2024, 11 25, 13:47:16
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273126 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető fireman

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S3 LTE
  • PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1875 Dátum: 2012, 01 03, 10:57:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az egér nagyon jól néz ki :-)  ezek akkor tuti h működnek együtt?  Gondolom 2.3.5 a minimum Android követelmény.

Tuti, hogy működnek. A sajátomon kipróbáltam. Az egér már az eredeti (májusi) T-mobilos fw-vel is ment. A keyboard novemberi beszerzés. Elkeserítelek, de 1 év alatt sem találtam BT-s magyar billentyűzetet. A mostanit az edigitálnál vettem akciósan kb 9000-ért.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #1876 Dátum: 2012, 01 03, 11:15:08 »
A Battery Calibrationt használom és igen, érdemes megcsinálni, ha romot vagy kernelt cserélek, én mindig calibrálom az sgs2-öt! :)

XDA-n boncolták ezt a témát is több helyen és pl. a speedmod topicjában arra jutottak, hogy nem kell kalibrálni. Most legyen mindenki okos... Én spec ROM és kernelcserénél recoveryben mindig törlöm a battery stats-ot (ugyanezt csinálja a battery calibration apk is), a rendszer utána úgyis létrehoz újat.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1877 Dátum: 2012, 01 03, 11:36:23 »

Tuti, hogy működnek. A sajátomon kipróbáltam. Az egér már az eredeti (májusi) T-mobilos fw-vel is ment. A keyboard novemberi beszerzés. Elkeserítelek, de 1 év alatt sem találtam BT-s magyar billentyűzetet. A mostanit az edigitálnál vettem akciósan kb 9000-ért.
Este kipróbálom You are not allowed to view links. Register or Login, ez magyar kiosztású, hátha megy vele :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #1878 Dátum: 2012, 01 03, 12:57:46 »
Este kipróbálom You are not allowed to view links. Register or Login, ez magyar kiosztású, hátha megy vele :)

20e Ft, liteer egy billentyűzetért? :), s ez a kucsordi tanács részirű már megkapta az eingedélyt? és ez vízbű veszi ki az oxigént, vagy KV kiömlés ellen is igen/nem véd?  :taps:
régi időkre:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1879 Dátum: 2012, 01 03, 13:11:21 »
20e Ft, liteer egy billentyűzetért? :), s ez a kucsordi tanács részirű már megkapta az eingedélyt? és ez vízbű veszi ki az oxigént, vagy KV kiömlés ellen is igen/nem véd?  :taps:
feléjé vettem hasznátan tee, annyit meg bőven megért  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1880 Dátum: 2012, 01 03, 20:09:32 »
Működni működik, csak annyi a baj vele, hogy nem tudja az sgs2, hogy ez egy magyar kiosztású BT bill., és egyszerűen figyelmen kívül hagyja, vagyis inkább felülbírálja a gombokra nyomott áéőóüöű y z betűket...

Szerk: találtam megoldást rá, nem nagyon van kedvem belekezdeni, de ha a norvég kiosztás megy, akkor menni fog a magyar annak, aki ékezetesen akarja használni:) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Trol

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XWKI4
« Reply #1881 Dátum: 2012, 01 03, 22:24:13 »
Sziasztok!
Szeretném szervizbe vinni a galaxy s II-m de kéne egy jig. Valaki budapesti tudna esetleg segíteni, akinek van jig-je hogy megcsináljuk?
Köszi

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #1882 Dátum: 2012, 01 04, 08:01:05 »
Sziasztok!
Szeretném szervizbe vinni a galaxy s II-m de kéne egy jig. Valaki budapesti tudna esetleg segíteni, akinek van jig-je hogy megcsináljuk?
Köszi
Fehérvári út, ha esetleg erre jársz!  :)

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #1883 Dátum: 2012, 01 04, 12:26:36 »
Ezt még itt nem láttam, gondoltam megosztom:

régi időkre:

Nem elérhető bela54

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S 3
  • PDA ROM: Galaxy tablet 2
« Reply #1884 Dátum: 2012, 01 04, 23:16:49 »
Űdv mindenkinek, Vennék Budapesten, egy Usb Jiget. Ha valakinek van eladó.  :taps:

