2024, 11 25, 11:36:53

Szerző Téma: Általános segítségkérés, avagy: HELP  (Megtekintve 821992 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
Re: Általános segítségkérés, avagy: HELP
« Reply #425 Dátum: 2009, 03 04, 20:39:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt a képet mikor csináltad? Most? Mert akkor rakhatod fel a romot!
Megnyugszol ha azt mondom, h nekem is Phone-on áll, és látja az AS? Most cseréltem éppen romot  ;)
A képet én linkeltem.. :)

Nem elérhető androaaa

• Navigáció / Navigation: Nav n iGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: 28205_PFC_V4
« Reply #426 Dátum: 2009, 03 04, 20:42:08 »
Azt a képet mikor csináltad? Most? Mert akkor rakhatod fel a romot!
Megnyugszol ha azt mondom, h nekem is Phone-on áll, és látja az AS? Most cseréltem éppen romot  ;)

nah akkor a lényeg az hogy, felismerte PDA részen a Drivert a készülék, de ahogy átkapcsolom Phonera, eszközkezelőből eltűnik a "Portok" fül és minden ami ehez kapcsolódik majd Kapcsolódik az AS-hez akkor most mehet a rom mesterek? :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #427 Dátum: 2009, 03 04, 20:42:28 »
A képet én linkeltem.. :)

jaaa, akkor más a helyzet...
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #428 Dátum: 2009, 03 04, 20:43:19 »

nah akkor a lényeg az hogy, felismerte PDA részen a Drivert a készülék, de ahogy átkapcsolom Phonera, eszközkezelőből eltűnik a "Portok" fül és minden ami ehez kapcsolódik majd Kapcsolódik az AS-hez akkor most mehet a rom mesterek? :D

AS alatt nem látszik a com portoknál, az jogos! Esküdj meg, hogy láttál olyat a pc-den amit Zombie linkelt!  :ima:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #429 Dátum: 2009, 03 04, 20:44:12 »
mellesleg amikor DataConnectionsba belépek akkor ugye a telefont kell választani, ott ugye telefon van, rámegyek h oké, aztán a biztonság kedvéért visszalépek már PDA van elsődlegesben aztán kiválasztom ott hogy Telefon, és ír nekem egy ilyen hibaüzenetet : Warning! You can change USB Path when USB Cable is not connected,USB Path will not be changed. :(
A fenti piros pedig nem hibaüzenet,hanem figyelmeztetés!!!
Most átállítottam pda-ra,és úgy is látja az AS,és szinkronizált is.

Nem elérhető androaaa

« Reply #430 Dátum: 2009, 03 04, 20:49:57 »
A fenti piros pedig nem hibaüzenet,hanem figyelmeztetés!!!
Most átállítottam pda-ra,és úgy is látja az AS,és szinkronizált is.

Leírom akkor úgy hogy lépésről lépésre haladtam! Oda jutottam hogy Dataconnectionsba állisd Phone-ra majd dugd rá a pc-re ezekután "ezt" kell látnod és akkor nem áll meg a frissítés itt meg ott. Oké akkor előszőr megkaptam azt az üzenetet amiről nem tudtam hogy micsoda, majd rájöttem hogyha ki be lépkedek akkor változtatja az állapotot PDA majd Telefon majd megint PDA stb... tehát beléptem Telefon résszel és csak az AS észlelte átnyomta rádugva a PC-re PDA részre AS kikapcs és Kereső elindul majd óra fölött "az új eszköz megfelelően van telepítve,használatra kész" megnéztem igen ott volt Portoknál eszközkezelőben, vissza raktam Phone részre és akkor már nem látta viszont AS-re visszakapcsolódott :) Tessék főnökök! remélem mostmár érthető a kirakó

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #431 Dátum: 2009, 03 04, 20:50:38 »
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s]
"SMSAvailable"=dword:1

