az Anysoft bill. van fent a fiamnak, hanem a samsung, de ha az Apple klavin megnyomom az ESC gombot akkor eltűnik a telefonról. SMS, Email, böngésző, Google kereső alkalmazásokban próbáltam.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #1916 Dátum: 2012, 01 14, 21:35:47 »

Igen, a goldot.
Simán befér a gyári hátlap alá.

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1917 Dátum: 2012, 01 14, 21:53:34 »
Bár nem az Anysoft bill. van fent a fiamnak, hanem a samsung, de ha az Apple klavin megnyomom az ESC gombot akkor eltűnik a telefonról. SMS, Email, böngésző, Google kereső alkalmazásokban próbáltam.

Teszteltem, amit írtál, de nálam sokkal bonyolultabban működik. Azt hiszem, attól függ a működése, hogy milyen billentyűzet volt utoljára beállítva. Talán a gyári után a legjobb, de azt meg a képernyőn útálom használni, mert nem tudok egyből hosszú ékezetes betűt ütni.Ráadásul másképp működik, ha ide írok, és másképp, ha pl. a gyári jegyzet app -ba. Már teljesen összezavart. Egyszer tudok @ jelet írni, egyszer nem. Van, hogy nem reagál a Capes Lock -ra, van, hogy a Shift a Capes lock. Ezért lenne jó, ha saját beállítása volna, és azt lehetne  aktiválni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1918 Dátum: 2012, 01 14, 21:59:43 »
Teszteltem, amit írtál, de nálam sokkal bonyolultabban működik. Azt hiszem, attól függ a működése, hogy milyen billentyűzet volt utoljára beállítva. Talán a gyári után a legjobb, de azt meg a képernyőn útálom használni, mert nem tudok egyből hosszú ékezetes betűt ütni.Ráadásul másképp működik, ha ide írok, és másképp, ha pl. a gyári jegyzet app -ba. Már teljesen összezavart. Egyszer tudok @ jelet írni, egyszer nem. Van, hogy nem reagál a Capes Lock -ra, van, hogy a Shift a Capes lock. Ezért lenne jó, ha saját beállítása volna, és azt lehetne  aktiválni.
a telefonon nem nagy dolog masik billentyuzetet kivalasztani :)

Szerk: a fiamnak KK5 van fent, lehet frissítened kellene, hátha javítottak valamit.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #1919 Dátum: 2012, 01 14, 22:28:11 »

Igen, a goldot.
Simán befér a gyári hátlap alá.

Hali, ebay linket tudnál feldobni?

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1920 Dátum: 2012, 01 14, 22:33:26 »
a telefonon nem nagy dolog masik billentyuzetet kivalasztani :)
Szerk: a fiamnak KK5 van fent, lehet frissítened kellene, hátha javítottak valamit.

Köszi a tippet! Kipróbálom!

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #1921 Dátum: 2012, 01 14, 22:59:43 »
Sziasztook!

Nézegettem a JIG eket vaterán, különböző árakon, ki ezt kiazt ir!
Nincs valakinek véletlen eladó ami biztos jó a galaxy s 2 höz, illetve galaxy acehoz? Vagy az 2 különböző téma, vagy kompatibilis egymással?

Lacus_

• Vendég
« Reply #1922 Dátum: 2012, 01 15, 09:45:22 »
Sziasztook!

Nézegettem a JIG eket vaterán, különböző árakon, ki ezt kiazt ir!
Nincs valakinek véletlen eladó ami biztos jó a galaxy s 2 höz, illetve galaxy acehoz? Vagy az 2 különböző téma, vagy kompatibilis egymással?
JIG topik első hozzászólásában ott van akitől rendelhetsz  ;)
Én úgy tudom csak az SGS (download mód előcsalogatása) és az SGS2 (download mód és a számláló nullázás) készülékekhez jó.

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1923 Dátum: 2012, 01 15, 09:50:21 »
ACE hez is jó ...

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Nagy gáz, kis szerencse!

Lacus_

• Vendég
« Reply #1924 Dátum: 2012, 01 15, 10:31:42 »
ACE hez is jó ...

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Ezt jó hallani, esetleg leírnád hogy mikhez és mire még, mert akkor berakom a JIG topik első hozzászólásába ;) ;)

Más, ugye nem gond ha hozzád irányítom a kuncsaftokat ha már nem tudjuk életre kelteni a vasakat ???