2024, 12 26, 20:55:39

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210214 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető abalazs

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS3
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #750 Dátum: 2011, 10 31, 11:56:23 »
Na most állok értetlenül a dolgok előtt. Múlt héten, nem volt időm visszaküldeni a boltnak a "téglát". Poénból ma megpróbáltam bekapcsolni, és láss csodát, ment. Viszont boot közben kifagyott. Fagyás után ismét nem reagált semmire. Kis pihentetés után megpróbáltam akku nélkül software upgrade módban frissíteni a magyar vodafone-os v10d-re, és azóta megy. Igaz egyszer totál kifagyott, és csak az akku kivétele oldotta meg a problémát.
Most ilyenkor mi van? Valaki szedte már szét? Arra gondolok, hogy túlmelegszik a proci, és akkor fagy meg. Van valami hűtő a procin, ami esetleg leválhatott nekem mikor töltéskor túlmelegedett?

Előzmény:
"Töltőn volt az optimus, és egyszer csak azt veszem észre, hogy nem akar reagálni semmire. Kezembe vettem, és érzem hogy forró az egész. Gyorsan kihúz töltő, kivesz aksi, vártam míg lehűl, aztán akku visszatesz, és próbálom bekapcsolni, de semmi. Már teljesen visszahűlt, de totál halottnak néz ki."

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #751 Dátum: 2011, 10 31, 15:48:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Vitatkoznék...
Ha Te teljesen elégedett vagy, akkor tényleg örülj neki! ;) Rengeteg szoftveres probléma van - jó, ezek egy része nem szorosan az OS sara, de van bőven abból is. (Itt most nem azért nem írok konkrét példákat, mert hirtelen egyet sem tudok :D, hanem mert egy időben ezzel volt teli a fórum, nem szeretném ismételni). Szó nincs itt "ePénisz"-ről, az ICS funkcionalitásban mindenképp előrelépés, kinézeten lehet vitatkozni, szerintem abban is, de ez télleg egyéni.
Régebbi telefon... - ugye, ezt nem mondod komolyan :shock:? A vasat tekintve ma is az élvonalban van, sőt OS szinten az ICS támogatja először natívan a többmagos professzorokat. 2-3 év múlva eszembe se jutna reklamálni, de sztem akkor is ott lesznek a főzött romok rá - most nem szeretnék ilyesmit, akkor majd meggondolom, ha véletlenül még meglesz. Tudtommal az LG is aláírta azt a bizonyos megállapodást a legalább másfél éves terméktámogatásról, de eddig mit is kapott ez a készülék?
Az általad linkelt facebook-os hozzászólásban még csak kb. időpont sincs, de az LG eddigi hozzáállását tekintve lehet az a dátum nagyjából 2020, 2030 is. >:(

Hát vitatkozzunk. Az úgyis előre visz. :-) Előrebocsátom, nem az lg-t vagy az androidot védem...

Problémákról általában: Szerintem a többség (90%+) szoftveres. A maradék 10%-ot meg nem lehet kivédeni, de erre való a garancia.
A szoftveres problémák: ezzel kapcsolatban csak ismételni tudom magam. Szerintem amikor az ember androidot választ akkor elfogadja azt hogy a marketen olyan programokat kap amik nincsenek letesztelve minden készülékre, és ezzel vállalja a kockázatot hogy az ő telefonján -legyen az lg Samu htc stb.- nem fog jól/egyáltalán futni, vagy teljesen váratlan hibát okoz. EZ van. (ezért lenne jó leírni a problémákat, mert szerintem megoldhatóak. Sok olyan van amire az ember nem is gondolja hogy egy ingyenes laucher miatt fagy a gépe, vagy egy új óra-alkalmazás miatt nem ébreszt stb. Mindenkinek jobb lenne ha tényleg meg lehetne oldani problémákat. AZ meg hogy a hivatalos magyar telenoros rommal egy tégla okosságú a telefon és tele van buggal, arról végképp nem a telefon vagy az lg tehet.)
LG, mint cég: Igen nekem sem tetszik hogy itt  censored akodnak. Nem tetszik, hogy saját magamnak kell főzött rom-okat feltenni ahelyett hogy lenne egy ota frissítés amit csak el kell okézni. Igen, nekem sem tetszik hogy egy nem egészen egy éves telefonra azt kell mondani hogy "régi", és nem tetszik hogy csak "másfél évet vállalnak" mint terméktámogatás. Nem is értem miért csinálják.