0=old style
1=threaded style

Köszi!
Rád mindig lehet számítani  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #432 Dátum: 2009, 03 04, 20:51:13 »
most mi a gond? romot frissítel? ne tökölj ezzel, simán frissítheted a legújabb verziókkal. persze saját felelősségre

Nem elérhető androaaa

« Reply #433 Dátum: 2009, 03 04, 20:53:04 »
a lényeg hogy Romovics képbe van :D

Nem elérhető polonic

« Reply #434 Dátum: 2009, 03 04, 20:54:01 »
Én raknám fel a romot...
Ha már itt vagyok, akkor én is beleszólok.
Nekiugranék én is :D
Jól van az, települt a modem driver normálisan. Ne izgulj.
Upgrade-re fel  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető androaaa

« Reply #435 Dátum: 2009, 03 04, 20:55:07 »
ha már így mindenki akkor már nem genyózok ezzel :) nemsoká írok hogy mi újság addíg légyszi szorítsatok azért :) ;) és így utólag is köszi a fáradozásotok

Nem elérhető Romovics

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Nokia N900 Sygic 10
  • PDA: Nokia N900 / SGS2
  • PDA ROM: Kubuntu
« Reply #436 Dátum: 2009, 03 04, 20:56:51 »
ha már így mindenki akkor már nem genyózok ezzel :) nemsoká írok hogy mi újság addíg légyszi szorítsatok azért :) ;) és így utólag is köszi a fáradozásotok

csakis azért, mert ilyen helyes fess arcod van!  ;D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #437 Dátum: 2009, 03 04, 21:08:42 »
Köszi!
Rád mindig lehet számítani  :ok:
Könnyű dolgom van, hiszen  a  :google2: a barátom  ;) Beírtam, hogy registry threaded sms és kb. secperc alatt megvolt az xda-ról.
Milyen jó, hogy ennyire nagyon tudok angolul németes létemre, nem?  ;)

Nem elérhető androaaa

« Reply #438 Dátum: 2009, 03 04, 21:09:41 »
köszönöööm mindenkinek! :) megvan sikerült, azt hiszem akkor mostmár mehet rá az az új Romovics féle rom :)  :ima: :ok:

Nem elérhető polonic

« Reply #439 Dátum: 2009, 03 04, 21:10:19 »
Könnyű dolgom van, hiszen  a  :google2: a barátom  ;) Beírtam, hogy registry threaded sms és kb. secperc alatt megvolt az xda-ról.
Milyen jó, hogy ennyire nagyon tudok angolul németes létemre, nem?  ;)
A fórumon lévő segítőkész emberek miatt elhanyagoltam  :google2: barátomat.  :D

Nem elérhető terrobo

• Navigáció / Navigation: Sammsung Omnia
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #440 Dátum: 2009, 03 05, 08:17:14 »
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni! Nemrég lettem Omnia tulajdonos, nagyon tetszik a masina!
Viszont nagyon elkeserít az a tény, hogy a hívó félnél 3-dikat csengi a vonal mire nálam feléled a telefon! Van valakinek valami jó ötlete a probléma megoldására?

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #441 Dátum: 2009, 03 05, 11:31:16 »
Sziasztok!

A következő idegesítő dologot csinálja az Omniám. Korábban SR után az SMS jelzésnél mindig kivette a rezgéstől a pipát így azt mindig vissza kellett állítanom, hogy rezegjen, ha SMS jön.  >:(
Na most gondoltam, hogy majd jól ROM-ot cserélek és ez az apró, idegesítő dolog megszűnik. Nem szűnt meg, viszont most már a telefon csörgéstől is elveszi a rezgést, sőt már akkor is, ha nem nyomok neki SR-t. SŐT mindezt az éjszaka leple alatt teszi a kis sunyi!  >:(

Találkozott már ezzel valaki?  :'(

Nem elérhető polonic

« Reply #442 Dátum: 2009, 03 05, 11:46:40 »
Sziasztok!

