2024, 12 26, 08:39:20

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210191 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #725 Dátum: 2011, 10 17, 17:36:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ui.: cm7.1-ben nincs magyar nyelv jól látom? You are not allowed to view links. Register or Login
De van, pár cm menüt leszámítva full magyar. :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #726 Dátum: 2011, 10 17, 17:57:38 »
hát akkor ihaj-csuhaj :-)

Köszi.
Talán rászánom magam, de a mostani nagyon  censored a... (MoDaCo FR19)

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #727 Dátum: 2011, 10 18, 09:46:40 »

Feltettem. Amit mondani tudok róla: "baaaaz+" :-)
Eddig nagyon tetszik. Csak nem tudom hogy kellene képernyőképet csinálni, meg nem találom az előző calendar widgetemet (ami a havi nézet aljn mutatja az adott napi eseményeket.)
A képernyőkikapcs effekt sokat dob, de inkább az számít hogy nálam érzetre nagyon gyors.

pal.

Nem elérhető BigLaly

• PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: 2.2.2
« Reply #728 Dátum: 2011, 10 19, 14:08:52 »
 segítséget kérnék!
a skype telepítésekor azt írja, hogy nincs elég memoria, pedig a telon és az sd kártyán is van! mi lehet a baj?

Nem elérhető Sniper7

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: v10f
« Reply #729 Dátum: 2011, 10 21, 01:13:12 »
Sziasztok!  1 hónapja vettem egy 2x-et, telenoros. Teljesen gyári szoftver volt rajta. Ma a PC suite-n keresztül frissítettem. v10b volt rajta, most pedig v10c került rá. A gondom az, hogy a market valamint egy két letöltött progi nem működik rajta a frissítés után! Pl: a marketra akarok felugrani, akkor .....Sajnálom  Market (process com.android.vending) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra. -üzenetet írja ki! Sajnos így a marketból sem tudok tölteni és nem tudom mi lett a baj a frissítéskor?! Mindent frankón csináltam még elrontani sem lehetett... Rossz lenne a v10c??? Kérném ha valaki tud valami megoldást az írjon! Köszönöm!

Hát nálam is a knimail által leírt Market probléma felesel... Két hete van meg a kütyü. Rápakoltam egy pár dolgot, mindent a Market -el. Azt csináltam, hogy valami animált háttereket töltöttem és az egyiknél elbarangoltam a fejlesztő honlapjára, mivel állítólag csak onnan megy az install. Neve: Gods Gift Free Live Wallpaper. Persze a Market prüszkölt, hogy a letöltés le van tiltva. És azóta is azt hajtja... Hiába OK -zom ki, meg bármit csinálok neki, úgyis visszajön, főként akkor, ha valamit szedek a Marketről. Aztán jött ez a process feleselés is. Nagyon tud bosszantani... pedig amúgy elég ügyes kis lelkes állat... adjatok lécci valami tippet!

Aztán egy másik... Mi a szösz az, hogy baseband és hol kell azt "bogarászni"? Nem tudna valaki egy hátulgombolósoknak való tutort készíteni a CWM -re, meg a CyanogenMod -ra, And(r)o Gingerbread(osz) -ra, meg az egyéb ajánlott kütyükre (magyarul), tudjátok... olyan lépésről lépésre valót, nehogy elbénázza a pór-nép...  :D

Má' ne haraguggyatok, de én még elég lilaszín vok ehhez 4x -es fejjel. Most 2 hete, ez az első Androidos telóm, miután 15 évig Symbian -os Nokia júzer vóttam... És azért abba nem egyezek bele, hogy ezt nemtom eltanulni, mikó má' Ubuntut is megtanultam és még más Linux sem okozna igazán gondot. De azé' segítsetek, lécci... Köcce.

Nem elérhető bostone

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVK
« Reply #730 Dátum: 2011, 10 21, 01:42:39 »
Nincs valami hír, mikor adják ki a gyári frissítést?

