Valaki segítene hogy akkor most hogyis kel ezt feltenni? ( nem tudok angolul ezért nekem ez már magas, google fordítóval semmire se mentem ) Most XXJPF 2.2 van fent ! És azt se értem hogy mi a különbség ezek közt: "Normal, Without Lagfix, With Special Lagfix" tehát ha valaki röviden elmondaná akkor örülnék !
Értelem szerűen a FAQ-ban megtalálod a frissítés menetét, gondolom ez menni fog.
Több verzió létezik már ebből a romból, célszerű a legfrissebb kiadást (2.2-est felraknod).
A lényeg: gyári programok jó része ki van véve, viszont utólag bármelyiket tudod telepíteni, ugyanis az első hsz-ben egy linkről letölthető az összes program egy rar fájlba tömörítve.
Odex-deodex: most nézem rondzsy88 berakta szépen a FAQ-ba mi mit is jelent ezzel kapcsolatba (köszönet
)
A normal értelem szerűen nagyjából ennyit tartalmaz. Ehhez képest a lagfix, illetve a special lagfix verziók esetében meg van turkálva a fájlrendszer, ami a készülék gyorsulását, illetve elvileg az akkuidő hosszabbodását okozza. (javítsatok ki ha tévedek). Én a special lagfix verziót használom, nekem minden remekül működik, gyorsabb is lett jópár dologban a készülék.
Frissítés: egy db .tar kiterjesztésű fájlt fogsz letölteni, ezt Odinnal úgy tudod felfrissíteni, hogy bepipálod a one package részt, és értelem szerűen alulra a one package részhez betallózod. Nem tudom, hogy OPS fájl nélkül engedi-e elindítani, nekem alapból benne volt a JPF-hez tartozó OPS fájl. Ha jelenleg JPF van fent a kütyüdön, akkor tolhatod is fel rá. A frissítés végeztével nem bootol be a készülék, hanem a recovery menu-be visz. Itt a hangerőbillentyűkkel navigálsz és a home gombbal kiválasztasz. Előbb nyomnod kell egy wipe factory resetet, majd egy wipe cache-t. Ezek után restart now következik, és már bootol is be a telefon.
Remélem érthető volt vmennyire
szerk.: most nézem, verziónként változik a frissítés:
Normál: 2 fájlt kell frissíteni: CSC, PDA
Lagfix-es: 3 fájlt frissítesz: CSC, PHONE, PDA
Special Lagfix-es: 1 fájlt frissítesz: One package-ként.