(leginkább az nem tetszik hogy az android felépítése ilyen amilyen. Hogy amikor kijön egy új verzió akkro azt nem lehet a cégfüggő UI-tól leválasztva feltelepíteni/frissíteni, hanem várni kell a gyártókra, a sense ui meg a többi szir- censored  miatt...)

Egyéb hozzáfűznivalók.:
1., Azt nem vagyok hajlandó elhinni hogy én tartozom ahhoz a kisebbséghez, akik meg vannak elégedve a telefonnal és a többségnek mind van valami baja...
2., Ha ICS elmaradását is hajlandóak vagyunk elhinni egy félhivatalos twitter bejegyzésnek, akkor az ezt cáfoló facebook bejegyzést is higgyük el! AZt meg ne is várjuk ebben az iparágban hogy előre adnak meg a gyártók pontos dátumokat hisz látjuk hogy a felhasználók milyenek: ha 2 napot/hetet/hónapot késik valami akkor már írják a követelő petíciójukat, mert nekik JÁR a frissítés és az adott cég mindent dobjon félre és csak a frissítésen dolgozzon. Csak azt tudnám hogy a követelőző felhasználók honnan tudják hogy jár nekik...

Végezetül: Szerintem a telefonos piac van annyira nagy hogy akinek nem tetszik az egész nyugodtan váltson telefont. Adja el, vegyen másikat. Akinek meg ez tetszik az meg bátran higgye el hogy nem rossz telefon ez, de mint minden másnak ennek is megvan az előnye és a hátránya.

plazy

ui.: ha a mostani teljesítményét a telefonnak 100%-ra értékeljük (sebesség, megbízhatóság stb alapján) akkor mit vártok mi lenne az ICS-után? 200%-kal gyorsabb telefon? (most is szinte minden zökkenőmentesen fut) vagy nem fagyna egy-egy rosszul tesztelt program telepítése után? Vagy a quadrant-ban az "ePénisz" szám 5ször akkora lenne?!

ui2.: nálam amióta megoldódott a wifi probléma az alap rom lecserélése után, én azóta elégedett vagyok és elhihetitek hogy sok funkcióját használom a gps-es geocachingtól, a navigáláson át, az itthoni gépem teamviewerrel való elérésén át a hs-d videó rögzítéséig, vagy az autó gyorsulásmérőig...

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #752 Dátum: 2011, 10 31, 16:19:52 »

