2024, 11 25, 09:39:19
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273074 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Lacus_

• Vendég
Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1950 Dátum: 2012, 01 21, 14:11:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szinkronizál amúgy..Én ha használom akkor is csak arra..de biztos hogy veszek majd egy gyári dokkolót..A gold még nincs meg, de hála hiei11nek nemsokára biztos meg lesz:) egyébkén a Gold akksi made in JAPAN, sztem ez elég sokat elárul, ahogy a dokkolóról is hogy made in CSÁJNA!;)
Köszi az infót :ok:
A gold aksi akkor nekem elöbb lesz mert hozza az egyik fórumtárs, minden igaz holnap  ;) :D

Nem elérhető SAABROS

• Nem: Férfi
  • PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #1951 Dátum: 2012, 01 21, 15:45:19 »
Köszi az infót :ok:
A gold aksi akkor nekem elöbb lesz mert hozza az egyik fórumtárs, minden igaz holnap  ;) :D
Az jó, akkor majd kérnék beszámolót!;) akár priviben akár nem!:D
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1952 Dátum: 2012, 01 21, 23:11:06 »
Értem, csak a plussz töltő miatt kérdeztem megy a szinkronizálás miatt.
A gold aksi meg van már és hogy szuperál ??? ???

Nekem is van plusz aksi töltő benne.  Ahogy már elhangzott,  nem ér sokat,  de ha nem mozgatod,  akkor hosszasan,  de feltölti :-)

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
régi időkre:

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1953 Dátum: 2012, 01 21, 23:26:32 »

Én már meg is kaptam.
2. full lemerítésen/feltöltésnél tartok csak. Így még korai róla bármit is írnom.
Talán 1-2 hét múlva.

Úgy tudtam ezek a típusú aksik már nem igényelnek formázást...
A vastagsága ugyan az mint az eredeti? :hmm:

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #1954 Dátum: 2012, 01 22, 15:48:35 »

szerintetek ide fog érni.. ?? bár már nem látnám Már akkora létszükségét..!!.. bár nekem egy ekkora telo,  lenne a legideálisabb  ?)  ;)  ( basszus ezt nem ide akartam )

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1955 Dátum: 2012, 01 22, 16:30:01 »
Úgy tudtam ezek a típusú aksik már nem igényelnek formázást...
A vastagsága ugyan az mint az eredeti? :hmm:
Jól tudod, nem kell formázni. A teljes, névleges kapacitását viszont csak pár (3-4) teljes töltési/merítési ciklus után éri el.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #1956 Dátum: 2012, 01 22, 17:39:07 »
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy kis hazánkban lehet-e kapni komplett fehér házat SGS2-re? Vagy csak a lepattintós hátlapot...
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1957 Dátum: 2012, 01 22, 17:44:10 »
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy kis hazánkban lehet-e kapni komplett fehér házat SGS2-re? Vagy csak a lepattintós hátlapot...
Egy vagyon. El kell adni a feketét és venni egy fehéret.

Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Josef

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.2 official nightlies!
« Reply #1958 Dátum: 2012, 01 22, 18:11:19 »

szerintetek ide fog érni.. ?? bár már nem látnám Már akkora létszükségét..!!.. bár nekem egy ekkora telo,  lenne a legideálisabb  ?)  ;)  ( basszus ezt nem ide akartam )

Csak meg ne bánd, az aksi fogyasztása miatt !! A simán is küszködés,hogy birjon 1 napos intenziv használatot.

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #1959 Dátum: 2012, 01 22, 20:11:48 »

Csak meg ne bánd, az aksi fogyasztása miatt !! A simán is küszködés,hogy birjon 1 napos intenziv használatot.

Félre értettél...nem váltok..erre !! Ha összejön akkor az S3..nanaz Kellesz ,ugyérzem.! Aksival én nem nagyon foglalkozom ., megoldom.:)

Nem elérhető sanros

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: note 2
« Reply #1960 Dátum: 2012, 01 23, 18:25:40 »
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy vettem egy OTG kábelt de nem akarja felismerni egyik pendrive-ot se amit rádugok.Vagyis felismeri de azt irja ki hogy nem támogatott tárolóeszköz.Kétféle pendriveot dugtam rá(egy 8gigásat és 1 256mb-osat)ntsc-re és fat32-re is formázva,de semmi.Kell valami program hozzá,vagy valami beállítás?Összedugtam galaxy tabbal de azzal se semmi.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #1961 Dátum: 2012, 01 23, 18:38:52 »
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy vettem egy OTG kábelt de nem akarja felismerni egyik pendrive-ot se amit rádugok.Vagyis felismeri de azt irja ki hogy nem támogatott tárolóeszköz.Kétféle pendriveot dugtam rá(egy 8gigásat és 1 256mb-osat)ntsc-re és fat32-re is formázva,de semmi.Kell valami program hozzá,vagy valami beállítás?Összedugtam galaxy tabbal de azzal se semmi.

