2024, 11 27, 05:43:48

Szerző Téma: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - NO MORE MCG UPDATES!  (Megtekintve 80898 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: [ROM] MIUI 2.3.4. for Galaxy S - v1.5.6
« Reply #775 Dátum: 2011, 05 10, 18:07:58 »
Elnézést hogy itt is megkérdezem... de ez most óriási cumi:

Kicsit nagy gondba kerültem... feltettem a WaveSecure programot... ami elvileg "lopásgátló" lenne... a dolgát jól is végzi... csakhogy!!!!! Folyamatosan fut mióta feltettem és az unlockhoz PIN kódot kér... de én ilyet nem adtam meg sehol... csak feltelepült... :S :S :S Van valami alapértelmezett kód? Elvileg 6 számjegyűnek kell lennie... próbáltam egy csomó kombót, de nem nyílik... könyörgöm ne kelljen leszedni hozzá a romot... Van valakinek ötlete?
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #776 Dátum: 2011, 05 10, 18:32:08 »
Elnézést hogy itt is megkérdezem... de ez most óriási cumi:

Kicsit nagy gondba kerültem... feltettem a WaveSecure programot... ami elvileg "lopásgátló" lenne... a dolgát jól is végzi... csakhogy!!!!! Folyamatosan fut mióta feltettem és az unlockhoz PIN kódot kér... de én ilyet nem adtam meg sehol... csak feltelepült... :S :S :S Van valami alapértelmezett kód? Elvileg 6 számjegyűnek kell lennie... próbáltam egy csomó kombót, de nem nyílik... könyörgöm ne kelljen leszedni hozzá a romot... Van valakinek ötlete?
A programot nem ismerem, de szerintem nem kell hozzá leszedni a romot. Ellenkezőleg, fel kell tenni egy másikat!  :whistle:

You are not allowed to view links. Register or Login :google:
"On Android and BlackBerry phones, WaveSecure can be uninstalled without a PIN"
Probáltad feladatkezelőből kilőni és leszedni?
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #777 Dátum: 2011, 05 10, 18:34:30 »
A programot nem ismerem, de szerintem nem kell hozzá leszedni a romot. Ellenkezőleg, fel kell tenni egy másikat!  :whistle:

You are not allowed to view links. Register or Login :google:
"On Android and BlackBerry phones, WaveSecure can be uninstalled without a PIN"
Probáltad feladatkezelőből kilőni és leszedni?

nem tudom kilőni mert mindig elindul... :S Akármit nyomhatok neki... mindig ez jön be... :S ráadásul csak home-ra lép ki egy pillanatra... :(

szerk: 123456-ot láttam...nem nyitja :(

Nem elérhető Tibiv

• Navigáció / Navigation: Sygic NAVIGON
  • PDA: Sony Xperia Z1
  • PDA ROM: Stock
« Reply #778 Dátum: 2011, 05 10, 18:47:28 »
Hejj de jó egyeseknek!  :D Nekem az SGS a BOZ V9.5-tel is ugyanúgy maximum egy napig húzta ki töltés nélkül, ráadásul úgy, hogy lejjebb vettem a tempóból, és 1500MHz-ről 1400-ra tettem az OC-t.
Átlagosan sokat használtam :D, igazán aktív életet éltem mostanában vele (rosszra ne gondoljon senki), sokat hallgattam zenét Bluetooth-on keresztül, Wi-Fi-ztem, fotóztam jó sokat, úgyhogy talán ezért ette annyira az akksit.  :hmm:

Na igen én nem tudtam "aktív életet élni vele", mert sajnos csak egy "néger" vagyok a sok közül, akinek dolgoznia kell ha sgs-t szeretne használni, viszont ha dolgozom akkor nincs időm nyomkodni :( max telefonálni.
Lehet hogy ezért bírja 2 napig?? Hétvégén azért én is kivégzem egy nap alatt :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #779 Dátum: 2011, 05 10, 18:56:20 »
Hát nem úsztam meg gyerekek... csináltunk egy format system, format cache-t... és folyamatosan újraindultunk... aztán egy format data már betett neki... boot... ennyi volt!