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #753 Dátum: 2011, 10 31, 18:38:03 »
Hát vitatkozzunk. Az úgyis előre visz. :-)
OK, de ez nem vita, csak beszélgetés, legfeljebb néha elbeszélünk egymás mellett.
Az Androiddal kapcsolatban egyetértünk, ez egyfajta értékválasztás is, én sem véletlenül döntöttem mellette. Ezt már kitárgyaltuk itt, a tudomásulvennivalókkal együtt. Mindenesetre megválogatom, milyen szoftvereket töltök le a Marketről: elolvasom a véleményeket, csak olyat használok, amire tényleg szükségem van, és amelyik sokat FC-zik, az megy a kukába.
Nem akartam konkrét szoftver-hibákat írni, mert már kiveséztük őket itt a fórumon, de hát legyen:
Nincs más óra-alkalmazás a gépen (kéne?), mégis előfordul, hogy nem ébreszt.
Fotó... Ja, hogy vigyek magammal "rendes" apparátot, ha fotózni szeretnék? A Nikon D200 objektívvel kb. 2 kiló. Elviszem, persze, ha direkt fotózni megyek. De könyörgöm, ebben a gépben egy 8MP-es kamera produkál használhatatlan képeket. Érdekes, a hd videók szépek, ahhoz képest...
Wi-fi eldobálása: v10c óta azért jobb, de ne má'!!!
Nem folytatom, úgyis 3 a magyar igazság ;) A Telenor-ról meg hadd ne mondjak véleményt (úgyis -censored- lenne), de pl. az elébb felsorolt bugok kétlem, hogy nekik köszönhetők.
A frissítési céldátummal kapcsolatos szkepticizmusom nem a telhetetlenségemből fakad, az LG bőven szolgáltatott alapot rá. Mi is volt az official céldátum a mézeskalácsra? 2011. tavasz?
Ehhez képest ma közlik a facebook-on (Tőled tudom :))), hogy novemberben kiadják. (Csak halkan: miután az ICS-"ügyben" a kommentelők teleszórták a közösségi oldalakat és a fórumokat F.uck you LG!-vel :D) Komikus. (Még halkabban: a Gingerbread-nek SOKKAL kevesebb értelme van erre a készülékre, mint az ICS-nek.)
Az pedig, hogy JÁR-e valami a lúzer-júzernek, vagy sem: többek között EZT hívják terméktámogatásnak. Ebben a jelentésben szerintem jár, főleg egy prémium-kategóriás termék esetében.
Én nem azt várom egy új oprendszertől, hogy 200%-kal gyorsabb legyen tőle a vas, (vagy 30-cal selymesebb a hajam :D). Nem vagyok szakember, de ekkora láma sem, a Quadrant pedig végképp lófütyit sem érdekel. Szerintem így is elég gyors. De egy kifejezetten rosszul a készülékre adaptált, aztán még katasztrofálisabban lokalizált szoftver helyett azért nem bánnék egy jobbat.
Ha meg még 200%-kal gyorsabb is lesz...
Üdv: to.ca

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #754 Dátum: 2011, 10 31, 18:40:57 »

ui2.: nálam amióta megoldódott a wifi probléma az alap rom lecserélése után, én azóta elégedett vagyok és elhihetitek hogy sok funkcióját használom a gps-es geocachingtól, a navigáláson át, az itthoni gépem teamviewerrel való elérésén át a hs-d videó rögzítéséig, vagy az autó gyorsulásmérőig...
Véleményem szerint a 2X tulajoknak nem elsősorban a sebességgel van problémájuk hanem a megbízhatósággal. Az Én készülékemmel sem volt különösebb probléma de volt nálam olyan amivel bármit csináltam, bármilyen romot varázsoltam rá fagyott, merült stb.
A másik, hogy az LG strucc politikája sem biztos, hogy előre viszi a márka megbecsülését. :(

Nem elérhető toca

« Reply #755 Dátum: 2011, 10 31, 18:42:09 »
@abalazs:
Ha reprodukálható a hiba (értsd: gyakran csinálja), én bevinném a szervizbe. Sok minden lehet az ok, nem biztos, hogy a Te dolgod, hogy kinyomozd.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #756 Dátum: 2011, 10 31, 19:04:35 »
Ezek szerint elsejétől ismét valami mozog? :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #757 Dátum: 2011, 10 31, 19:25:12 »
A vita jó, a veszekedés rossz. Szóval csak vitázzunk. :-) Úgyse nagyon van élet mostanában itt (leszámítva a fikázást)

Nálam is van ébresztő és ébreszt mindig. Viszont volt olyan hogy a cm7.1 es rom a fizetős launcher pro val (amire mindenki pozitív véleménnyel volt) az fagyott. Volt, hogy töltés közben éjjel (na akkor nem ébresztett) volt olyan hogy a telefonálás végén mikor leraktam akkor "úgymaradt". (ez megint azt mondja számomra hogy lehet akármilyen jó egy szoftver, tuti hogy nincs széleskörűen tesztelve és így megbízhatósági problémát okoz(hat)) Nekem sincs más "óra-alkalmazás".

