Hát vitatkozzunk. Az úgyis előre visz. :-)
OK, de ez nem vita, csak beszélgetés, legfeljebb néha elbeszélünk egymás mellett.
Az Androiddal kapcsolatban egyetértünk, ez egyfajta értékválasztás is, én sem véletlenül döntöttem mellette. Ezt már kitárgyaltuk itt, a tudomásulvennivalókkal együtt. Mindenesetre megválogatom, milyen szoftvereket töltök le a Marketről: elolvasom a véleményeket, csak olyat használok, amire tényleg szükségem van, és amelyik sokat FC-zik, az megy a kukába.
Nem akartam konkrét szoftver-hibákat írni, mert már kiveséztük őket itt a fórumon, de hát legyen:
Nincs más óra-alkalmazás a gépen (kéne?), mégis előfordul, hogy nem ébreszt.
Fotó... Ja, hogy vigyek magammal "rendes" apparátot, ha fotózni szeretnék? A Nikon D200 objektívvel kb. 2 kiló. Elviszem, persze, ha direkt fotózni megyek. De könyörgöm, ebben a gépben egy 8MP-es kamera produkál használhatatlan képeket. Érdekes, a hd videók szépek, ahhoz képest...
Wi-fi eldobálása: v10c óta azért jobb, de ne má'!!!
Nem folytatom, úgyis 3 a magyar igazság
A Telenor-ról meg hadd ne mondjak véleményt (úgyis -censored- lenne), de pl. az elébb felsorolt bugok kétlem, hogy nekik köszönhetők.
A frissítési céldátummal kapcsolatos szkepticizmusom nem a telhetetlenségemből fakad, az LG bőven szolgáltatott alapot rá. Mi is volt az official céldátum a mézeskalácsra? 2011. tavasz?
Ehhez képest ma közlik a facebook-on (Tőled tudom
), hogy novemberben kiadják. (Csak halkan: miután az ICS-"ügyben" a kommentelők teleszórták a közösségi oldalakat és a fórumokat F.uck you LG!-vel
) Komikus. (Még halkabban: a Gingerbread-nek SOKKAL kevesebb értelme van erre a készülékre, mint az ICS-nek.)
Az pedig, hogy JÁR-e valami a lúzer-júzernek, vagy sem: többek között EZT hívják terméktámogatásnak. Ebben a jelentésben szerintem jár, főleg egy prémium-kategóriás termék esetében.
Én nem azt várom egy új oprendszertől, hogy 200%-kal gyorsabb legyen tőle a vas, (vagy 30-cal selymesebb a hajam
). Nem vagyok szakember, de ekkora láma sem, a Quadrant pedig végképp lófütyit sem érdekel. Szerintem így is elég gyors. De egy kifejezetten rosszul a készülékre adaptált, aztán még katasztrofálisabban lokalizált szoftver helyett azért nem bánnék egy jobbat.
Ha meg még 200%-kal gyorsabb is lesz...
Üdv: to.ca