2024, 11 25, 22:30:24
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] Kyrillos' ROM v9.7.1 JPU (Frissítve: 2013.04.07.)  (Megtekintve 134220 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lajcsi2

• PDA: samsung i9300
  • PDA ROM: 4.3,3.0.31-2303192 dpi@DELL338#1
Re: Kyrillos' ROM v2.1 Gingerbread Edition
« Reply #50 Dátum: 2011, 02 21, 00:38:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Most néztem meg, és nekem valami nem stimmel vele. :hmm: A hozzá tartozó leírás, meg már nincs fent XDA-n. Lehet össze lett keverve a két link, mert én felülírnám vele az eredeti framework fájlt, úgy ahogy a leírásban szerepelt (You are not allowed to view links. Register or Login) De nem tudom, hogy műküdne-e, elméletileg így kéne.
Az a baj,hogy nem tudok angolul,de ez a legkevesebb,viszont ahogy néztem kell hozzá az adb.rar file,de nem tudom letölteni hiába reggeltem be az oldalra:-(
Egyébként elég fura ez a 2.1.......
de majd még nézegete,viszont be lehet állítani,hgy a főképernyőn az ikonok ugy gördüljenek,mintha "körbefordulna a kijelzőn":-)ez álati jól néz ki:-)
Na elteszem magam alvó üzemmódba:-)
jó éjt,köszi az infókat

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #51 Dátum: 2011, 02 21, 09:58:56 »
Az a baj,hogy nem tudok angolul,de ez a legkevesebb,viszont ahogy néztem kell hozzá az adb.rar file,de nem tudom letölteni hiába reggeltem be az oldalra:-(
Egyébként elég fura ez a 2.1.......
de majd még nézegete,viszont be lehet állítani,hgy a főképernyőn az ikonok ugy gördüljenek,mintha "körbefordulna a kijelzőn":-)ez álati jól néz ki:-)
Na elteszem magam alvó üzemmódba:-)
jó éjt,köszi az infókat
Az ADB.rar fájl ami az oldalon van, azt megtalálod az FAQ-ban is, Android SDK néven le tudod tölteni.
A telepítése nagyon egyszerű. Kicsomagolod az SDK-t, lefrissíted (elég sokáig tart).
Utána rádugod USB hibakeresés módban a telefont a gépre (alaplapi USB legyen ha nem laptop) és a gépeden az SDK kicsomagold mappáin belül megkeresed a platform-tools mappát és ott nyitsz egy parancssort (ha TotalCommanderrel keresed, akkor csak alulra írd be: cmd és enter) És utána már csak ki kell adnod a parancsot, hogy adb shell és gépelheted az oldalon lévő parancsot.
Itt egy gép, hogy mégis miről beszéltem.  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
Re: Kyrillos' ROM v2.2 Gingerbread Edition
« Reply #52 Dátum: 2011, 02 21, 16:36:52 »
2.2 elérhető!

1. és 2. hsz frissítve.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #53 Dátum: 2011, 02 21, 17:12:46 »
2.2 elérhető!

1. és 2. hsz frissítve.

Ez igen. Nem tétlenkedik a készítő! Köszönjük az újabb frissítést :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #54 Dátum: 2011, 02 21, 19:10:57 »
Az ADB.rar fájl ami az oldalon van, azt megtalálod az FAQ-ban is, Android SDK néven le tudod tölteni.
A telepítése nagyon egyszerű. Kicsomagolod az SDK-t, lefrissíted (elég sokáig tart).
Utána rádugod USB hibakeresés módban a telefont a gépre (alaplapi USB legyen ha nem laptop) és a gépeden az SDK kicsomagold mappáin belül megkeresed a platform-tools mappát és ott nyitsz egy parancssort (ha TotalCommanderrel keresed, akkor csak alulra írd be: cmd és enter) És utána már csak ki kell adnod a parancsot, hogy adb shell és gépelheted az oldalon lévő parancsot.
Itt egy gép, hogy mégis miről beszéltem.  :D

Nagyon szépen köszönöm a segítséged,le a kalappal elötted,meg a frissítéseket is!
Mihelyst lesz időm ezzel foglalkozni,megcsinálom.
Üdv

