És ha azt teszem vissza akkor garanciánál nem veszik észre, hogy berhelve volt?
Hát nem tudom, mennyire haragszanak a recoveryért...
Mert minden teljesen úgy fog kinézni, mintha nem csináltál volna semmit, csak ha esetleg megpróbálnak belépni a recoverybe, akkor sikerülni fog nekik...
Vagy fogalmam sincs, hogy állapítják meg, hogy garanciális-e vagy nem...
Húúú, de megvan... a zteportal.eu-n egyszer olvastam egy cikket. Telentoros(: volt, és ott egy szoftver kiírt egy számsort, vagy valami ilyesmit, és erre hivatkozva azt mondták, hogy viszlát.
De úgy gondolom, ha mindent leírás szerint, odafigyelve csinálsz, akkor nem sok probléma lehet.
Mondjuk én is paráztam egy párszor, főleg amikor a recoveryt pakoltam.
Szerinted mennyire voltam betojva, amikor este a kolesz folyosón ácsorogtam, és a rom manager tette fel a recoveryt. Tudtam, hogy nem volt még baj a koleszos nettel, de mivan, ha most elszáll?, mert azért mégiscsak koleszos wifiről van szó...
De miután sikerült(miért ne sikerült volna: volt net, nem nyomkodtam összevissza, a csak a notifibarhoz tapoltam néha, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő), bármit megmertem csinálni...
Nem szeretnélek rábeszélni, de szerintem egyik Blade-tulaj sem használja gyári rommal, ha igen, akkor nem használja ki a teló erőforrásait. Mert egy jó ROM-mal durván betud gyorsulni.
Itt most nem a hungariandroid.com-os ROM-okról beszélek. Egyrészt nem tartalmaznak semmit egetrengetőt, amit én, Te, bárki meg ne tudna csinálni, vagy ha igen, akkor én tökéletesen megvagyok nélkülük. Másrészt azoktól a ROM-októl vannak újabbak, amiben azért elég sok változás, javítás van. Mert igazából egyetlenegy embernek köszönhetjük, hogy a Blade-re megjelent, eddigi legjobb 2.3.4-es ROM-okat használhatjuk, wbaw-nak. Ő a Modaco-n publikálja munkáit, és nem csillivilli témákkal, appokkal pakolja tele, hanem olyan fájlokat ír át, javít, amit észre sem veszel, vagyis csak azt veszed észre, hogy hú de baromi gyors, milyen sokáig bírja az akksi....stb...
Ez csak az Én véleményem...
Ha érdekel, tudok küldeni linket, ahhoz amit én használok, és készítettem hozzá egy témát is.