Én a nightly 96 óta használok cm 7-t és ennél semmi se jobb. A MIUI-ból csak a nagyon klafa notification area hiányzik, de azt a felületet nem tudtam megszokni... :S
Most A pár napos kang nigtly-t használom a 802-es vorkkernellel, minden partíció ext4-re formázva és egyszerűen eszméletlen gyors. Az angry birds season-t gyorsabban betölti, mint haverom iPhone 4-e.
Az akksi idő rendben van, de semmi extra, viszont a gps 5 mp alatt talál jelet (magyar szerver+nokia extra szerver). Hibátlan a teló.
Pár dolgot a build.prop-ban is állítottam, akinek kell a rom az innen le tudja tölteni.
rom: You are not allowed to view links.
Register or
Loginext4: You are not allowed to view links.
Register or
Logingapps: You are not allowed to view links.
Register or
Loginvorkkernel 802: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAnnyi kis kellemetlenség van vele, hogy hiába van a rom update zip-ben a market, vmiért nem indul el...ezt a gapps flashelése megoldja.
Csengőhangból pedig csak az enter the nexus-t hagytam benne. Pár fölösleges apk-t kitöröltem (pl livewallpaper), build.prop-ba írtam pár sort (3g gyorsítás, scroll gyorsítás, magyar indulás) valamint a gps conf-t módosítottam.
Csupán azért tettem fel, ha vki szeretne egy gyors romot. Nem kívánok romokat készíteni...nem is nagyon értek hozzá, csak kontárkodok.