2024, 11 24, 00:04:06

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181169 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető webbie

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: ZTE
  • PDA ROM: 2.2
Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #375 Dátum: 2011, 08 01, 20:50:30 »
Elolvastam, de nem egyértelmű. 2 exe is van a mappában. De miért nem marad a zöld figuránál? Nem értem és fontos lenne. Ingyenes fb alatt azt értem, hogy ha bekapcsolom az adatkapcsolatot, ami kell a netezéshez, akkor veszi le a pénzt az android, mert ugye alapból a netre építették. És rootolt telóval ki lehetne lőni minden mást, csak a böngészőt nem, ezáltal nem szívná le a pénzem.

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #376 Dátum: 2011, 08 01, 21:07:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elolvastam, de nem egyértelmű. 2 exe is van a mappában. De miért nem marad a zöld figuránál? Nem értem és fontos lenne. Ingyenes fb alatt azt értem, hogy ha bekapcsolom az adatkapcsolatot, ami kell a netezéshez, akkor veszi le a pénzt az android, mert ugye alapból a netre építették. És rootolt telóval ki lehetne lőni minden mást, csak a böngészőt nem, ezáltal nem szívná le a pénzem.

Milyen exe meg mappa kell? :D Milyen rootolási módszert nézel?

De hol olvastál erről az ingyen facebook rootolt telefonnal dologról? :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #377 Dátum: 2011, 08 02, 09:11:54 »
Köszi a választ /atak8-nak is/ !
Hétvégen gatyába rázom akkor a bladem. Az újabb romok gondolom itt is 2.3.4-esek. Megnézem a linkeket.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #378 Dátum: 2011, 08 02, 09:19:20 »
Igen hallottam ilyenről gogy pl az ausztrál vodafonnál van egy olyan csomag,hogy a fb.-nál ingyenes az adatforgalom /nem számolja/.
Sztm ilyesmire gondoltal.
Csak ennek azért nincs sok értelme mert nem a fb csinál nagy adatforgalmat és ha veszel fillérekért itthon pl egy 50 mb-os csomagot és tul léped akkor csak belassul nem kell pluszt fizetni ez meg pl a fb-nál észre sem veszed nagyon. Sztm....

Nem elérhető domerator

« Reply #379 Dátum: 2011, 08 02, 18:12:06 »
Köszi a választ /atak8-nak is/ !
Hétvégen gatyába rázom akkor a bladem. Az újabb romok gondolom itt is 2.3.4-esek. Megnézem a linkeket.

Notification power widget csak a CM romokban van stabilan, amit a GSF 2.3.4. romokhoz lehet találni az nem stabil (12 órás lesz tőle az óra, stb.) Widgetsoiddal, vagy Quickerrel ki tudod váltani.
Ha stabil és simán működő romot akarsz, akkor valóban kelzsoca sweet dreams romjai azok, ha sokféle finomhangolást szertnél, akkor szintén kelzsocától a two face sorozat az, ami CM7 alapú. Akku időt tekintve a CM romok is feljöttek... szinte ugyanaz, mint a GB.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #380 Dátum: 2011, 08 02, 23:46:56 »
Mivel tudom lementeni a telefon jelenlegi állapotát? nem az alkalmazásokra gondolok, hanem a 2.2-es gyári romra, hogy ha szükség lenne rá a garancia miatt vissza lehessen pakolni könnyen és fájdalommentesen
Aláírás

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #381 Dátum: 2011, 08 02, 23:52:51 »
Mivel tudom lementeni a telefon jelenlegi állapotát? nem az alkalmazásokra gondolok, hanem a 2.2-es gyári romra, hogy ha szükség lenne rá a garancia miatt vissza lehessen pakolni könnyen és fájdalommentesen

Recoveryvel csinálsz egy backupot.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #382 Dátum: 2011, 08 02, 23:54:46 »
Recoveryvel csinálsz egy backupot.
És ha azt teszem vissza akkor garanciánál nem veszik észre, hogy berhelve volt?
Aláírás

Nem elérhető t181

« Reply #383 Dátum: 2011, 08 03, 10:47:31 »

