Sziasztok.
Úgy döntöttem inkább az i900-tól szabadulok meg (bár 3 év szép emléke és 1-2 jól megszokott dolg miatt nem volt könnyű) és "felépítem" a BLADE-m.
Kérdésem, hogy nekem még a "KEZSOLCA R11_HUN" 2.2-es rom van rajta (ami tudom nem mai), de van e étrelme frissíteni ami lénygesebb változásokat hozna? (Gyorsabb,akku kimélő,erős WIFI,rom-ba épített hasznos app-ok ,stb) Egyébként a CyanogenMod 7-al szemezgettem.
Ami nagyon klassz lenne ha működne a lehúzható notiban a wifi,bt,hang,stb , mint a GSII-esmen. Ami még érdekelne hogy kihangosított állapotba lehet e emlni a hangerő maximumot valamilyen trükkel, kóddal mint anno az i900-nál. (Fontos lenne, mert ez nálam 2.-ik telefon lenne és mivel a kocsi BT-s kihangosítóján a GSII van ezért ezt hangszórón tudnám csak használni)
Sokat segítenétek azzal is ha tudatlanságom miatt csak linkeket dobnátok. Majd olvasok.
Ezt már megtaláltam:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Köszi a válaszokat.
Azt a linket hagyd, én is nézegettem, de van egyszerűbb módszer.
Letöltöd a Z4Root nevű progit. Azzal rootolod, nem véglegesen, csak ideiglenesen(temporary), csak úgy engedi.
Ezután Market, és letöltöd a ROM Manager navű progit.
Megnyitod, és a legelső menüpont(flash, CWM, recovery, valami ilyesmi lesz, rég csináltam), kiválasztod a gyártót, típust, és letölti-felrakja a CWM-et. Újraindítás után eltűnik a root jog, de neked nem is kell, mert betudsz menni a CWM-be, ahol csinálsz egy full backuot a rendszerről, és felraksz egy főzött ROM-ot, ami alapból rootolva van.
Az egészet csak egyszer kell megcsinálni, a ROM Managert, z4root-ot soha többé nem kell felraknod.
CWM-be úgy tudsz bemenni, hogy teló kikapcs, hangerő le nyomvatart, úgy bekapcs, és csak akkor engeded el a hangle-t, ha benn vagy a CWM-be.
Hááát Én használtam Kelzsoca romjait, de inkább az alapját használom, mert azt frissíti a fickó aki csinálja, és Kelzsoca elég régi alappal dolgozik(mert szerinte az jó, nem veszekszek). Amit Ő megtud csinálni, azt Te is, amit nem, az nem olyan fontos. Jelenleg a b17-et használom, semmi bajom vele. Ha téma kellene hozzá, szólj, mert én csináltam egyet, direkt erre a romra.