2024, 12 25, 08:29:04

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210056 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #625 Dátum: 2011, 09 16, 10:14:56 »
Szerintem cserélik az egészet, remélhetőleg nem gagyiznak.. .

Nem elérhető knimail

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: pékilenckilencven LG
  • PDA ROM: "Mézesmadzag"
« Reply #626 Dátum: 2011, 09 16, 10:56:19 »
Hello!
Olvasom, hogy nincs mindenki megelégedve a v10d-vel! Én kb.1 hónapja frissítettem a v10c-re a gyárit.
Hát , hogy ez mekkora  censored ! Annyit szívtam vele, mire nehezen be tudtam állítani mindent! Még most is ír néha hibákat, de már megszoktam...:-)olyan mintha hozzátartozna a hiba is:-)nem is merem tovább frissíteni, mert nem akarok megint 1 hétig kínlódni vele, ha nem sikerül! Várom Én is a "mézesmadzagot"de május óta csak hitegetik az embert! Egy ilyen nagy cég, mint az "eldzsí, nem gondoltam volna, hogy mekkora nagy parasztvakítást fog csinálni a 2x piacra dobásával! Ők akartak lenni az elsők a 2 magossal, szoftver meg a kanyarba sincs, csak bohóckodtak! na mindegy...

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #627 Dátum: 2011, 09 16, 11:06:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!
Olvasom, hogy nincs mindenki megelégedve a v10d-vel! Én kb.1 hónapja frissítettem a v10c-re a gyárit.
Hát , hogy ez mekkora  censored ! Annyit szívtam vele, mire nehezen be tudtam állítani mindent! Még most is ír néha hibákat, de már megszoktam...:-)olyan mintha hozzátartozna a hiba is:-)nem is merem tovább frissíteni, mert nem akarok megint 1 hétig kínlódni vele, ha nem sikerül! Várom Én is a "mézesmadzagot"de május óta csak hitegetik az embert! Egy ilyen nagy cég, mint az "eldzsí, nem gondoltam volna, hogy mekkora nagy parasztvakítást fog csinálni a 2x piacra dobásával! Ők akartak lenni az elsők a 2 magossal, szoftver meg a kanyarba sincs, csak bohóckodtak! na mindegy...
Én a hivatalos Update-tel frissítettem. Semmit nem állítottam (nem is kellet eleddig), jónak (jobbnak) tűnik.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #628 Dátum: 2011, 09 16, 11:26:40 »
Én is arról csináltam az előzőt! Mégis kellemetlen a viselkedése! Épp m ost néztem rá és valóban elérhető új sw...vasárnap lesz egy kis időm, lehet bepróbálom! Jót tesz a vérnyomásnak, ha mégsem lesz valami jó...köszi

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #629 Dátum: 2011, 09 16, 12:30:00 »
Hello Mindenki!

Találtam a 2x kijelzőjén, 2 db nagyon pici fehér pontot! Ez pixel hiba lehet? Mindig ugyan ott van és ezért gondolom, hogy az! 2 hónapos a készülékem, de ha beviszem szervizbe, akkor cserélik az ilyen tipusú hibákra a készüléket komplett, vagy cserélik a kijelzőt?
Már csak azért, mert nem nagyon szeretném ha turkálnának a belsejében, mert tuti akkor összeb......k!
Szerintetek? csere vagy javítás lesz ?

Üdv: knimail
Ugyan mit b.sznának össze? Egyébként 3 napon túl kijelző csere - ha egyáltalán.

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #630 Dátum: 2011, 09 16, 12:37:56 »
Volt egy LG arenám, leejtettem, sajnos összetört a kijelző. Garis volt a készülék, de ilyenkor nem számít!
Kicserélték!...mikor a kezembe adták, először azt hittem nem is az enyém, annyira karcos volt a hátlapja és a szétszedéskor is az oldalán volt két sérülés!...na  erről beszélek! És egy hivatalos szakszerviz állítólag !Volt szóváltás, felhívtam a szervizet, de elküldtek mamámba, hogy Ők biztos nem, ne rágalmazzam Őket...Én meg hülye vagyok a sok közül, sugallták felém!Nem tudtam mit csinálni! Dühös voltam, legszívesebben a földhöz csaptam volna a készüléket...