A fényképezés szerintem nem rossz. Az elején panaszkodtam de főzött rommal szerintem elfogadható. (a 8 megapixel az egy dolog, az meg hogy nincs valódi optika az meg egy másik dolog)

A wifit nálam szinte soha nem dobja el. 1-2 hete állandóan használom (azaz nem kapcsol ki soha, emrt akkor éjjel nem a wifit használta hanem a gsm-et) de  előtte is jó volt.

Félek hogy elkiabálom de nálam eddig nem volt semmilyen "megbízhatósági probléma".

Az lg politikájára meg mit lehet mondani?! Komolyan elvárható az hogy felhasználói nyomásra változtassanak bármin? Vagy kiadjanak egy félkész, teszteletlen verziót? Meg mi az hogy strucc politika? Az hogy nem válaszolnak mindenkinek egyesével, vagy az általam abszolut provokatív célú petíciót nem veszik figyelembe? Vagy mondanák mindenkinek azt hogy "köszönjük észrevételét, dolgozunk az ügyön"?! Szerintem ez már túlmutat egy egyszerű "terméktámogatáson" és egyik cég sem csinálja ezt. (írj be a ford-nak hogy azonnal frissítésk a kocsid motorvezérlő programját, hisz az neked jár mert nem keveset költöttél mikor megvetted!)

Nem akarok kötözködni, meg egyáltalán utána nézni, de a mostani verziót tavaszra ígérték? Amikor január vége-felé jelent meg a telefon európában? Hát az akkor valóban egy elég felelőtlen ígéret volt, de erre rájöhettek, mert azóta nem mernek egy "igen"-t vagy egy "nem"-et se mondani nemhogy egy konkrét időpontot.

Hát így
plazy

Nem elérhető toca

« Reply #758 Dátum: 2011, 10 31, 19:58:23 »
A vita jó, a veszekedés rossz. Szóval csak vitázzunk. :-)
:ok:
Az elejére mondtam, hogy jó Neked ;). Hidd el, sokaknak nem annyira jó. Hogy ez a többség, vagy a kisebbség? Nem tudom, de nem is fontos, hiszen a fórumokon elég sokan vagyunk. Azt persze aláírom, hogy aki elégedetlen, az általában hangosabb. Azért ne vessünk rájuk követ.
LG üzletpolitika: Nem várható el, hogy felhasználói nyomásra... Az várható el - szerintem -, hogy maguktól, saját, jól felfogott érdekből. Nézd meg, mi megy mondjuk a twitteren, facebook-on, stb. Még csak azt sem kéne mondani, hogy bocs, elba..., hanem javítsák ki a hibákat csendben, szó nélkül, de javítsák! (Nem ragaszkodom én hozzá, hogy hülyét csináljanak magukból, mint anno az Apple az antenna-mizériával  :taps:)
Gingerbread-update: Tényleg május volt az első céldátum, ami a froyo elbaltázott mivolta miatt is indokolt, és így talán érthető is volt. Gondolom, többek között ezért is viseltettek(tünk) sokan igen nagy türelemmel a "gyermekbetegségek" iránt. Gondoltuk, úgyis mindjárt itt az új OS, ha nem is jön el a Kánaán, lesz egy jó rendszer. Aztán nem történt semmi, a népek elkezdtek picsogni, és - LG-módra - félhivatalos forrásból jött a hír: 2011. Q2. Azóta semmi, egészen a mai, szintén félig(sem)hivatalos bejelentésig. Illetve valami mégiscsak: Közben azért hintegették a morzsákat: ez sem lesz támogatott Optimus 2x-en, az sem lesz támogatott.
Szóval, tényleg: ne felhasználói nyomásra!...
Nekem ugyan nem Fordom van :), hanem VW-m, de 1 hetes korában eldobta magát a műszerfal. Bevittem a szervizbe, mondták, már vártak, új fejlesztés az én kocsim műszerfala, és nem sikerült elsőre a szoftver, de már frissítették is. Feltöltötték, azóta jó. A fritzek sem azért frissítették, mert petíciót írtam, hanem azért, mert tudták, hogy sz.r. De a Ford is biztos megtette volna :D

