Sziasztok!
Nem sűrűn szoktam írni ide, inkább olvasni járok be.
Néhány oldalnyi hozzászólással ezelőtt szó volt a telefon "note/netbookosításáról", billentyű és egér segítségével.
Akkor egy Apple billentyűzetet próbáltatok ki. Az igazat megvallva néha engem is elkapott az az érzés, hogy milyen jó lenne, ha nem a képernyőt tapizva kellene gépelnem.
Nemrégiben vettem egy vezeték nélküli egeret és billentyűzetet, mert elegem volt a kábelekből, kényelmetlen "irodaegérből". (Logitech k340 bill. és Logitech Performace MX egér) Ezek a cuccok a jópofa, géphez csatlakoztatott Unifying egységgel komunikálnak. Egyik nap gondoltam kipróbálom, mit művel az SG 10.1 tabelttel. Egy USB átalakítóra rácsattintottam az Unifying vevőt, majd ezt a tablethez, és láss csodát... minden állítgatás nélkül azonnal működött az egér és a billentyűzet is (full magyar kiosztással).
Kipróbáltam ugyanezt az SGSII-vel is. Valamit ugyan látott, hogy felcsatoltam, de nem akart menni sem a bill, sem az egér. Namost. Nekem nem gyári OTG-m van, hanem házi gyártottat vettem innen (ami egyébként teljesen jól viszi a pendriveokat és a vezetékes cuccokat), lehet, hogy gyárival működik.
Én mindenesetre még tesztelgetem a motyót, gondoltam megosztom veletek az infót, hátha valaki még rendelkezik hasonló cuccal, nálam okosabb, és esetleg működésre tudja bírni.
(Szerintem olcsóbbra jön ki mint az Apple billentyű
)
Üdv:Mimis
ps.: bocs, ha hosszúra sikerált.