2024, 11 26, 16:38:30
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273287 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1275 Dátum: 2011, 09 08, 20:56:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
igen , ezt is várom.kb. tíz nap alatt ide szokott érkezni minden.
Akkor jó, teljesen összezavartál  :hmm:, azt hittem, hogy csak ilyen duplás tokot vettél, mi meg akkor itt várhatunk a tesztedre a dokkolóval, de így már világos, köszi.  :D  :D  ;)

Mennyit kell még aludni a 10 naphoz ???  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1276 Dátum: 2011, 09 08, 21:08:22 »
Akkor jó, teljesen összezavartál  :hmm:, azt hittem, hogy csak ilyen duplás tokot vettél, mi meg akkor itt várhatunk a tesztedre a dokkolóval, de így már világos, köszi.  :D  :D  ;)

Mennyit kell még aludni a 10 naphoz ???  :D :D

A Kidigi dokkoló az már meg van kb egy hete.
27-én a duplás tok és a hátlap 30-án lett postázva.Már nem sokat. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1277 Dátum: 2011, 09 08, 22:01:22 »
A Kidigi dokkoló az már meg van kb egy hete.
27-én a duplás tok és a hátlap 30-án lett postázva.Már nem sokat. :)
Akkor jövőhéten várható, de jó  :taps:  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

masaya

• Vendég
« Reply #1278 Dátum: 2011, 09 09, 07:57:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login :)

Ha e mellé veszünk még egy ilyet akkor már tényleg kifehéredhetünk :D

Nem elérhető toti

• PDA: Galaxy S II - i9100
  • PDA ROM: XWKE7
« Reply #1279 Dátum: 2011, 09 09, 11:29:07 »
Nem tudom, ez a jelenség mennyire általános az adott típusnál vagy más hasonlóknál. Lehet, hogy egyedi gond és nem típushiba. De mintha valaki, talán éppen patience is említett valami anomáliát korábban.
Ha a gyári töltőt dugod a dokkolóba, vagy PC-ről USB-n, akkor nincs az említett kezelési probléma.

Nekem Brandotól van dokkolóm és én is tapasztalom a Time által leírt jelenséget. Kipróbáltam több töltővel és a gyárival tényleg oké, plusz amivel nem akadt az a Galaxy Tab-hoz adott USB kimenetű töltő. Viszont azon nincs minden pin bekötve. Lehet az a gond, hogy valamiféle adatkapcsolatot akar létesíteni az S2.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1280 Dátum: 2011, 09 09, 17:46:34 »
Akkor jövőhéten várható, de jó  :taps:  ;)

hamarabb!!! :(Nem JÓ!!! :'(
Az oldalsó fülek nem jó a kiosztásban vannak.Írtam is neki, hogy ez nem európai modellhez való mint ahogyan azt állította.Posta,vissza. >:(

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1281 Dátum: 2011, 09 09, 19:08:12 »
Az oldalsó fülek nem jó a kiosztásban vannak.Írtam is neki, hogy ez nem európai modellhez való mint ahogyan azt állította.Posta,vissza. >:(

Sajnálom  :'( :'(  igen, nálunk is ez volt a baj.  >:(

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1282 Dátum: 2011, 09 09, 19:11:17 »
Nekem Brandotól van dokkolóm és én is tapasztalom a Time által leírt jelenséget. Kipróbáltam több töltővel és a gyárival tényleg oké, plusz amivel nem akadt az a Galaxy Tab-hoz adott USB kimenetű töltő. Viszont azon nincs minden pin bekötve. Lehet az a gond, hogy valamiféle adatkapcsolatot akar létesíteni az S2.
Én inkább arra gondolok, hogy nem tökéletes az 5 V, amit kiad a töltő, hanem vannak rajta zavarok jócskán, és az bolondíthatja meg az érzékelőt.
Dokkoló nélkül is ez a jelenség.
Talán kötni kellene valamilyen kondenzátort a kimenetére, csak nem tudom milyet.
Egy csavar tartja, könnyen szét lehet szedni, és van is benne valamennyi hely.

Közben megjött a 652 Ft-os és kissé hamisított Samsung 1650m Ah-s akksi. A Brando szépen feltöltötte, most áttettem a telefonba.
Ha meg sem közelíti a 100%-ot a gyáriban, az sem nagyon érdekel. Tartaléknak jó lesz.
Előbb az 1800-asban gondolkodtam, de jó lesz ez is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1283 Dátum: 2011, 09 09, 20:18:52 »
Előbb az 1800-asban gondolkodtam, de jó lesz ez is.
Olyat rendeltem párban, kb. ugyanazt tudja, mint a gyári eredeti.
Csak töredékáron. Mondjuk az élettartama tuti kevesebb, na de az ára......a töredéke!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1284 Dátum: 2011, 09 09, 22:35:33 »

A csuda vigye el, pedig reménykedtem hogy jó lesz :(  :'(
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1285 Dátum: 2011, 09 09, 23:30:18 »
A csuda vigye el, pedig reménykedtem hogy jó lesz :(  :'(

ezekkel a hátlapokkal nincs szerencsénk. :oops:

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #1286 Dátum: 2011, 09 10, 10:01:16 »
Ezzel egyetlen baj van csak, hogy ebbe még beledugjuk az USB-s dugót, vagy a pendrive-ot és 5-6 centi lóg ki az egyetlen kis µUSB csatlakozóból, amiről tudjuk, mennyire érzékeny az SGS2-ben.

