2024, 11 25, 11:59:04

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 822000 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető androaaa

• Navigáció / Navigation: Nav n iGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: 28205_PFC_V4
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #400 Dátum: 2009, 03 04, 17:40:54 »
sziasztok!

épp most akarok hozzálátni a romfrissítéshez, de ahogy írja hogy szedd le először a Modem Drivert, rakd fel, majd indísd újra a pc-t ezt én mind megcsináltam, és eszközkezelőbe nincs ott aminek kellene :S nemrég raktam fel romot akkor még kiírta, most rajta van ez a Pannon Szolgáltatói rom és nem érzékeli, vagy nem tudom :( segítsetek légyszi mert tiszta ideg vagyok :S köszi

Nem elérhető androaaa

« Reply #401 Dátum: 2009, 03 04, 17:44:35 »
mellesleg amikor DataConnectionsba belépek akkor ugye a telefont kell választani, ott ugye telefon van, rámegyek h oké, aztán a biztonság kedvéért visszalépek már PDA van elsődlegesben aztán kiválasztom ott hogy Telefon, és ír nekem egy ilyen hibaüzenetet : Warning! You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed. :(

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #402 Dátum: 2009, 03 04, 17:50:07 »
Dugd rá a gépedre a pda-t, és úgy váltsd át. :D Akkor érzékelni is fogja, és eszközkezelőben megjelenik modemnél és a portoknál is a samsung....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #403 Dátum: 2009, 03 04, 17:55:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
mellesleg amikor DataConnectionsba belépek akkor ugye a telefont kell választani, ott ugye telefon van, rámegyek h oké, aztán a biztonság kedvéért visszalépek már PDA van elsődlegesben aztán kiválasztom ott hogy Telefon, és ír nekem egy ilyen hibaüzenetet : Warning! You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed. :(
Mikor belépsz, mindig a másikat mutatja, mint ami éppen aktulis. Mintegy segítve, hogy ne kelljen változtatnod, mondván azért léptél oda be, hogy módosítsd.
Szóval ez olyan jobb kézzel a bal füledet dolog...  :)

Nem elérhető androaaa

« Reply #404 Dátum: 2009, 03 04, 18:01:32 »
Mikor belépsz, mindig a másikat mutatja, mint ami éppen aktulis. Mintegy segítve, hogy ne kelljen változtatnod, mondván azért léptél oda be, hogy módosítsd.
Szóval ez olyan jobb kézzel a bal füledet dolog...  :)

igen erre mostmár én is rájöttem csak most meg az a helyzet hogy amikor be van állítva hogy Telefon akkor rendesen felcsatlakozik az AS-re de nem jelzi a Portot az eszközkezelő, viszont ha PDA résszel megyek fel akkor meg AS nuku és érzékeli az eszközkezelő :( wáááááá mi legyen most?

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #405 Dátum: 2009, 03 04, 18:08:05 »

igen erre mostmár én is rájöttem csak most meg az a helyzet hogy amikor be van állítva hogy Telefon akkor rendesen felcsatlakozik az AS-re de nem jelzi a Portot az eszközkezelő, viszont ha PDA résszel megyek fel akkor meg AS nuku és érzékeli az eszközkezelő :( wáááááá mi legyen most?
Szerintem ezzel a lépéssel úgyis az volt a fontos, hogy települjön a driver, hogy emiatt időtúllépés miatt ne álljon le a phone rész frissítése. Ez meg ugye megtörtént.
Szerintem állítsd vissza PDA-ra, azaz arra, hogy mikor megint elindítod a DataConnection.exe-t Phone-t láss és nyomhatod a ROM-ot (minden más feltétel/óvintézkedés megléte esetén!).
De azért bólintson rá egy nálam tapasztaltabb ember is.