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #631 Dátum: 2011, 09 16, 13:25:46 »
Volt egy LG arenám, leejtettem, sajnos összetört a kijelző. Garis volt a készülék, de ilyenkor nem számít!
Kicserélték!...mikor a kezembe adták, először azt hittem nem is az enyém, annyira karcos volt a hátlapja és a szétszedéskor is az oldalán volt két sérülés!...na  erről beszélek! És egy hivatalos szakszerviz állítólag !Volt szóváltás, felhívtam a szervizet, de elküldtek mamámba, hogy Ők biztos nem, ne rágalmazzam Őket...Én meg hülye vagyok a sok közül, sugallták felém!Nem tudtam mit csinálni! Dühös voltam, legszívesebben a földhöz csaptam volna a készüléket...
Ha leejted, és összetörik - csak mondom -, az nem garanciális hiba. ;) Ha úgy érzed, átcsesztek, erre az esetre van panaszkönyv is a világon. Elhiheted, hogy nem dicsérik meg őket, ha beleírsz... Ha ilyen a mentalitás, nem a Tied lesz ott az egyetlen bejegyzés.

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #632 Dátum: 2011, 09 16, 14:30:05 »
Ha érkezik bármi válasz majd értesíts kérlek. ;) előre is köszi! ;)

Nos. Tegnap felvettem a kapcsolatot a speedshoppal, azt mondták hogy 3 munkanapon bellül tudnak választ adni. Megkerestem egy másik, önmagát termékbeszerzőnek titulált emberkét, ő még nem adott választ :)

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #633 Dátum: 2011, 09 17, 15:37:14 »
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, amire remélem választ kapok :P. Az egyik ismerősnek van 2X-re és nemrég felrakta a MIUI ROM-t. Első körben két dologra panaszkodna, amire talán lehet okkal.

1.) SD kártyáját nem látja.
Az olvastam, hogy még a cyanogemod7-nél állítólag nincs kész ez az opció és tudom, hogy valamilyen szinten a MIUI a cyan-re épül, de valóban nincs SD mountolás az 1.9.9-ben?

2.) Az APN beállításaival van vmi gubanc. Arra panaszkodik, hogy sokkal lassabb a mobil netje, mint az korábban volt.

Remélem nem csupa hülyeséget kérdeztem :)
Köszöntem előre is a válaszokat!

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #634 Dátum: 2011, 09 17, 15:50:37 »
Már több mint egy hónapja használok Miuit, épp most cseréltem 1.9.16. ra és nem találkoztam ilyen problémával.
Balatonon vagyok épp, itt hol van H holnincs, általában erős E betű van,  és néha nm talál netet, ez lehet ennek az oka, de Max ennyi.
Az sd vel sosem volt problémám.
A gps kicsit nehezebben találja meg hol vagyok épp és a fényképezés vakuval okoz problémát neki, de ez eleddig a legjobb rom.
És tényleg kipróbáltam már mindet '
Ahogy látom cyanogenmod már nem is frissül,  nincs stable,  semmi...

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #635 Dátum: 2011, 09 17, 18:34:56 »
ez meg mi  a rák....?
fel tolom a teloba az usbt ,gepre kotom ... pc suit.....uj szoft pedig a v10 d van rajta....sebike orul itt a 2.3 .... kér bizti mentest ...igen..... erre lg szoft updater elindul es kiirja nincs uj szoft....en ezt nem ertem...pc suit szerint van... lg updater szerint nincs

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #636 Dátum: 2011, 09 18, 16:51:31 »
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, amire remélem választ kapok :P. Az egyik ismerősnek van 2X-re és nemrég felrakta a MIUI ROM-t. Első körben két dologra panaszkodna, amire talán lehet okkal.

1.) SD kártyáját nem látja.
Az olvastam, hogy még a cyanogemod7-nél állítólag nincs kész ez az opció és tudom, hogy valamilyen szinten a MIUI a cyan-re épül, de valóban nincs SD mountolás az 1.9.9-ben?