Hát nem tudom, mennyire haragszanak a recoveryért...
Mert minden teljesen úgy fog kinézni, mintha nem csináltál volna semmit, csak ha esetleg megpróbálnak belépni a recoverybe, akkor sikerülni fog nekik...
Vagy fogalmam sincs, hogy állapítják meg, hogy garanciális-e vagy nem...
Húúú, de megvan... a zteportal.eu-n egyszer olvastam egy cikket. Telentoros(: volt, és ott egy szoftver kiírt egy számsort, vagy valami ilyesmit, és erre hivatkozva azt mondták, hogy viszlát.
De úgy gondolom, ha mindent leírás szerint, odafigyelve csinálsz, akkor nem sok probléma lehet.
Mondjuk én is paráztam egy párszor, főleg amikor a recoveryt pakoltam.
Szerinted mennyire voltam betojva, amikor este a kolesz folyosón ácsorogtam, és a rom manager tette fel a recoveryt. Tudtam, hogy nem volt még baj a koleszos nettel, de mivan, ha most elszáll?, mert azért mégiscsak koleszos wifiről van szó...:D
De miután sikerült(miért ne sikerült volna: volt net, nem nyomkodtam összevissza, a csak a notifibarhoz tapoltam néha, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő), bármit megmertem csinálni...:D

Nem szeretnélek rábeszélni, de szerintem egyik Blade-tulaj sem használja gyári rommal, ha igen, akkor nem használja ki a teló erőforrásait. Mert egy jó ROM-mal durván betud gyorsulni.

Itt most nem a hungariandroid.com-os ROM-okról beszélek. Egyrészt nem tartalmaznak semmit egetrengetőt, amit én, Te, bárki meg ne tudna csinálni, vagy ha igen, akkor én tökéletesen megvagyok nélkülük. Másrészt azoktól a ROM-októl vannak újabbak, amiben azért elég sok változás, javítás van. Mert igazából egyetlenegy embernek köszönhetjük, hogy a Blade-re megjelent, eddigi legjobb 2.3.4-es ROM-okat használhatjuk, wbaw-nak. Ő a Modaco-n publikálja munkáit, és nem csillivilli témákkal, appokkal pakolja tele, hanem olyan fájlokat ír át, javít, amit észre sem veszel, vagyis csak azt veszed észre, hogy hú de baromi gyors, milyen sokáig bírja az akksi....stb... :)
Ez csak az Én véleményem...
Ha érdekel, tudok küldeni linket, ahhoz amit én használok, és készítettem hozzá egy témát is.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #384 Dátum: 2011, 08 03, 11:13:00 »
Hát nem tudom, mennyire haragszanak a recoveryért...
Mert minden teljesen úgy fog kinézni, mintha nem csináltál volna semmit, csak ha esetleg megpróbálnak belépni a recoverybe, akkor sikerülni fog nekik...
Vagy fogalmam sincs, hogy állapítják meg, hogy garanciális-e vagy nem...
Húúú, de megvan... a zteportal.eu-n egyszer olvastam egy cikket. Telentoros(: volt, és ott egy szoftver kiírt egy számsort, vagy valami ilyesmit, és erre hivatkozva azt mondták, hogy viszlát.
De úgy gondolom, ha mindent leírás szerint, odafigyelve csinálsz, akkor nem sok probléma lehet.
Mondjuk én is paráztam egy párszor, főleg amikor a recoveryt pakoltam.
Szerinted mennyire voltam betojva, amikor este a kolesz folyosón ácsorogtam, és a rom manager tette fel a recoveryt. Tudtam, hogy nem volt még baj a koleszos nettel, de mivan, ha most elszáll?, mert azért mégiscsak koleszos wifiről van szó...:D
De miután sikerült(miért ne sikerült volna: volt net, nem nyomkodtam összevissza, a csak a notifibarhoz tapoltam néha, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő), bármit megmertem csinálni...:D

Nem szeretnélek rábeszélni, de szerintem egyik Blade-tulaj sem használja gyári rommal, ha igen, akkor nem használja ki a teló erőforrásait. Mert egy jó ROM-mal durván betud gyorsulni.