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #759 Dátum: 2011, 10 31, 21:01:27 »
Idézet
de 1 hetes korában eldobta magát a műszerfal.
Nyilván egy ilyen fontosságú hibát 1 hét alatt kijavítottak volna az lg-nél is. Éppen ezért írtam egy tipikusan optimalizálási hibát példának, mert az nem élet-halál kérdés.

Remélem hogy a mostani frissítési hír igaz, és ti is olyan szerencsés felhasználók lehettek mint amilyen én vagyok a kezdeti betegségek leküzdése óta :-)

Üdv
plazy

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
  • PDA: pékilenckilencven LG
  • PDA ROM: "Mézesmadzag"
« Reply #760 Dátum: 2011, 10 31, 21:50:02 »
Hello Mindenki!

Hogy tudom függetleníteni az LG2x-et? Tudtok valami  okosat?!

Köszi

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #761 Dátum: 2011, 11 01, 06:58:55 »
Hello Mindenki!

Hogy tudom függetleníteni az LG2x-et? Tudtok valami  okosat?!

Köszi
Szerintem ez itt nem téma...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sassy70

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #762 Dátum: 2011, 11 01, 13:07:26 »
Sziasztok! 2 napja van 2X-em,de Galaxy S után álom ez a telcsi!Mivel komoly a felszereltsége,ezért koppantam 1 nagyot!

Sztori a következő! Sygic Aura Full Europe,leszedve,feltelepítve,és programindításnál közli,hogy nincs 3D Acceleration ebben a készülékben,és kilép!Létezik ez???

HTC Blade-en,ugyanez a progi elfut,ami ehhez képest semmi,sem hardweresen sem sehogy.Meg x10 minin is fut,meg sima Optimuson is!

Android marketes verziót is próbáltam,meg Torrentest is! Valaki tudna adni 1 linket navival kapcsolatban???

Megköszönném!

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #763 Dátum: 2011, 11 01, 13:19:08 »
Sziasztok! 2 napja van 2X-em,de Galaxy S után álom ez a telcsi!Mivel komoly a felszereltsége,ezért koppantam 1 nagyot!

Sztori a következő! Sygic Aura Full Europe,leszedve,feltelepítve,és programindításnál közli,hogy nincs 3D Acceleration ebben a készülékben,és kilép!Létezik ez???

HTC Blade-en,ugyanez a progi elfut,ami ehhez képest semmi,sem hardweresen sem sehogy.Meg x10 minin is fut,meg sima Optimuson is!

Android marketes verziót is próbáltam,meg Torrentest is! Valaki tudna adni 1 linket navival kapcsolatban???

Megköszönném!
Nekem tökéletesen ment ezeken: FR19, GR4, MIUI, CM 7 :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sassy70

• Navigáció / Navigation: igo 8
  • PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #764 Dátum: 2011, 11 01, 15:19:41 »
Köszi a választ,ez nekem Párologtató Bináris nyelven van! (Nekem tökéletesen ment ezeken: FR19, GR4, MIUI, CM 7)

Újra feltenném a kérdést!Kezdő vagyok ilyenféle kódokat légyszi ne írjatok.Gyári kártyafüggetlen a 2X-em.

Ha Iphone lenne a téma akkor nem zavarna,hogy IOS,Baseband,FW,Downgrade... de ezek nekem újak!

