2024, 12 25, 09:19:14

Szerző Téma: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés  (Megtekintve 210057 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
Re: LG Optimus 2X tapasztalatok, általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2011, 09 09, 16:33:50 »
Azt hiszem most vágta haza a mobilomat a frissítés =/

Nem elérhető bitdomo

• PDA: LG OPTIMUS 2X
  • PDA ROM: V10D + 0725 baseband
« Reply #601 Dátum: 2011, 09 09, 20:42:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt hiszem most vágta haza a mobilomat a frissítés =/

Sikerült életet lehelnem belé és felrakni az új v10d-t :). Még tesztelem hogy milyen, eddig csak arra lettem figyelmes, hogy hamarabb megtalálja hálózatot bekapcsoláskor.

Nem elérhető toca

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #602 Dátum: 2011, 09 09, 21:30:45 »
Majd légy oly rendes és írd le,hogy milyen bugokat vettél észre.
Nos, egy teljes nap "bőséges" tapasztalatával:
Kétszer újraindult a saját feje után. Kikapcsoláskor nem kapcsolt ki teljesen, a gombsor égve maradt, képernyő fekete, nem reagált semmire - ez ugye fagyi (akku ki-be volt a gyógyír) - szintén kétszer. Azóta azért már sikerült "rendesen" is kikapcsolni.
Előfordul, hogy a notification bar-on azt jelzi, hogy nincs térerő, pedig közben beszélek rajta :taps: (Még mindig jobb, mintha fordítva lenne.) :ima: Az elején olyan is volt, hogy én hallottam a másik felet, ő viszont engem nem. Most már úgy tűnik, ez megszűnt.
Ezeket eddig nemigen produkálta, úgyhogy felteszem, a frissítés hozta ki belőle.
DE: Az akkumulátoros üzemidő  - nem éppen kíméletes használat mellett - elérte az 1 business day-t :shock: ez nálam az eddigiekhez képest legalább 30-40%-os javulás. Megszűnt a random időközönként jelentkező forrósodás a sim-kártya tájékán - ez gondolom, összefügg az üzemidő növekedéssel.
Nagyot javult a hívások hangminősége - ez persze nem volt nehéz, volt honnan. Konkrétan sokszor előfordult, hogy érthetetlen volt a vonal túlsó végén beszélő.
Egyelőre ennyi. Francé' köllött ennyit várni rá? Csókoltatom a Telenort.

Nem elérhető bedarob

• PDA: LG Optimus 2x P990
  • PDA ROM: V20L - 0725
« Reply #603 Dátum: 2011, 09 09, 23:20:36 »
Nekem eddig nincs bajom vele! (kopp-kopp) Nekem a C-s rom produkálta ezeket a hibákat, amiket említettél, azonban ez már elmúlt, továbbá a wifi is rendesen működik, bármikor tudok mostmár hálózathoz csatlakozni, nem dob hibát. Azonban ez csak 2 nap használat után, remélem így is marad! ;) Ezenkívül az üzemidő nálam is bőven javult, 30-40%-ot! Végre hibátlanul működik a készülék! (szintén kopp-kopp) :) ámen :)

Nos, egy teljes nap "bőséges" tapasztalatával:
Kétszer újraindult a saját feje után. Kikapcsoláskor nem kapcsolt ki teljesen, a gombsor égve maradt, képernyő fekete, nem reagált semmire - ez ugye fagyi (akku ki-be volt a gyógyír) - szintén kétszer. Azóta azért már sikerült "rendesen" is kikapcsolni.
Előfordul, hogy a notification bar-on azt jelzi, hogy nincs térerő, pedig közben beszélek rajta :taps: (Még mindig jobb, mintha fordítva lenne.) :ima: Az elején olyan is volt, hogy én hallottam a másik felet, ő viszont engem nem. Most már úgy tűnik, ez megszűnt.
Ezeket eddig nemigen produkálta, úgyhogy felteszem, a frissítés hozta ki belőle.
DE: Az akkumulátoros üzemidő  - nem éppen kíméletes használat mellett - elérte az 1 business day-t :shock: ez nálam az eddigiekhez képest legalább 30-40%-os javulás. Megszűnt a random időközönként jelentkező forrósodás a sim-kártya tájékán - ez gondolom, összefügg az üzemidő növekedéssel.
Nagyot javult a hívások hangminősége - ez persze nem volt nehéz, volt honnan. Konkrétan sokszor előfordult, hogy érthetetlen volt a vonal túlsó végén beszélő.
Egyelőre ennyi. Francé' köllött ennyit várni rá? Csókoltatom a Telenort.

