2024, 11 26, 16:18:27
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Tartozékok  (Megtekintve 273281 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hermasz

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SII
  • PDA ROM: 2.3.3
Re: GalaxyS 2 - Tartozékok
« Reply #1300 Dátum: 2011, 09 12, 09:39:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Ismeritek ezt, van valakinek már tapasztalata róla?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1301 Dátum: 2011, 09 12, 09:47:12 »

Ismeritek ezt, van valakinek már tapasztalata róla?
Feleennyiért vettem E-bay-en ilyet, nagyon verőfényes napon, egész napot a tűző napon töltve majdnem teljesen fel tudta tölteni a benne lévő LiIon akksit a solar cella.
A probléma csak annyi, hogy 2600 mAh-snak hazudták a benne lévő akksit, szétszedtem és kb. feleakkora van benne (méretileg), mint az SGS2-ben. Ennek megfelelően 0-ról csak olyan 40%-ig tudta feltölteni az SGS2 akksiját, aztán lemerült.

Persze, lehet, hogy ennél máshogyan van...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #1302 Dátum: 2011, 09 12, 17:26:41 »
sziasztok, rendeltem egy ilyen otg kábelt : You are not allowed to view links. Register or Login
a napokban megérkezett, 16 gigás pendrivet rádugva simán kezeli filmet néztem rola meg minden akadásmentesen stb, jol illeszkedik az alja is a micro usb csatinál, nem lötyög, egy valami van amit nem értek, mégpedig hogy ha egeret dugok rá, kiirja hogy mouse connected, akkor feljön a kis nyil ha megmozditom az egeret, 2-3 mozditásig mozog is ak épernyön majd megáll, nem mozdul semere akárhogym ozgatom az egeret vagy kattintok vele vagy bármi, az egér alján világit a piros fény de az egér kulzora nem mozoga képernyön és semmire se reagál, az érintöképernyö jo, homegomb is, rámegyek hogy usb bizt leállitása akkor nem cisnál semmit, akárhányszor akarom lecsatlakoztatni rola, végül ha kihuzom belöle akkor meg lefagy a telefon.... valaki találkozot ár ilyen problémával ? ha igen talált rá valami megoldást ? már azóta usb -s billentyüvel is kiprobáltam, hát érdekes dolgokat csinált csak azt nem amit én akartam :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1303 Dátum: 2011, 09 12, 17:43:51 »
sziasztok, rendeltem egy ilyen otg kábelt : You are not allowed to view links. Register or Login
a napokban megérkezett, 16 gigás pendrivet rádugva simán kezeli filmet néztem rola meg minden akadásmentesen stb, jol illeszkedik az alja is a micro usb csatinál, nem lötyög, egy valami van amit nem értek, mégpedig hogy ha egeret dugok rá, kiirja hogy mouse connected, akkor feljön a kis nyil ha megmozditom az egeret, 2-3 mozditásig mozog is ak épernyön majd megáll, nem mozdul semere akárhogym ozgatom az egeret vagy kattintok vele vagy bármi, az egér alján világit a piros fény de az egér kulzora nem mozoga képernyön és semmire se reagál, az érintöképernyö jo, homegomb is, rámegyek hogy usb bizt leállitása akkor nem cisnál semmit, akárhányszor akarom lecsatlakoztatni rola, végül ha kihuzom belöle akkor meg lefagy a telefon.... valaki találkozot ár ilyen problémával ? ha igen talált rá valami megoldást ? már azóta usb -s billentyüvel is kiprobáltam, hát érdekes dolgokat csinált csak azt nem amit én akartam :D
Nekem is ugyanez van, ugyanonnan.
Nálam a pendrive-olvasás szintén tökéletesen megy, billentyűzetnek az illimunátoros Logitechet próbáltam, 100%-os, egérnek meg drót nélküli Logitecheket, MX-1100-ast és V450-est.
Mindegyikkel 100%-os, semmi fagyás.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az áramfelvétel körül lesz a problémád, mert amikor az illuminátoroson ment a billentyűzetvilágítás, akkor az sem ment, ahogy lekapcsoltam, 100%-os lett.
Az egereknél meg csak a rádióadó-vevős kis cuccot dugtam bele, annak minimális az áramfelvétele.

