2024, 12 25, 19:57:56

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210166 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #675 Dátum: 2011, 09 28, 15:17:23 »
Csak nálam van probléma mostanában a Telenor mobilnettel? Hívni és hívást fogadni tudok (tehát hálózat van), de amint elindítok egy netes alkalmazást hibaüzenetet kapok és semmi tartalmat nem tölt be (se időjárás, se facebook, se semmi...) És most már újraindítás sem segít... :$

Nem elérhető plazy

• Nem: Férfi
    • Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #676 Dátum: 2011, 09 29, 13:17:24 »
Üdv.
Olyan kérdésem van amit már néhányszor megoldottam, de most nem jövök rá. A régebbi telefonjaimnál is előfordult hogy mikor egy ékezetes betűt beírtam az SMS-be akkor a "maradék karakterek száma" nem egyel csökkent hanem többel. Nagyjából képben vagyok hogy mi az oka, nem is ez a baj. Valahogy a többi telefonon átállítottam valamit amitől ez megjavult (vagy területi beállítások, vagy billentyűzet-kódlap vagy hasonló) de itt nem akar megoldódni, és (ellenben pl a régi nokiámmal) pl. nem csak a hosszú Ű Ő Ú foglal több helyet hanem az Á É stb is. (az á betűnél megoldható ha nem a "balra dőlő ékezetes" a-t választom hanem a jobbra dőlőt, de a fent említett karaktereken ez nem segít.)

ha van 5let akkor szívesen fogadom.
thx

plazy

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #677 Dátum: 2011, 09 30, 19:44:08 »
Akik elküldték szervizbe a mobljukat, nektek is összebaszták a kijelzőt?

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #678 Dátum: 2011, 09 30, 21:50:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Akik elküldték szervizbe a mobljukat, nektek is összebaszták a kijelzőt?
Nálam fordítva volt: Én b.sztam össze, ők megjavították. Szervize válogatja, gondolom ;)

Nem elérhető Ronan

• PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: 2.3.4 1035.21_20110725 2.6.32.9 LGP990-V20I
« Reply #679 Dátum: 2011, 10 02, 00:40:29 »
Újabb búg :( 
Bekapcsolás után a nem kér pin kódot és kiírja,hogy sim kártya zárol......wifi megy rajta....?Valakinek hasonló?

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #680 Dátum: 2011, 10 02, 09:21:07 »
Ma reggel két és fél méterről zuhant alá a földre, a galériáról a parkettára és semmi baja...
Az egyik sarka kiccsit benyomódott. váááá

Nem elérhető Tcm

• PDA ROM: LGP990-V10b
« Reply #681 Dátum: 2011, 10 02, 11:58:06 »
Hosszas bíbelődés után úgy döntöttem, hogy ma romolok egyet a kicsikémmel. Elsőre MIUI 1.9.30 ra gondoltam. Viszont arról nem találok infot, hogy baseband-ot kell e frissítsek. egyelőre full gyári 2.2.2 / 1035.21_20110218 van rajta.

Honnan tudok baseband-ot frissíteni, illetve ki milyen romot ajánl? Ami fontos: Akuidő, szabad memória! és ne is fogyjon, meg talán még a teljesítmény :)

Köszönöm
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Appredeem! Pénzkeresés Androidos telefonnal! Az általuk felkínált programokat kell letölteni, kipróbálni véleményezni! Nagyon kis összegtől már kifizet! Én akár naponta többször kifizettetek vele a Paypal számlámra!

HASZNÁLJÁTOK A 'lotsextrapoints' BONUS CODE-OT, ÉS INDULÁSNAK KAPTOK .25$ -T !!!

Nem elérhető Ronan

• PDA ROM: 2.3.4 1035.21_20110725 2.6.32.9 LGP990-V20I
« Reply #682 Dátum: 2011, 10 02, 13:30:42 »
Újabb búg :( 
Bekapcsolás után a nem kér pin kódot és kiírja,hogy sim kártya zárol......wifi megy rajta....?Valakinek hasonló?

