Na nézzük az eshetőségeket szép sorjában.
1. 512 ramod volt, ami azt jelenti, hogy Neked NEM kell csodazip. Az arra jó, hogy a letiltott 256 mega ramot feloldja.
2. Kérdéses, hogy az ismerősöd Gen2-vé tette-e a készüléked. Mikor tette rá a 2.3.3-t? Illetve mi volt a verzió pontos neve? Gondolom egy Cyanogen mod volt. Ha ez már a stable verzió volt, akkor előtte Gen2 átalakítást el kellett végezni. (Nézd meg, hátha az sd kártyádon van még a ROM - pl kártyaolvasóban )
3. Milyen ROM-ot próbáltál meg most rátenni? Illetve miért próbálkoztál a gyári T-s rommal?
Kérlek pontosan válaszolj a kérdéseimre, illetve mindre válaszolj. Sajnos így neten keresztül általában eléggé nyögvenyelősen mennek a dolgok
Ha jól emlékszem, (mert nem találom a romot) ZTE Blade 2.3.3 blue lite verzió volt, és azért azt tette rá, h ne kelljen gen2-esíteni.
póbálkoztam már csodazip-el és gyári T-s rommal. Hogy miért: úgy gondoltam, h ha felteszem az eredeti T-s romot, akkor lefrissítem a hivatalos 2.2-vel és boldog leszek. Tehát, ha esetleg még választani is lehetne, akkor v a hivatalos 2.2, ami egy szép stabil verzió, v egy olyan rom, ami szintén stabil és gyors a teló tőle. De gyakorlatilag most annak örülnék, ha lenne rajta egyáltalán rom.
Az első pontodhoz pedig: akkor jó, h így utólag eztis tudom
mert én úgy tudtam, h ha elrontok valamit, akkor azzal sikerülhet megcsinálni, mivel az egy tiszta eredeti rom. Ez esetben is azt gondoltam, h megoldhatja a problémát, de kétséges.
Utólag pedig még annyit szeretnék hozzáfűzni, h szerintem valahogy a géppel összekötve nem lehetne rajta vmit babrálni? Olyanra gondolok, h gépről telepíteni rá valami progit v akár a romot. Lehet hülyeség, de a remény hal meg utoljára