Nem elérhető Szabi 1985

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Galaxy S5
« Reply #604 Dátum: 2011, 09 10, 00:40:44 »
Köszönöm az infókat. ;-)

Nem elérhető Alfasanyi

• PFC Fan
  • PDA ROM: LGP990-V20l
« Reply #605 Dátum: 2011, 09 11, 20:37:22 »
Sziasztok!

Tegnap délután frissítettem v10d-re. Azóta legalább 5x kapcsolt ki csak úgy magától a teló.
Valami ötlet? :S  >:(
Telenoros a telefon.

Nem elérhető toca

• Navigáció / Navigation: Asus MyPal A626, iGO8
  • PDA: lg optimus 2x
  • PDA ROM: lgp990-v20r, Android v2.3.4
« Reply #606 Dátum: 2011, 09 11, 20:57:50 »
Sziasztok!

Tegnap délután frissítettem v10d-re. Azóta legalább 5x kapcsolt ki csak úgy magától a teló.
Valami ötlet? :S  >:(
Telenoros a telefon.
Akksi ki-be megvolt már?

Nem elérhető Alfasanyi

• PFC Fan
« Reply #607 Dátum: 2011, 09 11, 21:03:09 »
Akksi ki-be megvolt már?

Igen, megvolt.

Nem elérhető bedarob

« Reply #608 Dátum: 2011, 09 11, 23:58:10 »
Milyen baseband verziód van?

Igen, megvolt.

Nem elérhető a.sebi

• PDA: htc hd2
  • PDA ROM: android 2.2.1 frozo
« Reply #609 Dátum: 2011, 09 12, 07:31:38 »
nekem már pár napja v10 d m van... szinte semmivel sem lett jobb....kerdezem vagy az lg ilyen bal censored  vagy már kezdek gondolkodni hogy a hardver nem az igazi....

Nem elérhető Alfasanyi

• PFC Fan
« Reply #610 Dátum: 2011, 09 12, 07:32:49 »
Milyen baseband verziód van?

1035.21_20110725
Ha ez az amire gondolsz. :)

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #611 Dátum: 2011, 09 12, 07:56:21 »
nekem már pár napja v10 d m van... szinte semmivel sem lett jobb....kerdezem vagy az lg ilyen bal censored  vagy már kezdek gondolkodni hogy a hardver nem az igazi....

A hardvernek semmi baja sincs! Sajnos az LG ilyen bal.... :D Ezerrel várja mindenki a Gingerbreadet, de szerintem az sem lesz jobb mint a froyo. Nem megy ez az Eldzséjéknek. Főzött rom kell használni. Nincs mese.  ;)

Nem elérhető bedarob

« Reply #612 Dátum: 2011, 09 12, 10:45:52 »
Jaja, erre gondoltam, honnan 0725-ös baseband-et? :) nekem 0622 van

1035.21_20110725
Ha ez az amire gondolsz. :)

Nem elérhető safizoo

• PDA: P990
  • PDA ROM: MIU 1.9.30. - 1035.21_20110725 - 2.6.32.45
« Reply #613 Dátum: 2011, 09 12, 11:16:57 »
Nekem ugyanez van Miui 1.9.9-el és nincs ilyen gondom.
Van ritkán, hogy újra indul, de akkor már nagyon nyúzom...

