2024, 11 26, 02:51:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 134233 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető gunyo

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO / IGO primo
  • PDA: Samsung Galaxy S2 / S4
  • PDA ROM: CM10.1 spitya mod / Torrente777 v.3.0
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát igen,ezért is vagyok ennyire meglepve,hogy milyen szuper jól dolgozik vele a kicsike.... :)
Remélem lesz teljes verzió belőle,nem hagyja így béta verziósnak

Tegnap postoltak a final verziot. A changelog alapjan igen jonak tunik.
Lesz egy kis idom es felpattintom  :D

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v3.0 Final Extreme Edition
« Reply #151 Dátum: 2011, 03 19, 17:57:31 »
Sziasztok!

Feltettem, tetszik is, meg nem is. Mindent a leírás alapján csináltam meg, még az SD kártyás cuccot is.

Jelenleg egyetlen problémát találtam eddig, azt pedig az SD kártyát érinti.
Kb 2,5GB-nyi anyagot akarok feltenni, apróbb fájlokból áll össze a mennyiség (mp3, apk, képek).
Jelenleg 5-600 kbyte/mp sebességgel másol a TC egy Class 4-es 8GB-s kártyára, jelenleg több, mint 1 órát ír ki hátralévő időnek. Ez nevetséges :D, főleg, hogy még emellett a sebesség mellett is csak akadozva teszi fel a cuccokat. Ilyen eddig nem volt.

A másik, hogy a zenelejátszóban a már felmásolt számok akadnak, olyan formában szólnak, mint ha valaki 5mp-ként még 5mp-et beletekerne a számba. Aztán szól megint egy kicsit és folytatja a szaggatott lejátszást. Felteszek más programot most próbaképpen, hátha a "gyárival" van a gond...

Lehet, hogy a valami mást fogok felugrasztani, mert ez így nem jön be. :D Ja, és asszonynak nem is tudom, hogy álljak neki sorozatot másolni az SG3-asára, ami kb 5GB...
Mást érdemben eddig nem vettem észre.

Szerk: de észrevettem, csak most jutott eszembe. Nem elég, hogy ilyen sebességgel másol, akadnak a zenék, de még a TC-t is beakasztja az egész. Most akkor hol van a bibi? Próbáltam sima USB-n keresztül is (Debug kilőve), de semmi... Valami ötlet?
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #152 Dátum: 2011, 03 19, 19:43:19 »
Sziasztok!

Feltettem, tetszik is, meg nem is. Mindent a leírás alapján csináltam meg, még az SD kártyás cuccot is.

Jelenleg egyetlen problémát találtam eddig, azt pedig az SD kártyát érinti.
Kb 2,5GB-nyi anyagot akarok feltenni, apróbb fájlokból áll össze a mennyiség (mp3, apk, képek).
Jelenleg 5-600 kbyte/mp sebességgel másol a TC egy Class 4-es 8GB-s kártyára, jelenleg több, mint 1 órát ír ki hátralévő időnek. Ez nevetséges :D, főleg, hogy még emellett a sebesség mellett is csak akadozva teszi fel a cuccokat. Ilyen eddig nem volt.

A másik, hogy a zenelejátszóban a már felmásolt számok akadnak, olyan formában szólnak, mint ha valaki 5mp-ként még 5mp-et beletekerne a számba. Aztán szól megint egy kicsit és folytatja a szaggatott lejátszást. Felteszek más programot most próbaképpen, hátha a "gyárival" van a gond...

Lehet, hogy a valami mást fogok felugrasztani, mert ez így nem jön be. :D Ja, és asszonynak nem is tudom, hogy álljak neki sorozatot másolni az SG3-asára, ami kb 5GB...
Mást érdemben eddig nem vettem észre.

