2024, 11 25, 16:19:55
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224259 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető carpediem007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #700 Dátum: 2011, 04 28, 11:24:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát ez jó :) Akkor Szerda-Csütörtök- Pénteken fogják csak kihozni :( Akkor egész jövőhétre szabit veszek ki :D Biztos, ami biztos ;)

Azért ne bizd el magad :) Nehogy megint késés legyen :) Aztán ugrott az éves szabid :)

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #701 Dátum: 2011, 04 28, 11:28:21 »
Azért ne bizd el magad :) Nehogy megint késés legyen :) Aztán ugrott az éves szabid :)

Ott van még a táppénz is :D xD :D :D ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #702 Dátum: 2011, 04 28, 11:30:18 »
Andromedarhun írta ki twitterre, hogy a samsung valahol megint sajtótájékoztatót tart a kicsikéről... részleteket nem tudok csak ennyit olvastam, gondolom megosztom és akit édekel nézzen a dolog után! :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

« Reply #703 Dátum: 2011, 04 28, 11:40:14 »

Aki jó angolos, elolvashatná :O

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
« Reply #704 Dátum: 2011, 04 28, 12:41:32 »
Na...nekem elvileg ma kellett volna megkapni,de nem jött össze >:(
Felhívtam a Carphonewarhouse-t,ahol elmondták hogy,ma reggel érkezett meg hozzájuk az első kiszállítás(hogy ebből mennyi igaz,nem tudom).
Elkezdik a kiszallitasokat a hétvégén,de mivel holnap és hétfőn itt angliaban ünnep van,ezert csak a jövő hét kedd körülre lesz valami...  >:( :'(

Nem elérhető penell

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #705 Dátum: 2011, 04 28, 13:00:32 »
Na úgy néz ki hogy nagyon könnyen sikerül eladnom az iphon4-est 125.000-ft, (6 hónapos T-mobil),de nem tudom hogy mikor lesz a T-mobilnál GalaxyS 2 és mennyiért, vagy függetlenben mennyibe fog fájni. De azért erősítsetek meg benne hogy jobb az android 2.3-as ( „Gingerbread”)rendszere mint az IOS 4.3 szoftver.

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #706 Dátum: 2011, 04 28, 14:00:57 »
Na...nekem elvileg ma kellett volna megkapni,de nem jött össze >:(
Felhívtam a Carphonewarhouse-t,ahol elmondták hogy,ma reggel érkezett meg hozzájuk az első kiszállítás(hogy ebből mennyi igaz,nem tudom).
Elkezdik a kiszallitasokat a hétvégén,de mivel holnap és hétfőn itt angliaban ünnep van,ezert csak a jövő hét kedd körülre lesz valami...  >:( :'(
Azt tippelem halkan, hogy a CarphoneWH és az eXpansys nagyjából ugyanonnan szerzi be a készleteket. A jelenlegi expansys CEO korábban Carphone-os volt, és valószínűleg mindketten UK egyik legnagyobb elosztójától kapják majd a készleteket.

Az én infom szerint megcsúszott a Samsung indítása. Az esküvő miatti késedelem így csak mérsékelten elfogadható indoklás :). Ma és papíron elvben csak szombaton ér az említett elosztóhoz a készlet. Eredetileg pedig még tegnap du 14:00 körülre volt ígérve ugyanezen elosztóhoz az érkezés, azaz ma/holnap lett volna az expansys francia raktáraiban, hogy 05/02-vel már ott lehessen a vásárlónál a termék.

Személy szerint pont ennek azért örültem volna, mert egyértelműen nem kell versenyezzen a UK és az EU leányvállalatoknak egymással, lett volna elég mindenből, most így neccesebb a helyzet, de hét elejére már kiderül.
blog.pdatech.hu

Nem elérhető xedamen

« Reply #707 Dátum: 2011, 04 28, 14:34:39 »
Azt tippelem halkan, hogy a CarphoneWH és az eXpansys nagyjából ugyanonnan szerzi be a készleteket. A jelenlegi expansys CEO korábban Carphone-os volt, és valószínűleg mindketten UK egyik legnagyobb elosztójától kapják majd a készleteket.

Az én infom szerint megcsúszott a Samsung indítása. Az esküvő miatti késedelem így csak mérsékelten elfogadható indoklás :). Ma és papíron elvben csak szombaton ér az említett elosztóhoz a készlet. Eredetileg pedig még tegnap du 14:00 körülre volt ígérve ugyanezen elosztóhoz az érkezés, azaz ma/holnap lett volna az expansys francia raktáraiban, hogy 05/02-vel már ott lehessen a vásárlónál a termék.

Személy szerint pont ennek azért örültem volna, mert egyértelműen nem kell versenyezzen a UK és az EU leányvállalatoknak egymással, lett volna elég mindenből, most így neccesebb a helyzet, de hét elejére már kiderül.

Ha lenne pénzem egy távcsövesre, és egy magánrepülőm, akkor nem lenne esküvő és mindenki megkapná a Galaxy S II-jét :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #708 Dátum: 2011, 04 28, 15:10:04 »
Ha lenne pénzem egy távcsövesre, és egy magánrepülőm, akkor nem lenne esküvő és mindenki megkapná a Galaxy S II-jét :D
Már bocs a piszkoskodásért, de annyi pénzből azért a szövegértésen is lehetne csiszolni valamit
Azt igyekeztem fentebb kifejteni, hogy  censored ra semmi köze a royal weddingnek ahhoz, amire vársz
blog.pdatech.hu

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #709 Dátum: 2011, 04 28, 15:23:00 »
Szóval. Akkor, ha meglennénk 5-en legalább, akkor le kéne fixálni az Expansys árat, mert ha tényleg annyi, akkor én komolyan gondoltam a vételt. Egy dolog riaszt csak vissza, hogy  csoportos rendelésnél még később kapja meg az ember, mint egyéni rendelésnél. Ha késik az egyéni is, akkor mikor jöhet vajon a csoportos?
Nem szeretném az utolsók :D között megvenni, de irdatlan összeget nem adok ki érte.
És azt is bele kell kalkulálni, hogy ha pl. 5-en rendelünk, akkor azt nem igazán lehet visszamondani, mert akkor ugrik a kedvezmény.

