2024, 11 25, 13:51:27

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822011 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #450 Dátum: 2009, 03 05, 15:17:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni! Nemrég lettem Omnia tulajdonos, nagyon tetszik a masina!
Viszont nagyon elkeserít az a tény, hogy a hívó félnél 3-dikat csengi a vonal mire nálam feléled a telefon! Van valakinek valami jó ötlete a probléma megoldására?
Ez a Windows Mobile és a PDA közös műve. Ezzel kell élni.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #451 Dátum: 2009, 03 05, 16:26:18 »
Már videón az Omnia 6.5-ös Windows-zal.  :taps:

Nem elérhető myhayl88

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: CJHHC
« Reply #452 Dátum: 2009, 03 05, 19:19:39 »
Hello!

Elore is nagyon szepen koszonom annak aki esetleg segitsegemre siet, egy olyan problemam lenne hogy meg egyelőre nagyon lama vagyok a pdakhoz, viszont van egy Omniam, amin gyakorolok, de van egy nagy kerdesem amire szeretnek valaszt kapni, meghozza az hogy elvileg a My Storage- emen ugy van majdnem 8GB tarhely kapacitas , nos ehhez kepest nekem van osszesen rajta 1,8 GB adat , de viszont csak 1,6 GB ures hely , es ezt a problemat probaltam mar mindenfele keppen lekuzdeni de eddig meg nem ment, ugyhogy annak nagyon szepen megkoszonnem aki hajlandoo lenne nekem reszletes megoldokulcsot adni!

Meg1x koszi, udv.: Misi

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #453 Dátum: 2009, 03 06, 06:10:03 »
Hello!

Elore is nagyon szepen koszonom annak aki esetleg segitsegemre siet, egy olyan problemam lenne hogy meg egyelőre nagyon lama vagyok a pdakhoz, viszont van egy Omniam, amin gyakorolok, de van egy nagy kerdesem amire szeretnek valaszt kapni, meghozza az hogy elvileg a My Storage- emen ugy van majdnem 8GB tarhely kapacitas , nos ehhez kepest nekem van osszesen rajta 1,8 GB adat , de viszont csak 1,6 GB ures hely , es ezt a problemat probaltam mar mindenfele keppen lekuzdeni de eddig meg nem ment, ugyhogy annak nagyon szepen megkoszonnem aki hajlandoo lenne nekem reszletes megoldokulcsot adni!

Meg1x koszi, udv.: Misi

Ha hardver hiba - javítás, ill. csere, más megoldás nincs. Szoftver esetén: Mentsd le a fentlévő dolgokat és format. Ha format után nem 7,-.... valamennyi, akkor az első pont - >:(, ha helyre állt -  :ok:

/ A format a 8 giga ellenére szemmel láthatóan gyors. Ha  censored akodik, nyomd le inkább többször, ártani nem ártasz vele. A format részt valahol a rendszer beálltásoknál (system) találod, ha gondot okoz leírom az útvonalat.

Időigényes, de ha helyre is állt, "szórd meg", tehát rakj rá kb. 5 - 6 gigát legjobb zene, vagy valami több 'apró' fájl és szúrópróba szerűen olvastass - játszd, másold őket. (házilagos szektor próba... :oops:) ha rendben van, akkor ismét format - és használd egészséggel.)

:D :ok:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #454 Dátum: 2009, 03 06, 08:58:45 »
Sziasztok!
A következő kérdésben keresnék segítséget. Gondom volt az autó kihangosítóval való csatlakozás. Felismerte kérte a 16 jegyű kódot és kiírta, hogy csatlakozozva igaz ezt csak a PDA-n. Utána felismerte a készüléket de azt mondta hogy not compatible. SR után meg a régi E51 néven csatlakozik és használja azt a telefonkönyvet.
Idetartozó. Ha csatlakozott a kihangosítóhoz nem alszik el a telefon hanem folyamatosan világít vagy fél percenként elalszik kigyullad.
A PIN kérést is kivettem, mert ki-be szállok a kocsiból és ha lecsatlakozott mindig kért és mindig SR kellett, hogy újból felismerje. Bocs ha hosszú voltam :)
Javaslat?
Köszi M70
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #455 Dátum: 2009, 03 06, 11:39:19 »
Sziasztok!
A következő kérdésben keresnék segítséget. Gondom volt az autó kihangosítóval való csatlakozás. Felismerte kérte a 16 jegyű kódot és kiírta, hogy csatlakozozva igaz ezt csak a PDA-n. Utána felismerte a készüléket de azt mondta hogy not compatible. SR után meg a régi E51 néven csatlakozik és használja azt a telefonkönyvet.
Idetartozó. Ha csatlakozott a kihangosítóhoz nem alszik el a telefon hanem folyamatosan világít vagy fél percenként elalszik kigyullad.
A PIN kérést is kivettem, mert ki-be szállok a kocsiból és ha lecsatlakozott mindig kért és mindig SR kellett, hogy újból felismerje. Bocs ha hosszú voltam :)
Javaslat?
Köszi M70
1. Szerintem ahogy írtad: not compatible...
2. Ha csatlakozott a kihangosítóhoz nem alszik el a telefon hanem folyamatosan világít vagy fél percenként elalszik kigyullad
Lásd 1. (esetleg a beállításainál :oops:)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #456 Dátum: 2009, 03 06, 12:44:57 »
1. Szerintem ahogy írtad: not compatible...
2. Ha csatlakozott a kihangosítóhoz nem alszik el a telefon hanem folyamatosan világít vagy fél percenként elalszik kigyullad
Lásd 1. (esetleg a beállításainál :oops:)
Szia !
Ha nem kompatible akkor az X akták miatt tudom mégis használni  :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető myhayl88