Nem elérhető Sniper7

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: v10f
« Reply #731 Dátum: 2011, 10 21, 15:46:43 »
Hát nálam is a knimail által leírt Market probléma felesel... Két hete van meg a kütyü. Rápakoltam egy pár dolgot, mindent a Market -el. Azt csináltam, hogy valami animált háttereket töltöttem és az egyiknél elbarangoltam a fejlesztő honlapjára, mivel állítólag csak onnan megy az install. Neve: Gods Gift Free Live Wallpaper. Persze a Market prüszkölt, hogy a letöltés le van tiltva. És azóta is azt hajtja... Hiába OK -zom ki, meg bármit csinálok neki, úgyis visszajön, főként akkor, ha valamit szedek a Marketről. Aztán jött ez a process feleselés is. Nagyon tud bosszantani... pedig amúgy elég ügyes kis lelkes állat... adjatok lécci valami tippet!

Látom nem veri le senki a helyet a segítségadással... Nem baj.
Közben én megkaptam a módszerét a Market feleseléseinek: Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Összes fülön kiválasztjuk a Market alkalmazást (ne a Market Updatert!!!). Azután megnyomjuk a három aktív gombot és engdélyezzük a műveleteket a következő sorrendben (kötelező sorrend):
1.) Adatok törlése (ha van ilyen opció is, akkor ezt is:
2.) Gyorsítótárak törlése
3.) Frissítések eltávolítása és KÉSZ.

UI. Ez az én v10f -es ROM -om egy naon genge FM Radio alkalmazást hoz. Nem bánnám ha valaki feltenne egyet, amelyikkel érdemben is van mit kezdeni. De csak a rádió telepítője (az APK fájl) kellene, ha vóna vkinek. Azért írom így, mert olvastam valahol, hogy van ilyen, csak nemtom hol kapjam meg... Köcce előre is.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #732 Dátum: 2011, 10 22, 10:49:12 »
Bocs hogy fél nap alatt senki nem válaszolt, és bocs hogy most én (egy hozzád hasonló kezdő) válaszol.
Szóval az üzeneted dekódolása után sem tudom hogy pontosan milyen "tutor"-ra gondolsz. Gondolom nem telepítésit mert itt a fórumon mindegyik rom első bejegyzésében le van írva hogy kell. Rootolás úgy szintén...

Hogy mi a baseband?
de van szómagyarázat ezen a fórumon is.

A hibára visszatérve: Én azt mondom minden hibára hogy szoftveres mert (bár lehet hogy csak nálam) a dobozból kivett készülék jó volt, az fr19-es rommal tökéletes és most a cm7.1-el kicsit esetlenebb de gyorsabb. Szóval bármilyen problémát a szoftver oldaláról közelítenék meg, mint ahogy a te által talált megoldás is ezt sugallja. (sajnos ez az átka annak hogy az apple store-ral ellentétben a droid markert-ra mindne felkerülhet ellenőrzés nélkül is.)

plazy
ui.: Kérdezni nem szégyen, én is azt teszem!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #733 Dátum: 2011, 10 23, 11:04:38 »
Srácok és lányok, én is csatlakoztam az O2X-esek táborához! :) Sikeresen túladtam az SGS-emen, s a minap én is szert tettem egy ilyen masinára, ami, bevallom, igen-igen tetszik (eddig... meg gondolom a későbbiekben is tetszeni fog! :D). Eszméletlen a sebességkülönbség a kettő között, pedig már nem is a gyári ROM-ot használom.

Ha van rá igény, s valaki még érez hozzá némi affinitást, akkor csinálhatnánk az O2X-nek is egy FAQ-t, ahol összeszedjük a készülékkel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdéseket.  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Lacus_

• Vendég
« Reply #734 Dátum: 2011, 10 23, 11:21:50 »
Srácok és lányok, én is csatlakoztam az O2X-esek táborához! :) Sikeresen túladtam az SGS-emen, s a minap én is szert tettem egy ilyen masinára, ami, bevallom, igen-igen tetszik (eddig... meg gondolom a későbbiekben is tetszeni fog! :D). Eszméletlen a sebességkülönbség a kettő között, pedig már nem is a gyári ROM-ot használom.