A QQLaunchert bezárva megoldodott :)

Nem elérhető RaptorG

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: Android froyo 2.2
« Reply #683 Dátum: 2011, 10 02, 14:07:52 »
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy miért nem tudok névjegykártyát fogadni? A másik óriási gondom hogy nem tudom szinkronizálni a PCSuite programmal. Egyszerüen nem érzékeli se usb-n se bluetoot-on.

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2X
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #684 Dátum: 2011, 10 05, 12:16:19 »
Hosszas bíbelődés után úgy döntöttem, hogy ma romolok egyet a kicsikémmel. Elsőre MIUI 1.9.30 ra gondoltam. Viszont arról nem találok infot, hogy baseband-ot kell e frissítsek. egyelőre full gyári 2.2.2 / 1035.21_20110218 van rajta.

Honnan tudok baseband-ot frissíteni, illetve ki milyen romot ajánl? Ami fontos: Akuidő, szabad memória! és ne is fogyjon, meg talán még a teljesítmény :)

Köszönöm

Sziasztok!

Kapcsolódnék a fentiekhez, hogy én már próbálta feltenni MIUI romot (a ROM MANAGER-rel) de a sikeresnek kiírt rom telepítés után a telefon egyszerűen nem indult el. Megjelent az LG felírat és alatta a betöltést jelző csík, majd a csík animációja megállt és innentől kezdve csak aksi ki-be volt a megoldás. Lehetséges, hogy a basebond nem megfelelő?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #685 Dátum: 2011, 10 05, 12:54:37 »
Assźem kell nyomni wipe -ot.
Nekem az oldotta meg. Előtte mindent menteni kell...

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #686 Dátum: 2011, 10 05, 15:02:42 »
Ma reggel két és fél méterről zuhant alá a földre, a galériáról a parkettára és semmi baja...
Az egyik sarka kiccsit benyomódott. váááá
:'(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #687 Dátum: 2011, 10 05, 16:09:17 »
Sziasztok!

Kapcsolódnék a fentiekhez, hogy én már próbálta feltenni MIUI romot (a ROM MANAGER-rel) de a sikeresnek kiírt rom telepítés után a telefon egyszerűen nem indult el. Megjelent az LG felírat és alatta a betöltést jelző csík, majd a csík animációja megállt és innentől kezdve csak aksi ki-be volt a megoldás. Lehetséges, hogy a basebond nem megfelelő?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Szia!

A basebandel semmi gond nincs. Még annó nekem is működött a 0622-essel. De azt a ROM Manageres dolgot szerintem felejtsd el.
Így csináld:
Menj fel ide és töltsd le a romot: You are not allowed to view links. Register or Login
Aztán másold fel egy fizikai sd kártyára (a telefon belső tárhelye nem jó).
Tedd be a telefonodba, majd indítsd el Recovery módban a telefont. Bekapcsoló gomb + hangerő le gomb.
Válaszd az install zip from sd card opciót, aztán válaszd ki a romot (meg fog jelenni egy sorban) Menj rá a hangerő le és fel gombokkal navigálva, majd a bekapcsoló gombbal nyomj okét.
Várd meg míg kiírja, hogy végzett a telepítéssel. ezután válaszd a reboot system now opciót.
Ha így csinálopd máris miui romod van.
Sok sikert.  ;)

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #688 Dátum: 2011, 10 05, 16:19:02 »
Szia!

A basebandel semmi gond nincs. Még annó nekem is működött a 0622-essel. De azt a ROM Manageres dolgot szerintem felejtsd el.
Így csináld:
Menj fel ide és töltsd le a romot: You are not allowed to view links. Register or Login
Aztán másold fel egy fizikai sd kártyára (a telefon belső tárhelye nem jó).
Tedd be a telefonodba, majd indítsd el Recovery módban a telefont. Bekapcsoló gomb + hangerő le gomb.
Válaszd az install zip from sd card opciót, aztán válaszd ki a romot (meg fog jelenni egy sorban) Menj rá a hangerő le és fel gombokkal navigálva, majd a bekapcsoló gombbal nyomj okét.
Várd meg míg kiírja, hogy végzett a telepítéssel. ezután válaszd a reboot system now opciót.
Ha így csinálopd máris miui romod van.
Sok sikert.  ;)

Nagyon köszönöm a részletes leírást, ki fogom próbálni.  :ok: Még egy kérdés, angol nyelv lesz csak, vagy válaszható magyar is? Elméletileg nem gond az angol, csak igen megszoktam, hogy magyar a cucc.

