2024, 11 27, 05:08:51

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181265 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető api29

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Dátum: 2010, 12 06, 16:03:35 »
A készülék Ingyenesen függetleníthető!!!Ha valakit érdekel a dolog akkor kérem privátban azt jelezze felém!!!

ROOT ÉS RECOVERY TELEPÍTÉSE:

!Fontos ehez fent kell lennie a telefon drivereinek különben nem működik!!!!
Itt megtalálod őket: You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1
Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t!

You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1

Először szedd le ezt a fájlt és csomagold ki egy mappába! Javaslom a c:\fastboot\ mappát!

Utána ugyanebbe a mappába rakd bele ezt a fájlt:

Kapcsold ki a telefonod vedd ki az akksit és húzd le az usb-t!
Pár másodperc után rakd bele az akksit és kapcsold be úgy,hogy közben folyamatossan nyomod a "Hangerő fel" gombot! A zöld androidos képernyőnél kell maradnia! Most usb be, gépbe bedug! Command prompt alatt! (Magyarúl parancssor win7ben cmd) lépkedj be abba a mappába ahova a fájlokat kicsomagoltad!

pl.: cd c:\fastboot\

itt írd be ezt

fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img

ha kész minden írd be ezt:

fastboot-windows reboot

Most már rootolva van a telefonod! Most jön a recovery!

Szedd le ezt és másold be a fastboot könyvtáradba!

Ugyanúgy akksi ki,pár másodperc múlva be,hangerő fel megnyomásával bekapcsolni és utána usbre rá miközben a telefon a zöld androidnál van! Most parancssor (cmd) és ott a c:\fastboot\ mappába belépve írd be ezt:

fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img

Ha kész utána megint írd be ezt:

fastboot-windows reboot

És már fent is van a recovery! Amit a hangerő le és a power gomb folyamatos együtt lenyomásával tudsz elindítani kikapcsolt telefonról!

APP2SD:

A2SD:
Fontos, hogy olyan kerneled legyen, ami támogatja az ext2-őt az a2sd-hez, és a swap-et, ha azt is akarsz!
Clockwork recovery egy kalap kaki! Nem jó csak backup-ra, restore-ra, meg rom flash-re, másra nem! Szarul mountolja fel az sd-t, nem particionálja, stb...
1. sd kártya ki a telóból, pc-be be!
2. MiniTool Partition Wizard Home Edition (ezúton is köszönet keletomi kollégának) leszed, install, indít!
3. Letörlöd a jelenlegi particiót az sd-ről, majd létrehozol egy primary fat32-es particiót először, majd egy primary ext2 (custom kernel esetén lehet ext3 is) particiót másodszor! Fontos a sorrend, és fontos hogy mindegyik partició primary legyen! Ha van custom kernel-ed és swap-et is akarsz, akkor az a 3. partició legyen! Szintén primary de ez linux swap tipusú legyen! Ezt le kell okézni és kész a kártya!
4. Telóba vissza, bekapcs! Ha most teszel fel először custom romot, akkor ezután automatikusan birtokba kell vennie az ext2 partíciót, és a swap partíciót is! Ez esetben kész a művelet!
Ha már fent van a custom rom, akkor az ext2-őt nem fogja automatikusan használni!
Ekkor:
5. Terminal emulator-ba:
"su
a2sd reinstall" - bekapcsoltad az a2sd-t, és átmozgattad a jelenlegi programokat a belső memóriából az sd-re
swap automatikusan bekapcsol!
6. Ellenőrzések (szintén terminalba):
"su
a2sd check"
A két kulcsmondat:
"Program run from SD card"
"Swap starts."
+1 Ha megnézed a belső memóriát akkor láthatod, hogy ennek ellenére sem ürült ki a belső memória teljesen! Miért? Mert a dalvik cache még az sd-n van! Ezt is át lehet mozgatni, de én azt ajánlom, hogy amíg a belső memória mérete nem esik 30-40 mb alá, addig nem érdemes a dalvikot az sd-re mozgatni!
Ha mégis akarod, vagy lecsökkent nagyon a belső memória mérete, akkor:
Terminalba:
"su
a2sd cachesd"
Ellenőrzés:
"su
a2sd check"
Kulcsmondat: "Dalvik runs from SD card"-vagy valami hasonló

Eredeti T-mobil szoftver visszarakása:

