2024, 11 24, 02:34:54

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181177 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #350 Dátum: 2011, 07 08, 20:39:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tehát, ez a rom és az android monaco-n lévő többi is gondolom angol, ugye?! 
Továbbá én sikeresen felraktam You are not allowed to view links. Register or Login ezt a romot és egész jónak tűnik, már telepítettem is hozzá egy szép témát. :D  Esetleg érdemes vmi Launchert is feltelepíteni rá, illetve, ha igen nem lesz fölösleges az eredeti, nem zavarják egymást?
köszönöm a segítségeteket!!! :)

ööö...Miért pont azt a ROM-ot?
Enyhén szólva is régi, és bugos...
Ez hasonló, csak újabb alapra épül, feleannyi bug sincs benne, és nem mellesleg sokkal gyorsabb.
Most nekem is ez van bátran ajánlom. :)
De ha atom-stabil ROM kell akkor ez: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem olyan egyszerű a témázása, de garantáltan nem lesz vele bajod. ;) (és az akksi is nagyon bírja)

Nem elérhető Nestor

• Nem: Férfi
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: T-Moblil
« Reply #351 Dátum: 2011, 07 08, 21:30:22 »
ööö...Miért pont azt a ROM-ot?
Enyhén szólva is régi, és bugos...
Ez hasonló, csak újabb alapra épül, feleannyi bug sincs benne, és nem mellesleg sokkal gyorsabb.
Most nekem is ez van bátran ajánlom. :)
De ha atom-stabil ROM kell akkor ez: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem olyan egyszerű a témázása, de garantáltan nem lesz vele bajod. ;) (és az akksi is nagyon bírja)
Üdv! Kérhetnék egy kis felvilágosítást, hogy hogyan is következnek a romok? Tehát én úgy tudom/gondolom h android 2.1-2.3.4-ig vannak, de hogyan tovább? Hova tartoznak azok a romok, amiket linkeltél? köszi a választ.

Nem elérhető atak8

• Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
« Reply #352 Dátum: 2011, 07 09, 08:10:15 »
Alapjában jól tudod   ;) De annyiérdekesség van,hogy a 2.3.4-ből 2 nagyon eltérő verzió van!A CyanogenMod az ami igazából eltér,mivel Criminal és csapata egy teljesen önállóan fejlesztett romokat adnak ki,mivel amikor elkezdték,még semmiféle ZTE-s driver sem volt 2.3-ra,ami a modjukban van az mind saját!Mellette nem túl régóta megtalálható az a verzió 2.3.4 ami állítólag a ZTE-től szivárgott ki és stabilan működő rom.Én jelenleg ebből használok 1-et amit Kelzsoca módosítgatott :D Blade Sweet Dreams II  :ima:
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető blaci1

• PDA: Samsung Galaxy S3 Neo
  • PDA ROM: Android 4.4.2
« Reply #353 Dátum: 2011, 07 10, 11:50:28 »
Sziasztok!

Sikerült végre tegnap reggel frissítenem a telefonomat egy olyan rommal aminek az alapja a Svéd RLS5-ös rom.
Nagyon szuper lett a telefonom.
De lenne egy kérdésem amire nem tudok rájönni.
Hogy tudom kikapcsolni hogy amikor hívok valakit és felveszi ne jelezze nekem rezgéssel a telefon.

Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető tibigym

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #354 Dátum: 2011, 07 13, 16:45:47 »
Sziasztok
Valaki tudna segíteni ebben a rootolás témában???
Minden nap nekiállok, és fel is adom.
A készülék gen2-es gyári 2.2-van rajta (t-mobilnál vásárol 1 hónapos , ha ez fontos)
letöltöttem a file-okat ami az első hozzászólásnál van írva , nyomom a fölfelé hangot és a bekapcsolót, de nekem nem áll meg  zöld droidnál, hanem szépen betölt. Én már nem értem az egészet, nem találtam egy értelmes leírást, csak a tavaly decemberit mindenhol ami gondolom kissé elavult...
Köszönöm ha valaki tud segíteni

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #355 Dátum: 2011, 07 13, 18:55:50 »
Sziasztok!