2.) Az APN beállításaival van vmi gubanc. Arra panaszkodik, hogy sokkal lassabb a mobil netje, mint az korábban volt.

Remélem nem csupa hülyeséget kérdeztem :)
Köszöntem előre is a válaszokat!

Szia!

Én is kipróbáltam a MIUI romot. Legalább 2 hétig nyigáztam vele a telefonomat. Az sd kártyával nem volt semmi probléma, gond nélkül látta, olvasta, írta. A netnél viszont Én is tapasztaltam, hogy valami nincs rendben.
Szerintem, ha újra rakja a MIUI romot akkor az sd kártyás gondja meg fog oldódni. Nálam is volt, olyan, hogy feltelepítettem, és szinte az összes alkalmazás elindításánál hibát észlelt és lefagyott, de aztán újra telepítettem ugyan azt a MIUI romot és nem volt gond.

Viszont szerintem (saját vélemény) nem a legjobb megoldás az O2X-re a MIUI. Van sok apró bosszantó dolog benne, de talán a legnagyobb hiba a fényképek és videók minősége. Most ott tartok, hogy szinte az összes romot kipróbáltam már a telefonra, de visszatértem a MoDaCo Fr19-re. Nálam ez vált be eddig a legjobban. Igaz, hogy nem 2.3-as androidra épül, de jól működik. 

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
  • PDA: Samsung Galaxy S5; Galaxy S3; Lumia 532
  • PDA ROM: S5 stock, S3 Temasek CM12.1
« Reply #637 Dátum: 2011, 09 18, 18:55:13 »
Én a nightly 96 óta használok cm 7-t és ennél semmi se jobb. A MIUI-ból csak a nagyon klafa notification area hiányzik, de azt a felületet nem tudtam megszokni... :S
Most A pár napos kang nigtly-t használom a 802-es vorkkernellel, minden partíció ext4-re formázva és egyszerűen eszméletlen gyors. Az angry birds season-t gyorsabban betölti, mint haverom iPhone 4-e. :) Az akksi idő rendben van, de semmi extra, viszont a gps 5 mp alatt talál jelet (magyar szerver+nokia extra szerver). Hibátlan a teló. :)
Pár dolgot a build.prop-ban is állítottam, akinek kell a rom az innen le tudja tölteni. :)
rom: You are not allowed to view links. Register or Login
ext4: You are not allowed to view links. Register or Login
gapps: You are not allowed to view links. Register or Login
vorkkernel 802: You are not allowed to view links. Register or Login
Annyi kis kellemetlenség van vele, hogy hiába van a rom update zip-ben a market, vmiért nem indul el...ezt a gapps flashelése megoldja. :)
Csengőhangból pedig csak az enter the nexus-t hagytam benne. Pár fölösleges apk-t kitöröltem (pl livewallpaper), build.prop-ba írtam pár sort (3g gyorsítás, scroll gyorsítás, magyar indulás) valamint a gps conf-t módosítottam.
Csupán azért tettem fel, ha vki szeretne egy gyors romot. Nem kívánok romokat készíteni...nem is nagyon értek hozzá, csak kontárkodok. :)
Nem értek hozzá, csak egy szakbarbár vagyok, aki sokat olvas :)
Kezdőknek: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #638 Dátum: 2011, 09 18, 19:19:14 »
Én a nightly 96 óta használok cm 7-t és ennél semmi se jobb. A MIUI-ból csak a nagyon klafa notification area hiányzik, de azt a felületet nem tudtam megszokni... :S
Most A pár napos kang nigtly-t használom a 802-es vorkkernellel, minden partíció ext4-re formázva és egyszerűen eszméletlen gyors. Az angry birds season-t gyorsabban betölti, mint haverom iPhone 4-e. :) Az akksi idő rendben van, de semmi extra, viszont a gps 5 mp alatt talál jelet (magyar szerver+nokia extra szerver). Hibátlan a teló. :)
Pár dolgot a build.prop-ban is állítottam, akinek kell a rom az innen le tudja tölteni. :)
rom: You are not allowed to view links. Register or Login
ext4: You are not allowed to view links. Register or Login
gapps: You are not allowed to view links. Register or Login
vorkkernel 802: You are not allowed to view links. Register or Login
Annyi kis kellemetlenség van vele, hogy hiába van a rom update zip-ben a market, vmiért nem indul el...ezt a gapps flashelése megoldja. :)
Csengőhangból pedig csak az enter the nexus-t hagytam benne. Pár fölösleges apk-t kitöröltem (pl livewallpaper), build.prop-ba írtam pár sort (3g gyorsítás, scroll gyorsítás, magyar indulás) valamint a gps conf-t módosítottam.
Csupán azért tettem fel, ha vki szeretne egy gyors romot. Nem kívánok romokat készíteni...nem is nagyon értek hozzá, csak kontárkodok. :)

