Na...nekem elvileg ma kellett volna megkapni,de nem jött össze
Felhívtam a Carphonewarhouse-t,ahol elmondták hogy,ma reggel érkezett meg hozzájuk az első kiszállítás(hogy ebből mennyi igaz,nem tudom).
Elkezdik a kiszallitasokat a hétvégén,de mivel holnap és hétfőn itt angliaban ünnep van,ezert csak a jövő hét kedd körülre lesz valami...
Azt tippelem halkan, hogy a CarphoneWH és az eXpansys nagyjából ugyanonnan szerzi be a készleteket. A jelenlegi expansys CEO korábban Carphone-os volt, és valószínűleg mindketten UK egyik legnagyobb elosztójától kapják majd a készleteket.
Az én infom szerint megcsúszott a Samsung indítása. Az esküvő miatti késedelem így csak mérsékelten elfogadható indoklás
. Ma és papíron elvben csak szombaton ér az említett elosztóhoz a készlet. Eredetileg pedig még tegnap du 14:00 körülre volt ígérve ugyanezen elosztóhoz az érkezés, azaz ma/holnap lett volna az expansys francia raktáraiban, hogy 05/02-vel már ott lehessen a vásárlónál a termék.
Személy szerint pont ennek azért örültem volna, mert egyértelműen nem kell versenyezzen a UK és az EU leányvállalatoknak egymással, lett volna elég mindenből, most így neccesebb a helyzet, de hét elejére már kiderül.