:S

JS5 szalad odinnal... és htzs kedvéért... titaniummal mennek vissza a programok :D :D Mivel MIUI mentésem meg nincs :D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #780 Dátum: 2011, 05 10, 19:05:46 »
Dombóvári István "koncert" ON...

MIUI már megint fent... de még szűz... most megyek! :) Köszi mindenkinek mindent! :)

MIUI alatt a WAVESECURE program használata nem javasolt! Rossz tapasztalatok! Legyen ennyi elég!

Nem elérhető Tibiv

« Reply #781 Dátum: 2011, 05 10, 19:40:30 »
Felment az mgv2-is. Alig több mint egy hete MIUI-zok,és talán ez a 8. változata az sgs-emen. :shock:
Látványos a fejlődés, javulás.
 Tényleg nagyon hasznos a saját mentése, mert többet tud mint a titanium backup. A sajáttal nekem egy óra alatt fent van egy új rom.

Nem elérhető T-rabant

« Reply #782 Dátum: 2011, 05 10, 21:36:51 »
Mit mondhatnék... Én csak 1 hete maradok el az internet szolgáltatóm lustasága miatt és mindjárt BOZ 9.5 STB.  :shock: Nagyon sok lemaradásom lett :D
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető danifilth87

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: ICS
« Reply #783 Dátum: 2011, 05 11, 08:31:34 »
hellosztok

annyi kérdésem lenne, hogy tegnap fölraktama  miui-ot, mindent ugycsináltam ahogy itt levan irva JS8, speedmodkerner, efsbackup, majd fölraktam a cm7 kernert , mount, és végül a miui zipet telepitettem, elsö bootolásnál nem kért pinkodot, egyértelmüen elment az imei, ezt visszalehet miui-on belül állitani vagy nem?

most visszaraktam egy js3-ast azzal ujra volt imei, most egy 2.2.1 es darky rom van fent ebben is van imei, nem értem hogy miért ment el akkor miuiban az imei.... ezt hogy lehet orvosolni?

Nem elérhető Tibiv

« Reply #784 Dátum: 2011, 05 11, 08:51:35 »
hellosztok

annyi kérdésem lenne, hogy tegnap fölraktama  miui-ot, mindent ugycsináltam ahogy itt levan irva JS8, speedmodkerner, efsbackup, majd fölraktam a cm7 kernert , mount, és végül a miui zipet telepitettem, elsö bootolásnál nem kért pinkodot, egyértelmüen elment az imei, ezt visszalehet miui-on belül állitani vagy nem?

most visszaraktam egy js3-ast azzal ujra volt imei, most egy 2.2.1 es darky rom van fent ebben is van imei, nem értem hogy miért ment el akkor miuiban az imei.... ezt hogy lehet orvosolni?

Az hogy bootolásnál nem kért PIN-t, még nem feltéttlenül jelenti, hogy element az IMEI. Megpróbáltad átkapcsolni repülő üzemmódba, és utána vissza? Esetleg egy újraindítást? Nekem is előfordult már olyan, hogy éjszaka átkapcsoltam, regggel mikor ki akartam kapcsolni, csak az újraindítás segített. De azt is hozzá kell tegyem hogy az újabb romokkal nem volt még ilyen problémám!