Nem elérhető pacsmag

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung SIII GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXUGND1
« Reply #55 Dátum: 2011, 02 22, 14:45:15 »
Sziasztok ! Már régóta vacilláltam a telóm Rom frissítéséről, vártam a hivatalosat, de most tegnap előtt meguntam, és a sok Rom közül erre esett a választásom, felraktam az 1.0-sat, minden okénak tűnt de sajnos másnap mentem dolgozni, bekapcsoltam a telót, nagyon lassan is töltött be, és a legfurcsább volt hogy amiket előtte való nap feltelepítettem programokat egy sem indult el, és ráadásul az összes névjegyem is eltűnt, hát így mentem dolgozni, most körülbelül két órája raktam fel a 2.2-est, és idáig minden oké nála, minden gyors nála, a Ram evése is nagyon jó, minden gyorsan reagál, az animációs háttér is tökéletesen megy, Nagy Nagy köszönet a Szoft készítőjének !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :taps: :taps:

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #56 Dátum: 2011, 02 22, 19:01:29 »
Egy nagyon hülye kérdésem lenn.Mit jelent az hogy a telefon "deodexed"?Sajna lehet rossz helyen keresgéltem,de nem találtam rá választ. :'(
Elmagyarázná ezt nekem valaki?
Köszönet érte!

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #57 Dátum: 2011, 02 22, 19:41:41 »
Egy nagyon hülye kérdésem lenn.Mit jelent az hogy a telefon "deodexed"?Sajna lehet rossz helyen keresgéltem,de nem találtam rá választ. :'(
Elmagyarázná ezt nekem valaki?
Köszönet érte!
Itt találsz róla infót. (hsz első hozzászólása másra vonatkozik, kb felénél van leírva)

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #58 Dátum: 2011, 02 22, 22:06:44 »
Itt találsz róla infót. (hsz első hozzászólása másra vonatkozik, kb felénél van leírva)
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Akkor még egy olyanra szeretnék választ kapni,hátha te tudsz segíteni nekem ebben:mért van az,ha marketről letöltöl LWP-ert,nem mindegyiket futtatja a telefon?Meg a másik,hogy rátettem az AppBrain-t a telára,ott sokkal több progi van,meg minden,ami marketen nincs,de nem tudom hogy tudom letölteni egyből onnan,mivel átvezényelni tudom marketre,de van amire azt írja,hogy nincs ilyen file,program.
Egyébként le a kalappal elötted,nagyon jó hogy ilyen segítőkész vagy,azóta sokkal többet tudok a telóról,meg több fogalmam van mindenről,mióta itt vagyok!:-)
Ezer köszönet a munkásságodért!

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #59 Dátum: 2011, 02 23, 08:53:19 »
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Akkor még egy olyanra szeretnék választ kapni,hátha te tudsz segíteni nekem ebben:mért van az,ha marketről letöltöl LWP-ert,nem mindegyiket futtatja a telefon?Meg a másik,hogy rátettem az AppBrain-t a telára,ott sokkal több progi van,meg minden,ami marketen nincs,de nem tudom hogy tudom letölteni egyből onnan,mivel átvezényelni tudom marketre,de van amire azt írja,hogy nincs ilyen file,program.
Egyébként le a kalappal elötted,nagyon jó hogy ilyen segítőkész vagy,azóta sokkal többet tudok a telóról,meg több fogalmam van mindenről,mióta itt vagyok!:-)
Ezer köszönet a munkásságodért!
Azt így sajnos nem tudom, hogy miért nem szereti mindegyik élő háttérképet. Nem is látod az Élő háttérképek között? (ez nem telepít általában külön programot a menübe) Lehet, hogy van amilyeik csak bizonyos felbontás mellett működik és ez okozhat ilyen hibát.

Az Appbrain egy ilyen Market-pótló végülis, míg nem volt a webes Market, nagyon jó volt, én is azt használtam bár a telefonra nem raktam fel. Azért nem tudsz onnan külön letölteni, mert a Market szabályztata tartalmazza, hogy olyan alkalmazás nem kerülhet fel, amelyből ugyanúgy letölhetőek lennének az alkalmazások, mint a Marketből. Az hogy többet látsz, az valószínűleg azért van, mert az AppBrain mutatja a fizetős alkalmazásokat is, Market viszont nem (kivéve ha telepíted a MarketAccess nevű programot).