Nem elérhető kissati66

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0 Nougat G35FXXU1DQGQ
« Reply #1885 Dátum: 2012, 01 05, 06:47:22 »
Hali, meg tudná mondani valaki, akinek van MHL adaptere, hogy a csatlakoztatásnál van valami varázslat, vagy csak egyszerűen összedugom? Ugyanis rendeltem egyet az eBay-ről, de amikor összedugom a TV-vel, töltővel, telefonnal, nem történik semmi.  :( Telefon nem töltődik, TV-n nincs jel... Írtam az eladónak és ma reggel jött a válasz, hogy újra kell indítani a telefont az első csatlakoztatásnál, de még nem volt időm kipróbálni, majd csak meló után. Azt is írta, hogy ROM-függő is lehet, ha nem fog működni, megpróbálok egy ROM cserét. Nálatok ment simán?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1886 Dátum: 2012, 01 05, 08:38:40 »
Hali, meg tudná mondani valaki, akinek van MHL adaptere, hogy a csatlakoztatásnál van valami varázslat, vagy csak egyszerűen összedugom? Ugyanis rendeltem egyet az eBay-ről, de amikor összedugom a TV-vel, töltővel, telefonnal, nem történik semmi.  :( Telefon nem töltődik, TV-n nincs jel... Írtam az eladónak és ma reggel jött a válasz, hogy újra kell indítani a telefont az első csatlakoztatásnál, de még nem volt időm kipróbálni, majd csak meló után. Azt is írta, hogy ROM-függő is lehet, ha nem fog működni, megpróbálok egy ROM cserét. Nálatok ment simán?
Linket tudsz adni, melyiket vetted?
Nálam a fehér, HDMI-vel egybeépített 1,5 méteres azonnal működött, sem újraindítást, sem egyéb okosságot nem kívánt...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető kissati66

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0 Nougat G35FXXU1DQGQ
« Reply #1887 Dátum: 2012, 01 05, 09:26:01 »
Linket tudsz adni, melyiket vetted?
Nálam a fehér, HDMI-vel egybeépített 1,5 méteres azonnal működött, sem újraindítást, sem egyéb okosságot nem kívánt...
Erről lenne szó: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #1888 Dátum: 2012, 01 05, 11:44:49 »
TEgnap kaptam meg a  MHL adaptert, mindent rádugtam és müködik, ujrainditás nem kell hozzá, Nem lehet h a Romodban nem müködik? Amugy mindegyik  MHL adapterre rá kell csatlakoztatni a töltést a müködéshez?

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
« Reply #1889 Dátum: 2012, 01 05, 18:02:43 »
találtam megoldást rá, nem nagyon van kedvem belekezdeni, de ha a norvég kiosztás megy, akkor menni fog a magyar annak, aki ékezetesen akarja használni:)

Oh, pedig ezért sokan foglalnánk imába a neved! :ima:

Egyébként én egy Logitech M555 B  egeret  használok. Azonnal egymásra találtak, és tökéletesen kezelhető vele minden funkció. Különösen, amióta hála az akciósan vett ADW Launcher EX -nek, el tudom forgatni a főképernyőt is. Csak egy hibát találtam.
Nem szabad egyszerre sokat használni a görgőt, mert úgy kifagy tőle a Galaxy, hogy csak az akksi ki - be segít.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1890 Dátum: 2012, 01 06, 08:01:54 »
TEgnap kaptam meg a  MHL adaptert, mindent rádugtam és müködik, ujrainditás nem kell hozzá, Nem lehet h a Romodban nem müködik? Amugy mindegyik  MHL adapterre rá kell csatlakoztatni a töltést a müködéshez?
Ha megnézed a HDMI kábel lábkiosztását, látod, hogy van +/- 5V benne.
Mindenképpen kell a töltő.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető lkeszt

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: N910C
  • PDA ROM: Stock rom 5.0.1
« Reply #1891 Dátum: 2012, 01 08, 23:01:36 »
Működni működik, csak annyi a baj vele, hogy nem tudja az sgs2, hogy ez egy magyar kiosztású BT bill., és egyszerűen figyelmen kívül hagyja, vagyis inkább felülbírálja a gombokra nyomott áéőóüöű y z betűket...

Szerk: találtam megoldást rá, nem nagyon van kedvem belekezdeni, de ha a norvég kiosztás megy, akkor menni fog a magyar annak, aki ékezetesen akarja használni:) You are not allowed to view links. Register or Login

Akinek van kedve és eszköze hozzá, próbálja ki. Pati által linkelt norvégot alakítottam át kicsit. Tesztelve egy Apple billentyűzettel van (ez van itthon kölcsönbe):

Broadcom_Bluetooth_HID.kcm.bin megy a /system/usr/keychars -ba
Broadcom_Bluetooth_HID.kl megy a /system/usr/keylayout -ba

Mj: Az Apple billentyűzettel nekem a Shift-1 - Shift-9 csak úgy működik jól, ha külön van leütve a Shift majd a számjegy billentyű...

Mj2: Próba előtt mentésről mindenki gondoskodjék, mert az ördög nem alszik :)...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1892 Dátum: 2012, 01 08, 23:53:54 »
Akinek van kedve és eszköze hozzá, próbálja ki. Pati által linkelt norvégot alakítottam át kicsit. Tesztelve egy Apple billentyűzettel van (ez van itthon kölcsönbe):

Broadcom_Bluetooth_HID.kcm.bin megy a /system/usr/keychars -ba
Broadcom_Bluetooth_HID.kl megy a /system/usr/keylayout -ba

Mj: Az Apple billentyűzettel nekem a Shift-1 - Shift-9 csak úgy működik jól, ha külön van leütve a Shift majd a számjegy billentyű...