Modaco fórumon találtam egy sokkal egyszerűbb Root-olási lehetőséget.
You are not allowed to view links. Register or Loginl.

You are not allowed to view links. Register or Login a file-t kell letölteni és rámásolni a készülékre.
Regisztrálni kell az oldalra.

Nem elérhető atak8

« Reply #356 Dátum: 2011, 07 14, 20:25:03 »
Sziasztok
Valaki tudna segíteni ebben a rootolás témában???
Minden nap nekiállok, és fel is adom.
A készülék gen2-es gyári 2.2-van rajta (t-mobilnál vásárol 1 hónapos , ha ez fontos)
letöltöttem a file-okat ami az első hozzászólásnál van írva , nyomom a fölfelé hangot és a bekapcsolót, de nekem nem áll meg  zöld droidnál, hanem szépen betölt. Én már nem értem az egészet, nem találtam egy értelmes leírást, csak a tavaly decemberit mindenhol ami gondolom kissé elavult...
Köszönöm ha valaki tud segíteni
Töltsd le ezt You are not allowed to view links. Register or Login

Rakd fel a telóra, telepítsd fel, indítsd el, nyomj egy "ROOT" gombot, fél pillanat múlva rootolt lesz a telód :shock:

Ezután töltsd le a marketből a Rom Manager nevű progit, indítsd el, nyomj install clockwork recoveryt és kész is a recovery! :)

Ettől egyszerűbb Gen2-re nincs és szerintem nem is kell :D :ok:
Ha ezekkel megvagy akkor már van egy rootolt telód rajta egy clockwork-el.Tölts le egy CM7 modot(amelyik neked tetszik,itt az oldalon is találsz többet belinkelve)másold fel az SD kártyádra és kapcsold ki a telefont.
Úgy kapcsold be újra a telót,hogy tartod a hengerő - (mínusz)gombot és a power gombot együtt amig be nem jön a clockwork menü.
Ott kiválasztod :install zip from sdcard,->choose zip from sdcard,->megkeresed a letöltött zip fájlt és a sok no között a yes-re katt.Ha megvan akk mindkét wipe-ot csináld végig!!!!A clockwork-ben a hangerő gombokkal tudsz lépkedni és a home(házikó)gombal okézni,a visszanyíl szerintem egyértelmü :)

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
Re: Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #357 Dátum: 2011, 07 14, 20:50:21 »
szerintem egyértelmü :)
CM7 topicjában van részletes leírás a romfrissítésről ;)

Sent from my Blade

Nem elérhető csataric

• PDA ROM: Android 2.2
« Reply #358 Dátum: 2011, 07 22, 12:23:25 »
Sziasztok, en eljutottam addig hogy kikapcs, be aksi aztan fel hangero de nem marad a zold kis android kepnel, aztan cmd, de mar 30 perce megy a root

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #359 Dátum: 2011, 07 22, 14:18:05 »
Sziasztok, en eljutottam addig hogy kikapcs, be aksi aztan fel hangero de nem marad a zold kis android kepnel, aztan cmd, de mar 30 perce megy a root
Z4root-al nem megy? Szerintem azzal biztonságosabb.

Sent from my Blade

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #360 Dátum: 2011, 07 22, 14:19:29 »
Z4root-al nem megy? Szerintem azzal biztonságosabb.