Nem elérhető Alfasanyi

• PFC Fan
« Reply #614 Dátum: 2011, 09 12, 11:39:09 »
Jaja, erre gondoltam, honnan 0725-ös baseband-et? :) nekem 0622 van

:D Jó kérdés. Eddig 2x frissítettem az LG Update progijával. Valószínű az nyomta fel rá.
Amúgy tegnap este óta nem kapcsolt ki.... kopp kopp kopp  :D

Nem elérhető bedarob

« Reply #615 Dátum: 2011, 09 13, 00:44:58 »
wifi problémád nincs? nekem kint van az energiagazdálkodás widget, mindig onnan indítom a wifit és néha csak annyit ír ki, hogy hiba és nem tud csatlakozni a hálózathoz, csak feldobja, hogy hozhatok létre új kapcsolatot. már nagyon sok helyen utánanéztem és mindenhol panaszkodnak erre. most megpróbálom widget nélkül indítani (beállításokból), hátha az nem tetszik neki és meglátjuk mi lesz. :)

nem ide tartozik, de tud valaki arra módot, hogy ha google navigációt használok, akkor le tudjam tölteni az adott ország teljes térképhálózatát?

:D Jó kérdés. Eddig 2x frissítettem az LG Update progijával. Valószínű az nyomta fel rá.
Amúgy tegnap este óta nem kapcsolt ki.... kopp kopp kopp  :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #616 Dátum: 2011, 09 13, 06:27:12 »
wifi problémád nincs? nekem kint van az energiagazdálkodás widget, mindig onnan indítom a wifit és néha csak annyit ír ki, hogy hiba és nem tud csatlakozni a hálózathoz, csak feldobja, hogy hozhatok létre új kapcsolatot. már nagyon sok helyen utánanéztem és mindenhol panaszkodnak erre. most megpróbálom widget nélkül indítani (beállításokból), hátha az nem tetszik neki és meglátjuk mi lesz. :)

Nekem semmi, ilyenkor csak a kikapcsbekapcs segít... >:(

nem ide tartozik, de tud valaki arra módot, hogy ha google navigációt használok, akkor le tudjam tölteni az adott ország teljes térképhálózatát?

Sose próbáltam, de mintha azt olvastam, hogy csak a "környék" térképét lehet, illetve tölt le. Ha jól emlékszem a "BécsBudapest" távolság sem megy
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Alfasanyi

• PFC Fan
« Reply #617 Dátum: 2011, 09 13, 10:36:36 »

Wifi-vel sosem volt még gondom. Sőt eddig a kikapcsolgatásig semmivel sem.

Nem elérhető bedarob

« Reply #618 Dátum: 2011, 09 13, 13:55:57 »
Nem lehet, hogy valami app zavar be? Én eddig mindig az energiagazdálkodás widgetről indítottam, lehet, hogy az nem tetszett neki? :hmm:

Nekem semmi, ilyenkor csak a kikapcsbekapcs segít... >:(

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #619 Dátum: 2011, 09 14, 12:30:40 »
Nem lehet, hogy valami app zavar be? Én eddig mindig az energiagazdálkodás widgetről indítottam, lehet, hogy az nem tetszett neki? :hmm:

Nekem a régebbi (gyári) rommal csinált ezt a wifis balhét, de akkor azt szoktam csinálni hogy otthon fix ip-t állítottam be (gateway, mask stb.) és azt használtam. Aztán amikor nem otthon voltam de előjött a probléma akkor egy pillanatra bekapcsoltam hogy fixip, és egyből ki is kapcsoltam. (valami olyan dolgot eredményezhetett mint nálatok egy telefon-restart). De az új modaco-s rommal semmi problémám nincs a wifi-vel (sem és mással sem)

nálam is kint van az energiagazdálkodás widget, de már csak megszokásból hogy lássam mi van bekapcsolva. Igazából nem használom, mert a BT kivételével minden be van kapcsolva mindig. EGyébként érdemes a "rendszerközeli" appokat kerülni, mert eléggé megzavar(hat)ják az oprendszer lelkivilágát minden telefon esetében. (vagy hamár fent van valami akkor az ne fusson állandóan, pl. wifi scanner, gps check, taskkiller stb.)