Szerintem szerencsésebb egy You are not allowed to view links. Register or Login beszerezni, mert itt egy pici könyökcsatlakozó van csak, nem az viseli a teljes terhet.

na megérkezett az otg kábelem :) 16 gigás pendrivet tökéletesen viszi, filemt néztem róla meg minden, viszont mikor egeret dugtam rá, azt irta hogy mouse connected, megmozgattam kijött a kis egérnek a nyila mozgattam kb 3 mozdulatot ment aztán megállt, utána se jobbra se balra se fel se le, telon a gombok mentek meg az érintökpernyö de az egér nem akkor rámentem hogy usb eszköz biztonságios eltávolitása, nem cisnált semmit akárhányszor nyomtam rá nem kapcsolta le a telorol, kihuztam akkor meg lefagyott a készülék.. valaki találkozott már ilyen jellegű progblémával ? ha igen talált rá valami megoldást ?

Nem elérhető Time

« Reply #1287 Dátum: 2011, 09 10, 12:06:31 »
Közben érdeklődtem és próbálkoztam, kevés sikerrel.
A kimeneten elvileg jó nagy elektrolit kondenzátornak kellene lennie és egy fojtótekercsnek.
Ebben is van egy 680 µF 10 V-os kondenzátor az USB kimenet mellett, de a nyomtatott áramköri lapon ki van alakítva egy további kondenzátor és egy tekercs helye, de mindkettő üres.
A tekercs hűlt helye át van hidalva egy SMD alkatrésszel, amelyre 0 van írva, és 0 ohm is mérhető, szóval rövidzár lesz az.
Kiszedtem egy PC tápból egy 1000 µF 16 V-os kondenzátort és meghosszabbítva és fektetve be tudtam forrasztani az üres helyre.
Sajnos az eredmény elég gyatra. Az érintőképernyő zavara megmaradt, talán szubjektíve picit kisebb, vagy jobban el tudom találni az ikonokat, de nem mindig. A lapozás az, ami a legzűrösebb.
Valószínűleg kellene bele az a ferritmagos fojtótekercs is, ami vagy megoldaná a problémát, vagy nem, mert más oka van.
A kínai elvtársak lehet, hogy spóroltak kicsit.  :(
Csináltam néhány képet is.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #1288 Dátum: 2011, 09 10, 12:09:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login :)

nyaraláson vok éppen, de ezen még ilyenkor is megakadt a szemem :D nehéz lecserélni a házat erre a fehére?  :hmm:
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1289 Dátum: 2011, 09 10, 14:44:30 »
nyaraláson vok éppen, de ezen még ilyenkor is megakadt a szemem :D nehéz lecserélni a házat erre a fehére?  :hmm:
A baj az, hogy a komplett kijelző és az érintőképernyő attól marad full fekete, a kerete is és a többi is.
A garancia meg ugrott.
Nagyon nem éri meg szerintem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető color6

• PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #1290 Dátum: 2011, 09 10, 17:53:13 »
Közben érdeklődtem és próbálkoztam, kevés sikerrel.
A kimeneten elvileg jó nagy elektrolit kondenzátornak kellene lennie és egy fojtótekercsnek.
Ebben is van egy 680 µF 10 V-os kondenzátor az USB kimenet mellett, de a nyomtatott áramköri lapon ki van alakítva egy további kondenzátor és egy tekercs helye, de mindkettő üres.
A tekercs hűlt helye át van hidalva egy SMD alkatrésszel, amelyre 0 van írva, és 0 ohm is mérhető, szóval rövidzár lesz az.