A következő idegesítő dologot csinálja az Omniám. Korábban SR után az SMS jelzésnél mindig kivette a rezgéstől a pipát így azt mindig vissza kellett állítanom, hogy rezegjen, ha SMS jön.  >:(
Na most gondoltam, hogy majd jól ROM-ot cserélek és ez az apró, idegesítő dolog megszűnik. Nem szűnt meg, viszont most már a telefon csörgéstől is elveszi a rezgést, sőt már akkor is, ha nem nyomok neki SR-t. SŐT mindezt az éjszaka leple alatt teszi a kis sunyi!  >:(

Találkozott már ezzel valaki?  :'(
Szia!
Találkoztam már hasonlóval. Rom frissítés után közvetlenül volt ilyen nekem. HR nekem megoldotta a problémát.

Nem elérhető androaaa

« Reply #443 Dátum: 2009, 03 05, 11:51:39 »
tiszteletem!

A problémám : unlock. Méghozzá az a gáz, hogy ugye kiírom azt a 6 jegyű számot majd beírom a telefon részbe a számsort ami ugye ez : *7465625*638*#
ezután első részbe beírom ezt a hat jegyű számjegyet amik az IMSI első számai ezután az 12345678-at és ok, jólvan Succesfull tehát jó, aztán beírom azt a számsort amivel meg tudom nézni a státuszokat és ott Network Lock az Enable, jön a következő számsor megint ugye a #7465625*638*# ott megint az 12345678-as számsor és ok,  megint kiírja hogy Succesfull megnézem és az összes Disablen van ami nagyon de nem jó :(:( várom válaszotokat légyszi segítsetek! köszi előre  :ima:

Nem elérhető androaaa

« Reply #444 Dátum: 2009, 03 05, 11:52:35 »
ja és elfelejtettem írni az elejére, hogy próbáltam az elején 5 számjeggyel is akkor is Disable a legvége :(

Nem elérhető aliasrobi

« Reply #445 Dátum: 2009, 03 05, 11:54:32 »
tiszteletem!

A problémám : unlock. Méghozzá az a gáz, hogy ugye kiírom azt a 6 jegyű számot majd beírom a telefon részbe a számsort ami ugye ez : *7465625*638*#
ezután első részbe beírom ezt a hat jegyű számjegyet amik az IMSI első számai ezután az 12345678-at és ok, jólvan Succesfull tehát jó, aztán beírom azt a számsort amivel meg tudom nézni a státuszokat és ott Network Lock az Enable, jön a következő számsor megint ugye a #7465625*638*# ott megint az 12345678-as számsor és ok,  megint kiírja hogy Succesfull megnézem és az összes Disablen van ami nagyon de nem jó :(:( várom válaszotokat légyszi segítsetek! köszi előre  :ima:

Ezt most nem értem.  :shock:
Az miért nem jó, hogy minden Disable-n van? Az azt jelenti, hogy minden Lock ki van kapcsolva, nem?

Nem elérhető androaaa

« Reply #446 Dátum: 2009, 03 05, 11:56:14 »
Ezt most nem értem.  :shock:
Az miért nem jó, hogy minden Disable-n van? Az azt jelenti, hogy minden Lock ki van kapcsolva, nem?

és tényleg :D:D most jutott eszembe hogy ezek a lockot jelzik és az a jó ha a lock ki van kapcsolva nem be! Attya ég :D elnézést a zavarásért, csak figyelmetlen voltam!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #447 Dátum: 2009, 03 05, 12:02:14 »
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni! Nemrég lettem Omnia tulajdonos, nagyon tetszik a masina!
Viszont nagyon elkeserít az a tény, hogy a hívó félnél 3-dikat csengi a vonal mire nálam feléled a telefon! Van valakinek valami jó ötlete a probléma megoldására?
Volt már windows mobile-os pdad? Általában mindegyik késik egy kicsit.
Az enyém a DXIA5-ös Omnia rommal, magyarítás nélkül, S2U2 teljes képernyős hívókijelzéssel a 2. csengetésre (amit a hívó hall) már kicsörög nálam. Az elsőnél még csak éledezik.