Azt mondják érdemes főzött ROM-okat használni,meg is próbálnám,de mivel még soha nem csináltam jó lenne 1 olyan leírás Magyarul ami végigvezetne érthetően lépésről-lépésre,hogy hogyan is kell?

:warez:

Köszi a segítségeteket!
Moderator Comment IGO wareznek számít

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #765 Dátum: 2011, 11 01, 18:55:41 »
Azt mondják érdemes főzött ROM-okat használni,meg is próbálnám,de mivel még soha nem csináltam jó lenne 1 olyan leírás Magyarul ami végigvezetne érthetően lépésről-lépésre,hogy hogyan is kell?

Pl.:

vagy:

Nem elérhető geniusbatorg

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: A701,i900,i8000,HTC HD2
« Reply #766 Dátum: 2011, 11 01, 20:48:53 »
Legyenszives valaki segíteni! Sehol nem találom honnan töcsem le a CWM recovery 4.0.1.5 verziót?!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #767 Dátum: 2011, 11 01, 20:54:39 »
Legyenszives valaki segíteni! Sehol nem találom honnan töcsem le a CWM recovery 4.0.1.5 verziót?!

Mindössze ennyit kell tenned:  :google2:  You are not allowed to view links. Register or Login  ;)
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #768 Dátum: 2011, 11 02, 09:10:47 »

A recoveryt nem fogod ilyen simán kicserélni. A módosított kernelek már tartalmazzák, tegyél fel egyet és meg lesz a CWM recoveryd.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #769 Dátum: 2011, 11 02, 09:16:28 »
A recoveryt nem fogod ilyen simán kicserélni. A módosított kernelek már tartalmazzák, tegyél fel egyet és meg lesz a CWM recoveryd.

Megoldható Android SDK-ból is - nem túl bonyolult feladat talán...  ;)
Viszont az általad javasolt út valóban könnyebb!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #770 Dátum: 2011, 11 02, 09:35:22 »

Megoldható Android SDK-ból is - nem túl bonyolult feladat talán...  ;)
Viszont az általad javasolt út valóban könnyebb!
Szerintem ha nem tudja honnan tudná letölteni, akkor az SDK-val sem boldogulna.  ;)

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #771 Dátum: 2011, 11 02, 09:46:23 »
Szerintem ha nem tudja honnan tudná letölteni, akkor az SDK-val sem boldogulna.  ;)

Jogos a 2 pont!  :ok:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #772 Dátum: 2011, 11 02, 13:16:17 »
Ezt ma olvastam a fészen (apropó van "pdafanclub android edition" a facebookon?)
Idézet
LG Mobile
[LG Official Statements on Ice Cream Sandwich OS Update]

LG firmly denies the rumors that claim LG will not be providing the Ice Cream Sandwich (ICS) OS update for the LG Optimus 2X. These rumors are NOT true. LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones. Detailed information on the ICS OS update schedule for specific models will be announced, once the ICS OS is publicly released by Google. Please stay tuned for more updates from LG.

Thank you very much.

Remélem most ettől mindenkinek jobb....
plazy
ui.: a Gingerbread elérhető már itthon is? bár nem hiszem hogy feltenném, de meggyőzhető vagyok.

Nem elérhető Knife

• Navigáció / Navigation: Bluepanther v220
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: CM13
« Reply #773 Dátum: 2011, 11 02, 14:15:56 »
Elérhető bizony. You are not allowed to view links. Register or Login, meg LG-Updater is látja, ha hazaérek ki is próbálom.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #774 Dátum: 2011, 11 02, 14:38:09 »
Elérhető bizony. You are not allowed to view links. Register or Login, meg LG-Updater is látja, ha hazaérek ki is próbálom.
Majd érdekelnek a tapasztalatok. Főleg az hogy egy rootolatlan készülék hogy működik, mert (bár nem is tudom miért ragaszkodok a roothoz)  azért jó lenne nem bezárni azt a kiskaput. (mert az official update-től bezáródik ugye?!)