Tedd bele a ferrites tekercset is az a lényeg nem a nagy kondi bár kondi azért szükséges.
color6

Nem elérhető Time

« Reply #1291 Dátum: 2011, 09 10, 18:26:22 »
Tedd bele a ferrites tekercset is az a lényeg nem a nagy kondi bár kondi azért szükséges.
No igen, de pontosan milyet? ???
Egy hozzáértő ismerősömnél érdeklődtem, ő is azt mondta, hogy kell a tekercs.
Meg opto visszacsatolást is hiányol, mert így nem stabil az 5 V kimenet szerinte. Pár centet spóroltak a gyártók.
Most még azt nem tudom, hogy milyen tekercs kellene. Gondolom 1 A-es, mert az a névleges teljesítmény, de hogy hány µH-s legyen, fogalmam sincs. Hogy egy elektronikai boltban egyáltalán kérhessek.
Vagy ha a régi cuccaim között találnék is egy picike ferritgyűrűt, nem tudom, hány menetet tekerjek bele.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1292 Dátum: 2011, 09 10, 18:33:04 »
No igen, de pontosan milyet? ???
Egy hozzáértő ismerősömnél érdeklődtem, ő is azt mondta, hogy kell a tekercs.
Meg opto visszacsatolást is hiányol, mert így nem stabil az 5 V kimenet szerinte. Pár centet spóroltak a gyártók.
Most még azt nem tudom, hogy milyen tekercs kellene. Gondolom 1 A-es, mert az a névleges teljesítmény, de hogy hány µH-s legyen, fogalmam sincs. Hogy egy elektronikai boltban egyáltalán kérhessek.
Vagy ha a régi cuccaim között találnék is egy picike ferritgyűrűt, nem tudom, hány menetet tekerjek bele.
Jézusom! Én inkább használnám a gyári hálózati töltőt hozzá, vagy vennék egy másikat :) Remélem van papírod, hogy az áram nem rázhat meg :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1293 Dátum: 2011, 09 10, 18:56:36 »
Jézusom! Én inkább használnám a gyári hálózati töltőt hozzá, vagy vennék egy másikat :) Remélem van papírod, hogy az áram nem rázhat meg :)
Nos igen, egy ezresért lehet kapni tuti töltőt, ami mellett megy az érintőképernyő is, garantáltan.

De tudod, pati, más az, ha valaki saját maga barkácsolja meg! :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Time

« Reply #1294 Dátum: 2011, 09 10, 19:27:54 »
Na de kérem...  :) Természetesen van gyári töltőm, és eddig még jó, nem romlott el.  :ok:
Azt használhatom akár a dokkolóval is, meg direktben is.
A dokkolóban meg így is jó a pótakku töltésre a Brando. Sőt töltöttem vele telefonon keresztül is próbaképpen, de ez talán tényleg nem 100%-ban megnyugtató így.

Csak már kíváncsi vagyok, mit lehet ebből kihozni, ha így jártam a Brandoval.
Meg ahogy Macika írta, a megoldás varázsa.  ;) Kicsit más, hogy vegyek egy másikat. Hacsak nem muszáj.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1295 Dátum: 2011, 09 10, 20:47:50 »
Na de kérem...  :) Természetesen van gyári töltőm, és eddig még jó, nem romlott el.  :ok:
Azt használhatom akár a dokkolóval is, meg direktben is.
A dokkolóban meg így is jó a pótakku töltésre a Brando. Sőt töltöttem vele telefonon keresztül is próbaképpen, de ez talán tényleg nem 100%-ban megnyugtató így.

Csak már kíváncsi vagyok, mit lehet ebből kihozni, ha így jártam a Brandoval.
Meg ahogy Macika írta, a megoldás varázsa.  ;) Kicsit más, hogy vegyek egy másikat. Hacsak nem muszáj.
Megértelek ám valahol, harminc valahány éve roppant büszke voltam az első laposelemre (egybe vagy külön kell írni?) celluxozott izzómra, huszonéve a kapcsolós terráriumfűtőre (betettem egy kapcsolót hogy ne kelljen ki-be dugdosni a konnektorba), tíz évvel ezelőtt mindent szétszedtem, aztán a férjem megcsinálta és összerakta. Mostanság már nem szedek szét semmit, mert már kevés van hátra nekem, nem biztos, hogy még ebben az életben össze lenne rakva, inkább veszek másikat ;)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1296 Dátum: 2011, 09 10, 21:53:49 »
Voltak már ezek a szőösök? rotfl

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1297 Dátum: 2011, 09 10, 22:38:02 »
Voltak már ezek a szőrösök? rotfl

brrr, rettenetes  :-X

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1298 Dátum: 2011, 09 12, 01:19:46 »
Belevágtam egy ilyenbe, ennyiért :)

Remélem, a fél ár nem fele minőséget jelent. Ha meg igen, akkor tandíj volt, hogy occót nem veszünk...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #1299 Dátum: 2011, 09 12, 01:32:27 »
Belevágtam egy ilyenbe, ennyiért :)

Remélem, a fél ár nem fele minőséget jelent. Ha meg igen, akkor tandíj volt, hogy occót nem veszünk...
Kíváncsi vagyok mit tapasztalsz a használata során. Az ára olyan kedvező, hogy túl nagy rizikót nem vállaltál vele :)