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #448 Dátum: 2009, 03 05, 14:17:14 »
Újból számos kérdésem van, egy hete van meg a vas és teljesen kifogott rajtam: nem tudom úgy beállítani, ahogy szeretném. Egy teljes napom ment rá, hogy a kikapcsolás/lockolás-t belőjem, de nem jutottam semmire, a windowsos és S2U2 beállítási lehetőségek összes kombinációját, variációját, permutációját és további cióját kipróbáltam, de nem sikerült elérni a kívánatos eredményt.

Tehát: automatikus lockolás ne legyen, soha semmilyen körülmények között ne lockoljon magától, ha le kell zárni, majd én kézzel lezárom/kinyitom amikor szükséges, unlockolt állapotban a háttérvilágítás lekapcsolódása ne vonjon maga után automatikus lockolódást.
Rögtön ehhez kapcsolódik: ha lezárom az END/LOCK bill. hosszas nyomvatartásával, akkor ne a beépített windows-os lezárás lépjen életbe, hanem csak az iLock/S2U2. Most odáig sikerült eljutnom, hogy ha így lockolom, akkor lezáródik windowsosan is és S2U2-vel is, unlockoláskor kissé zavaró, hogy először fel kell oldani az S2U2-vel ujjhúzással, majd gyári módon is.

Tehát:

Ha akkuról megy: automatikus lock ne legyen, a képernyőt kapcsolja le egy bizonyos idő elteltével és kapcsolja vissza ha megnyomom a trackpad-et.

Ha töltőről megy: automatikus lock ne legyen, a képernyőt kapcsolja le egy bizonyos idő elteltével és kapcsolja vissza ha megnyomom a trackpad-et.

Ha fut az iGO (függetlenül attól, hogy akkuról megy-e vagy töltőről): automatikus lock ne legyen, a képernyőt soha ne kapcsolja le.

Ha lockoltam (függetlenül attól, hogy akkuról megy-e vagy töltőről): a képernyőt kapcsolja le egy bizonyos idő elteltével és csak akkor kapcsolja vissza ha megnyomom a trackpad-et, csak az S2U2-féle lockolás lépjen életbe.

Ha lockoltam de előtte zene-lejátszást indítottam el bedugott headset-el (Tesco-üzemmód, csak akkuról természetesen :) ): a képernyőt kapcsolja le egy bizonyos idő elteltével és csak akkor kapcsolja vissza ha megnyomom a trackpad-et, csak az S2U2-féle lockolás lépjen életbe.
(A mostani állapotában ha zenelejátszáskor lockolom, csak akkor éled újra a képernyő ha kihúzom a headset-et, semmi másra nem reagál, és ilyenkor természetesen üvölt a zene.)

Csengőhang: kicsengéskor először halkan kezdi el lejátszani a beállított mp3-at, majd pár másodperc múlva felerősíti a beállított hangerőre. Ilyen ne legyen, ez baromi zavaró, ha kicseng, akkor azonnal a beállított hangerővel tegye és ne variálgasson.

Bluetooth név: A többi BT-s eszközöm most azon néven látja az Omniát, amit az Owner Information-nél beírtam, és nem az About-nál beállított Device ID érvényes. A hangsúly a "most"-on van, pár napja még jó volt, a Device ID-nél beállított névvel mutatkozott, aztán egyszercsak átállt és nem tudom visszahozni a jó állapotot.

Send as vCard: Ha kiválasztok egy nevet a kontakt-listából és rábökök a Send as vCard-ra, akkor elindítja a Google Maps-t ahelyett, hogy normálisan továbbküldené.