1.ClockworkMod custom recovery -> You are not allowed to view links. Register or Login
2.Majd ha kész telo kikapcs.
3.Töltsd le a Fastboot programot. You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1
4.Csomagold ki pl: C:\Fastboot\
5.Töltsd le a DUMP-ot You are not allowed to view links. Register or Login és a recovery.img,splash.img,boot.img-t másold át a Fastboot könyvtárába.
6.A telefont kapcsold be Fastboot módban( Hangerő fel és bekapcs gomb folyamatos nyomva tartása sokáig)
7.Dugd rá a telefont a PC-re
8.Inditsd el a Paracssort(Start menü->programok->kellékek->parancssor)
9.Lépj be vele a Fastboot könyvtárába és ird be a következő parancsot:

fastboot-windows flash boot boot.img
fastboot-windows flash splash splash.img
fastboot-windows flash recovery recovery.img

Ha jól csináltál mindent akkor mindegyik után OKAY feliratot kell látnod!
Majd mehet egy reboot:

fastboot-windows reboot

Természetesen mindezekhez a Driver-nek fenn kell lenni a PC-n!

Pakk a telepítésekhez: You are not allowed to view links. Register or Login <--Főzött rom és driverek

Pakk 2 : You are not allowed to view links. Register or Login <---Fastboot program a romokkal és mindennel megturbózva ami kell(recovery,root,stb)Kicsomagol,az így kapott mappa felmásol oda ahol meg is találod a parancssorral,és használhatod a leírtak alapján!!!

Köszönet a leírásért sly5-nek és land-nek a prohardver.hu oldalról!!!

UPDATE:Romok 2.1

customised_bladevillain_1.1.0_fat_rls2_signed: You are not allowed to view links. Register or Login

ZTE Blade Eclair ROM:                 You are not allowed to view links. Register or Login

ZTE Blade Eclair ROM V2:               You are not allowed to view links. Register or Login

2.2 FROYO romok!!!!!!!!!!!

ZTE Blade Froyo ROM:                 You are not allowed to view links. Register or Login

ZTE Blade Froyo ROM V2:              You are not allowed to view links. Register or Login

Amit tudni kell róla röviden:

Módosítások:

Heap size: 38. Quadrant: 969

Kamera hangok törölve.

Frissített camera, gallery, fm radio, filer.
Már tud 640*480-as felbontású videót is felvenni, állítható videó(mpeg4, h263, h264) és audió(amrnb, qcelp, evrc, aac) formátumok.
Gallery szvsz gyorsabb, rádióban és a fájlkezelőben nem találtam változást a logón kívül.

rádió nem működik!

Telepítés:
wipe -> install -> wipe -> google account mobilneten keresztül -> reboot

Kiegészítés, 256-ról 512 Ram-ra átállás:

No akkor:

You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt letöltöd,sd gyökerébe csinálsz egy image nevű mappát,és a zippet oda bontsd ki,de az eredeti letöltött zipp is legyen benne a könyvtárba!
Aztán telo kikapcs.Hangerő fel+menü+bekapcsgomb nyomvatartás amig el nem indúl.Ha végzett ujraindul,a zöld droidnál 3secig nyomd a vissza gombot.Kicsit több idő az első boot.Csinálj elötte mentést mert mindent töröl,a memkarit nem bántja.

ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
Re: Re:ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #1 Dátum: 2010, 12 09, 18:06:25 »
Köszönjük ezt terjedelmes leírást! :taps:Azt hiszem hogy hamarosan ez a topic nagyon be fog indulni.Ahogy tudom elég sok készüléket eladtak a napokban,és előbb,vagy utóbb elkezdik tuningolni ezt a kütyüt is.A Modaco-n is foglalkozik vele Paul,és itt is hozzá lehet jutni fontos infókhoz. You are not allowed to view links. Register or Login
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető api29

« Reply #2 Dátum: 2010, 12 10, 05:43:25 »
Megszületett az első hibátlan,és használható froyo a készülékre: You are not allowed to view links. Register or Login

Teszteltem nagyom ütős!!!Minden műxik benne! (App2SD,640*480 video felvevő,gps wifi,stb)

Na kis pihentetés után a 2.2 lite-al mért eredmények:

Linpack:7.143

Quadrant:943

CPU benchark:1697mS

Bencmark:
Graphic:8.79
cpu:389.04
memory:165.912
filesystem:6.825

A benchmark teszt eléggé meglepő,mert ezek köpedelem értékek,viszont a többi az mondhatni versenyképes,és kitűnő!