Sent from my Blade

De azzal ment neki. Most segítettem neki.  :taps:

Szerk.: ki kellene cserélni az első HSZ-ben levő leírást frissebbre. Én hiába írtam le a 15. oldalon, azt nem nézi senki.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #361 Dátum: 2011, 07 26, 21:57:47 »
jelenleg 2.1 es gyári rom van a blademen, mr disznóhal pedig azt mondja, hogy gen 1es. Ugy gondolom, hogy így van értelme felrakni a hivatalos tmobilos 2.2-t, és utána álljak neki mindenféle moddolásnak nem? nekem kell a gen 2 mivel cm7 vagy kiszivárgott 2.3 lesz a végső célom. Valamit nem jól tudok?
Aláírás

Nem elérhető t181

« Reply #362 Dátum: 2011, 07 26, 22:21:34 »
jelenleg 2.1 es gyári rom van a blademen, mr disznóhal pedig azt mondja, hogy gen 1es. Ugy gondolom, hogy így van értelme felrakni a hivatalos tmobilos 2.2-t, és utána álljak neki mindenféle moddolásnak nem? nekem kell a gen 2 mivel cm7 vagy kiszivárgott 2.3 lesz a végső célom. Valamit nem jól tudok?

Szerintem is ez a legtisztább módszer, én is így csináltam.
Hivatalos T-s 2.2 fel, z4root, rommanager, aztán jöhetnek a főzött romok. :)

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #363 Dátum: 2011, 07 29, 12:36:18 »
A gyári 2.2 re való frissítésnél kell valamire figyelni? Eltünik a telefonról minden adatom?
Aláírás

Nem elérhető t181

« Reply #364 Dátum: 2011, 07 29, 19:56:08 »
A gyári 2.2 re való frissítésnél kell valamire figyelni? Eltünik a telefonról minden adatom?

Arra figyelj, hogy ha elindult a frissítés, menj ki a szobából, és egy fél óráig a környékére se menj...:)
Azt hiszem, nekem egy pontnál megállt, és nagyon sokat időzött(nagyon paráztam), de végigment.
Fuhúúú...de rég csináltam...:D
Fogalmam sincs. De szerintem ments le mindent úgy, hogy elfog veszni minden. Közel sem biztos, de jobb félni...

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #365 Dátum: 2011, 07 29, 20:31:54 »
Arra figyelj, hogy ha elindult a frissítés, menj ki a szobából, és egy fél óráig a környékére se menj...:)
Azt hiszem, nekem egy pontnál megállt, és nagyon sokat időzött(nagyon paráztam), de végigment.
Fuhúúú...de rég csináltam...:D
Fogalmam sincs. De szerintem ments le mindent úgy, hogy elfog veszni minden. Közel sem biztos, de jobb félni...
Köszi. Háát, most eléggé parázok a dologtól :S pedig spicán mindig az elsők közt voltam a romok és kernelek kipróbálásában. Amúgy mivel lett jobb ez a 2.1-nél? Van app2sd, meg elvileg jit. Sokat gyorsul? játékok jobban mennek?
Aláírás

Nem elérhető Szepike

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 2
  • PDA ROM: XXKI3
« Reply #366 Dátum: 2011, 07 29, 20:41:11 »
Sziasztok!

Egy kis helpet szeretnék igényelni!

Ma vettem egy Blade-t a G3mamat cseréltem le rá!

Elolvastam mindent amit ugyebár kell tudni róla mindent kipróbáltam hogy recovery meg cm7 rajta legyen!

De olyan dologba ütköztem bele hogy:

Root bármivel csinálom egy program se veszi észre hogy root-olt a teló de ha rootolni szeretném akkor meg azt irja ki hogy rootolt:) elég érdekes, aztán a rom manager recovery telepítő hibát ir ki hogy "An error occured while attempting to run privileged commands"
tehát akkor most mi van ?

Esetleg nincs olyan flashelő programja mint a Samsung odin-ja?

Nem elérhető Szepike

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 2
  • PDA ROM: XXKI3
« Reply #367 Dátum: 2011, 07 29, 22:17:01 »
Sziasztok!

Egy kis helpet szeretnék igényelni!

Ma vettem egy Blade-t a G3mamat cseréltem le rá!