Mj2: Próba előtt mentésről mindenki gondoskodjék, mert az ördög nem alszik :)...
Hűha! Köszönjük szépen! Sajnos már csak holnap tudom elcsaklizni az sgs2-t, de mindenképpen kipróbálom  :ok:

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1893 Dátum: 2012, 01 10, 16:20:29 »
Hűha! Köszönjük szépen! Sajnos már csak holnap tudom elcsaklizni az sgs2-t, de mindenképpen kipróbálom  :ok:

Ha kipróbáltad, oszd meg velünk lécci az eredményt! Nagyon hiányzik egy jól működő, magyar, BT billentyűzet. Ha ez a mod működik, akkor már rohanok is érte. A nálad lévő még a régi (3 elemmel működő), vagy már az újabb (2 elemes) változat? Megnéztem a linket, csak a biztonság kedvéért kérdezem.
De a működőképességétől függetlenül én is nagyon köszönöm Ikesztnek, hogy foglalkozott vele!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1894 Dátum: 2012, 01 10, 17:04:30 »
Ha kipróbáltad, oszd meg velünk lécci az eredményt! Nagyon hiányzik egy jól működő, magyar, BT billentyűzet. Ha ez a mod működik, akkor már rohanok is érte. A nálad lévő még a régi (3 elemmel működő), vagy már az újabb (2 elemes) változat? Megnéztem a linket, csak a biztonság kedvéért kérdezem.
De a működőképességétől függetlenül én is nagyon köszönöm Ikesztnek, hogy foglalkozott vele!
Kipróbáltam, tökéletesen működik, az alma gombjain nem látható alt+ kombok is működnek! Két elemes van nekem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1895 Dátum: 2012, 01 10, 17:04:39 »
Kipróbáltam, tökéletesen működik, az alma gombjain nem látható alt+ kombok is működnek! Két elemes van nekem. A számok feletti karaktereknél tényleg újra meg kell mindig nyomni a shiftet, de ez a legkevesebb :)

Nem elérhető Lajovial

« Reply #1896 Dátum: 2012, 01 10, 17:31:59 »
Kipróbáltam, tökéletesen működik, az alma gombjain nem látható alt+ kombok is működnek! Két elemes van nekem. A számok feletti karaktereknél tényleg újra meg kell mindig nyomni a shiftet, de ez a legkevesebb :)

Köszönöm!

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1897 Dátum: 2012, 01 11, 00:02:51 »
Megosztom hátha érdekel valakit. Vettem egy ilyen You are not allowed to view links. Register or Login a médiában (11.000 ft) nagyon praktikus,mikor betetted az s2-est a tartóba akkor alulról felcsúsztatod az alsó részt és rögtön tölti,autós módba rakja (erről nem sokat tudok,számomra egy új kormánykerék ikon jelenet meg) és ha fülessel használod az autóba akkor azt sem kell külön rádugnod, mert az alsó részbe azt is fixen csatlakoztathatod.
de amiért leírom, hogy bár kicsit passzentesen ,de a 2000ma -es extra akksival is belemegy,sőt mivel nem cuppan bele annyira,könnyebb kivenni mint a vékonyabbal. Természetesen forgatható és a kameránál ki van vágva, ki tudja milyen szédületes alkalmazás használata miatt... :p
Egyébként itt is lehet venni:

Nem elérhető kaspet

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: I9100XWKI4
« Reply #1898 Dátum: 2012, 01 11, 05:44:27 »
Nemrég kaptam a t-mobile-tol levelet, hogy náluk is van. Asszem 9e-ér.

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.

Lacus_

• Vendég
« Reply #1899 Dátum: 2012, 01 11, 06:52:22 »
Megosztom hátha érdekel valakit. Vettem egy ilyen You are not allowed to view links. Register or Login a médiában (11.000 ft) nagyon praktikus,mikor betetted az s2-est a tartóba akkor alulról felcsúsztatod az alsó részt és rögtön tölti,autós módba rakja (erről nem sokat tudok,számomra egy új kormánykerék ikon jelenet meg) és ha fülessel használod az autóba akkor azt sem kell külön rádugnod, mert az alsó részbe azt is fixen csatlakoztathatod.
de amiért leírom, hogy bár kicsit passzentesen ,de a 2000ma -es extra akksival is belemegy,sőt mivel nem cuppan bele annyira,könnyebb kivenni mint a vékonyabbal. Természetesen forgatható és a kameránál ki van vágva, ki tudja milyen szédületes alkalmazás használata miatt... :p
Egyébként itt is lehet venni:
Ha esetleg felakarod venni videóra az utadat ;) ;)
De a viccet félretéve, lehet nem tudsz róla itt egy navigációs program ami használja, nagyon pöpec ;) ;)