Hozzátenném,hogy nem vagyok tesz fanatikus,nem a számok nyűgöznek le hanem a használhatóság!!!De egy viszonytási alapnak nem rossz!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető api29

« Reply #3 Dátum: 2010, 12 10, 05:45:59 »
Köszönjük ezt terjedelmes leírást! :taps:Azt hiszem hogy hamarosan ez a topic nagyon be fog indulni.Ahogy tudom elég sok készüléket eladtak a napokban,és előbb,vagy utóbb elkezdik tuningolni ezt a kütyüt is.A Modaco-n is foglalkozik vele Paul,és itt is hozzá lehet jutni fontos infókhoz. You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi az infót,de a modaco-val egy bajom van:minden **arért premium accunt-ot követel!Nekem még egy kis hozzászólásba betett file-t se engedett letölteni!Olvasgatni viszont tökéletes ha tudsz valamennyire angolul!  :ok:

Nem elérhető api29

« Reply #4 Dátum: 2010, 12 13, 05:13:11 »
Ha valakit érdekel: Még hivatalosan ki se jött a 2.2, de már készülőben van a 2.3-is a készülékünkre!!!

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #5 Dátum: 2010, 12 13, 14:33:21 »
Ha valakit érdekel: Még hivatalosan ki se jött a 2.2, de már készülőben van a 2.3-is a készülékünkre!!!
Ezzel azért még várni kell, még nagyon kezdetleges, még sok a hiba benne.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető api29

« Reply #6 Dátum: 2010, 12 13, 20:00:32 »
Ezzel azért még várni kell, még nagyon kezdetleges, még sok a hiba benne.

De legalább a szándék és a remény!!!Plussz amit a Samsungtól nem kaptam meg:TERMÉKTÁMOGATÁS legalább is ilyen szinten!

Nem elérhető Alainx

• PDA: zte penge
  • PDA ROM: Froyo 2.2 V6 TDI
« Reply #7 Dátum: 2010, 12 14, 22:03:23 »
Sziasztok,
először is köszönet api29-nek, hogy alig 11email váltással elpofozgatott addig, hogy most már ott figyel az új froyo a masinán és Moha bá 2.2 is befészkelte magáta helyére.

Másodsorban kiegészíteném a első hozzászólást azzal, hogy nem tanácsos a folyamatot a rootolt állapotnál abbahagyni, vagy félbehagyni , végig kell csinálni az új ROM telepitéséig az egészet egyben. Szerintem.

Harmadlag pedig van valami infó, hogy milyen szivargyújtó-töltő passzol ehez a kis cucchoz leginkább?

Nem elérhető api29

« Reply #8 Dátum: 2010, 12 18, 16:02:29 »
Nézd majd meg Froyo val :D Én majdnem dobtam egy hátast romcsere után, hogy ennyi pénzért ilyent kapok :taps:

Nem csak te dobtál hátast tőle majdnem, hanem még egy jó páran! Eszméletlen amit ez a kis ketyere tud a froyoval! ÉS MÉG CSAK EGY ALFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :ok:

Más:Feltoltam rá a Sygic Aurát! Hát gyerekek na attól lehet hátast dobni! Ilyen navi sem terem minden bokorban  :D :taps:

Nem elérhető nagydarab2

• közlegény és basztat-őr
  • Navigáció / Navigation: igo, sygic
  • PDA: minden megvolt. minden meglesz :)
  • PDA ROM: gyakran változik
« Reply #9 Dátum: 2010, 12 21, 18:43:12 »
hi
egy kis probléma

root ok
recovery ok
csak innentől nem tdom a kijelző fényerejét állítani, beragadt a minimumon :(
a recovery fejjel lefelé van :)
mondjuk ezt túlélem...
most próbálom a a froyot felrekni ?
ez az emulátoro sd krtyás dolog nekem magas....:(

Karom erős, szivem kihagy.....Én vagylk a... hát te ki vagy ??