Szerk: de észrevettem, csak most jutott eszembe. Nem elég, hogy ilyen sebességgel másol, akadnak a zenék, de még a TC-t is beakasztja az egész. Most akkor hol van a bibi? Próbáltam sima USB-n keresztül is (Debug kilőve), de semmi... Valami ötlet?
Pedig ez nem normális. :hmm: Vedd ki a kártyát és tedd vissza. Van kártyaolvasó a gépedben?
Ötletem sincs mitől lehet ilyen lassú...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #153 Dátum: 2011, 03 19, 19:56:39 »
Pedig ez nem normális. :hmm: Vedd ki a kártyát és tedd vissza. Van kártyaolvasó a gépedben?
Ötletem sincs mitől lehet ilyen lassú...

Megjelent gyorsan a 3.1, mivel a 3.0-val sokaknak gondja volt. Javították az app2sd-t elvileg valami komolyabb és működőképes data2sd-re. Megcsináltam megint mindet, csak ugye már egy wipe-os 3.1-gyel. Az "app2sd"-s részt is meg akartam, viszont az típusszám-nál megakadt és nem ment tovább azt azt követő újraindítás után. Lehet, hogy az volt a baj, hogy amikor másodszor kapcsolódott a géphez boot közben, akkor már ráküldtem a parancsot. Megcsinálta elvileg, mivel a reboot-ot is bevette, viszont után nem töltött be egyáltalán. Sebaj.

A kártyát úgy tudtam megcsinálni, hogy a 3.1 ugye a kód beírása előtt nem ismeri fel az ext4-es partíciót, így kedvesen felajánlja, hogy leformázza ő, ha szeretném. Én meg szerettem volna! ;D

Visszajött a teljes kártya. Érdekes, mert pl 3.0 alatt menüből és sehonnan sem tudtam formázni a kártyát. Leválasztottam, rányomtam, hogy formázás, de semmi.

Most éled a kicsike, ha már teljesen magához tér, akkor küldök rá valami adatot, hogy lássam mennyire gyorsult fel...

Szerk: most 1500-2000kbyte/s. azért nem mindegy....

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lajcsi2

• PDA: samsung i9300
  • PDA ROM: 4.3,3.0.31-2303192 dpi@DELL338#1
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v3.1 Extreme Edition
« Reply #154 Dátum: 2011, 03 20, 22:32:46 »
JPF vagy JPM alapu ez a ROM?Én a 3.0-át JPF-re tettem fel,s csak annyi vele a gondom,hogy néha gondol egyet és eldobja a memó kártyát,majd újra keresi a filekat és már minden OK.
Lehet fel kéne tennem nekem is a 3.1-et?

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #155 Dátum: 2011, 03 20, 23:01:51 »
JPF vagy JPM alapu ez a ROM?Én a 3.0-át JPF-re tettem fel,s csak annyi vele a gondom,hogy néha gondol egyet és eldobja a memó kártyát,majd újra keresi a filekat és már minden OK.
Lehet fel kéne tennem nekem is a 3.1-et?
Többek között ezt is javították 3.1-ben. No wipe-os ha 3.0-ra teszed fel. Elvileg minden cuccod, beállításod megmarad.

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #156 Dátum: 2011, 03 20, 23:07:02 »
Többek között ezt is javították 3.1-ben. No wipe-os ha 3.0-ra teszed fel. Elvileg minden cuccod, beállításod megmarad.
Azt hogy tudom feltenni?Csak mert néztem,hogy part1 és part2 csomag van ott amit le tudok tölteni.
Elvileg recovery,s az ott levő cuccot felteszem?Na de hogy?
Ennyire azért nem vagyok jártas ebben.
Leírnád hogy tudom megoldani?
köszi

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #157 Dátum: 2011, 03 20, 23:53:22 »
Azt hogy tudom feltenni?Csak mert néztem,hogy part1 és part2 csomag van ott amit le tudok tölteni.
Elvileg recovery,s az ott levő cuccot felteszem?Na de hogy?
Ennyire azért nem vagyok jártas ebben.
Leírnád hogy tudom megoldani?
köszi
Ugyanúgy kell feltenned mint eddig, csak ha 3-as verzió van fent (bétára nem tudom, hogy vonatkozik-e) akkor nem fog törölni semmit a telefonról, kivéve azokat a programokat amik az SD kártyán vannak.
Elnézted a linket egyébként. :) Első hozzászólást frissítettem, 3.1-nél egy link van a letöltéshez. :)