Nem elérhető T-rabant

« Reply #785 Dátum: 2011, 05 11, 09:15:48 »
hellosztok

Sajnos legelső Bootolásnál nekem is ez volt a problémám, de hard reset nálam megoldotta a problémát. Semmi köze én szerintem az IMEI-hez.
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #786 Dátum: 2011, 05 11, 09:17:31 »
Az hogy bootolásnál nem kért PIN-t, még nem feltéttlenül jelenti, hogy element az IMEI. Megpróbáltad átkapcsolni repülő üzemmódba, és utána vissza? Esetleg egy újraindítást? Nekem is előfordult már olyan, hogy éjszaka átkapcsoltam, regggel mikor ki akartam kapcsolni, csak az újraindítás segített. De azt is hozzá kell tegyem hogy az újabb romokkal nem volt még ilyen problémám!

Így igaz... tanult kollégám jól mondja... "repcsimódot" próbálj... de még lehet a lock is sokat segít... nekem attól mindig minden észhez tér... (am ez is érdekes... vajon mit tud szoftveresen amit a gombbal nem lehet elérni) :)

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #787 Dátum: 2011, 05 11, 10:08:49 »
Valószínüleg nincs rá lehetöség, de szeretném módosítani a szavazatomat. Korábban arra szavaztam, hogy legyen külön téma, boz verziója, de most már úgy gondolom, hogy az összehasonlíthatóság megkönnyítése miatt, maradhatna itt. Látnánk mindegyiknek, a nyügjét, vagy épp azt amivel több az egyik a másiknál.

Nem elérhető danifilth87

« Reply #788 Dátum: 2011, 05 11, 11:08:57 »
na fölraktam ujra a miui t, probáltam airplane modot... nem jo, factory resetet... nem jó, ujrainditottam 3 szor... nem jó,  már nem tudok mit müvelni vele hogy jó legyen:D , mi van ha ilyenkor telepitem az efs backupot??? akkor mi történik??? (amig nem válaszol valaki nem csinálom meg nyugi :D ) várok még 1 órát hátha valakinek születik valami jó ötlete... ha nem sikerül alkotni ezzel valamit akkor visszarakok valami romot...

Nem elérhető freetaki

« Reply #789 Dátum: 2011, 05 11, 11:37:21 »
na fölraktam ujra a miui t, probáltam airplane modot... nem jo, factory resetet... nem jó, ujrainditottam 3 szor... nem jó,  már nem tudok mit müvelni vele hogy jó legyen:D , mi van ha ilyenkor telepitem az efs backupot??? akkor mi történik??? (amig nem válaszol valaki nem csinálom meg nyugi :D ) várok még 1 órát hátha valakinek születik valami jó ötlete... ha nem sikerül alkotni ezzel valamit akkor visszarakok valami romot...

Tegyél fel egy új modemet cwmböl. A 27-28-adik oldalon volt valakinek ugyan ilyen hibája. Neki ez a modem oldotta meg a problémáját: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető danifilth87

« Reply #790 Dátum: 2011, 05 11, 11:50:16 »
köszönöm, most már bejött a pannon térerő, végre tesztelhetem ezt a romot :D

Nem elérhető freetaki

« Reply #791 Dátum: 2011, 05 11, 14:12:04 »
Kint a v3.
Semmi cséndzslog semmi. Csak spontán kint van. Èrdekes. Azért felteszem.
no mindegy én felteszem. Hátha valami über profi változtatást eszközölt galnet

Nem elérhető ChrisSmith

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami X 2.1 + Sema JB 2.3.0s
« Reply #792 Dátum: 2011, 05 11, 14:26:20 »
Kint a v3.
Semmi cséndzslog semmi. Csak spontán kint van. Èrdekes. Azért felteszem.
no mindegy én felteszem. Hátha valami über profi változtatást eszközölt galnet
MGv3 - Change Log

1. Removed MIUI Camera
 2. Replaced with Stock Camera
 3. Added Latest YouTube (now shows on UI)
 4. New Update Script
 5. EFS Restore still in place
 6. Other additions
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #793 Dátum: 2011, 05 11, 14:34:25 »
MGv3 - Change Log

1. Removed MIUI Camera
 4. New Update Script
 6. Other additions
Aham, megvan! Lehet vak voltam, vagy csak gyorsabb mint galnet. Immáron másodszor vágta majdnem haza az sgsemet, az hogy hamarabb kiteszi a linket, minthogy fel lenne töltve a file. Még jó, hogy mostmár figyelek erre. Elöször lejött egy 70 megás zip file. Gyanús is lett. Aztán figyeltem, ahogy szépen percenként felmegy még 5-6 mega. Most tudom csak letölteni teljesen. Agyhalál...

