sziasztok, rendeltem egy ilyen otg kábelt : You are not allowed to view links.
Register or Login
a napokban megérkezett, 16 gigás pendrivet rádugva simán kezeli filmet néztem rola meg minden akadásmentesen stb, jol illeszkedik az alja is a micro usb csatinál, nem lötyög, egy valami van amit nem értek, mégpedig hogy ha egeret dugok rá, kiirja hogy mouse connected, akkor feljön a kis nyil ha megmozditom az egeret, 2-3 mozditásig mozog is ak épernyön majd megáll, nem mozdul semere akárhogym ozgatom az egeret vagy kattintok vele vagy bármi, az egér alján világit a piros fény de az egér kulzora nem mozoga képernyön és semmire se reagál, az érintöképernyö jo, homegomb is, rámegyek hogy usb bizt leállitása akkor nem cisnál semmit, akárhányszor akarom lecsatlakoztatni rola, végül ha kihuzom belöle akkor meg lefagy a telefon.... valaki találkozot ár ilyen problémával ? ha igen talált rá valami megoldást ? már azóta usb -s billentyüvel is kiprobáltam, hát érdekes dolgokat csinált csak azt nem amit én akartam
Nekem is ugyanez van, ugyanonnan.
Nálam a pendrive-olvasás szintén tökéletesen megy, billentyűzetnek az illimunátoros Logitechet próbáltam, 100%-os, egérnek meg drót nélküli Logitecheket, MX-1100-ast és V450-est.
Mindegyikkel 100%-os, semmi fagyás.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az áramfelvétel körül lesz a problémád, mert amikor az illuminátoroson ment a billentyűzetvilágítás, akkor az sem ment, ahogy lekapcsoltam, 100%-os lett.
Az egereknél meg csak a rádióadó-vevős kis cuccot dugtam bele, annak minimális az áramfelvétele.
Szerintem az USB-host mode-nak az elsődleges szerepe az, hogy külső memóriát (pendrive-ot, kártyaolvasót) lehessen rá dugni, az megy is rajta kiválóan.
Az egér annyira nem hiányzik talán, a billentyűzet meg megy rendesen.