2024, 11 25, 14:35:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224253 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #650 Dátum: 2011, 04 27, 10:46:41 »
Kedves Pdatech !

A rossz gondolatokat eloszlatva megtennéd, hogy értelmezed pontosan (ilyen analfabétáknak mint én ) az árakat.

xxx EUR az 5 db -os ár. Hátrébb sorolnak mert a végfelhasználókat 1-1 db-al részesítik előnyben.

Az a xxx netto ár ? Mennyi Áfa jön rá ?
Mi van ha van Magyarországon bejegyzett cégem EU-s adószámmal ?
Ezt kérdezném 1 db-ra is .

Köszönöm előre is a pontosítást :ok:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #651 Dátum: 2011, 04 27, 11:21:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kedves Pdatech !

A rossz gondolatokat eloszlatva megtennéd, hogy értelmezed pontosan (ilyen analfabétáknak mint én ) az árakat.....
Nem olvastam végig a fórumot, így nem tudom milyen rossz gondolatokat kell eloszlatni, de mindenkit igyekszem megnyugtatni, ne legyenek rossz gondolataitok :D

A.) Először és utoljára válaszolok itt ilyen kérdésekre.  Viszonteladói árat viszonteladók kaphatnak, egy fórum maci70 névre hallgató megszólalója még nem viszonteladó, hiába beszéltünk esetleg telefonon. Kérlek ezt tartsd be és töröld mihamarabb azt, ami nem ide tartozik.

B.) Hátrébb sorolható? Nem én kezelem és nem én döntöm el, hogy a volumenrendeléseket hátratolja-e az expansys vagy sem. De hiányhelyzetekben a tapasztalat azt mutatja, hogy megteszik. Ezt meg is tehetik, ha elolvasod a vásárlási feltételeiket, le is írják. Nyilván nem célja senkinek szemétkedni a vásárlóval, de az ő üzleti szempontjaik szerint EU- és világszintű online kereskedőként hoznak döntéseket, azaz problémás esetben a végfelhasználókat részesítik előnyben. A GS2 esetében túlkeresletre-hiányhelyzetre lehet készülni, ahogy pl az iPhone vagy iPAd esetekben is megtették, hogy hátratoltak viszonteladókat, úgy itt is számítok ilyesmire.

C.) xxx+szállítási ktg. Ez egy nettó EUR beszerzési ár, min 5 db-s rendelésekre adható ki. Ha viszonteladó vagy, tisztában vagy az ÁFA szabályokkal és a hatályos jogszabályok szerint értékesítesz. Ennek megfelelően használod a rendelésfeladásnál a vállalkozásod adószámát. Elolvasod a korábban linkelt vásárlási feltételeket és a linkelt segítséget, különösen a viszonteladókra vonatkozó részt. Ha még mindig nem minden érhető, akkor pedig  a hivatalos ügyfélszolgálati elérhetőségeken egyeztetünk, ahogy tetted ezt talán tegnap is.

Ha pedig PFC-s általánosabb kedvezményre kell sort keríteni, akkor is várom a megkereséseteket, pati, zage, ismo, mrmarkus-sal korábban egyeztettünk már ilyesmiről. sok konkrét üzlet ugyan nem lett belőle, de részemről nyitott vagyok. A gond általában az volt, hogy a hazai anomáliák mellett az amúgy tisztességesen működő expansys vagy pdatech árképzés nem mindig vonzó. Az expansys ugyanis ÁFA, járulék és adófizető odakinnt, a pdatech meg idebennt :D
blog.pdatech.hu

Nem elérhető aztek

• PDA: Samsung Galaxy S II i9100
« Reply #652 Dátum: 2011, 04 27, 11:32:45 »
Köszi a jelenlegi helyzettel kapcsolatos infokat! Istenben bízunk! :)

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #653 Dátum: 2011, 04 27, 11:35:05 »
Nem olvastam végig a fórumot, így nem tudom milyen rossz gondolatokat kell eloszlatni, de mindenkit igyekszem megnyugtatni, ne legyenek rossz gondolataitok :D

A.) Először és utoljára válaszolok itt ilyen kérdésekre.  Viszonteladói árat viszonteladók kaphatnak, egy fórum maci70 névre hallgató megszólalója még nem viszonteladó, hiába beszéltünk esetleg telefonon. Kérlek ezt tartsd be és töröld mihamarabb azt, ami nem ide tartozik.
Az expansys ugyanis ÁFA, járulék és adófizető odakinnt, a pdatech meg idebennt :D

Szia !

Köszönöm a választ. Nem tudom mit kellene törölnöm, de ha megírod megkérek egy admint, hogy törölje. Nekem nincs jogosultságom. Ja és nem beszéltünk telefonon.

Nem vagyok viszont eladó !!!! De a cégem számára vásárolnék GS2-öt.

Azt sajnálom, hogy a PDAFANCLUB-os egyeztetésekből nem lett eddig nagy üzlet. Én is beálltam volna a sorba most...
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #654 Dátum: 2011, 04 27, 12:14:42 »

Azt sajnálom, hogy a PDAFANCLUB-os egyeztetésekből nem lett eddig nagy üzlet. Én is beálltam volna a sorba most...
Azért nem szokott ebből lenni semmi, mert aki nem tudja visszaigényelni az Áfa-t, az inkább gsm boltokból veszi meg a készülékeket, az még mindig olcsóbb nekik mint egy kicsit lealkudott "rendes" Áfa-s ár. 
Ráadásul a gsm boltokban előbb szokott elérhető lenni használt-újként.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #655 Dátum: 2011, 04 27, 13:24:36 »
Azért nem szokott ebből lenni semmi, mert aki nem tudja visszaigényelni az Áfa-t, az inkább gsm boltokból veszi meg a készülékeket, az még mindig olcsóbb nekik mint egy kicsit lealkudott "rendes" Áfa-s ár. 
Tudom :)
blog.pdatech.hu

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #656 Dátum: 2011, 04 27, 13:25:39 »
Szia !