Ha van rá igény, s valaki még érez hozzá némi affinitást, akkor csinálhatnánk az O2X-nek is egy FAQ-t, ahol összeszedjük a készülékkel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdéseket.  :ok:
Szia Te üvöltő farkas ;) :D :D
Elhagytad a Samsung táborát ??? :oops: :oops:
Azért még kicsit rendet tehettél volna utoljára a FAQ-ban ;) ;)
Hogy-hogy nem SGS2-őt vettél, hiányolni fogod a mehanikos home gombot, Anzo is azért váltott :p :p

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #735 Dátum: 2011, 10 23, 12:05:35 »
Szia Te üvöltő farkas ;) :D :D
Elhagytad a Samsung táborát ??? :oops: :oops:
Azért még kicsit rendet tehettél volna utoljára a FAQ-ban ;) ;)
Hogy-hogy nem SGS2-őt vettél, hiányolni fogod a mehanikos home gombot, Anzo is azért váltott :p :p

Egyelőre igen, de még mindig az SGS2 van tervbe véve! :D Ez egyelőre csak ideiglenes állapot, majd karácsony-felé valószínűleg visszatérek a Samsungos kerékvágásba! ;)  :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #736 Dátum: 2011, 10 23, 12:26:49 »
Engem se zavar :taps:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető abalazs

• PDA: SGS3
« Reply #737 Dátum: 2011, 10 23, 21:16:36 »
Sziasztok!

Képzeljétek hogy jártam: Töltőn volt az optimus, és egyszer csak azt veszem észre, hogy nem akar reagálni semmire. Kezembe vettem, és érzem hogy forró az egész. Gyorsan kihúz töltő, kivesz aksi, vártam míg lehűl, aztán akku visszatesz, és próbálom bekapcsolni, de semmi. Már teljesen visszahűlt, de totál halottnak néz ki.
Próbáltam akku nélkül volume gomb le + USB rádug, hogy flashelni lehet-e, de arra sem reagál.  :'(
Valakinek valami ötlete van?

Nem elérhető KRISS

• PDA: LG Optimus 2X P990
  • PDA ROM: LGP990-V10c 1035.21_20110405
« Reply #738 Dátum: 2011, 10 23, 21:50:30 »
Szia!

Szerintem csontra lemerült az akksid.
Szedd ki mégegyszer az akksit rakd rá töltőre, 4-5 perc után próbáld meg bekapcsolni. Én már jártam úgy, hogy gyenge volt az akku ráraktam töltőre, 1-2 óra múlva 100% mutatott de nem töltött semmit mert nem sokkal később kikapcsolt.
Ha ez sem segít "?" .

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #739 Dátum: 2011, 10 23, 22:14:09 »
Sziasztok!

Képzeljétek hogy jártam: Töltőn volt az optimus, és egyszer csak azt veszem észre, hogy nem akar reagálni semmire. Kezembe vettem, és érzem hogy forró az egész. Gyorsan kihúz töltő, kivesz aksi, vártam míg lehűl, aztán akku visszatesz, és próbálom bekapcsolni, de semmi. Már teljesen visszahűlt, de totál halottnak néz ki.
Próbáltam akku nélkül volume gomb le + USB rádug, hogy flashelni lehet-e, de arra sem reagál.  :'(
Valakinek valami ötlete van?
Milyen romod van? Cm 7 nightly+vorkkernel kombónál előfordulhat BSOD töltéskor. De be kellene kapcsolni akksi kivétel és berakás után.
Megoldás: vagy stock kernel-t használj, vagy miui-t stock kernel nélkül, vagy 177 alatti cm7 nightly-t+vorkkernel-t. :) Vagy természetesen MCR GR4-es romot. :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető abalazs