Filekezelőben látsz olyan mappát hogy usb storage? Ha nem akkor frissíts rom ot de sok utángyártott otg nem megy nekem is csak a gyári samsung megy de az hibátlan. Az okát nem tudom.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető sanros

« Reply #1962 Dátum: 2012, 01 23, 19:00:56 »
Filekezelőben látsz olyan mappát hogy usb storage? Ha nem akkor frissíts rom ot de sok utángyártott otg nem megy nekem is csak a gyári samsung megy de az hibátlan. Az okát nem tudom.

Van usb storage mappa a fájlkezelőben.Amúgy a gyári Rom van még rajta.Hát sajna ez is egy utángyártott kábel,és nagyon Úgy tünik hogy nem jó.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
« Reply #1963 Dátum: 2012, 01 23, 19:42:19 »
Van usb storage mappa a fájlkezelőben.Amúgy a gyári Rom van még rajta.Hát sajna ez is egy utángyártott kábel,és nagyon Úgy tünik hogy nem jó.

Tudok gyárit 4700ft garanciás az oktogonnál át tudod venni vagy postával utánvét de az +1500 vagy előre utalás és akkor kb 400 ft a posta. Egyaránt működik főzött rommal és gyárival is valamint minden telefonnal ami támogat otg funkciót.

Nem elérhető sanros

« Reply #1964 Dátum: 2012, 01 23, 19:47:37 »
Tudok gyárit 4700ft garanciás az oktogonnál át tudod venni vagy postával utánvét de az +1500 vagy előre utalás és akkor kb 400 ft a posta. Egyaránt működik főzött rommal és gyárival is valamint minden telefonnal ami támogat otg funkciót.
Köszi de csak érdekességként vettem ezt is.Annyira nem használnám ki hogy 5 rongyot adjak érte(bár aki ki tudja használni annak simán ér annyit).De köszönöm  a felajánlást és a helpet.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
« Reply #1965 Dátum: 2012, 01 23, 19:49:24 »
Nincs mit. :ok:

Nem elérhető blackmail

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: gyári Voda mj4
« Reply #1966 Dátum: 2012, 01 23, 22:22:36 »

Hali! Nekem is utángyártott, filléres otg kábelem van hong-kong-ból, ha rádugom a telóra, akkor azt írja, hogy
" nincs csatlakoztatott usb eszköz", de ennek ellenére file kezelővel látom az usb storage mappát, és benne a pendrive tartalmát, és gond nélkül lejátszik mindent, a filmektől kezdve a zenéig.

Nem elérhető sanros

« Reply #1967 Dátum: 2012, 01 23, 22:59:00 »
Hali! Nekem is utángyártott, filléres otg kábelem van hong-kong-ból, ha rádugom a telóra, akkor azt írja, hogy
" nincs csatlakoztatott usb eszköz", de ennek ellenére file kezelővel látom az usb storage mappát, és benne a pendrive tartalmát, és gond nélkül lejátszik mindent, a filmektől kezdve a zenéig.
na ezt kipróbálom

Nem elérhető sanros

« Reply #1968 Dátum: 2012, 01 23, 23:03:55 »

Hát nekem nem lát benne semmit.azt irja ki hogy az usb eszköz vagy üres vag nem támogatott.

Nem elérhető kaspet

• PDA: SGS2
  • PDA ROM: I9100XWKI4
« Reply #1969 Dátum: 2012, 01 24, 09:33:41 »
Hát nekem nem lát benne semmit.azt irja ki hogy az usb eszköz vagy üres vag nem támogatott.
És FAT32-re van formázva?

Az OTG kábelbe a dróton kívűl nem nagyon van más, úgyhogy kicsi a hiba lehetőség.