Szívesen, szeretek segíteni :)

Szerk: Már tölthető három féle változat a 2.2-ből: normál, lagfix nélküli vagy pedig speciális lagfixel.

Nem elérhető lemcsi

• Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
« Reply #60 Dátum: 2011, 02 23, 15:39:13 »
Azt így sajnos nem tudom, hogy miért nem szereti mindegyik élő háttérképet. Nem is látod az Élő háttérképek között? (ez nem telepít általában külön programot a menübe) Lehet, hogy van amilyeik csak bizonyos felbontás mellett működik és ez okozhat ilyen hibát.

Az Appbrain egy ilyen Market-pótló végülis, míg nem volt a webes Market, nagyon jó volt, én is azt használtam bár a telefonra nem raktam fel. Azért nem tudsz onnan külön letölteni, mert a Market szabályztata tartalmazza, hogy olyan alkalmazás nem kerülhet fel, amelyből ugyanúgy letölhetőek lennének az alkalmazások, mint a Marketből. Az hogy többet látsz, az valószínűleg azért van, mert az AppBrain mutatja a fizetős alkalmazásokat is, Market viszont nem (kivéve ha telepíted a MarketAccess nevű programot).

Szívesen, szeretek segíteni :)

Szerk: Már tölthető három féle változat a 2.2-ből: normál, lagfix nélküli vagy pedig speciális lagfixel.

Mi a külömbság a 3 verzió között magyarra forditva?
Most akarom feldobni ezt a romot, szimpatikusnak tünik.
lemcsi

Nem elérhető lemcsi

« Reply #61 Dátum: 2011, 02 23, 17:22:25 »
Hogy tudom a gyári launcherPro-t letörölni?

Mert rátelepiteni nem tudom a sajátom, a programok között pedig nem szerepel,csak leállitani tudom.
lemcsi

Nem elérhető lemcsi

« Reply #62 Dátum: 2011, 02 23, 17:23:24 »
Hogy tudom a gyári launcherPro-t letörölni?

Mert rátelepiteni nem tudom a sajátom, a programok között pedig nem szerepel,csak leállitani tudom.

2.2 dobam fel lagfixes verzióban...Q...va gyors :)
lemcsi

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #63 Dátum: 2011, 02 23, 17:28:36 »
2.2 dobam fel lagfixes verzióban...Q...va gyors :)
Milyen romod volt előtte? Érezhetően gyorsabb lett ezzel?

Más: aki jártasabb androidban nálam. Mondja már meg legyen szíves, hogy Titanium Backup-al elvileg vissza tudok állítani sok minden. De milyen szinten? Telepített programokat gondolom igen, de azon belül a programok jelenlegi adatai? Konkrétan: az asszony megöl, ha megint új romot dobok fel neki, és megint kezdheti az elejéről az Angry Birds-t :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #64 Dátum: 2011, 02 23, 17:41:41 »

Más: aki jártasabb androidban nálam. Mondja már meg legyen szíves, hogy Titanium Backup-al elvileg vissza tudok állítani sok minden. De milyen szinten? Telepített programokat gondolom igen, de azon belül a programok jelenlegi adatai? Konkrétan: az asszony megöl, ha megint új romot dobok fel neki, és megint kezdheti az elejéről az Angry Birds-t :D
A Marketben van egy You are not allowed to view links. Register or Login/restore program, elvileg erre hivatott, de még nem próbáltam.

Elvileg a Titanium is menti, de ha teljes biztonságot akarsz, akkor innen ments ki mindent root explorerrel:
/data/data/com.rovio.angrybirds/

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #65 Dátum: 2011, 02 23, 17:47:02 »
A Marketben van egy You are not allowed to view links. Register or Login/restore program, elvileg erre hivatott, de még nem próbáltam.

Elvileg a Titanium is menti, de ha teljes biztonságot akarsz, akkor innen ments ki mindent root explorerrel:
/data/data/com.rovio.angrybirds/

Hohó! Köszönöm ki is próbálom! :)

Még vmi: ha JPF alapú főzött romra akarok ugyanúgy JPF alapú főzöttet felfrissíteni, elég csak azt, vagy előbb egy teljes JPF és úgy főzött?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #66 Dátum: 2011, 02 23, 17:56:33 »
Még mindig az Angry Birds. Van 0,99 USD-ért is egy backup program: You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető lemcsi

« Reply #67 Dátum: 2011, 02 23, 20:18:13 »

Ami jelenleg be van irva ROM-nak.
Egyébként a JK1, talán a legutolsó eclair verzió.