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #794 Dátum: 2011, 05 11, 16:15:34 »
Jól van Srácok, látom szépen figyelitek a megfelelő oldalakat.
Öregszem, erről is lemaradtam, meg a CM-ről is. A Sense 0.4-et hagyjátok már meg nekem, léccilécci!
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető freetaki

« Reply #795 Dátum: 2011, 05 11, 16:40:03 »
v3, egy idö elteltével nem jön ki bill zárból. Tök fekete marad, mintha ki lenne kapcsolva...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #796 Dátum: 2011, 05 11, 16:40:12 »
MGv3 - Change Log

1. Removed MIUI Camera

4. New Update Script
 6. Other additions

Jól értem? Felkerült az eredeti SGS-es kameraszotfver?  :shock:  :taps: (Vagy esetleg a gyári Android lett beépítve? :hmm:) Mindegy, már töltöm is lefelé... alig várom, hogy kipróbálhassam!  :p
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freetaki

« Reply #797 Dátum: 2011, 05 11, 17:07:02 »
Jól értem? Felkerült az eredeti SGS-es kameraszotfver?  :shock:  :taps: (Vagy esetleg a gyári Android lett beépítve? :hmm:) Mindegy, már töltöm is lefelé... alig várom, hogy kipróbálhassam!  :p
Tudsz dobni, egy linket glitch kerneleihez, vagy mit lehet még használni miuihoz? Gondolom majdnem mindegy, csak cm7-es legyen.
Azt sem nagyon tudom mi a stock kernel. Ès az húzható vagy glitch kell hozzá? Nem vágom még ezt a részt...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #798 Dátum: 2011, 05 11, 17:16:05 »
Tudsz dobni, egy linket glitch kerneleihez, vagy mit lehet még használni miuihoz? Gondolom majdnem mindegy, csak cm7-es legyen.
Azt sem nagyon tudom mi a stock kernel. Ès az húzható vagy glitch kell hozzá? Nem vágom még ezt a részt...

Nem igazán tudom, hogy a legújabb (MGvx) változatokba milyen kernelt került, de mivel drága galnet az RC8 után nem dobott ki changelog-ot a kernel módosítását illetően, szerintem még mindig a Quorra-R6 van benne, de persze lehet, hogy tévedek.

Glitch kerneleit You are not allowed to view links. Register or Logintalálod, szerintem megéri őket használni, mivel stabilak, OC/UV-szupport is van bennük, aminek hála csak úgy pörög a GS, főleg 1.5GHz-en! :P
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freetaki

« Reply #799 Dátum: 2011, 05 11, 17:34:05 »
Nem igazán tudom, hogy a legújabb (MGvx) változatokba milyen kernelt került, de mivel drága galnet az RC8 után nem dobott ki changelog-ot a kernel módosítását illetően, szerintem még mindig a Quorra-R6 van benne, de persze lehet, hogy tévedek.

Glitch kerneleit You are not allowed to view links. Register or Logintalálod, szerintem megéri őket használni, mivel stabilak, OC/UV-szupport is van bennük, aminek hála csak úgy pörög a GS, főleg 1.5GHz-en! :P
most nem tudom letölteni, de ha neked megvan a miui v2 vagy 3 és feltetted a glitch kernelt riportolj róla plz, Különös tekintettel arra, hogy a kamera megmarad-e vagy tönkremegy. Ha elszáll, akkor este amikor hazaérek, nem fárasztom magam a felrakásával. THX