Szerk: 3.2 Béta is letölthető már  :taps: (állandóan ad nekem munkát a fejlesztő :D )

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v3.2 Extreme Edition Beta
« Reply #158 Dátum: 2011, 03 21, 01:55:23 »
Én a 3.0-át tettem fel, viszont valami miatt nem ment az integrált a2sd. Feltettem a 3.1-et, viszont akkor meg be sem bootolt, 3-szor raktam újra, de még akkor sem.

visszaraktam a "gyári" JPF-et, majd ezután a 3.0-át. Most ez maradt meg, a2sd nélkül.

Ha valaki felteszi a 3.0-át vagy akármelyiket, akkor a Maps (és hozzátartozó Places, Navigation meg mittomén) és GMail appokat dobja már át nekem valamilyen formában.
Letöröltem őket és letöltöttem a Marketből újra, viszont az újratöltöttekkel vannak gondok, ezért kellene ami a 3.0 vagy efeletti ROM-ban van, mert nincsen kedvem újrahúzni az egészet.

Amit még tapasztaltam, hogy elvileg sokkal kevesebb program van benne, mint mondjuk egy gyári JPF-ben, de itt csak durván 110 MB szabad hely van (kevesebb programmal), mint a JPF-ben programok törlése nélkül... Szóval ezen alapból buktam 60 MB-t... Na mindegy...

Ha megmérgelődök, akkor lehet, hogy visszateszek valami gyári cuccot. Már 3 napja csak romozgatok, beállítok, romozgatok, beállítok és már nagyon unom... :D

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #159 Dátum: 2011, 03 21, 10:40:07 »
Én a 3.0-át tettem fel, viszont valami miatt nem ment az integrált a2sd. Feltettem a 3.1-et, viszont akkor meg be sem bootolt, 3-szor raktam újra, de még akkor sem.

visszaraktam a "gyári" JPF-et, majd ezután a 3.0-át. Most ez maradt meg, a2sd nélkül.

Ha valaki felteszi a 3.0-át vagy akármelyiket, akkor a Maps (és hozzátartozó Places, Navigation meg mittomén) és GMail appokat dobja már át nekem valamilyen formában.
Letöröltem őket és letöltöttem a Marketből újra, viszont az újratöltöttekkel vannak gondok, ezért kellene ami a 3.0 vagy efeletti ROM-ban van, mert nincsen kedvem újrahúzni az egészet.

Amit még tapasztaltam, hogy elvileg sokkal kevesebb program van benne, mint mondjuk egy gyári JPF-ben, de itt csak durván 110 MB szabad hely van (kevesebb programmal), mint a JPF-ben programok törlése nélkül... Szóval ezen alapból buktam 60 MB-t... Na mindegy...

Ha megmérgelődök, akkor lehet, hogy visszateszek valami gyári cuccot. Már 3 napja csak romozgatok, beállítok, romozgatok, beállítok és már nagyon unom... :D

Na, ma úgy döntöttem, hogy visszamegy a JPM, pár módosítást majd megcsinálok, amikor fent van és jónapot.
Nálunk Kyrillos alatt nem megy a fényképezőgép, a JPM-hez képest (kevesebb gyári programmal) 170 MB helyett csak 110 MB volt a szabad hely ugye, ami nekünk kevéske. Sok app van fent ugyan, és sajnos a tuningok ellenére így is akadozik, főleg, hogy a legtöbbet SD-re kellett pakolnom, különben nem fértek volna fel. A Marketből (!!!) leszedett, a rom-ból korábban törölt, de azonos verziószámú Gmail nem szinkronizál a beállítások ellenére, a szintén törölt, majd Marketről leszedett Maps meg évekig tölt 10MB-s netre kötött Wifi routeren keresztül (A router és a készülék közötti távolság kevesebb, mint 1 m volt), szóval inkább visszarakom a gyárit, engedélyezem a Live Wallpapers-t, kitörlöm a felesleges gyári appokat és reménykedem, hogy a sok hely miatt mindent tudok majd a belső tárhelyre telepíteni...