Nem elérhető Benyo89

• PDA: i9100
  • PDA ROM: XXLSJ
« Reply #1970 Dátum: 2012, 01 24, 11:43:35 »
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne az OTG kábellel az egér is kommunikál meg a pendrive-ot is felismeri csak a billentyűzetre nem reagál és egy idő után újraindul. Vagy nem is tudja meghajtani a billentyűzetet? Gyári T-mobile-os rom van rajta.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
« Reply #1971 Dátum: 2012, 01 24, 12:03:27 »
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne az OTG kábellel az egér is kommunikál meg a pendrive-ot is felismeri csak a billentyűzetre nem reagál és egy idő után újraindul. Vagy nem is tudja meghajtani a billentyűzetet? Gyári T-mobile-os rom van rajta.

Nekem megy bármivel bár gyári otg-t használok. Lehet csak a bill vesz túl nagy áramot fel. Én egy sima tesco-s usb vel próbáltam.

Nem elérhető Mimis

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1972 Dátum: 2012, 01 26, 14:21:05 »
Sziasztok!

Nem sűrűn szoktam írni ide, inkább olvasni járok be. :)
Néhány oldalnyi hozzászólással ezelőtt szó volt a telefon "note/netbookosításáról", billentyű és egér segítségével.
Akkor egy Apple billentyűzetet próbáltatok ki. Az igazat megvallva néha engem is elkapott az az érzés, hogy milyen jó lenne, ha nem a képernyőt tapizva kellene gépelnem.

Nemrégiben vettem egy vezeték nélküli egeret és billentyűzetet, mert elegem volt a kábelekből, kényelmetlen "irodaegérből". (Logitech k340 bill. és Logitech Performace MX egér) Ezek a cuccok a jópofa, géphez csatlakoztatott Unifying egységgel komunikálnak. Egyik nap gondoltam kipróbálom, mit művel az SG 10.1 tabelttel. Egy USB átalakítóra rácsattintottam az Unifying vevőt, majd ezt a tablethez, és láss csodát... minden állítgatás nélkül azonnal működött az egér és a billentyűzet is (full magyar kiosztással).
Kipróbáltam ugyanezt az SGSII-vel is. Valamit ugyan látott, hogy felcsatoltam, de nem akart menni sem a bill, sem az egér. Namost. Nekem nem gyári OTG-m van, hanem házi gyártottat vettem innen (ami egyébként teljesen jól viszi a pendriveokat és a vezetékes cuccokat), lehet, hogy gyárival működik.

Én mindenesetre még tesztelgetem a motyót, gondoltam megosztom veletek az infót, hátha valaki még rendelkezik hasonló cuccal, nálam okosabb, és esetleg működésre tudja bírni. :) (Szerintem olcsóbbra jön ki mint az Apple billentyű ;) )

Üdv:Mimis
ps.: bocs, ha hosszúra sikerált. :)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #1973 Dátum: 2012, 01 26, 22:54:20 »
Sziasztok!

Üdv:Mimis
ps.: bocs, ha hosszúra sikerált. :)

Szia,
Nem kell esetleg Unifying alkalmazást telepíteni? A Logitech oldalán legalábbis pc-hez ajánl ilyet. Csak kérdem elég tudatlan vagyok.
Illetve, ha így működne , van-e olyan megoldás, hogy úgy használni a gs2-őt, hogy HDMI-vel felkötni a tv-re és billentyűzetet és egeret használva netezni és a tv-n jelenik meg a kép :hmm:

Nem elérhető Mimis

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1974 Dátum: 2012, 01 27, 08:12:57 »
Szia,
Nem kell esetleg Unifying alkalmazást telepíteni? A Logitech oldalán legalábbis pc-hez ajánl ilyet. Csak kérdem elég tudatlan vagyok.
Illetve, ha így működne , van-e olyan megoldás, hogy úgy használni a gs2-őt, hogy HDMI-vel felkötni a tv-re és billentyűzetet és egeret használva netezni és a tv-n jelenik meg a kép :hmm:

Szia!

Az Unifying szoftver telepítése PC-n sem kötelező, az csak egy olyan alkalmazás, aminek segítségével tudod állítgatni a felismert eszközök bizonyos tulajdonságait. (pl. egér DPI, programozható gombok bill. és egéren, stb.) Ennek hiányában is felismeri a gép az eszközöket (legalábbis Win7 alatt), valamint a Tab10.1 is kapásból, telepítés nélkül vitte mindkét eszközt. Gondolom abban az Androidban már gyárilag benne van valami driver, ami felismeri. (ezért is írtam, hogy próbálgatni kell, esetleg más rommal, vagy netán ICS-sel :) )

A HDMI megoldás szerintem nem járható, mivel a teló alján egy csati van. Arra vagy az OTG-t teszed (amibe aztán az Unifying vevőt csatlakoztatod), vagy a HDMI átalakítót. :(