Üdv.:

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #689 Dátum: 2011, 10 05, 16:55:53 »
Nagyon köszönöm a részletes leírást, ki fogom próbálni.  :ok: Még egy kérdés, angol nyelv lesz csak, vagy válaszható magyar is? Elméletileg nem gond az angol, csak igen megszoktam, hogy magyar a cucc.

Üdv.:

Szívesen!
Van rá már magyarítás is. Pár lelkes srác folyamatosan frissíti.
Bár Én nem próbáltam csak az angolt (meg egyszer a kínait  :D ), de menj fel ide: You are not allowed to view links. Register or Login
Sok mindent meg fogsz tudni a miuiról, és még a magyarítást is le tudod tölteni.

Üdv

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #690 Dátum: 2011, 10 05, 17:18:21 »
Szívesen!
Van rá már magyarítás is. Pár lelkes srác folyamatosan frissíti.
Bár Én nem próbáltam csak az angolt (meg egyszer a kínait  :D ), de menj fel ide: You are not allowed to view links. Register or Login
Sok mindent meg fogsz tudni a miuiról, és még a magyarítást is le tudod tölteni.

Üdv
Vagy: You are not allowed to view links. Register or Login :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető baro

• PFC Fan
« Reply #691 Dátum: 2011, 10 05, 17:53:23 »
Köszönöm az információkat.  :taps:

Nem elérhető zsolti86

• PFC Fan
  • PDA: Lg Optimus 2x
  • PDA ROM: LG stock rom(2.2.2)
« Reply #692 Dátum: 2011, 10 08, 18:42:12 »
Sziasztok!
Nagy segitsegre lenne szuksegem,az a gond,h nemreg probalkoztam a telom overclock-olasaval,megcsinaltam minden muveletet ahogy kertek,tobbszor ujrainditottam a telot,aztan mostmar csak az LG jel jon be,tovabb nem lep!A recovery-be sem tudok mar belepni,eddig az volt a mento ov!Tud valaki segiteni?

Nem elérhető FlyMehigh

« Reply #693 Dátum: 2011, 10 08, 19:30:22 »
Sziasztok!
Nagy segitsegre lenne szuksegem,az a gond,h nemreg probalkoztam a telom overclock-olasaval,megcsinaltam minden muveletet ahogy kertek,tobbszor ujrainditottam a telot,aztan mostmar csak az LG jel jon be,tovabb nem lep!A recovery-be sem tudok mar belepni,eddig az volt a mento ov!Tud valaki segiteni?

Egy valamit még kipróbálhatsz!
- Aksi, sim kártya, mem. kártya kivesz.
- usb-n csatlakoztasd a számítógéphez
12. oldalon itt a fórumban le van írva részletesen, hogyan kell a gyári romot visszatenni rá a smartflash nevű programmal.
Ne aggódj! szerintem nem rontottad el teljesen.
Csináld meg amit írtam, és menni fog.  Aztán legközelebb vigyázz a procihúzással...  ;)

Nem elérhető zsolti86

• PFC Fan
  • PDA: Lg Optimus 2x
  • PDA ROM: LG stock rom(2.2.2)
« Reply #694 Dátum: 2011, 10 08, 22:14:20 »
Koszi szepen a segitseget,bar nem ott volt a megoldas,vegulis ravezetett! :D

Nem elérhető mzs1978

• PDA: motorola defy
« Reply #695 Dátum: 2011, 10 09, 13:23:50 »
Üdv
lenne egy kérdésem
az a problémám hogy a lg-m full térerő mellett nem fogadja a hívásokat többféle simmel is kiprobáltam minden max a térerő de amikor hívom nem elérhető 10/8 szor
mi lehet a baj?
előre is köszi

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #696 Dátum: 2011, 10 09, 14:46:28 »
Nem lehet hogy valami  censored  launcher-működés az oka? A fórumokon olvasgatva az szokott olyanokat csinálni, hogy nem mutatja a pinkód bekérést, lenyeli a csörgést, esetleg lenyeli a bejövő hívásokat.... Nem tudom hogy pont melyik launcher szoftverre szoktak panaszkodni. (nekem régebben se az adw-vel nem volt gondom és most a launcher pro fizetőssel sincs...)
Persze ez csak 5letelés a részemről de talán segít.

Ha mégsem ez lenne a probléma akkor is szoftveres úton közelíteném meg a dolgot. (azt írjuk az apple előnyei közé hogy ott minden program 100%-osan le van tesztelve mielőtt a market-ba kerül, míg itt sok a teszteletlen selejt. Hiába no, ezeket 100 telefonon kellene futtani míg az apple szoftvereket azt meg csak 2-n.)
Üdv
pal

Nem elérhető badly85

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Iphone 4S, iPad 2, Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: iOS 6.0.1, PARANOIDANDROID 2.52
« Reply #697 Dátum: 2011, 10 10, 07:34:24 »
sziasztok. érdeklődnék h a telóhoz kijött már a 2.3-as friss android???

mert szeretnék egy ilyen telót venni, de rengetegen nem ajánlják  egy csomó szoftveres hiba miatt (újraindulás, wifi, sms, telefonálás)  :'(

és egyáltalán mi igaz ezekből a hibákból?? az akksi tényleg egy napig sem bírja?

előre is kösz a válaszokat.

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #698 Dátum: 2011, 10 10, 15:35:58 »
sziasztok. érdeklődnék h a telóhoz kijött már a 2.3-as friss android???

mert szeretnék egy ilyen telót venni, de rengetegen nem ajánlják  egy csomó szoftveres hiba miatt (újraindulás, wifi, sms, telefonálás)  :'(

és egyáltalán mi igaz ezekből a hibákból?? az akksi tényleg egy napig sem bírja?

előre is kösz a válaszokat.
Nem tudom kijött e már a hivatalos 2.3, de én cm 7-t használok ami már 2.3.7-es...jelenleg mindennél frissebb a szoftvere. :) Nagyon gyors a telefon és az akksija is jó bírja, én közepes használattal naponta töltöm, de minden ilyen kategóriás telefonnál ugyanez a helyzet. Haverom galaxy S telója se bírja jobban.
Újraindulás régen probléma volt, most már egyáltalán nincs jelen, sms-zni és telefonálni lehet vele :) Wifi is van rajta és működik.
Remélem segítettem. :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gaabbaa

• PDA: Samsung Omnia II --- LG Optimus 2X
  • PDA ROM: WinMo: Sense: JI1 (6.5.3) --- Android 2.3.4 (baseband 1035.21_20110725 ; kernel: 2.6.32.9-NeoBlaze ; rom: V20e)
« Reply #699 Dátum: 2011, 10 10, 16:06:31 »
Sziasztok!

Nemrég lettem tulajdonosa egy ilyen "drágaszágnak"!  :D Eddig OmniaII-es PDA készüléket használtam. Találtam egy nagyon könnyű és gyors módszert arra hogy a névjegyzéket hogyan lehet könnyen szinkronizálni a winmo-s kütyükből!

Először is szinkronizálni kell a régi pda-t (windows mobil) a pc-vel activeSync-el (kontaktok), majd ha megvan akkor feltelepíteni az LG saját szoftverjét, amit innen lehet letölteni: You are not allowed to view links. Register or Login. Ha kész akkor a szofver rá fog kérdezni hogy mit szeretnél szinkronizálni az új telefonoddal. Itt kiválasztottam a kontaktokat majd megadtam neki hogy az outlook-ból keresse ki a névjegyeket. Utána egy katt és már rajta is vannak az telefonon a régi névjegykártyák!

:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:
Márpedig, babrálni állandóan kell valamit!