Szerintem az USB-host mode-nak az elsődleges szerepe az, hogy külső memóriát (pendrive-ot, kártyaolvasót) lehessen rá dugni, az megy is rajta kiválóan.
Az egér annyira nem hiányzik talán, a billentyűzet meg megy rendesen.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1304 Dátum: 2011, 09 12, 19:32:06 »
Koszi szepen, ez hasznos volt, nahmost nekem az eger is meg a bill is közvetlenül kapcsolodott az otgn keresztül, sajnos nincs ilyen egerem amit irtal h jovolt de az nekemse lenyeges, inkabb a bill.. az amit irtál h illuminátoros az mit is jelent? :$ :D olyan billt szeretnek ami kicsi es esetleg felbe lehet hajtani mert lattam olyan vidiket youtuben... ebayröl rendelnek esetleg ha ajanlanal vmi olyat ami menne rendesen, es nem draga..ilyen adapteres amit külsőleg elem taplal v esetleg wifis v bluetoothos ha van es erdemes akkor vennék hozza es ugy mar jolenne :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1305 Dátum: 2011, 09 12, 19:39:23 »
a bill.. az amit irtál h illuminátoros az mit is jelent?
Ilyen:

Lézerrel vannak belegravírozva a karakterek a fém-billentyűkbe és kis SMD-LED-ek világítják meg egyenként belülről a billentyűket.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1306 Dátum: 2011, 09 12, 19:56:48 »
Igen utánanéztem útközbe még a buszon utaztam xd jofele...aztmondod h müködött otg vel de nem vilagitott aramfelvetel miatt gondolom, ebayröl van akkor amit tudnal ajanlani es szted működni fog?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1307 Dátum: 2011, 09 13, 00:10:15 »
Igen utánanéztem útközbe még a buszon utaztam xd jofele...aztmondod h müködött otg vel de nem vilagitott aramfelvetel miatt gondolom, ebayröl van akkor amit tudnal ajanlani es szted működni fog?

Az a baj, hogy mással nem teszteltem. Ezzel ment és nekem elég is volt.
Itthon, a környezetemben más USB-s billentyűzet nincs sajnos.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1308 Dátum: 2011, 09 13, 12:01:05 »
Okés, akkor majd ha kicsit több időm lesz utánajárok :-)

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #1309 Dátum: 2011, 09 14, 12:22:34 »
Belevágtam egy ilyenbe, ennyiért :)

Remélem, a fél ár nem fele minőséget jelent. Ha meg igen, akkor tandíj volt, hogy occót nem veszünk...

Én is néztem már ilyesmit, de nem bírom az ilyen agybadugós végeket.  :hmm:
Mindig próbálkoztam új típusokkal, de folyton visszatértem a régi jó Panasonic fülesemhez (nem bt-os).

Nem elérhető newl

« Reply #1310 Dátum: 2011, 09 14, 12:23:50 »
hamarabb!!! :(Nem JÓ!!! :'(
Az oldalsó fülek nem jó a kiosztásban vannak.Írtam is neki, hogy ez nem európai modellhez való mint ahogyan azt állította.Posta,vissza. >:(

Ó de kár!! Pedig én is nagyon vártam, hogy milyen lesz nálad... azonnal vennék, ha passzentos lenne.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1311 Dátum: 2011, 09 14, 16:54:00 »
Ó de kár!! Pedig én is nagyon vártam, hogy milyen lesz nálad... azonnal vennék, ha passzentos lenne.