Hmmm. Jól hangzik. Ezt ki fogom próbálni. Fényképnek milyen a minősége? Van olyan mint a gyári rommal vagy az MCR-el?

Köszi  :)

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #639 Dátum: 2011, 09 18, 22:04:35 »
Hmmm. Jól hangzik. Ezt ki fogom próbálni. Fényképnek milyen a minősége? Van olyan mint a gyári rommal vagy az MCR-el?

Köszi  :)
Soha nem hasonlítottam össze, de elég jó képeket csinált a kocsiból fényképezve. :) Elvileg a cm7 javított kamerája van benne (mert ha jól tudom, akkor vmelyik nigtly-tól kezdve azt teszik bele). MCR-rel nem fényképeztem, örülnék ha megmondanád, hogy jobb e vagy sem. :)
Más: Paul nem rég csiripelte, hogy a héten újra a GB-vel foglalkozik. :) Hamarosan gr3... :)

Nem elérhető modosdani

• Navigáció / Navigation: LgO2X-Sygic
  • PDA: Lg Optimus 2X / Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 7-10112011 O2X / I9100BOKG2
« Reply #640 Dátum: 2011, 09 19, 07:51:49 »
Gondolkodtam azon hogy elcserélem ezt a készülékemet egy galaxy tab-ra (a régi 7"-osra). Az eladója szerint a tab jelen pillanatban többet ér mint az O2X. Vélemények?

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #641 Dátum: 2011, 09 19, 09:26:26 »
Gondolkodtam azon hogy elcserélem ezt a készülékemet egy galaxy tab-ra (a régi 7"-osra). Az eladója szerint a tab jelen pillanatban többet ér mint az O2X. Vélemények?
75 körül lehet venni az új 7"-os galaxy tab-t, míg a 2x 100 körül mozog :)

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
« Reply #642 Dátum: 2011, 09 19, 15:51:54 »
Hello Mindenki!

Tegnap frissítettem a v10c-ről...v10d-re !Sz.tem tökéletes lett! A v10c rengeteg hibát kiírt, kikapcsolt, megszakította a hálózati kapcsolatot pár másodpercre, csinált elég sok hülyeséget!
Néha már az agyamra ment!
Féltem, hogy ez a v10d is hasonló blama lesz, de 1 napi nyomkorászás, netezés, bohóckodás mellett is tökéletes eddig!
Az idióta hibaüzenetek is megszüntek! Lehet, hogy kicsit az aksi is tovább bírja?!...ez majd napok múlva lesz biztos az állandó használat mellett! egyelőre ajánlani tudom, nekem jó!