« Reply #457 Dátum: 2009, 03 06, 13:13:58 »
Ha hardver hiba - javítás, ill. csere, más megoldás nincs. Szoftver esetén: Mentsd le a fentlévő dolgokat és format. Ha format után nem 7,-.... valamennyi, akkor az első pont - >:(, ha helyre állt -  :ok:

/ A format a 8 giga ellenére szemmel láthatóan gyors. Ha censored akodik, nyomd le inkább többször, ártani nem ártasz vele. A format részt valahol a rendszer beálltásoknál (system) találod, ha gondot okoz leírom az útvonalat.

Időigényes, de ha helyre is állt, "szórd meg", tehát rakj rá kb. 5 - 6 gigát legjobb zene, vagy valami több 'apró' fájl és szúrópróba szerűen olvastass - játszd, másold őket. (házilagos szektor próba... :oops:) ha rendben van, akkor ismét format - és használd egészséggel.)

Hello!

Koszi szepen az infoot en is gondoltam a formatra, csak gondolom akkor a program files is elvész + az spb is megzavarodik vagy nem ?! -> erre meg ha valaszolnal azt nagyon megkoszonnem , vagy hogy esetleg mas formacioban nem lehetne e megprobalni , nagyon szepen koszi a valaszt m1x udv.: Misi

Nem elérhető myhayl88

« Reply #458 Dátum: 2009, 03 06, 13:22:52 »

/ A format a 8 giga ellenére szemmel láthatóan gyors. Ha censored akodik, nyomd le inkább többször, ártani nem ártasz vele. A format részt valahol a rendszer beálltásoknál (system) találod, ha gondot okoz leírom az útvonalat.

Soorry ! Meg valamit kifelejtettem , nem tudom hatha ez is a problemakorhoz tartozik , hogyha masolok fel raa valamit, akkor az egy darabig teljesen joo utemben megy es azutan iszonyatosan lelassul , tehat 1gb az kb 2 ora alatt megy fel a telore, hogy ez altalanos e vagy csak nalam van igy , elore is bocsi a hulye kerdesekert :S - es koszi a valaszt , udv.: Misi

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #459 Dátum: 2009, 03 06, 17:11:54 »

Hello!

Koszi szepen az infoot en is gondoltam a formatra, csak gondolom akkor a program files is elvész + az spb is megzavarodik vagy nem ?! -> erre meg ha valaszolnal azt nagyon megkoszonnem , vagy hogy esetleg mas formacioban nem lehetne e megprobalni , nagyon szepen koszi a valaszt m1x udv.: Misi

Igen,jól gondolod.
A hard reset esetén minden repül,újra kell telepíteni mindent.
De ahogy olvasom a problémádat,már érik a dolog.
Ments le mindent a My storage-ről(a program files mappát ne,csak képek,videók,zenék..stb),csinálj a telkönyvől,üzenetekről egy biztonsági mentést,és hajrá!

Nem elérhető synar

• panoráma-körkép
  • Navigáció / Navigation: Mio C320
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: Omnia DXID1 WM 6.1.4
« Reply #460 Dátum: 2009, 03 06, 17:15:48 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már a kezdetektől, amióta megvan az Omniám (
január eleje) azóta küzdök egy számomra elég zavaró problémával, nevezetesen a hívás közbeni mikrofon beállításokkal. Sokszor panaszkodnak a másik oldalon és én is gyakran észlelem, hogy nem értik jól amit mondok. Már több beállítással is próbálkoztam az AudioControl programban és már kezdek gyanakodni, hogy az én kicsi Omniám nem igazán tökéletes példány. Ha valaki elégedett a mikrofon beállításaival  és lenne olyan kedves, hogy megosztaná velem tapasztalatait a témában, azt nagy hálával fogadnám.
Jelenlegi beállításaim a
Talking - Handset menüben:
RCV(02)      -6 dB
RX(16)         -15 dB
MPBST(22)   +24 dB
MVOL (OE)   0 dB
M2BST(10)   +0 dB
TX(08)          -3 dB

Előre is köszönöm.

Nem elérhető myhayl88

« Reply #461 Dátum: 2009, 03 06, 23:41:36 »
Igen,jól gondolod.
A hard reset esetén minden repül,újra kell telepíteni mindent.
De ahogy olvasom a problémádat,már érik a dolog.
Ments le mindent a My storage-ről(a program files mappát ne,csak képek,videók,zenék..stb),csinálj a telkönyvől,üzenetekről egy biztonsági mentést,és hajrá!