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #10 Dátum: 2010, 12 21, 19:13:08 »
hi
egy kis probléma

root ok
recovery ok
mondjuk ezt túlélem...
Tedd fel a froyo-t és megoldódik minden :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető api29

« Reply #11 Dátum: 2010, 12 21, 19:30:40 »
hi
egy kis probléma

root ok
recovery ok
mondjuk ezt túlélem...

Ja igen a gyári rom nem bírja a a ROOT-ot!!!Összekeverednek a szinek azért kicsi a fényerő!Valóban a froyo-t ajánlom én is!Még egy kérdés neked melyik széria jött a 256Mb ramos vagy az 512mb-os?Egyszerű megtudni,a marketről leszeded az android system infót,és ha ram méreténél MAX:162Mb-ot látsz akkor 256-os ha 415-vagy felette akkor 512-es!Ezt sasold már meg léci!Mert több fórumon is ez borzolja a kedélyeket persze nem ok nélkül!Mert elég sokan többek közt én is kifizettem érte a lóvét és kaptam 256-al most meg az újszállítmányosak kapják ugyanannyiért az 512-es ami  censored ra nem korrekt eljárás a T-ré mobiltól,és természetesen rengeteg kérdést vet fel!De csak egyet emelnék ki:Ha januárban kijön rá a HIVATALOS FROYO vajon az 512-esre vagy a 256-osra lesz szabva mert nagyon nem mindegy!!!!Ha az 512-esre lesz megcsinálva,akkor szerintem ismét berendezkedek Sándorházára minimum 6 hónapra,mert hogy átrendezek rövidhatáridővel egy T-pont irodát az olyan biztos mint hogy most itt ülök a gép előtt!!!!!

Nem elérhető mviktor

« Reply #12 Dátum: 2010, 12 21, 19:37:36 »
Ja igen a gyári rom nem bírja a a ROOT-ot!!!Összekeverednek a szinek azért kicsi a fényerő!Valóban a froyo-t ajánlom én is!Még egy kérdés neked melyik széria jött a 256Mb ramos vagy az 512mb-os?Egyszerű megtudni,a marketről leszeded az android system infót,és ha ram méreténél MAX:162Mb-ot látsz akkor 256-os ha 415-vagy felette akkor 512-es!Ezt sasold már meg léci!Mert több fórumon is ez borzolja a kedélyeket persze nem ok nélkül!Mert elég sokan többek közt én is kifizettem érte a lóvét és kaptam 256-al most meg az újszállítmányosak kapják ugyanannyiért az 512-es ami  censored ra nem korrekt eljárás a T-ré mobiltól,és természetesen rengeteg kérdést vet fel!De csak egyet emelnék ki:Ha januárban kijön rá a HIVATALOS FROYO vajon az 512-esre vagy a 256-osra lesz szabva mert nagyon nem mindegy!!!!Ha az 512-esre lesz megcsinálva,akkor szerintem ismét berendezkedek Sándorházára minimum 6 hónapra,mert hogy átrendezek rövidhatáridővel egy T-pont irodát az olyan biztos mint hogy most itt ülök a gép előtt!!!!!

A memória miatt biztos jó lesz frissítés a mienkre is.Az alpha4 is használható a bladen is meg az SF-en is(amelyik tft-s).Tehát nem a memó a kizáró ok hanem a kijelző driver.De lehet addigra beszarik a mienk is aztán mehetünk cserélni:)

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #13 Dátum: 2010, 12 21, 19:59:07 »
hi
nu...
akkor
ram max416 fre  272
interna memory
max 208 free 158

most akkor melyik is?
a froyot felraktam a világítás megoldódott
de
a froyoban nincs magyar... alányomnak első androidnak kellene...
ajánlat másik rom esetleg? linkelve?

aa készülék ngyon rendben van !!!
mindenkinek üzenem.. TESSÉK MEGVENNI !!!
ÁR ÉRTÉK ARÁNYA TELJESEN JÓ
KICSIT KELL BUHERÁLNI :)
 ezt a memóriakártya dolgot nem értem.
hülyegyerek módjára letudnátok irni ,hogyan tudok a programok számára több tárhelyet biztosítani ??
még nyomkodom 1000 L
most zsibbadok és tesztelem.....

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #14 Dátum: 2010, 12 21, 20:12:32 »
hi
nu...
akkor
ram max416 fre  272
interna memory
max 208 free 158

most akkor melyik is?
.....