Csáá

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #643 Dátum: 2011, 09 19, 16:53:57 »
Csak nekem van gondom még mindig a gyári rommal a wifivel? Ráadásul most megint elkezdte azt is csinálni, hogy magától kikapcsol és néha nem tudom bekapcsolni a kijelzőt... ilyenkor aksi ki-be. Nagyon furcsa azonban, hogy ha új romot teszek fel, akkor 3-4 hétig ezek a problémák eltűnnek, de ennyi idő elteltével megint jelentkeznek... Ki érti ezt??? :) Lehetséges, hogy valami app miatt lehet? Monitorozó appok közül csak Batterymindert, 3gWatchdog-ot és LookOut-ot használok és nem raktam fel taskmanagert sem. Hogy tudok nyomni egy hard resetet? Lehetséges, hogy korábban tettem fel valami progit, amit nem kellett volna és most szeretnék mindent gyökerestül kigyomlálni.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #644 Dátum: 2011, 09 19, 17:33:19 »
Csak nekem van gondom még mindig a gyári rommal a wifivel? Ráadásul most megint elkezdte azt is csinálni, hogy magától kikapcsol és néha nem tudom bekapcsolni a kijelzőt... ilyenkor aksi ki-be. Nagyon furcsa azonban, hogy ha új romot teszek fel, akkor 3-4 hétig ezek a problémák eltűnnek, de ennyi idő elteltével megint jelentkeznek... Ki érti ezt??? :) Lehetséges, hogy valami app miatt lehet? Monitorozó appok közül csak Batterymindert, 3gWatchdog-ot és LookOut-ot használok és nem raktam fel taskmanagert sem. Hogy tudok nyomni egy hard resetet? Lehetséges, hogy korábban tettem fel valami progit, amit nem kellett volna és most szeretnék mindent gyökerestül kigyomlálni.
Nekem elég (volt) hetente-kéthetente egy kikapcs-bekapcs.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető petikeke

• Support-ER
« Reply #645 Dátum: 2011, 09 20, 08:25:01 »
Nekem naponta 2-3szor is meghalt a telefon és csak akksi ki-be segített. Ez bármilyen gyári 2.2-es romnál előfordult. FR 18-tól kezdve szinte alig indult újra, de a gr 2-vel és a cm 7-tel sose indult újra magától.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #646 Dátum: 2011, 09 20, 08:42:38 »
Lehetséges, hogy valami app miatt lehet?
Szerintem biztos. mert mi változhat 3-4hát alatt? A hardver tuti nem.

plazy

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #647 Dátum: 2011, 09 20, 16:07:49 »
sziasztok, skypen szeretném megcsinálni h legyen videóhívás ezért letöltöttem ezt a programot : You are not allowed to view links. Register or Login  ( skype patched ) feltettem és elindul a skype, rendes hívás vanm, irni tudok, de ahogy elinditom a videohivást kiirja hogy " Sajnálom! Skype (process com.skype.raider) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra." Valaki tudna segíteni ebben hogy skypeon videóhívást tudjak indítani O2X ről ?

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #648 Dátum: 2011, 09 21, 11:54:10 »
Hiába a v10d  :shock: telenoros mobilomra 2-3 hetente még  mindig resztelni kell a mobilt, mert nem áll fel a rendszer rajta.
Az a probléma se oldódott meg ha felrakok valami programot akkor pár hét múlva többet nem indul el csak ha letörlöm és felrakom újra. >:(

Van aki ennyire szenved ezzel a mobillal mint én, vagy csak én kaptam ennyire hibás telót? :D

Nem elérhető baro

• PFC Fan
  • PDA: LG optimus 2X
  • PDA ROM: 1035.21_20110725 2.6.32.9-HP_2x_Xtreme_Sr1 MoDaCo Custom ROM for the LG p990 Gr4 (LGP990-V20j)
« Reply #649 Dátum: 2011, 09 21, 15:27:41 »
Hiába a v10d  :shock: telenoros mobilomra 2-3 hetente még  mindig resztelni kell a mobilt, mert nem áll fel a rendszer rajta.
Az a probléma se oldódott meg ha felrakok valami programot akkor pár hét múlva többet nem indul el csak ha letörlöm és felrakom újra. >:(

Van aki ennyire szenved ezzel a mobillal mint én, vagy csak én kaptam ennyire hibás telót? :D

Szia!
Nekem független telefonom van, de ilyen problémával a gyári rom esetében sem tapasztaltam. Viszont a fórumot olvasgatva sok probléma esetben azt javasolták, hogy cserélni kell a ROM-ot valamelyik "konyhában" készültre. Ezért én is viszonylag hamar átestem a rom cserén, és egy stabil készülék lett. Javaslom próbáld meg Te is. Ehhez itt a fórumon találsz korrekt leírást.

Üdv.: