... Teljesen elégedett vagyok vele így is és az újabb verziók utáni kapkodás szerintem csak azoknak fontos akik részt vesznek az ePénisz versenyben, ... Teljesen szánalmas, hogy egyesek (gondolok itt a "csalódott júzerek (lúzerek...)"-re) azért sírnak hogy egy régebbi telefonra nem lehet feltenni a legújabb oprendszereket.... Meg mintha nem lenne teljesen tökéletes most is. (ki tud mondani egy olyan telefont amit 1-2-3 év után is támogatott maradt?! )
Szép napot
plazy
Vitatkoznék...
Ha Te teljesen elégedett vagy, akkor tényleg örülj neki!
Rengeteg szoftveres probléma van - jó, ezek egy része nem szorosan az OS sara, de van bőven abból is. (Itt most nem azért nem írok konkrét példákat, mert hirtelen egyet sem tudok
, hanem mert egy időben ezzel volt teli a fórum, nem szeretném ismételni). Szó nincs itt "ePénisz"-ről, az ICS funkcionalitásban mindenképp előrelépés, kinézeten lehet vitatkozni, szerintem abban is, de ez télleg egyéni.
Régebbi telefon... - ugye, ezt nem mondod komolyan
? A vasat tekintve ma is az élvonalban van, sőt OS szinten az ICS támogatja először natívan a többmagos professzorokat. 2-3 év múlva eszembe se jutna reklamálni, de sztem akkor is ott lesznek a főzött romok rá - most nem szeretnék ilyesmit, akkor majd meggondolom, ha véletlenül még meglesz. Tudtommal az LG is aláírta azt a bizonyos megállapodást a legalább másfél éves terméktámogatásról, de eddig mit is kapott ez a készülék?
Az általad linkelt facebook-os hozzászólásban még csak kb. időpont sincs, de az LG eddigi hozzáállását tekintve lehet az a dátum nagyjából 2020, 2030 is.