« Reply #740 Dátum: 2011, 10 24, 06:03:15 »
Milyen romod van? Cm 7 nightly+vorkkernel kombónál előfordulhat BSOD töltéskor. De be kellene kapcsolni akksi kivétel és berakás után.
Megoldás: vagy stock kernel-t használj, vagy miui-t stock kernel nélkül, vagy 177 alatti cm7 nightly-t+vorkkernel-t. :) Vagy természetesen MCR GR4-es romot. :)

Az akksit megmértem műszerrel, 3,7V szóval be kellene vele kapcsolni. Mikor töltőre dugom, nem jelez ki semmit. Az a poén, hogy a sima gyári rom volt még rajta, kb 3 hetes a készülék. A wifi volt bekapcsolva töltés közben, de nehogy már ezt ne bírja.
Az akku problémát azért is zárnám ki, mert ugye a flasheléshez akku sem kell, hanem usb-ről táplálkozik, és arra sem tudom rávenni.

Nem elérhető Knife

• Navigáció / Navigation: Bluepanther v220
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: CM13
« Reply #741 Dátum: 2011, 10 24, 08:57:56 »
Az akksit megmértem műszerrel, 3,7V szóval be kellene vele kapcsolni. Mikor töltőre dugom, nem jelez ki semmit. Az a poén, hogy a sima gyári rom volt még rajta, kb 3 hetes a készülék. A wifi volt bekapcsolva töltés közben, de nehogy már ezt ne bírja.
Az akku problémát azért is zárnám ki, mert ugye a flasheléshez akku sem kell, hanem usb-ről táplálkozik, és arra sem tudom rávenni.

Ha jól emlékszem a v10b-nek és c-nek volt ilyen hibája, hogy ez előfordult, de a v10d-ben javították. Sajnos ezzel szerviz lesz ha akksi nélkül szerviz mód sincs. elképzelhető, hogy sok volt neki. Ha cserélték frissíts ota v10d-re mindenképp. Teljesen jó azzal már.

Nem elérhető mzs1978

• PDA: motorola defy
« Reply #742 Dátum: 2011, 10 24, 20:38:27 »
sziasztok
lenne egy problémám
lefrissítettem v10c-ről v10d-re az eszközt
azóta nem működik a market,goglemaps,és pár telepített progi
az alkalmazás váratlanul megállt ,ezt írja
mi lehet a baj?

Nem elérhető abalazs

« Reply #743 Dátum: 2011, 10 24, 21:02:26 »
Ha jól emlékszem a v10b-nek és c-nek volt ilyen hibája, hogy ez előfordult, de a v10d-ben javították. Sajnos ezzel szerviz lesz ha akksi nélkül szerviz mód sincs. elképzelhető, hogy sok volt neki. Ha cserélték frissíts ota v10d-re mindenképp. Teljesen jó azzal már.

Köszi a segítséget mindenkinek, ebből tényleg szerviz lesz. :( A legbosszantóbb az adatvesztés, a sok idő mire újra testreszabom, és a hiánya a készüléknek amíg lezajlik a garanciális mizéria.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #744 Dátum: 2011, 10 29, 07:23:12 »
Bréking nyúz?

A Twitter tele van az You are not allowed to view links. Register or Login , hogy NEM lesz ICS 2x-re... >:(
Meg a csalódott júzerek (lúzerek...) hozzászólásaival.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #745 Dátum: 2011, 10 29, 07:29:10 »
sziasztok
lenne egy problémám
lefrissítettem v10c-ről v10d-re az eszközt
azóta nem működik a market,goglemaps,és pár telepített progi
az alkalmazás váratlanul megállt ,ezt írja
mi lehet a baj?
Kikapcsbekapcsot nézted/csináltad ?

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #746 Dátum: 2011, 10 29, 12:34:38 »
Bréking nyúz?

