Hali
Ha a 3.3-at fel akarom rakni, vagy épp a 3.0-t akkor mit kell és hogyan csinálnom?
Anno ext2-re particionáltam 500megát a memkarin...
Szia!
A "Hogyan"-t itt találod: You are not allowed to view links.
Register or
LoginTelepítés előtt mindenképpen ajánlott a leírásnak megfelelően egy JPF rom felrakása, arra kell rámolni a 3.3-at vagy éppen a 3.0-át. Mindkettő esetében javasolt (én javaslom) egy teljesen tiszta, PC-n majd készülékkel csak Fat32-re formázott memkártya. Nálam nem tudom, hogy a ROM vagy a rossz formázás miatt, de sajnos egy Class 4-es kártyán az átlagsebesség 3.0-ás ROM-nál 6-800kbyte/sec volt, ami elég gyenge. Most gyári JPM rom van fent nálam, és van, hogy a 2,5Mbyte/sec-et is eléri, bár ezt csak az elején, átlagban inkább 1-1,5Mbyte/sec.
A 3.0 és a 3.3 esetében is van egy lehetőség, amivel a ROM-ba integrált program (mad_team_app2sd ) segítségével a készülék megcsinálja magának a programoknak szükséges ext4 partíciót, ezzel csökkentve a "normál", PC által is látható tárhelyet. Visszaállítása nem egyszerű alapból, de ha nem jön be a 3.0 vagy a 3.3 és felteszel egy gyári, akár JPF vagy JPM ROM-ot, akkor a készülék (mivel ismeretlen lesz számára az ext4 partíció) fel fogja ajánlani a formázást, és akkor visszakapod az uralmat a teljes kártya felett.
Vigyázni kell, mert 3.0 alatt a saját formázó nem működik, nekem meg sem mukkant és azt hittem, hogy a mutatvány miatt buktam 1200MB-t a 8GB-s kártyámról.
A leírásban benne van, hogy a "mad_team_app2sd " programban a memóriakártya méretéhez milyen beállításokat kell használni.
És személy szerint a 3.0-át nem javaslom, akkor már inkább a 3.3-at, bár azt nem néztem meg. Ma végeztem a sajátom, illetve az asszony JPM telepítésével meg az appok felrakásával, péntek óta ezt csináltam. Lehet, hogy felugrik a 3.3 nekem is, de még nem vagyok biztos benne!
Majd ha gond lesz azzal, ami most van (eddig még nincsen).
Később, ha esetleg lesz rá igény és más nem csinálja meg, akkor lefordítom a telepítés menetét...
Sok sikert és ha megvan, akkor várom a véleményed!