Nem elérhető xedamen

« Reply #710 Dátum: 2011, 04 28, 15:25:20 »
Már bocs a piszkoskodásért, de annyi pénzből azért a szövegértésen is lehetne csiszolni valamit
Azt igyekeztem fentebb kifejteni, hogy  censored ra semmi köze a royal weddingnek ahhoz, amire vársz

Nem konkrétan a telefonra gondolok itt, hanem alapból az esküvőre! Elegem van már, hogy mindenhol ez megy... Undorító, nomeg, hogy több milliárd forintba fog kerülni! Gusztustalan, de tényleg...

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #711 Dátum: 2011, 04 28, 15:30:34 »
FONTOS!

NFC nincs a most érkező szállítmányban
Bővebben: You are not allowed to view links. Register or Login

NFC minek, mire, mi az? Cikkek a témában: You are not allowed to view links. Register or Login
blog.pdatech.hu

« Reply #712 Dátum: 2011, 04 28, 15:46:58 »
FONTOS!

NFC minek, mire, mi az? Cikkek a témában: You are not allowed to view links. Register or Login

Fene egye meg öket.... Nemértem h miért kell ezt csinálni? :O Majd egyszer lesz benne, ezt nem értem.... 160ezerért szerintem beleférne, ezt a rendelést nagyon meg kell fontolni :(

Nem elérhető xedamen

« Reply #713 Dátum: 2011, 04 28, 15:47:21 »
FONTOS!

Igaz, nem használnám ki, de eladásnál gondolom nem mindegy... Erősen agyalok, hogy akkor visszamondom! Ha már nincs benne, lehetne pár tízessel olcsóbb... Mert gondolom az NFC-snek is ennyi lesz az ára!

« Reply #714 Dátum: 2011, 04 28, 15:48:41 »
Szóval. Akkor, ha meglennénk 5-en legalább, akkor le kéne fixálni az Expansys árat, mert ha tényleg annyi, akkor én komolyan gondoltam a vételt. Egy dolog riaszt csak vissza, hogy  csoportos rendelésnél még később kapja meg az ember, mint egyéni rendelésnél. Ha késik az egyéni is, akkor mikor jöhet vajon a csoportos?
Nem szeretném az utolsók :D között megvenni, de irdatlan összeget nem adok ki érte.
És azt is bele kell kalkulálni, hogy ha pl. 5-en rendelünk, akkor azt nem igazán lehet visszamondani, mert akkor ugrik a kedvezmény.

Engem érdekelne még mindig a közös rendelés, de akkor mennyi is lenne pontosan? Ez az NFC-s dolog picit felhuzott :(

« Reply #715 Dátum: 2011, 04 28, 15:54:49 »
Igaz, nem használnám ki, de eladásnál gondolom nem mindegy... Erősen agyalok, hogy akkor visszamondom! Ha már nincs benne, lehetne pár tízessel olcsóbb... Mert gondolom az NFC-snek is ennyi lesz az ára!

Egyetértek :( igy nem lesz olyan érzés átvenni az SGS2-öt, föleg ha jönnek az NFC-sek :(

Nem elérhető goe

• Navigáció / Navigation: Igo 8.3
  • PDA: i900 omnia/ I8000 omnia II/Galaxy S2/Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #716 Dátum: 2011, 04 28, 16:05:37 »
hát engem meg pont semennyire nem érdekel hogy nem lesz benne NFC

Nem elérhető xedamen

« Reply #717 Dátum: 2011, 04 28, 16:57:43 »
hát engem meg pont semennyire nem érdekel hogy nem lesz benne NFC

Én is megveszem így... Úgyis 1-2 hónap s ki cseréltetem tegra II-esre, ha az jobb lesz xD

« Reply #718 Dátum: 2011, 04 28, 17:08:56 »
Akkor meglesz az 5 fö? :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #719 Dátum: 2011, 04 28, 18:26:08 »
Akkor meglesz az 5 fö? :)

Nem akarok biztosat mondani, de ha sikerül jó áron elpasszolni az SGS-t, akkor valószínűleg én is beszállnék a rendelésbe!  :ok: Az NFC túlzottan nem izgat, mert az, főleg Magyarországon, még nagyon a jövő zenéje, és az sem zavarna annyira, ha első körben Exynosos modell jönne.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #720 Dátum: 2011, 04 28, 18:41:31 »
már samfirware-en is készülődnek

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #721 Dátum: 2011, 04 28, 18:42:23 »
tehát akkor, ha jóárasítva van 5 vagy több fő rendelése esetén, akkor
1. moco

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #722 Dátum: 2011, 04 28, 18:43:41 »
és ugye, ha megbeszéljük, hogy ki lesz a központi ember, kinek kell utalni, hogy kapjuk meg, ő hogy adja oda, egyáltalán így mikor kapjuk meg, stb.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #723 Dátum: 2011, 04 28, 18:45:59 »
EXCLUSIVE: Samsung I9100 Galaxy S II Firmware: I9100XWKDD Online! (Android 2.3.3) (Build date 2010 April 26)
samfirmware :D

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #724 Dátum: 2011, 04 28, 18:52:17 »
Vajon mit kalapáltak rajta?