Az lenne a kérdésem, hogy valami natúr, stock rom-ra feltehető "mindenes" lagfix csomag létezik-e?

XDA-n Gsam és Apollo lagfixeket néztem, egyebet nem is nagyon találtam idő hiányában. Ha valaki tudja melyik a jobb, vagy hogy mi lenne gyárihoz a legjobb, akkor ne habozzon... ;D

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #160 Dátum: 2011, 03 21, 16:21:32 »
Valaki feltenné nekem a JPM rom linkjét?Mert amit találtam a FAQ-ban letöltöttem,de valamiért nem látja az odin.
Köszönet érte.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #161 Dátum: 2011, 03 21, 16:29:52 »
Valaki feltenné nekem a JPM rom linkjét?Mert amit találtam a FAQ-ban letöltöttem,de valamiért nem látja az odin.
Köszönet érte.

Van már JPD is:

Gyári kell egyáltalán? :D Utólag gondolkozom én is  :taps:

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #162 Dátum: 2011, 03 21, 17:25:45 »
Olyan kéne,amire felmegy ez a ROM,mert JPF-el nem igazán fut jól.

Nem elérhető gunyo

« Reply #163 Dátum: 2011, 03 21, 17:36:47 »
Olyan kéne,amire felmegy ez a ROM,mert JPF-el nem igazán fut jól.

JPF -re es JPM -re is jo. Nyilvan a ketto kozott tul nagy kulonbseg nincs.
Esetleg probalkozz a JPM -el, hatha.

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #164 Dátum: 2011, 03 21, 17:44:02 »
JPF -re es JPM -re is jo. Nyilvan a ketto kozott tul nagy kulonbseg nincs.
Esetleg probalkozz a JPM -el, hatha.
Hát ez az,hogy letöltöttem a FAQ-ból a JPM romot,de odin nem látja:-(
Azért kéne,hogy kipróbáljam,azzal mit csinál,ugyan úgy eldobálja e a memória kártyát.
Ezek szerint JPD ROM-ra is fel lehet tenni?

Nem elérhető gunyo

« Reply #165 Dátum: 2011, 03 21, 17:49:01 »
Azért kéne,hogy kipróbáljam,azzal mit csinál,ugyan úgy eldobálja e a memória kártyát.
Ezek szerint JPD ROM-ra is fel lehet tenni?

Persze!
A letoltott JPM -nek mi a kiterjesztese ?
Ha md5, akkor azt nevezd at tar -ra es elvileg jo lesz. Vagy probalj hasznalni frissebb odint, frissebb ops file -al.
You are not allowed to view links. Register or Login -on mindent megtalalsz.

Nem elérhető gunyo

« Reply #166 Dátum: 2011, 03 21, 17:51:01 »

Kitomoritetted egyaltalan ?
Elvileg rar -ban toltotted le, no azt kikellene tomoriteni es akkor megkapod a tar file -t, amit mar latni fog az odinod.

Tomoritesnel a jelszo:  samfirmware.com

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #167 Dátum: 2011, 03 21, 18:00:31 »
Kitomoritetted egyaltalan ?
Elvileg rar -ban toltotted le, no azt kikellene tomoriteni es akkor megkapod a tar file -t, amit mar latni fog az odinod.

Tomoritesnel a jelszo:  samfirmware.com
Így csináltam,de semmi,mert feldob egy hibaüzit tömörítés végén,hogy  valami van a CSC file-val.
Nem fordítottam le,ezért nem tudom mit ír.

Nem elérhető gunyo

« Reply #168 Dátum: 2011, 03 21, 18:02:52 »
Így csináltam,de semmi,mert feldob egy hibaüzit tömörítés végén,hogy  valami van a CSC file-val.
Nem fordítottam le,ezért nem tudom mit ír.