Itt most nem a hungariandroid.com-os ROM-okról beszélek. Egyrészt nem tartalmaznak semmit egetrengetőt, amit én, Te, bárki meg ne tudna csinálni, vagy ha igen, akkor én tökéletesen megvagyok nélkülük. Másrészt azoktól a ROM-októl vannak újabbak, amiben azért elég sok változás, javítás van. Mert igazából egyetlenegy embernek köszönhetjük, hogy a Blade-re megjelent, eddigi legjobb 2.3.4-es ROM-okat használhatjuk, wbaw-nak. Ő a Modaco-n publikálja munkáit, és nem csillivilli témákkal, appokkal pakolja tele, hanem olyan fájlokat ír át, javít, amit észre sem veszel, vagyis csak azt veszed észre, hogy hú de baromi gyors, milyen sokáig bírja az akksi....stb... :)
Ez csak az Én véleményem...
Ha érdekel, tudok küldeni linket, ahhoz amit én használok, és készítettem hozzá egy témát is.
Hát már én is figyelgettem azokat a romokat, ás mindenki csak csinosítgat, meg témázgat, de sehol sem találom azokat a belepiszkálásokat amiket anno a spicánál. 3d driver érintetlen, nem használnak ki olyan lehetőségeket, amik még a kis spicát is gyorsították annó. szóval ez nekem fura egy kicsit, de ez van. Valahol viszont olvastam, hogy van eredeti recovery is fenn a neten, akkor viszont nem tudnak belekötni a dologba garanciánál. Nyilván csak hardveres probléma miatt vinném garanciába, hiszen ha a szoftveres oldalról én magam elrontom, akkor úgy fair ha nem jár a garancia.
Aláírás

Nem elérhető t181

« Reply #385 Dátum: 2011, 08 03, 12:26:23 »
Hát már én is figyelgettem azokat a romokat, ás mindenki csak csinosítgat, meg témázgat, de sehol sem találom azokat a belepiszkálásokat amiket anno a spicánál. 3d driver érintetlen, nem használnak ki olyan lehetőségeket, amik még a kis spicát is gyorsították annó. szóval ez nekem fura egy kicsit, de ez van. Valahol viszont olvastam, hogy van eredeti recovery is fenn a neten, akkor viszont nem tudnak belekötni a dologba garanciánál. Nyilván csak hardveres probléma miatt vinném garanciába, hiszen ha a szoftveres oldalról én magam elrontom, akkor úgy fair ha nem jár a garancia.

A hungariandroid-on nem is írják le, hogy mit változtatott wbaw, mert mindenki az ő romjai alapján készíti a romokat.
Itt a link: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt beszélnek az okos emberek...:) Nem csak a téma, és a kinézet...
A második postban van a changelog.

Nem elérhető hattori

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: Cyanogenmod RC 4
« Reply #386 Dátum: 2011, 08 04, 13:38:04 »
Sziasztok !
Valaki segítene mert bármilyen svéd romot rakok fel hiányzik a phone mms sms leáll meg googlés fiókom is leáll rögtön mikor bekapcsolom a telót :/

Nem elérhető Borote

« Reply #387 Dátum: 2011, 08 04, 14:02:42 »
Sziasztok !
Valaki segítene mert bármilyen svéd romot rakok fel hiányzik a phone mms sms leáll meg googlés fiókom is leáll rögtön mikor bekapcsolom a telót :/

Próbáld ki a kiszivárogtatott 2.3.4-es ROM-ot, azaz nem a CM félét :)
Wipe megvolt rendesen flash-elés előtt?

Gen1 v Gen2 a készüléked?

Nem elérhető hattori

« Reply #388 Dátum: 2011, 08 04, 14:18:17 »
Szia!
GEN1 ez a régebbi fajta tmobos ami touch hibás volt és hangerő fel-re nem csinált semmit :D
megvolt a wipe

Nem elérhető Borote

« Reply #389 Dátum: 2011, 08 04, 14:40:19 »
Szia!
GEN1 ez a régebbi fajta tmobos ami touch hibás volt és hangerő fel-re nem csinált semmit :D
megvolt a wipe

Gondolkoztál rajta, hogy Gen2-vé varázsolod a készüléket? :)
Lehet, hogy ezekre a hibákra gyógyírt jelentene.