Elolvastam mindent amit ugyebár kell tudni róla mindent kipróbáltam hogy recovery meg cm7 rajta legyen!

De olyan dologba ütköztem bele hogy:

Root bármivel csinálom egy program se veszi észre hogy root-olt a teló de ha rootolni szeretném akkor meg azt irja ki hogy rootolt:) elég érdekes, aztán a rom manager recovery telepítő hibát ir ki hogy "An error occured while attempting to run privileged commands"
tehát akkor most mi van ?

Esetleg nincs olyan flashelő programja mint a Samsung odin-ja?

Megoldottam...

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #368 Dátum: 2011, 07 29, 23:45:24 »
Nah, erőt vettem magamon, és felraktam a T-Mobile-os 2.2-t, és azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal jobb lett! Ég és föld. És az update kb 4 prerc lehetett, valamint problémamentesen lezajlott! Nem csak a sebesség lett jobb, hanem a színkezelés is javult, a gradiensek már full simák!
Aláírás

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #369 Dátum: 2011, 07 30, 10:07:19 »
Sziasztok.
Úgy döntöttem inkább az i900-tól szabadulok meg (bár 3 év szép emléke és 1-2 jól megszokott dolg miatt nem volt könnyű) és "felépítem" a BLADE-m.
Kérdésem, hogy nekem még a "KEZSOLCA R11_HUN"  2.2-es rom van rajta (ami tudom nem mai), de van e étrelme frissíteni ami lénygesebb változásokat hozna? (Gyorsabb,akku kimélő,erős WIFI,rom-ba épített hasznos app-ok ,stb) Egyébként a CyanogenMod 7-al szemezgettem.
Ami nagyon klassz lenne ha működne a lehúzható notiban a wifi,bt,hang,stb , mint a GSII-esmen. Ami még érdekelne hogy kihangosított állapotba lehet e emlni a hangerő maximumot valamilyen trükkel, kóddal mint anno az i900-nál. (Fontos lenne, mert ez nálam 2.-ik telefon lenne és mivel a kocsi BT-s kihangosítóján a GSII van ezért ezt hangszórón tudnám csak használni)
Sokat segítenétek azzal is ha tudatlanságom miatt csak linkeket dobnátok. Majd olvasok.
Ezt már megtaláltam:
Köszi a válaszokat.

Nem elérhető atak8

« Reply #370 Dátum: 2011, 07 30, 19:12:36 »
Van értelme továbblépni Blade-el,de ha igazán stabil és jól működő rom kell akk itt nézz körül:http://hungariandroid.com/androidfans/viewforum.php?f=12&sid=263eebfde480416eeebc33f26988af4c
Személy szerint Kelzsoca Sweet Dreams romjait ajánlanám.

Nem elérhető t181

« Reply #371 Dátum: 2011, 08 01, 10:14:42 »
Nah, erőt vettem magamon, és felraktam a T-Mobile-os 2.2-t, és azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal jobb lett! Ég és föld. És az update kb 4 prerc lehetett, valamint problémamentesen lezajlott! Nem csak a sebesség lett jobb, hanem a színkezelés is javult, a gradiensek már full simák!

Hát én nemtudom...
Megvettük, Kecskemétről hazáig nyomkodtam, hazaértem, letöltöttem a T-s 2.2-őt és raktam is fel, tehát nem igazán tudtam különbséget tenni...:)
De jobbnak kell lennie...:D
Mostmár jöhetnek a főzött ROM-ok... :D :P

