hát első benyomásra boz v8hoz képest, kb 5x gyorsabb. első indításra is. mélyebb teszt majd később, de addigra már mindenkinek fennt lesz, tehát nem kell beszámolnom róla. Ami FONTOS! Nem tudom hogy csak egy olyan hiba ami eddig nem volt túl gyakori, vagy valami túl van terhelve, de először amikor leszedtem, 105 helyett csak 75 megás zip file jött le. De mivel ezt nem vettem észre és azt próbáltam feltolni, mehetett utána sztyupi, mivel sérült zipből sok jó nem jöhet elő. tehát csekkoljátok, biztos ami biztos. Még jó hogy 2 perce csináltam backupot. Miuisat. Legalább azt a pudingot is megeszem.
ezt tegnap én is elkövettem, galnet rossz szokása, hogy hamarabb felteszi a linket, mintsem a feltöltés befejeződött volna....
igen, jobb, mint a BOZ szerintem is, az overclock asszem 1300-ig megy, de nekem továbbra sem kóser az undervolt, már -50-ekkel is jelentkeznek lassulások, problémák...
az első hsz-t módosítottam kicsit, frissítettem, de a lényeget ez nem érinti, esetleg annyiban, hogy mindig ott vannak a linkek
cséndzslog a v2-re a v1-hez képest:
25. Front Facing Camera G-Talk Fix (Thanks CM7 Team) & Currydude
26. Gallery 3D Re-Added
27. EFS Restore Re-Added
28. Youtube Application Included
29. Other small features for further development.