Nem elérhető hattori

« Reply #390 Dátum: 2011, 08 04, 15:03:39 »
Gondolkoztam az api félén meg ami konvertál Gen1->gen2 gen2->gen1 -re de azt nem lehet mert ugye a hangerő fel nem működik az api féle meg nem megy :S

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #391 Dátum: 2011, 08 04, 15:12:51 »
Szia!
megvolt a wipe
touch hibás volt? Az mit takar? Ez a multitouchnál az átfordulásos gond? vagy megdöglött a panel?
Aláírás

Nem elérhető Borote

« Reply #392 Dátum: 2011, 08 04, 15:13:28 »
Gondolkoztam az api félén meg ami konvertál Gen1->gen2 gen2->gen1 -re de azt nem lehet mert ugye a hangerő fel nem működik az api féle meg nem megy :S

Pontosan mi a probléma? :) Nem értem, hogy mi nem működik rendesen... kifejthetnéd bővebben :)

A legegyszerűbb, ha felteszed ezt:

Aztán pedig ezt:

Nem elérhető hattori

« Reply #393 Dátum: 2011, 08 04, 15:40:57 »
A gen1 to gen2 tpt v8-ra azt írja hogy installation aborted

Nem elérhető hattori

« Reply #394 Dátum: 2011, 08 04, 15:56:12 »
Úgy ahogy megdöglött a touch kép volt de nem lehetett hozzáérni kelner-el oldottam meg mindig mikor felinstalláltam egy romot utána ment a kelner

Nem elérhető Borote

« Reply #395 Dátum: 2011, 08 04, 16:08:43 »
A gen1 to gen2 tpt v8-ra azt írja hogy installation aborted

Nem működik a Total Phone Transfer?
Recoveryből akartad install zip from sd-zni????

Nem olvastad el a használati útmutatót?

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #396 Dátum: 2011, 08 04, 17:24:39 »
zteportálon fent vannak az eredeti fájlok (a gyári recovery is) így gond esetén mindent vissza tudsz rakni eredetire :) és nem jönnek rá.

Nem elérhető iRico

• PDA: iPad, Desire HD
  • PDA ROM: iOS 4.3.3, Virtuous Unity
« Reply #397 Dátum: 2011, 08 04, 22:13:51 »
gáz van... vettünk használtan egy bladet. elvileg függetlent. felraktam a csodazippet, és az fel is ment, van már recovery, de hiába telepíteke bármilyen romot, mind fellmegy, kivéve a cynanogenmod, az valami errort ir. telepítés után kivillan a zöld robot, és mintha bootolni probálna és újraindulgatna... mit tegyek????? :(

Nem elérhető Borote

« Reply #398 Dátum: 2011, 08 04, 23:59:33 »
gáz van... vettünk használtan egy bladet. elvileg függetlent. felraktam a csodazippet, és az fel is ment, van már recovery, de hiába telepíteke bármilyen romot, mind fellmegy, kivéve a cynanogenmod, az valami errort ir. telepítés után kivillan a zöld robot, és mintha bootolni probálna és újraindulgatna... mit tegyek????? :(

Csodazip? Az még decemberben volt :D
Egy működő romon nézd meg, hogy Gen1 v Gen2.

Nem elérhető kgab83

• PDA ROM: Ginger-Sense-DTP-FN V2.10do A2SD+
« Reply #399 Dátum: 2011, 08 05, 14:29:22 »
Hello

2-3 nappal ezelőtt öcsém vett egy ilyen mobilt a T-nél. Teljesen jól muzsikál. Lenne pár kérdésem. 2.2 Froyoval érkezett. Akkor az már a felszabadított +256 rammal van, ugye? A root-olás menete viszonylag egyszerűnek néz ki. Ha megvan a recovery, akkor csak rommanagerrel lehet feltenni új romot? Nekem egy HTC desire-m van. Ott is lehet managerből, de én nem szeretem annyira.  Valamint olyan kérdésem van, hogy itt is vannak (biztos, hogy vannak) olyan ROM-ok, amiknek az adatkezelése A2SD/A2SD+/A2SD++/A2SD-x. Nem tudom, hogy a blade-nél is ugyanezeket a jelöléseket használják? Az én telómon A2sd-X-es ROM van fent. Ez 2 partíciós sd-t használ (1 FAT32 és egy EXT4-et) és a második (ext4) partícióra kihelyezi a belső memóriát, így gyakorlatilag 1gb-s belső memóriát is lehet adni, vagy még többet. Huhhh, ez hosszúra sikeredett, de a kérdésem az, hogy erre a telóra is van ilyen megoldás, ami szinte kifogyhatatlan belső memóriát csinál? Mert a sima A2SD is elég hamar betelik. Ezenkívül milyen ROM-ot ajánlotok? Főleg a sebesség lenne fontos szerintem. Bocs, ha hülye kérdéseket tettem fel. Köszi a segítséget.