HEllo!

Akkor ha jool ertem a hard reset az egyenlo a formattal? , mert ezt eddig nem lattam pontosan azt hittem a my storage et kulon is le tudnam formatalni valami uton modon mint pl. pc -n a winyo particiojat?! Es meg 1 kerdes a telefonkonyvrool illetve az uzikrool hogyan tudok mentest csinalni , mert atobbi progit azt visszaraknam en csak ezek ne veszzenek. 
valaszt koszi!

udv.: misi

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #462 Dátum: 2009, 03 06, 23:45:12 »
HEllo!

Akkor ha jool ertem a hard reset az egyenlo a formattal? , mert ezt eddig nem lattam pontosan azt hittem a my storage et kulon is le tudnam formatalni valami uton modon mint pl. pc -n a winyo particiojat?!
valaszt koszi!

Na myhayl,akkor futás ide!!! You are not allowed to view links. Register or Login
Először ezt,aztán az egész oldalt...A-Z-ig! :ok: :ima:
Mellesleg igen,a My storage-t is tudod külön formázni...

Nem elérhető myhayl88

« Reply #463 Dátum: 2009, 03 06, 23:48:30 »
Na myhayl,akkor futás ide!!! You are not allowed to view links. Register or Login
Először ezt,aztán az egész oldalt...A-Z-ig! :ok: :ima:
Mellesleg igen,a My storage-t is tudod külön formázni...

oksa ;):P , de en annyira suger vagyok hogy ebbol sem tudok sok mindent kiszurni , villanymernok hallgatok szegyene vok :S :D

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #464 Dátum: 2009, 03 06, 23:50:17 »
HEllo!

Es meg 1 kerdes a telefonkonyvrool illetve az uzikrool hogyan tudok mentest csinalni , mert atobbi progit azt visszaraknam en csak ezek ne veszzenek. 
valaszt koszi!

Az üzenetekről,és a telszámokról,pedig ezzel tudsz mentést csinálni.

Nem kell telepíteni,felmásolod a pda-ra,és katt a *.exe-re!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #465 Dátum: 2009, 03 06, 23:52:37 »
oksa ;):P , de en annyira suger vagyok hogy ebbol sem tudok sok mindent kiszurni , villanymernok hallgatok szegyene vok :S :D
Még el sem olvastad. :(
Ha nem úgy állsz hozzá,senki nem fog tudni segíteni!

Nem elérhető myhayl88

« Reply #466 Dátum: 2009, 03 06, 23:54:21 »
Az üzenetekről,és a telszámokról,pedig ezzel tudsz mentést csinálni.

Nem kell telepíteni,felmásolod a pda-ra,és katt a *.exe-re!

ahhan , koszi szepen , ez lett volna kovetkezoo kerdesem hogy ilyet honnan szerzek ;)

oksa , es akkor memoriakartyara, aztan hard reset ...

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #467 Dátum: 2009, 03 06, 23:58:49 »
ahhan , koszi szepen , ez lett volna kovetkezoo kerdesem hogy ilyet honnan szerzek ;)

oksa , es akkor memoriakartyara, aztan hard reset ...
Na ugye!
Fog ez menni. :ok:

Nem elérhető myhayl88

« Reply #468 Dátum: 2009, 03 07, 00:04:23 »
Na ugye!

Csak azert censored ez mert mar tcmp minden censored fent volt meg censored an beallitva igy meg repulnek ... :S

Nem elérhető myhayl88

« Reply #469 Dátum: 2009, 03 07, 00:07:45 »
Na ugye!

Tenyleg es az opera ? meg az Igo azok is eltavoznak :'(:'( ??

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #470 Dátum: 2009, 03 07, 00:11:55 »
Tenyleg es az opera ? meg az Igo azok is eltavoznak :'(:'( ??
Az opera nem,az a ROM-ban van,az Igo-t pedig újratelepítheted,mert az pedig az SD kártyádon van.

Nem elérhető myhayl88

« Reply #471 Dátum: 2009, 03 07, 00:14:39 »
Az opera nem,az a ROM-ban van,az Igo-t pedig újratelepítheted,mert az pedig az SD kártyádon van.

Hoppa ez gyosan ment:D

Nem elérhető myhayl88

« Reply #472 Dátum: 2009, 03 07, 00:21:46 »

Hat koszi szepen format megvan , majd most masolgatok raa cuccokat, aztan kiderul mi lesz, koszi szepen meg1x!

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #473 Dátum: 2009, 03 07, 10:53:30 »
Sziasztok. i900 oldalon publikáló csacsatormy-ról nem tud senki semmit?? szeretném vele felvenni a kapcsolatot. hálás lennék az infókért  :ok:
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető androaaa

• Navigáció / Navigation: Nav n iGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: 28205_PFC_V4
« Reply #474 Dátum: 2009, 03 07, 12:23:46 »
sziasztok!

tudna valaki adni ahhoz a wtask bezárós progihoz linket? (lehet hogy rosszul írtam a nevét) köszi!