Nem elérhető t181

« Reply #372 Dátum: 2011, 08 01, 10:31:35 »
Sziasztok.
Úgy döntöttem inkább az i900-tól szabadulok meg (bár 3 év szép emléke és 1-2 jól megszokott dolg miatt nem volt könnyű) és "felépítem" a BLADE-m.
Kérdésem, hogy nekem még a "KEZSOLCA R11_HUN"  2.2-es rom van rajta (ami tudom nem mai), de van e étrelme frissíteni ami lénygesebb változásokat hozna? (Gyorsabb,akku kimélő,erős WIFI,rom-ba épített hasznos app-ok ,stb) Egyébként a CyanogenMod 7-al szemezgettem.
Ami nagyon klassz lenne ha működne a lehúzható notiban a wifi,bt,hang,stb , mint a GSII-esmen. Ami még érdekelne hogy kihangosított állapotba lehet e emlni a hangerő maximumot valamilyen trükkel, kóddal mint anno az i900-nál. (Fontos lenne, mert ez nálam 2.-ik telefon lenne és mivel a kocsi BT-s kihangosítóján a GSII van ezért ezt hangszórón tudnám csak használni)
Sokat segítenétek azzal is ha tudatlanságom miatt csak linkeket dobnátok. Majd olvasok.
Ezt már megtaláltam:
Köszi a válaszokat.

Azt a linket hagyd, én is nézegettem, de van egyszerűbb módszer.
Letöltöd a Z4Root nevű progit. Azzal rootolod, nem véglegesen, csak ideiglenesen(temporary), csak úgy engedi.
Ezután Market, és letöltöd a ROM Manager navű progit.
Megnyitod, és a legelső menüpont(flash, CWM, recovery, valami ilyesmi lesz, rég csináltam), kiválasztod a gyártót, típust, és letölti-felrakja a CWM-et. Újraindítás után eltűnik a root jog, de neked nem is kell, mert betudsz menni a CWM-be, ahol csinálsz egy full backuot a rendszerről, és felraksz egy főzött ROM-ot, ami alapból rootolva van.
Az egészet csak egyszer kell megcsinálni, a ROM Managert, z4root-ot soha többé nem kell felraknod.
CWM-be úgy tudsz bemenni, hogy teló kikapcs, hangerő le nyomvatart, úgy bekapcs, és csak akkor engeded el a hangle-t, ha benn vagy a CWM-be.

Hááát Én használtam Kelzsoca romjait, de inkább az alapját használom, mert azt frissíti a fickó aki csinálja, és Kelzsoca elég régi alappal dolgozik(mert szerinte az jó, nem veszekszek). Amit Ő megtud csinálni, azt Te is, amit nem, az nem olyan fontos. Jelenleg a b17-et használom, semmi bajom vele. Ha téma kellene hozzá, szólj, mert én csináltam egyet, direkt erre a romra.

Nem elérhető webbie

• PFC Fan
  • PDA: ZTE
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #373 Dátum: 2011, 08 01, 20:19:14 »
Sziasztok!
Ingyenes FB miatt rootolni szeretném a telefonom. 2.2es Froyo van rajta, hivatalos T-mobile frissítés segítségével raktam fel még régebben. Kérdésem: az usb driveres mappából melyik exe-t kell elindítani? A nagyobb problémám pedig az, hogy miért nem működik aksi berakás után indításnál a hangerő fel és bekapcs gomb kombó? Nem marad a zöld androidos figuránál, egy idő után bejön az, hogy kéri a PIN-t. Segítsetek légyszíves, fontos lenne.

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #374 Dátum: 2011, 08 01, 20:45:53 »
Sziasztok!
Ingyenes FB miatt rootolni szeretném a telefonom. 2.2es Froyo van rajta, hivatalos T-mobile frissítés segítségével raktam fel még régebben. Kérdésem: az usb driveres mappából melyik exe-t kell elindítani? A nagyobb problémám pedig az, hogy miért nem működik aksi berakás után indításnál a hangerő fel és bekapcs gomb kombó? Nem marad a zöld androidos figuránál, egy idő után bejön az, hogy kéri a PIN-t. Segítsetek légyszíves, fontos lenne.

Az előző hozzászólásban van leírva a rootolás mikéntje.... Amúgy mit értesz ingyenes FB alatt? :D