Köszönöm a választ. Nem tudom mit kellene törölnöm, de ha megírod megkérek egy admint, hogy törölje. Nekem nincs jogosultságom. Ja és nem beszéltünk telefonon.

Nem vagyok viszont eladó !!!! De a cégem számára vásárolnék GS2-öt.

Az 5 db-s ár nem publikálható, telefonon szoktam kiadni, így tehát azt töröld/töröltesd
blog.pdatech.hu

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #657 Dátum: 2011, 04 27, 13:58:52 »
Az 5 db-s ár nem publikálható, telefonon szoktam kiadni, így tehát azt töröld/töröltesd

Ok, bocs , rendben .

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #658 Dátum: 2011, 04 27, 14:02:05 »
Nektek a rendelés nyomonkövetésénél mit ír? Nekem azt, hogy várható érkezés 10 nap!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aztek

« Reply #659 Dátum: 2011, 04 27, 14:04:51 »
Nekem is.

Nem elérhető xedamen

« Reply #660 Dátum: 2011, 04 27, 14:20:01 »
Nekem is.

De mostmár a telefon oldalán is 5 nap helyett, ami késöbb május 2 lett, 9 nap van kint...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #661 Dátum: 2011, 04 27, 14:29:30 »
Nekem lenne egy kérésem amiröl nem találtam infot, csak érdekel. Az összes egy tipusu telefont amedig gyártva van ugyanaz a hardver az elejétöo a végéig :-) ?

Nem elérhető xedamen

« Reply #662 Dátum: 2011, 04 27, 14:53:09 »
Nekem lenne egy kérésem amiröl nem találtam infot, csak érdekel. Az összes egy tipusu telefont amedig gyártva van ugyanaz a hardver az elejétöo a végéig :-) ?

Gondolom ez a pdatech felé szól! Ez engem is érdekelne, hogy ebbe a fuvarba is lesz-e tegra II-es vagt az késöbb...?

« Reply #663 Dátum: 2011, 04 27, 15:10:33 »
Gondolom ez a pdatech felé szól! Ez engem is érdekelne, hogy ebbe a fuvarba is lesz-e tegra II-es vagt az késöbb...?

Szerintem tuti nem lesz benne mert nem azt rendeltük meg, ha meg olyat kapnék akkor biztos h visszaküldöm :-) Ugy értem h kiadnak most pár ezer db SGS2 és például valami nem szuperál benne és a késöbb gyártott termékekben már orvosolva van a probléma? vélemény? :-)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #664 Dátum: 2011, 04 27, 15:57:37 »
Most már megvárom az "első hullám" tapasztalatait s a következőre már én is fölállok. ;) Viszont már megvettem hozzá a screen protectort és a karpánt-tokot a motorozáshoz az ebay-en. :D Nagyon kíváncsi leszek a beszámolóitokra!

Nem elérhető xedamen

« Reply #665 Dátum: 2011, 04 27, 15:59:15 »
Szerintem tuti nem lesz benne mert nem azt rendeltük meg, ha meg olyat kapnék akkor biztos h visszaküldöm :-) Ugy értem h kiadnak most pár ezer db SGS2 és például valami nem szuperál benne és a késöbb gyártott termékekben már orvosolva van a probléma? vélemény? :-)

Van benne valami! De ha jobb lesz a Tegra II-es, akkor beperelem a Samsungot :D

Nem elérhető aztek

« Reply #666 Dátum: 2011, 04 27, 16:41:19 »
Segít elütni az időt az i9100 kézikönyv:

:)

Nem elérhető aztek

« Reply #667 Dátum: 2011, 04 27, 16:50:07 »
Unboxing:

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #668 Dátum: 2011, 04 27, 18:43:20 »
mobilarénások már nyomkodják

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #669 Dátum: 2011, 04 27, 18:43:48 »
Segít elütni az időt az i9100 kézikönyv:

:)
óóó megelőztél :D köszi

« Reply #670 Dátum: 2011, 04 27, 19:12:31 »
mobilarénások már nyomkodják

Csak amire számitottunk :-) Én már a pénteki részletes tesztre izgulok :-)

Nem elérhető xedamen

« Reply #671 Dátum: 2011, 04 27, 19:52:01 »
ÚÚÚÚÚJJJJJ!!!

Expansys oldalán május 2 van írva várható időpontnak :D Vááá xD Akkor az 3-4-re itt van elvileg :D

« Reply #672 Dátum: 2011, 04 27, 20:03:42 »
ÚÚÚÚÚJJJJJ!!!

Expansys oldalán május 2 van írva várható időpontnak :D Vááá xD Akkor az 3-4-re itt van elvileg :D

neked nem 10 nap van még a várható érkezésnél? :-P

Nem elérhető xedamen

« Reply #673 Dátum: 2011, 04 27, 20:14:00 »
neked nem 10 nap van még a várható érkezésnél? :-P

Várjál, megnézem a rendelés követésnél :D

Szerk.: Ott 10 napot ír, de a telefon oldalán május 2 van :D Nem értem :D Mindegy, lényeg, hogy minél hamarabb jöjjön meg :D

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #674 Dátum: 2011, 04 27, 20:22:36 »

Off

Amennyiben én is betársulhatnék egy közös beszerzésbe, megpróbáljuk leszervezni?!

On
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50