Nem elérhető androaaa

« Reply #406 Dátum: 2009, 03 04, 18:10:32 »
Szerintem ezzel a lépéssel úgyis az volt a fontos, hogy települjön a driver, hogy emiatt időtúllépés miatt ne álljon le a phone rész frissítése. Ez meg ugye megtörtént.
Szerintem állítsd vissza PDA-ra, azaz arra, hogy mikor megint elindítod a DataConnection.exe-t Phone-t láss és nyomhatod a ROM-ot (minden más feltétel/óvintézkedés megléte esetén!).
De azért bólintson rá egy nálam tapasztaltabb ember is.

jó igen csak előző alkalomnál, nem volt semmi probléma, alapból rendesen ki tudtam választani a Phone részt nem hozott ki semmi hibaüzenetet és most meg Phone résznél Drivert nem lát, PDA résznél AS-t :(:( >:(

Nem elérhető Zsolesz75

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1
« Reply #407 Dátum: 2009, 03 04, 18:26:44 »
Ezt találta a barátom:

"The only processes that I know about in the Pocket PC OS are two programs that run at approximately midnight: calnot.exe and clocknot.exe.

Sajnos az én angol tanárom sem ért rá velem foglalkozni eleget, így hiába is gugliztam volna nem megyek semmire vele. Ha tömören összefoglalnád ha van időd megköszönném (és szerintem még páran biztos)

Nem elérhető androaaa

« Reply #408 Dátum: 2009, 03 04, 18:34:28 »
kérlek segítsetek mert ezt ma meg kell csinálnom, nem tudok mit tenni, próbáltam már mindent :( :ima:

Nem elérhető androaaa

« Reply #409 Dátum: 2009, 03 04, 19:28:48 »
valaki segítsen már pls! 30 perce várok valakinek a válaszára :S

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #410 Dátum: 2009, 03 04, 19:30:39 »

Sajnos az én angol tanárom sem ért rá velem foglalkozni eleget, így hiába is gugliztam volna nem megyek semmire vele. Ha tömören összefoglalnád ha van időd megköszönném (és szerintem még páran biztos)
Németes vagyok, nem véletlenül másoltam be ide így, majdcsak jön valaki aki angolul tud  ;)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #411 Dátum: 2009, 03 04, 19:31:25 »

jó igen csak előző alkalomnál, nem volt semmi probléma, alapból rendesen ki tudtam választani a Phone részt nem hozott ki semmi hibaüzenetet és most meg Phone résznél Drivert nem lát, PDA résznél AS-t :(:( >:(
Egyszer már települt a driver?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető androaaa

« Reply #412 Dátum: 2009, 03 04, 19:33:08 »
Egyszer már települt a driver?

igen, megközelítőleg 2 hónapja, de mostmár letöröltem és felinstalláltam kb. 3-szor, az összes lehetőséget kipróbáltam és akkor sincs semmi ugyan az :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #413 Dátum: 2009, 03 04, 19:55:34 »

igen, megközelítőleg 2 hónapja, de mostmár letöröltem és felinstalláltam kb. 3-szor, az összes lehetőséget kipróbáltam és akkor sincs semmi ugyan az :(

A problémád az, h nem tudod átkapcsolni Phone-ra ugye? Se rádugva, se lehúzva a kábelről ugye?
Minek törölted le?

Nem elérhető androaaa

« Reply #414 Dátum: 2009, 03 04, 20:02:23 »
A problémád az, h nem tudod átkapcsolni Phone-ra ugye? Se rádugva, se lehúzva a kábelről ugye?
Minek törölted le?

egyáltalán nem az a problémám! hanem az, hogy rádugom Telefon részen akkor az AS felismeri és kapcsolatot létesít vele de a Modem Driver nem ismeri fel, ha PDA részben lépek be, akkor pedíg AS nem ismeri fel és a Modem Driver igen :( próbáltam már átkapcsolni közben, meg mindenhogy. és nem tudom miért raktam újra, talán azért mert semmi más ötletem nem volt hogy ez miért lehet :S