Sima 2.2 nekem nem igazán adta, sok dolog nem tetszett benne, pl a kikapcsológomb funkciók nekem nem megfelelöen müködtek,gyengébb rezgö, bár ez minden ROMnál igaz...
Alapjában véve nekem ami zavaró volt eddig pl az hogy hivás után amig felébredt a kijelzö, sok idö volt, és nem reagált mindig arra, hogy befejeztem a hivást. 2.1-2.2 egyaránt.
Market sem volt tökéletes, sokszor nem töltötte le a progikat...

Ez pörög mint a háborodás.

Ha valaki elárulja, hogy tudom letörölni a LauncherPro-t akkor boldogabb leszek.
Rátelepiteni nem enged...
lemcsi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #68 Dátum: 2011, 02 23, 21:14:09 »

Ha valaki elárulja, hogy tudom letörölni a LauncherPro-t akkor boldogabb leszek.
Rátelepiteni nem enged...
Root explorerrel töröld a system/app vagy a data/app-ból.
Előtte tegyél fel egy launchert alternatívaként addig, amig újra nem telepíted amit szeretnél. 

Nem elérhető lemcsi

« Reply #69 Dátum: 2011, 02 23, 22:05:03 »
Root explorerrel töröld a system/app vagy a data/app-ból.
Előtte tegyél fel egy launchert alternatívaként addig, amig újra nem telepíted amit szeretnél.

System app bejött, ezért is nem hagyta módositani.
Betettem egy másikat, igy már müxik full verzióban :)
lemcsi

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #70 Dátum: 2011, 02 23, 22:30:25 »

Még vmi: ha JPF alapú főzött romra akarok ugyanúgy JPF alapú főzöttet felfrissíteni, elég csak azt, vagy előbb egy teljes JPF és úgy főzött?
Szeva!
Ugyan ugy teszed fel,mint az 1.0-át,minden ugyan az,lépésról lépésre,csak annyi,hogy a 2.0 v 2.1-es verziónak a .tar fileját teszed be,s start,majd ugyan ugy recoveryben végigcsinálod a dolgokat,s indul is a teló.Tehát nem kell feltenni a sima JPF ROM-ot:-)Nekem a 2.1 van fent és nagyon gyors vele a teló,meg  sok szabad hely lesz a memóban vele(144 Mb).:-)
Remélem érthetően írtam le.

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #71 Dátum: 2011, 02 23, 22:36:37 »
Egy olyan kérdésem lenne,hogy miben másabb a 2.2-es ROM,meg hogy mi a Különbség a 2 lagfix között?

Nem elérhető lemcsi

« Reply #72 Dátum: 2011, 02 23, 22:49:48 »
Hpgy tudok a LauncherPro-hoz témát felrakni?
Ami még az elsö hsz-ben van linkelve, a Gingerbread kéne az ikonok miatt.
lemcsi

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #73 Dátum: 2011, 02 23, 23:27:06 »
Szeva!
Ugyan ugy teszed fel,mint az 1.0-át,minden ugyan az,lépésról lépésre,csak annyi,hogy a 2.0 v 2.1-es verziónak a .tar fileját teszed be,s start,majd ugyan ugy recoveryben végigcsinálod a dolgokat,s indul is a teló.Tehát nem kell feltenni a sima JPF ROM-ot:-)Nekem a 2.1 van fent és nagyon gyors vele a teló,meg  sok szabad hely lesz a memóban vele(144 Mb).:-)
Remélem érthetően írtam le.
Köszönet! Hnap feldobom!

Nem elérhető lajcsi2

« Reply #74 Dátum: 2011, 02 23, 23:35:07 »
Köszönet! Hnap feldobom!
Igazán nincs mit,hisz te is segítettél..... :D
Én lehet felteszem a 2.2-t,de nem tudom mi a Különbség a 2 lagfix közt:-)