Bekapcsoló-gomb: A gép tetején a ki/bekapcsológomb pirosan és zölden világítása mitől függ? Mert néha világít néha nem, és ez teljesen független attól, hogy épp töltőn van-e vagy akkuról megy. Most éppen töltöm a és a gomb nem világít. Tegnapelőtt is töltöttem, akkor világított pirosan, amikor feltöltődött világított zölden.

Képernyő forgatás: Néha elforgatja a képernyőt, néha meg nem, többnyire nem. A Motion Sensor-nál Automaticra van állítva és akármelyik Sensor Sensitivity értékre tolom a csúszkát a képernyőt nem forgatja el a készülék elforgatásakor. Soft Reset után egy darabig viszont elforgatja, aztán egyszercsak elfelejti és utána többé már nem.

Zene: A beépített lejátszóprogram Album nézetében hogyan lehet elérni, hogy a le/fel gördíthető nagy képes ill. a kis képes alul balra/jobbra gördíthető listában az albumokhoz tartozó képet jelenítse meg? Jelenleg minden albumhoz és zeneszámhoz ugyanazt a gyári lila képet mutatja. Ha nyomok egy Update-et akkor viszont az albumok foldereiben megtalálható képről (200×200 px, JPEG, a neve pontosan az mint a foldernek) csinál annyi másolatot, ahány mp3-at talál a folderben és rendre elnevezi őket ugyanarra a névre, mint az mp3 file-ok. Így a folderekben annyi kép lesz ahány track található bennük plusz egy, az eredeti kép, amit én tettem oda szándékosan.

Egyelőre ennyi anomáliát sikerült összegyűjtenem, ezeknek a megoldásához kérek segítséget. Tudom, hogy hosszú volt, de nem akarom az csinálni, hogy folyamatosan teleírogatom a topicot.
Kicsit ambivalens érzéseim vannak az Omniával kapcsolatban, eddig ugyanis én voltam az a személy a környezetemben aki a többiek számtech témájú problémáit megoldotta (1987 óta számtech problémákat oldok meg, az asztali Windowsokkal tökéletesen tisztában vagyok, vissza egészen a DOS alapokig), de az Omnia most áttaszított engem a másik oldalra, totál kifogott rajtam.
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető aliasrobi

« Reply #449 Dátum: 2009, 03 05, 15:02:02 »
Újból számos kérdésem van, egy hete van ...

Szia!

Első elolvasásra azt javaslom, hogy: add el és vegyél magadnak egy 3210-est!  :D
Szerintem egy kicsit túl kekec vagy, dehát nem vagyunk egyformák:
Amiben tudok segíteni:
Az ébredéskori Lock-ot így veheted ki: Beállítások=>Gombok=>Felélesztés (Wake up [az enyém angol]) => pipa a "Ne legyen Lock-olva mikor feléled".
De ez csak akkor érvényes, ha magától pihen le, azaz kapcsol ki a képernyő. Ha te Lock-olod, azaz nyomod hosszan a letesz gombot, mindig Lock-kal fog feléledni.
Tudtommal a lock-ot nem tudod annak megfelelően állítani, hogy töltőn van-e vagy sem.

A csengőhangod mindig halkan fog szólni induláskor ugyanis erre a Samsungnál beépítettek egy védelmet arra, hogy amikor megszólal a csengetés ne kezdjen el üvölteni, szép...-va ezzel a hangszórót. Tudtommal ezt nem lehet kiiktatni.

A képernyő forgatást kapcsold ki és tedd manuálisra, mondjuk a jobb oldali, felső gomb megnyomására. Ezáltal biztos csak akkor fordul el, ha akarod és akkut is spórolsz vele.

Alap esetben a felső gombnak akövetkező képpen kell világítania:
- mikor tölt: piros
- mikor feltöltött: zöld
- felkapcsolódik a wifi-re: zöld => felkapcsolódott: elalszik (nem világít)
- nem fogadott hívás/olvasatlan SMS: zölden villog

A S2U2-höz lövésem sincs, sosem használtam.

Én ennyit tudtam segíteni.  :hmm: