Nem vagyok én kekec, csak customization junkie
Köszi a leírtakat.
A bekapcsológomb továbbra sem világít, de néha igen, teljesen random.
A Settings/Buttons/Wake up-nál ez van: "When device is woken up, lock device"
Az én angol-nyelv ismereteim szerint ez: Amikor az eszköz feléled, zárja le az eszközt", pont az ellenkezője annak, amit írtál (és sztem ez így teljesen értelmetlen feature).
A csengőhang problémát megoldottam, igaz nem elegánsan, hanem favágó módszerrel: minden mp3-ba beraktam az elejére 3 sec zero-signalt SoundForge-zsal.
A forgatás manuálissá tétele nagyban növelte a komfortérzetemet, köszi a tippet.
Az S2U2 működése továbbra is rejtély.
Az albumok képeinek megjelenítését is sikerült megoldani, leírom, hátha másnak is kell, merthogy ezt nem publikálják sehol, sem user's guide-ban, sem winmo webhelyén, legalábbis én nem találtam: az album képét át kell nevezni Folder.jpg-re.
A Google Maps uninstall után most a vCard küldésre nem történik semmi, tehát nem állt helyre.
Szia!
Első elolvasásra azt javaslom, hogy: add el és vegyél magadnak egy 3210-est!
Szerintem egy kicsit túl kekec vagy, dehát nem vagyunk egyformák:
Amiben tudok segíteni:
Az ébredéskori Lock-ot így veheted ki: Beállítások=>Gombok=>Felélesztés (Wake up [az enyém angol]) => pipa a "Ne legyen Lock-olva mikor feléled".
De ez csak akkor érvényes, ha magától pihen le, azaz kapcsol ki a képernyő. Ha te Lock-olod, azaz nyomod hosszan a letesz gombot, mindig Lock-kal fog feléledni.
Tudtommal a lock-ot nem tudod annak megfelelően állítani, hogy töltőn van-e vagy sem.
A csengőhangod mindig halkan fog szólni induláskor ugyanis erre a Samsungnál beépítettek egy védelmet arra, hogy amikor megszólal a csengetés ne kezdjen el üvölteni, szép...-va ezzel a hangszórót. Tudtommal ezt nem lehet kiiktatni.
A képernyő forgatást kapcsold ki és tedd manuálisra, mondjuk a jobb oldali, felső gomb megnyomására. Ezáltal biztos csak akkor fordul el, ha akarod és akkut is spórolsz vele.
Alap esetben a felső gombnak akövetkező képpen kell világítania:
- mikor tölt: piros
- mikor feltöltött: zöld
- felkapcsolódik a wifi-re: zöld => felkapcsolódott: elalszik (nem világít)
- nem fogadott hívás/olvasatlan SMS: zölden villog
A S2U2-höz lövésem sincs, sosem használtam.
Én ennyit tudtam segíteni.