Nem elérhető modosdani

• Navigáció / Navigation: LgO2X-Sygic
  • PDA: Lg Optimus 2X / Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 7-10112011 O2X / I9100BOKG2
« Reply #620 Dátum: 2011, 09 15, 18:05:45 »
Nna, ma sikeresen hasra vagtam magam bringaval, kozben a kezemben volt a telefonom... Ez a gorilla glass tenyleg elegge kemeny, de sajnos ezt az alatta levo fem keretrol mar nem mondhatom el... Sikeresen vegig toltam az aszfalton es a fem gyonyoruel ossze gyurodott rajta. Valakinek van valami otlete hogy ezt hol lehetne beszerezni hogy kicsereljem?? :-)

Nem elérhető bedarob

« Reply #621 Dátum: 2011, 09 16, 01:24:30 »
na ez engem is érdekelne, ugyanezen probléma merült fel nálam is, csak nekem a kocsi tetejéről esett le 1-2 hete, de szerencsére csak a fém keret 2 sarkánál minimálisan megnyomódott :(

Nna, ma sikeresen hasra vagtam magam bringaval, kozben a kezemben volt a telefonom... Ez a gorilla glass tenyleg elegge kemeny, de sajnos ezt az alatta levo fem keretrol mar nem mondhatom el... Sikeresen vegig toltam az aszfalton es a fem gyonyoruel ossze gyurodott rajta. Valakinek van valami otlete hogy ezt hol lehetne beszerezni hogy kicsereljem?? :-)

Nem elérhető modosdani

• Navigáció / Navigation: LgO2X-Sygic
  • PDA: Lg Optimus 2X / Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CyanogenMod 7-10112011 O2X / I9100BOKG2
« Reply #622 Dátum: 2011, 09 16, 08:41:32 »
na ez engem is érdekelne, ugyanezen probléma merült fel nálam is, csak nekem a kocsi tetejéről esett le 1-2 hete, de szerencsére csak a fém keret 2 sarkánál minimálisan megnyomódott :(

Nos. Tegnap felvettem a kapcsolatot a speedshoppal, azt mondták hogy 3 munkanapon bellül tudnak választ adni. Megkerestem egy másik, önmagát termékbeszerzőnek titulált emberkét, ő még nem adott választ :)

Nem elérhető FlyMehigh

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #623 Dátum: 2011, 09 16, 08:49:13 »
sziasztok!

Találtam egy kis finomságot az O2X-re egy külföldi oldalon. Hátha valakit érdekel itt is, gondoltam megosztom.  :) Egy HTC Sense 3.0 téma, ami megszólalásig hasonlít a HTC telefonok kinézetére. Én már fel is telepítettem. Mondhatom nagyon szép!  ;) Érdemes kipróbálni.
Csak MoDaCo rommal működik. 
Videó:

Theme: You are not allowed to view links. Register or Login

Üdv,

Nem elérhető knimail

• PFC Fan
  • PDA: pékilenckilencven LG
  • PDA ROM: "Mézesmadzag"
« Reply #624 Dátum: 2011, 09 16, 09:54:12 »
Hello Mindenki!

Találtam a 2x kijelzőjén, 2 db nagyon pici fehér pontot! Ez pixel hiba lehet? Mindig ugyan ott van és ezért gondolom, hogy az! 2 hónapos a készülékem, de ha beviszem szervizbe, akkor cserélik az ilyen tipusú hibákra a készüléket komplett, vagy cserélik a kijelzőt?
Már csak azért, mert nem nagyon szeretném ha turkálnának a belsejében, mert tuti akkor összeb......k!
Szerintetek? csere vagy javítás lesz ?

Üdv: knimail