Kedves Pdatech !
A rossz gondolatokat eloszlatva megtennéd, hogy értelmezed pontosan (ilyen analfabétáknak mint én ) az árakat.....
Nem olvastam végig a fórumot, így nem tudom milyen rossz gondolatokat kell eloszlatni, de mindenkit igyekszem megnyugtatni, ne legyenek rossz gondolataitok
A.) Először és utoljára válaszolok itt ilyen kérdésekre. Viszonteladói árat viszonteladók kaphatnak, egy fórum maci70 névre hallgató megszólalója még nem viszonteladó, hiába beszéltünk esetleg telefonon. Kérlek ezt tartsd be és töröld mihamarabb azt, ami nem ide tartozik.
B.) Hátrébb sorolható? Nem én kezelem és nem én döntöm el, hogy a volumenrendeléseket hátratolja-e az expansys vagy sem. De hiányhelyzetekben a tapasztalat azt mutatja, hogy megteszik. Ezt meg is tehetik, ha elolvasod a vásárlási feltételeiket, le is írják. Nyilván nem célja senkinek szemétkedni a vásárlóval, de az ő üzleti szempontjaik szerint EU- és világszintű online kereskedőként hoznak döntéseket, azaz problémás esetben a végfelhasználókat részesítik előnyben. A GS2 esetében túlkeresletre-hiányhelyzetre lehet készülni, ahogy pl az iPhone vagy iPAd esetekben is megtették, hogy hátratoltak viszonteladókat, úgy itt is számítok ilyesmire.
C.) xxx+szállítási ktg. Ez egy nettó EUR beszerzési ár, min 5 db-s rendelésekre adható ki. Ha viszonteladó vagy, tisztában vagy az ÁFA szabályokkal és a hatályos jogszabályok szerint értékesítesz. Ennek megfelelően használod a rendelésfeladásnál a vállalkozásod adószámát. Elolvasod a korábban linkelt vásárlási feltételeket és a linkelt segítséget, különösen a viszonteladókra vonatkozó részt. Ha még mindig nem minden érhető, akkor pedig a hivatalos ügyfélszolgálati elérhetőségeken egyeztetünk, ahogy tetted ezt talán tegnap is.
Ha pedig PFC-s általánosabb kedvezményre kell sort keríteni, akkor is várom a megkereséseteket, pati, zage, ismo, mrmarkus-sal korábban egyeztettünk már ilyesmiről. sok konkrét üzlet ugyan nem lett belőle, de részemről nyitott vagyok. A gond általában az volt, hogy a hazai anomáliák mellett az amúgy tisztességesen működő expansys vagy pdatech árképzés nem mindig vonzó. Az expansys ugyanis ÁFA, járulék és adófizető odakinnt, a pdatech meg idebennt