A Twitter tele van az You are not allowed to view links. Register or Login , hogy NEM lesz ICS 2x-re... >:(
Őszintén? Lesz.rom. tavasszal lecserélem a cuccot, azt a hibát pedig nem követem el még egyszer, hogy LG-t vegyek.
R.I.P. LG Mobile  O->-
Akit pedig még érdekel, dobhat agy aláírást: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #747 Dátum: 2011, 10 30, 15:20:22 »
Bréking nyúz?

Nálam is le censored om-kategóriás. Teljesen elégedett vagyok vele így is és az újabb verziók utáni kapkodás szerintem csak azoknak fontos akik részt vesznek az ePénisz versenyben, azaz kié a legújabb a legfrissebb a legcsillogósabb... Teljesen szánalmas, hogy egyesek (gondolok itt a "csalódott júzerek (lúzerek...)"-re) azért sírnak hogy egy régebbi telefonra nem lehet feltenni a legújabb oprendszereket. Mintha mindenki úgy vett volna telefont hogy akkor a következő 10 generációnyi android azon is fog futni, vagy hogy amikor megvette akkor azért választotta mert majd 1-2-3 év múlva kijövő új oprendszer majd milyen jól fog futni. Meg mintha nem lenne teljesen tökéletes most is. (ki tud mondani egy olyan telefont amit 1-2-3 év után is támogatott maradt?! )

Szép napot
plazy

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #748 Dátum: 2011, 10 30, 16:00:56 »
Akár mennyire nem érdekel a ICS azért csak utána néztem. Persze hogy mennyire "hivatalos" álláspont azt nem tudom, de ezt olvastam itt:

"LG Mobile Hey Rahul, We do have a plan to update Ice Cream Sandwich.Now we are working on it! When the date is set we will let you know through Facebook! Please check our wall regularly! Cheers"

Bár ha jobban megnézem ez benne van a vitaindító LG közleményben is: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #749 Dátum: 2011, 10 30, 20:49:57 »
... Teljesen elégedett vagyok vele így is és az újabb verziók utáni kapkodás szerintem csak azoknak fontos akik részt vesznek az ePénisz versenyben, ... Teljesen szánalmas, hogy egyesek (gondolok itt a "csalódott júzerek (lúzerek...)"-re) azért sírnak hogy egy régebbi telefonra nem lehet feltenni a legújabb oprendszereket.... Meg mintha nem lenne teljesen tökéletes most is. (ki tud mondani egy olyan telefont amit 1-2-3 év után is támogatott maradt?! )

Szép napot
plazy
Vitatkoznék...
Ha Te teljesen elégedett vagy, akkor tényleg örülj neki! ;) Rengeteg szoftveres probléma van - jó, ezek egy része nem szorosan az OS sara, de van bőven abból is. (Itt most nem azért nem írok konkrét példákat, mert hirtelen egyet sem tudok :D, hanem mert egy időben ezzel volt teli a fórum, nem szeretném ismételni). Szó nincs itt "ePénisz"-ről, az ICS funkcionalitásban mindenképp előrelépés, kinézeten lehet vitatkozni, szerintem abban is, de ez télleg egyéni.
Régebbi telefon... - ugye, ezt nem mondod komolyan :shock:? A vasat tekintve ma is az élvonalban van, sőt OS szinten az ICS támogatja először natívan a többmagos professzorokat. 2-3 év múlva eszembe se jutna reklamálni, de sztem akkor is ott lesznek a főzött romok rá - most nem szeretnék ilyesmit, akkor majd meggondolom, ha véletlenül még meglesz. Tudtommal az LG is aláírta azt a bizonyos megállapodást a legalább másfél éves terméktámogatásról, de eddig mit is kapott ez a készülék?
Az általad linkelt facebook-os hozzászólásban még csak kb. időpont sincs, de az LG eddigi hozzáállását tekintve lehet az a dátum nagyjából 2020, 2030 is. >:(