Akkor toltsd le ujra vagy a You are not allowed to view links. Register or Login -on megtalalod. Regisztralni kell, nem nagy dolog.
Legy kicsit kreativ  ;)

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #169 Dátum: 2011, 03 21, 18:07:13 »
Akkor toltsd le ujra vagy a You are not allowed to view links. Register or Login -on megtalalod. Regisztralni kell, nem nagy dolog.
Legy kicsit kreativ  ;)
Regisztrálva vagyok ott,s onnét töltöttem le......... :D
De majd megoldom!

Nem elérhető Diesel1017

• PDA: SGalaxy 3
  • PDA ROM: JPM
« Reply #170 Dátum: 2011, 03 21, 18:47:38 »
Sziasztok,

felraktam a Kyrillos' rom v3.2 Extreme Edition -t és a ROM -ban eredetileg megtalálható MADTeam App2Sd -t mellé. Nem is volt semmi gond, egészen a 2. vagy a 3. újraindításig.

Ezt követően, nem az SD kártyán található partíciókat mount -olja fel, hanem a telefon belső memóriájában lévőket.

Kevésbé hozzáértője vagyok a témának, a kérdésem az lenne, hogy nincs-e valakinek valami ötlete, hogy induláskor mindig az SD kártyán lévő DATA és CACHE partíciókat mount -olja fel és ne a telefon belős memóriájáét?
(lécci, ha nagy hülyeséget írtam, akkor se hagyjatok teljes sötétségben, köszi előre is)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #171 Dátum: 2011, 03 21, 19:30:49 »
Sziasztok,

felraktam a Kyrillos' rom v3.2 Extreme Edition -t és a ROM -ban eredetileg megtalálható MADTeam App2Sd -t mellé. Nem is volt semmi gond, egészen a 2. vagy a 3. újraindításig.

Ezt követően, nem az SD kártyán található partíciókat mount -olja fel, hanem a telefon belső memóriájában lévőket.

Kevésbé hozzáértője vagyok a témának, a kérdésem az lenne, hogy nincs-e valakinek valami ötlete, hogy induláskor mindig az SD kártyán lévő DATA és CACHE partíciókat mount -olja fel és ne a telefon belős memóriájáét?
(lécci, ha nagy hülyeséget írtam, akkor se hagyjatok teljes sötétségben, köszi előre is)

Én is kipróbáltam ezt a MADTeam cuccot és nekem sem jött össze, bár én csak a 3.0-s ROMban. A partíciókat megcsináltam, leformáztam ahogyan a leírásban volt, látható volt azt hiszem a Titanum Backup-ban, de a programok mégsem oda telepítette.
A másik probléma az volt, hogy az ext4-re partícionált kártyát semmi sem látta a sz.gépen, így gyakorlatilag buktam 1200MB helyet a 8GB-s kártyáról. Végül egy újraflash megoldotta, ugyanis még a 3.0-ban sem tudtam leformázni, nem csinált semmit.
Ezen felül 1-2 kép után kiakadt a fényképezőgép, nem szinkronizált a Marketből(!!!) letöltött Gmail (később aztán megoldódni látszott, de mindegy most már), durván akadt a szintén Marketes Gmaps és nem is nagyon találta meg, hogy hol vagyok.

Kipróbáltam egy másik custom rom-ot, ami tetszett ugyan, de abban meg csak 30 MB maradt a programoknak. Így most visszakerült a JPF, arra meg a JPM gyári. Kapott egy kis LiveWallpaper-t meg Lagfix v2.0-át, kitörlöm manuálban a gyári szemetet, FastFix-ezem a GPS-t és jónapot. Az elmúlt 3,5 nap romozással telt, most egy kis nyugalomra vágyom... ;D

Arról nem is beszélve, hogy az asszony totál ideg, hogy még mindig nem tudja használni a telefonját, mivel az enyémmel együtt az övét is szinkronban csinálom...