A RAM-ban futnak a programok, a másikba lehet telepíteni azokat.

Nem elérhető api29

« Reply #15 Dátum: 2010, 12 21, 20:15:15 »
hi
nu...
akkor
ram max416 fre  272
interna memory
max 208 free 158

most akkor melyik is?
a froyot felraktam a világítás megoldódott
de
a froyoban nincs magyar... alányomnak első androidnak kellene...
ajánlat másik rom esetleg? linkelve?

aa készülék ngyon rendben van !!!
mindenkinek üzenem.. TESSÉK MEGVENNI !!!
ÁR ÉRTÉK ARÁNYA TELJESEN JÓ
KICSIT KELL BUHERÁLNI :)
 ezt a memóriakártya dolgot nem értem.
hülyegyerek módjára letudnátok irni ,hogyan tudok a programok számára több tárhelyet biztosítani ??
még nyomkodom 1000 L
most zsibbadok és tesztelem.....

Akkor bizony ez már az ÜTŐS széria!!!Gratulálok hozzá! You are not allowed to view links. Register or Login  Ez ugyan 2.1,de magyar nyelvű,viszont az App2Sd-vel bíbelődnöd kell,mert az nem fog egyszerűen menni!

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #16 Dátum: 2010, 12 21, 20:22:06 »
Ja igen a gyári rom nem bírja a a ROOT-ot!!!Összekeverednek a szinek azért kicsi a fényerő!Valóban a froyo-t ajánlom én is!Még egy kérdés neked melyik széria jött a 256Mb ramos vagy az 512mb-os?Egyszerű megtudni,a marketről leszeded az android system infót,és ha ram méreténél MAX:162Mb-ot látsz akkor 256-os ha 415-vagy felette akkor 512-es!Ezt sasold már meg léci!Mert több fórumon is ez borzolja a kedélyeket persze nem ok nélkül!Mert elég sokan többek közt én is kifizettem érte a lóvét és kaptam 256-al most meg az újszállítmányosak kapják ugyanannyiért az 512-es ami  censored ra nem korrekt eljárás a T-ré mobiltól,és természetesen rengeteg kérdést vet fel!De csak egyet emelnék ki:Ha januárban kijön rá a HIVATALOS FROYO vajon az 512-esre vagy a 256-osra lesz szabva mert nagyon nem mindegy!!!!Ha az 512-esre lesz megcsinálva,akkor szerintem ismét berendezkedek Sándorházára minimum 6 hónapra,mert hogy átrendezek rövidhatáridővel egy T-pont irodát az olyan biztos mint hogy most itt ülök a gép előtt!!!!!

>:( >:( Pedig akkor már indulhatsz is ,,rendet rakni,, mert az új széria hót ziher ,hogy 512-es !!! (egy haverom most vette ma és 512-es a!! )nem nagyon tudsz reklamálni ezért sajna..  :'( így jártál.. amúgy a Froyo szempontjából sztem mind1 hogy mekkora a ram.. mert ugy ott át lehet dobálni az sd-re.. a 2.1-el pedig csak a BladeVillain-al automatice dobálja át az sd-re amit lehet .. de javíts ki ha nem jól tudom..
üdv

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #17 Dátum: 2010, 12 21, 20:48:48 »
[quote
uthor=api29 link=topic=2961.msg247101#msg247101 date=1292958915]
Akkor bizony ez már az ÜTŐS széria!!!Gratulálok hozzá! You are not allowed to view links. Register or Login  Ez ugyan 2.1,de magyar nyelvű,viszont az App2Sd-vel bíbelődnöd kell,mert az nem fog egyszerűen menni!
[/quote]

thx
 ez az app2sd dolog...segitene vaki hogyankell ?

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #18 Dátum: 2010, 12 22, 08:11:06 »
hi all
1. tapasz nyalat

a froyo jo ,de nem :)

mert
nem magyar :(
a live walpapír eltünik benne, nem választható :(
angry birds nem fut rajta :( lefagy a telepítésnél  :(

megnéztem néhány romotés úgy döntöttem vissza rakom a t mobilos 2.1 1 update t csak a t mobilos sallangok nélkül

ez eddig a leg jobb

csak amit nem tok mrgcsinálni.

kellene egy kicsit több tárhej
a programoknak.

valami ötlet vagy segítség kellene pls

de akkor is aztmondom meg kell venni a vasat :)

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #19 Dátum: 2010, 12 22, 08:48:23 »
folyt köv..

a rootot megoldottam 1 gombos roottal ugy hogy megmardt a fényerő
UniversalAndroot-1.6.2-beta5.apk
ezt keressétek
írják hogy nem mindegyik készüléken müxik
a soft root pipa értelemszerüen használandó
( gyengébbeknek ha bepipálod akkor ujra indítás után eltűnik a root  :)
ostan megprobálom a tárhejet növelni...

Nem elérhető mviktor

« Reply #20 Dátum: 2010, 12 22, 09:37:57 »
folyt köv..

a rootot megoldottam 1 gombos roottal ugy hogy megmardt a fényerő
UniversalAndroot-1.6.2-beta5.apk
ezt keressétek
írják hogy nem mindegyik készüléken müxik
a soft root pipa értelemszerüen használandó
( gyengébbeknek ha bepipálod akkor ujra indítás után eltűnik a root  :)
ostan megprobálom a tárhejet növelni...

Nem értem.....fentebb már írtad hogy meg volt a recovery és a root.Akkor mihez kell neked egygombos root megint?Ami a froyot illetti tény hogy a lite-ban sok minden nincs de azt teszel bele amit akarsz,vagy felrakod  a full verziót.Ha nagyon kell a magyarnyelv a kislányod miatt,akkor inkább tegyél fel 2.1-es főzött romot.Itt olvasgass és itt megleled a magyar romokat is:

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #21 Dátum: 2010, 12 22, 10:46:55 »
hi all
1. tapasz nyalat

mert

megnéztem néhány romotés úgy döntöttem vissza rakom a t mobilos 2.1 1 update t csak a t mobilos sallangok nélkül

ez eddig a leg jobb

csak amit nem tok mrgcsinálni.

kellene egy kicsit több tárhej
a programoknak.

valami ötlet vagy segítség kellene pls

de akkor is aztmondom meg kell venni a vasat :)

BladeVillain -t rakd fel. ez a nem renszerfüggő programokat automatice azbsd-re pakolja...  :ok:

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #22 Dátum: 2010, 12 22, 12:45:44 »
Nem értem.....fentebb már írtad hogy meg volt a recovery és a root.Akkor mihez kell neked egygombos root megint?Ami a froyot illetti tény hogy a lite-ban sok minden nincs de azt teszel bele amit akarsz,vagy felrakod  a full verziót.Ha nagyon kell a magyarnyelv a kislányod miatt,akkor inkább tegyél fel 2.1-es főzött romot.Itt olvasgass és itt megleled a magyar romokat is:

vissza állítottam az eredeti állapotába a vasat és ujra kezdtem mindent
nekem a froyo nem jött be
visszaraktam 2.1 1 updatet
a root amit leirtatok nekem nem jött be mert elmen a kijelző fényereje
ezért kellet másként rootolni

Nem elérhető névtelen

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Note
  • PDA ROM: ICS LQ3
« Reply #23 Dátum: 2010, 12 22, 15:26:06 »
hi all
1. tapasz nyalat

mert
Ez nem igaz. Én eddig kétféle froyot tettem rá. Az tény, hogy angol és az egyikben nincs élő háttér, viszont az angry birds simán megy rajta. Nekem pont, hogy a gyári T-s romnál fagyott le gyakran ez a játék. Ami froyo most fent van, abban van élő háttér. You are not allowed to view links. Register or Login
Egy gondom van vele, hogy nem magyar, de mégis ezt választottam, mert a nyelven kívül minden másban pozitív. ;)

Nem elérhető mviktor

« Reply #24 Dátum: 2010, 12 22, 16:46:16 »
Ez nem igaz. Én eddig kétféle froyot tettem rá. Az tény, hogy angol és az egyikben nincs élő háttér, viszont az angry birds simán megy rajta. Nekem pont, hogy a gyári T-s romnál fagyott le gyakran ez a játék. Ami froyo most fent van, abban van élő háttér. You are not allowed to view links. Register or Login
Egy gondom van vele, hogy nem magyar, de mégis ezt választottam, mert a nyelven kívül minden másban pozitív. ;)

Én is így gondolom :ok: Igaz hogy nem magyar de messzemenően a legjobb eddig....szerintem.