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #415 Dátum: 2009, 03 04, 20:20:20 »
Szép estét!
Az összefűzött sms módot szeretném simára átkapcsolni. Tudom, hogy van rá program, de nem akarom csak ezért feltenni. Ha jól emlékszem volt valami registry buhera is rá, és azt nem találom már.  :(
Ha valaki emlékszik még rá, beírná?
Köszönöm!  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #416 Dátum: 2009, 03 04, 20:23:56 »
Szép estét!
Az összefűzött sms módot szeretném simára átkapcsolni. Tudom, hogy van rá program, de nem akarom csak ezért feltenni. Ha jól emlékszem volt valami registry buhera is rá, és azt nem találom már.  :(
Ha valaki emlékszik még rá, beírná?
Köszönöm!  :ok:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s]
"SMSAvailable"=dword:1

0=old style
1=threaded style

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #417 Dátum: 2009, 03 04, 20:28:21 »

egyáltalán nem az a problémám! hanem az, hogy rádugom Telefon részen akkor az AS felismeri és kapcsolatot létesít vele de a Modem Driver nem ismeri fel, ha PDA részben lépek be, akkor pedíg AS nem ismeri fel és a Modem Driver igen :( próbáltam már átkapcsolni közben, meg mindenhogy. és nem tudom miért raktam újra, talán azért mert semmi más ötletem nem volt hogy ez miért lehet :S
Ilyet látsz???

Nem elérhető androaaa

« Reply #418 Dátum: 2009, 03 04, 20:31:48 »
Ilyet látsz???

ezt látom, de csak akkor ha a Data Connections az nem Phone-ra hanem PDA-ra van állítva, ezt mondom hogy PDA résznél a Driver felismeri de az AS nem és a Phone résznél az AS ismeri fel és a Driver nem :( és tudtommal a Phone részen kell lennie, mivel eleve azon indul el az AS :( nem tudom mi legyen, itt bajlódok már 2 órája

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #419 Dátum: 2009, 03 04, 20:33:14 »

ezt látom, de csak akkor ha a Data Connections az nem Phone-ra hanem PDA-ra van állítva, ezt mondom hogy PDA résznél a Driver felismeri de az AS nem és a Phone résznél az AS ismeri fel és a Driver nem :( és tudtommal a Phone részen kell lennie, mivel eleve azon indul el az AS :( nem tudom mi legyen, itt bajlódok már 2 órája

Én raknám fel a romot...

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #420 Dátum: 2009, 03 04, 20:34:10 »

Alapból pda-n volt,nem?
Te állítottad át phone-ra,elintézte a driver mizériát,most állítsd vissza pda-ra!
Ennyi.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #421 Dátum: 2009, 03 04, 20:34:35 »
Én raknám fel a romot...
Ennyi..én is. ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #422 Dátum: 2009, 03 04, 20:35:59 »
Alapból pda-n volt,nem?
Te állítottad át phone-ra,elintézte a driver mizériát,most állítsd vissza pda-ra!
Ennyi.
Sztem nem tudja átkapcsolni. Én sem tudom néha, de nem baj, ha egyszer települt a driver rendesen utána már nem kell ezzel annyit foglalkozni. Ez csak abban segít, hogy ne a rom felrakása közben élesedjen a driver. Ha megy az AS akkor vissza sem kell kapcsolni.

Nem elérhető androaaa

« Reply #423 Dátum: 2009, 03 04, 20:37:10 »
Alapból pda-n volt,nem?
Ennyi.

pda-ra nem állíthatom mert a PDA részt az AS nem ismeri fel! Phone részen tudom AS-el szinkronizálni. Most akkor szerintetek? a múltkori alkalommal nagyon nem így történt, és akkor tutira feltelepítette :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #424 Dátum: 2009, 03 04, 20:38:42 »

pda-ra nem állíthatom mert a PDA részt az AS nem ismeri fel! Phone részen tudom AS-el szinkronizálni. Most akkor szerintetek? a múltkori alkalommal nagyon nem így történt, és akkor tutira feltelepítette :(
Azt a képet mikor csináltad? Most? Mert akkor rakhatod fel a romot!
Megnyugszol ha azt mondom, h nekem is Phone-on áll, és látja az AS? Most cseréltem éppen romot  ;)