Esetleg nem tud valaki linkelni egy oldalt, ahol találok leírást arra, hogy hogyan tudok saját ROM-ot készíteni? Egy gyárit szeretnék csak megcsinálni integrálva az ADB-s cuccokat, illetve kihagyni a programokat, amiket egyébként is le fogok törölni... Nagy segítség lenne, meg számomra egy jó kis poén is... :D

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #172 Dátum: 2011, 03 21, 19:55:12 »
Esetleg nem tud valaki linkelni egy oldalt, ahol találok leírást arra, hogy hogyan tudok saját ROM-ot készíteni? Egy gyárit szeretnék csak megcsinálni integrálva az ADB-s cuccokat, illetve kihagyni a programokat, amiket egyébként is le fogok törölni... Nagy segítség lenne, meg számomra egy jó kis poén is... :D
XDA-n van olyan téma ha jól emlékszem.

Nem elérhető lemcsi

• Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v3.3 Extreme Edition
« Reply #173 Dátum: 2011, 03 22, 17:20:54 »
Hali

Ha a 3.3-at fel akarom rakni, vagy épp a 3.0-t akkor mit kell és hogyan csinálnom?

Anno ext2-re particionáltam 500megát a memkarin...
lemcsi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
Re: [ROM] Kyrillos' ROM v3.3 Extreme Edition
« Reply #174 Dátum: 2011, 03 23, 00:26:18 »
Hali

Ha a 3.3-at fel akarom rakni, vagy épp a 3.0-t akkor mit kell és hogyan csinálnom?

Anno ext2-re particionáltam 500megát a memkarin...

Szia!

A "Hogyan"-t itt találod: You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítés előtt mindenképpen ajánlott a leírásnak megfelelően egy JPF rom felrakása, arra kell rámolni a 3.3-at vagy éppen a 3.0-át. Mindkettő esetében javasolt (én javaslom) egy teljesen tiszta, PC-n majd készülékkel csak Fat32-re formázott memkártya. Nálam nem tudom, hogy a ROM vagy a rossz formázás miatt, de sajnos egy Class 4-es kártyán az átlagsebesség 3.0-ás ROM-nál 6-800kbyte/sec volt, ami elég gyenge. Most gyári JPM rom van fent nálam, és van, hogy a 2,5Mbyte/sec-et is eléri, bár ezt csak az elején, átlagban inkább 1-1,5Mbyte/sec.

A 3.0 és a 3.3 esetében is van egy lehetőség, amivel a ROM-ba integrált program (mad_team_app2sd ) segítségével a készülék megcsinálja magának a programoknak szükséges ext4 partíciót, ezzel csökkentve a "normál", PC által is látható tárhelyet. Visszaállítása nem egyszerű alapból, de ha nem jön be a 3.0 vagy a 3.3 és felteszel egy gyári, akár JPF vagy JPM ROM-ot, akkor a készülék (mivel ismeretlen lesz számára az ext4 partíció) fel fogja ajánlani a formázást, és akkor visszakapod az uralmat a teljes kártya felett.
Vigyázni kell, mert 3.0 alatt a saját formázó nem működik, nekem meg sem mukkant és azt hittem, hogy a mutatvány miatt buktam 1200MB-t a 8GB-s kártyámról.
A leírásban benne van, hogy a "mad_team_app2sd " programban a memóriakártya méretéhez milyen beállításokat kell használni.

És személy szerint a 3.0-át nem javaslom, akkor már inkább a 3.3-at, bár azt nem néztem meg. Ma végeztem a sajátom, illetve az asszony JPM telepítésével meg az appok felrakásával, péntek óta ezt csináltam. Lehet, hogy felugrik a 3.3 nekem is, de még nem vagyok biztos benne! :D Majd ha gond lesz azzal, ami most van (eddig még nincsen).

Később, ha esetleg lesz rá igény és más nem csinálja meg, akkor lefordítom a telepítés menetét...

Sok sikert és ha megvan, akkor várom a véleményed!  :ok: