Mire bekapcsolódtál a témába valóban egy custom rom lett, de annó nem így indult. A swype-ot ha hazaértem megoldom neked, csak egy pü-ben küld el légyszi, hogy pontosan mi kellene.
maga a MIUI szerintem nem lesz "custom" kategória, mivel nyilván egy teljes független fejlesztés eredménye, nem az eredeti rom mókolása. Ennek ellenére szerintem nem egy elvadult felhasználói igény, hogy azokat az alkalmazásokat, felületeket miuin is használni tudja a felhasználó, amik miatt megvette a készüléket. Ez az egész koncepció kérdése, és ahogy látom, a miui fejlesztők szeretik kielégíteni a különféle hardverekhez kötött felhasználók igényeit.
Igazából a swype kérdés nem egy kardinális dolog, csak ugye JVB-n megjelent a swypeban a magyar nyelv (a JVH romban nem tudom, benne van-e), és néha a fürdőkádban jól jön...szóval hiányzik kicsit
Jelen romban (MGv4) van egy swype, ami nem tudom, melyik romból származik, de bármelyikből is: a probléma lényege, hogy csak angol nyelven működik, a nyelvválasztó gomb a settingsben inaktív.
És kifejezetten köszönöm a segítség-felajánlást! (A következő PFC talin eredménytől függetlenül is vendégem vagy egy sörre, ha eljössz
)
ps: anno az indulás tájékán még You-Know-Who is MIUI fejlesztőnek gondolta magát
még valami: nem tudom, hogy fordítási hiba, vagy a témáé, de usb csatolásakor a kikapcsolás, leválasztáskor a csatolás üzenet jelenik meg magyarul (bocs, hogy nem teszteltem, de kicsit el vagyok havazva most)