egy nagy levélben kért elnézést, és fogja jelezni ha meg van az európai verzióra.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1312 Dátum: 2011, 09 14, 17:23:36 »
egy nagy levélben kért elnézést, és fogja jelezni ha meg van az európai verzióra.
Ó milyen rendes  ;), reméljük, hogy lesz hamarosan.  :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1313 Dátum: 2011, 09 14, 17:37:54 »
Ó milyen rendes  ;), reméljük, hogy lesz hamarosan.  :taps:

tényleg nagyon rendes, ilyet még nem tapasztaltam ebay-en, a pénzt is vissza küldte egyből, pedig a csomagja csak fél úton lehet. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Atika9922

• PDA: Omnia I/II Galaxy S/S2/S3
« Reply #1314 Dátum: 2011, 09 15, 19:35:19 »
HELPHELPE!!!!

Feltettem egy mozgásérzékelős screen lockot, és 90%on volt az alap beállítás,,,nem tudom kinyitni a telefont mert kiynitom és automatice lezárja, nem tudom gépre kötni mert futó progik vannak...segítsetek kérlek.

Nem elérhető newl

« Reply #1315 Dátum: 2011, 09 15, 19:56:47 »
HELPHELPE!!!!

Feltettem egy mozgásérzékelős screen lockot, és 90%on volt az alap beállítás,,,nem tudom kinyitni a telefont mert kiynitom és automatice lezárja, nem tudom gépre kötni mert futó progik vannak...segítsetek kérlek.

lehet túl triviális, de ha letennéd az asztalra és úgy nyitnád meg? úgy nem mozog... :) aztán gyorsan kiirtod azt a progit onnan...

Nem elérhető Atika9922

« Reply #1316 Dátum: 2011, 09 15, 19:58:05 »
lehet túl triviális, de ha letennéd az asztalra és úgy nyitnád meg? úgy nem mozog... :) aztán gyorsan kiirtod azt a progit onnan...

e-ee ah hozzáérek visszacsukja.

Nem elérhető Atika9922

« Reply #1317 Dátum: 2011, 09 15, 20:04:15 »
Na,v.mi qva nagy mázlival sikerült...Shake off progit senki ne telepítse törölni se lehet,

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1318 Dátum: 2011, 09 15, 21:20:38 »
Na,v.mi qva nagy mázlival sikerült...Shake off progit senki ne telepítse törölni se lehet,
Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése / Összes fülnél megkeresed és rákatt, majd eltávolít, próbáld meg így kitörölni.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #1319 Dátum: 2011, 09 15, 22:15:59 »

Azért ez igy nem fer! Szerintem nagyon hasznos progi, én imádom :)

Nem elérhető Atika9922

« Reply #1320 Dátum: 2011, 09 16, 09:23:24 »
Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése / Összes fülnél megkeresed és rákatt, majd eltávolít, próbáld meg így kitörölni.  :)

Így se. :(

Mind1, elfér csak ne kapcsoljon be :D

Nem elérhető newl

« Reply #1321 Dátum: 2011, 09 16, 09:33:56 »
Így se. :(

Mind1, elfér csak ne kapcsoljon be :D

Akkor legalább vedd le a % beállítást, ha mégis valami csoda folytán bekapcsolna, könnyebben bejuss.  ;)

Nem elérhető newl

« Reply #1322 Dátum: 2011, 09 16, 09:38:06 »
Rendeltem végül én is egy USB toldalékot.
Sokfélét hurcolászok kiskütyün gépről gépre így is, legalább köztes állomásként belép a rendszerbe az SG2 is  :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1323 Dátum: 2011, 09 16, 15:51:43 »
Ez ma jött! :D
Ajánlom mindenkinek ezt a fajta tokot.Minőség és nagyon egyedivé teszi a készüléket.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1324 Dátum: 2011, 09 16, 16:39:24 »
Ez ma jött! :D
Ajánlom mindenkinek ezt a fajta tokot.Minőség és nagyon egyedivé teszi a készüléket.

Ezzel a tokkal belefér a Samsungos dokkolóba?  :hmm: Kipróbálnád nekem?  :ima: Köszi  :)